quote:
Tweequote:Op zaterdag 11 december 2010 16:53 schreef rijsttafel het volgende:
En de laatste post:
===========================================
Pee, allemaal pre-Kerstdiners of wat?
Jij eet nu iedere week Korma geloof ik hè?quote:Op zondag 12 december 2010 15:46 schreef motorbloempje het volgende:
Maandag: risotto met peer en gorgonzola
Dinsdag: wraps met gehakt en groente
Woensdag: nasi met pindasaus en een gebakken eitje
Donderdag: pasta bolognese
Vrijdag: vooraf: tomatenbouillon, tussen: zalmbonbon, na: kaasplankjegeen hoofd. Even wat dingen uittesten voor kerst!
Zaterdag: Curry Korma met naan, pittige eieren en hete boontjes
Zondag: Pizza maken
neuh.quote:Op zondag 12 december 2010 15:55 schreef Aphrodyte het volgende:
[..]
Jij eet nu iedere week Korma geloof ik hè?
he bahquote:Op zaterdag 11 december 2010 22:05 schreef SeaOfLove het volgende:
ik ben al tot morgen gekomenzelf pizza maken, dochterlief wilde er graag knakworstjes met tonijn op
koelkast tjekken morgenochtend en even boodschappen doen en dan weer een nieuw menu maken waar ik me deze week wel aan ga houden
Klinkt goed. Heb je een recept?quote:Op zondag 12 december 2010 15:46 schreef motorbloempje het volgende:
Zaterdag: Curry Korma met naan, pittige eieren en hete boontjes
Dankje! Hierop geïnspireerd kan ik wel lekkers wat maken denk ik zo.quote:Op zondag 12 december 2010 16:35 schreef motorbloempje het volgende:
Voor de Korma gebruik ik dit: http://www.toprecepten.com/kipgerechten/deel-06/kip-korma
Pittige boontjes zijn gewoon boontjes met kokosmelk en sambal
Eieren doe ik al improviserend volgens: http://www.tastyweb.nl/re(...)t/india,/vegetarisch
Bij de korma verdeel ik vóór ik de yoghurt toevoeg het al in porties, want met yoghurt invriezen is niet écht een succes
wat voor vlees gebruik je voor de souflaki? Kan je misschien het recept posten? Ben erg benieuwd.quote:Op maandag 13 december 2010 16:21 schreef SeaOfLove het volgende:
Ik ben er eindelijk uitGISTER: frituur VANDAAG: zelfgemaakte pizza DINSDAG: linzensoep met toast en roomboter WOENSDAG: varkensfiletrollade (saus moet ik nog bedenken) en koolraapstamppot DONDERDAG: pita met souvlaki en tzaziki, daarbij tomaten-fetasalade VRIJDAG: broodje warm vlees (overgebleven rollade doe ik in mooie plakjes snijden met mijn snijmachine) met paprika, ui en champignons en wat pindasaus ZATERDAG: fajita's
quote:Op maandag 13 december 2010 19:14 schreef LilDutchPrincess het volgende:
[..]
wat voor vlees gebruik je voor de souflaki? Kan je misschien het recept posten? Ben erg benieuwd.
kan er helaas ff niks meer van makenquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |