abonnement Unibet Coolblue
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 26 november 2010 @ 18:42:40 #1
163650 Greys
pi_89190298

Play

Farmville is hét spel van Facebook waarbij je je eigen farm kan aanmaken om er vervolgens veel verschillende crops op te planten, het naar je eigen smaak in te richten én ook nog eens bomen en dieren kan oogsten.


XP - Je krijgt voor het aankopen van bepaalde items een hoeveelheid XP.
Deze XP heb je nodig om te kunnen levelen. In totaal zijn er 90 levels.

Ribbons - Je kan verschillende ribbons halen, door bepaalde hoeveelheden te voltooien.
Hieronder valt bijvoorbeeld: 50 buren toevoegen aan je farm, of zoveel soorten bomen te oogsten.
Op het moment zijn er 37 ribbons, maar er zullen er vast nog wel een aantal bij komen.

Masterys - De mastery kan je zien in de Market, dat is het balkje onder de crops hun foto en die 3 sterren.
Als je met je muis op dat balkje gaat staan krijg je te zien hoeveel je van die soort moet oogsten om dan de eerste mastery ster te halen. Je kan ook zien hoe ver je bent, die balk wordt langzamerhand blauw.
Als je een ster hebt gehaald krijg je een hoeveelheid xp.

Bushels - Als je gewassen oogst kun je bushels van dat gewas krijgen. Voor 30.000 coins kun je een marktkraampje kopen waarin je je bushels voor een bepaalde tijd kunt aanbieden. Als anderen een bushel van je kopen kun als beloning kiezen uit coins, XP of fuel. Zelf kun je ook bushels van anderen pakken, dit kost je (vooralsnog) niets. Als je bij voorbeeld grapes oogst en net voor het oogsten een grape bushel activeert dan krijg je dubbele masterypunten. Ook zijn bushels nodig om producten te produceren in je crafting building, lees hier meer over bij "goods".

Goods - Goods zijn producten die je in kunt leveren voor fuel, hoe hoger het level van het product hoe meer fuel het oplevert. In een crafting building, dat kan een bakkerij een wijnboerderij of een spa zijn, kun je goods maken om ze daarna te verkopen aan je buren. Goods maak je van verschillende bushels die je bij je buren kunt pakken, elk product heeft andere bushels nodig. Elke keer als je een product maakt of verkoopt kan het een level omhoog gaan, dat houdt in dat ze duurder voor je buren zijn om ze te kopen maar ook dat ze meer fuel opleveren. Als een bepaalds aantal goods een level omhoog zijn gegaan kan je je crafting building upgraden met coins.

Co-op - Het samen boeren. Met een aantal mensen moet je zo snel mogelijk een opdracht voltooien voor een beloning in de vorm van xp en coins, en daarnaast een aparte beloning bij het behalen van een gouden medaille. Je kan Co-ops joinen via de wall of via de co-op knop in het spel zelf. Voor meer info: klik hier.


De Dairy Farm - Deze stal is bedoeld voor koeien, en heeft ruimte voor 20 koeien. Als je er een stier bij plaatst heb je kans op kalfjes. De kalfjes kunnen overigens NIET in de Dairy Farm.

De Chicken Coop - Deze opslag is bedoeld voor kippen, en heeft ruimte voor 20 kippen.
Sinds kort is deze opslag ook uit te breiden tot een opslag van 60 kippen. Deze stal heeft ruimte voor 20 kippen, van allerlei soorten. Het voordeel van deze stal is dat het eieren kan produceren. Als je een ei weet te produceren uit je Chicken Coop kan je deze posten op je startpagina. Iedereen die een ei open maakt, kan allerlei verschillende cadeautjes krijgen.

Horse Stable - Deze stal is bedoeld voor paarden, en heeft ruimte voor 20 paarden. Sinds kort is hij in stappen uit te breiden naar ruimte voor 40 paarden. Bij het oogsten van deze stal maak je kans op verschillende bonussen. Als je een stallion in je stal zet (via de feed) dan heb je kans op een veulentje. Het leuke aan deze stal is dat je hem zelf moet opbouwen. Je moet 50 items verzamelen om de stal compleet te krijgen en te kunnen gebruiken voor je paarden. Via hulp van vrienden kan je je stal zo snel mogelijk af maken.

Deze 50 items zijn opgedeeld in de volgende categoriën:
- Wooden board
- Nail
- Brick
- Harness
- Horseshoe

De Nursery - Een speciale stal voor kalfjes en veulens. De Nursery is net als de Horse Stable een verzamelgebouw, met 50 items die je moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld als volgt:
- Wooden board
- Nail
- Brick
- Blanket
- Bottle

Je kalfjes en veulens kunnen opgroeien in de Nursery tot volwassen beesten die je dan weer in je Dairy Farm of Horse Stable kunt zetten Als je in de Nursery kijkt en met je muis over de verschillende beesten gaat kun je zien waarin ze opgroeien. Want ze veranderen niet per definitie in een volwassen versie van hun soort. Je moet het volgroeide jong wel vervangen voor een nieuw exemplaar.

De Beehive - Je kunt nu ook bijen verzamelen in de daarvoor bestemde Beehive, deze wordt steeds groter naarmate er meer bijen in zitten. Ook de Beehive is een verzamelgebouw, met 50 items die je moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld in de categoriën:
- Smoker
- Bees wax
- Wooden board
- Brick
- Nail

Om de bijen te kunnen verzamelen in je Beehive moet je eerst een "Queen Bee" vinden, deze kun je vinden tijdens het fertilizen van land van je buren óf bij het oogsten van bloemen op je eigen farm. De bijen zelf kun je krijgen door gifts van je buren of door ze te kopen van FC. Het nut van de bijen is dat je pollinated seeds (bestuivde zaden) krijgt van crops die gefertilized zijn. Ze zorgen ervoor dat je Pollinated crops krijgt in je market waarmee je een grotere kans krijgt dat je meer bushels bij het oogsten van die crops vind.

De Pigpen - Sinds kort is het mogelijk om je varkens onderdak te geven in dit hok, in totaal is er ruimte voor 20 varkens. Ook de Pigpen is een verzamelgebouw waarvoor je ditmaal maar 30 items moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld in de volgende 3 categoriën:
- Brick
- Nail
- Wooden board

De Garage- Je kunt hier niet alleen al je voertuigen kwijt maar je kunt ze hierin ook nog eens upgraden! Door vehicle parts (die je kan krijgen als gifts van buren) toe te voegen aan je voertuig kun je ervoor zorgen dat ze over een groter stuk land hun werk doen, stel je tractor kan 2x2 ploegen en je upgrade hem één keer dan kan hij 2x3 ploegen! De maximale grote dat je je voertuig kan laten ploegen is 9x9. Vanaf level 20 kun je de garage in de farmers market kopen voor 50.000 coins, daarna moet je nog eens 30 items verzamelen om hem op te kunnen bouwen.

Deze zijn opgedeeld als volgt:
- Brick
- Nail
- Wooden board

Storage Cellar - Dit is een opslagplaats die weinig plaats in beslag neemt maar die ervoor zorgt dat je tot maarliefst 500 spullen kan opslaan. Hier moet je natuurlijk wel iets voor doen. Door shovels toe te voegen vergroot je het aantal spullen die je kwijt kan, elke shovel zorgt voor 1 plekje ruimte meer. Het leuke is dat je ook prijzen kan claimen met je shovels, zo kun je bijv. voor 60 shovels een miner sheep claimen en voor 200 shovels een antique tractor!


FarmVille Calculator
FarmVille Wiki
FarmVille Freak
Hoeveel moet ik planten voor ik een mastery haal?


Wanneer je level 10 bereikt kan je collections verzamelen. Onderdelen hiervoor vind je bij vrienden of op je eigen farm. Zodra je een collection compleet hebt kan je deze op je prikbord of op het forum plaatsen zodat anderen hier weer een collectible door krijgen.
Complete Handleiding
Uitleg Firefox
Uitleg Chrome
Uitleg Internet Explorer


Als buren kan je elkaar gifts sturen. Wil je een gift versturen die niet in je lijstje staat?
Gebruik dan deze handleiding.

FOK!kers op farmville:

! Je wordt vriendelijk verzocht bij het toevoegen van een van deze personen erbij te vermelden dat je van FOK! bent en/of dat het voor FV is !

Bengeltje
Buurvrouw_Rietman
Cat22
DjFrodo
Gateway
Hara
just me
koei
Krioro
liesje1979
Maranelloot
Morrisz
NelisZ
Nizno
Lienzz
Lorteti
Peekies
Pindanoot
Pisces29
ry4life
sbientje
Sjowhan
Solique
TJV
Tombolafan
Trainfreak

Wel meespelen maar niet al je gegevens blootgeven?
Hier kun je tips over de privacy settings voor Facebook en Farmville vinden.


Deze OP is hier te vinden.

[ Bericht 0% gewijzigd door Greys op 26-11-2010 20:02:17 ]
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_89190369
You dream it, I live it.
pi_89190608
Ik heb een 'double avatar size' gebruikt en nu is mijn boerinnetje spoorloos :o
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
pi_89192200
Door wie kan ik me in de OP laten zetten als farmende fokker? :+
pi_89192401
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 19:22 schreef Bengeltje het volgende:
Door wie kan ik me in de OP laten zetten als farmende fokker? :+
dat kan ik wel doen, alleen kopieert ie nu de OP van het vorige topic, dus dan zou Greys het even in de OP moeten zetten...
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  † In Memoriam † vrijdag 26 november 2010 @ 19:29:58 #6
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_89192605
Greys, sorry, ik had niet door dat ik hem sloot, bedankt :*
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_89192697
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 19:26 schreef sbientje het volgende:

dat kan ik wel doen, alleen kopieert ie nu de OP van het vorige topic, dus dan zou Greys het even in de OP moeten zetten...
O ik wacht dan nog wel even, tot nu toe groeit het aardig. *O*
  † In Memoriam † vrijdag 26 november 2010 @ 19:40:43 #8
675 just me
oldbie DCLXXV
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 26 november 2010 @ 19:48:49 #9
163650 Greys
pi_89193641
Ik wil het in de OP zetten, ik weet alleen niet hoe ik aan 'jouw' linkje kom :@
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 26 november 2010 @ 19:49:08 #10
163650 Greys
pi_89193659
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 19:29 schreef just me het volgende:
Greys, sorry, ik had niet door dat ik hem sloot, bedankt :*
Geen punt, is een makkie nu ;) :*
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_89194259
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 19:48 schreef Greys het volgende:
Ik wil het in de OP zetten, ik weet alleen niet hoe ik aan 'jouw' linkje kom :@
Is dat niet "gewoon" mijn profiel en wat dan boven in de balk staat? :@ Zou het anders ook niet weten.
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 26 november 2010 @ 20:02:48 #13
163650 Greys
pi_89194483
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 19:59 schreef Bengeltje het volgende:

[..]

Is dat niet "gewoon" mijn profiel en wat dan boven in de balk staat? :@ Zou het anders ook niet weten.
Ik geloof dat het gelukt is :Y
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_89194649
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 20:02 schreef Greys het volgende:

[..]

Ik geloof dat het gelukt is :Y
*O* cool.

Ooooo waarom begint mijn nick ook met een B sta ik helemaal bovenaan. :@
  vrijdag 26 november 2010 @ 20:14:13 #15
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_89195215
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 20:05 schreef Bengeltje het volgende:

[..]

*O* cool.

Ooooo waarom begint mijn nick ook met een B sta ik helemaal bovenaan. :@
Ik heb je twee keer toegevoegd! ^O^
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  † In Memoriam † vrijdag 26 november 2010 @ 20:20:48 #16
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_89195620
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_89195940
Ik hoef nog maar 6 harvest surprises *O*
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 26 november 2010 @ 20:35:13 #18
163650 Greys
pi_89196591
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 20:25 schreef tombolafan het volgende:
Ik hoef nog maar 6 harvest surprises *O*
Ik nog 12 en ik heb daarvoor precies genoeg dishes :D
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_89196689
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 20:35 schreef Greys het volgende:

[..]

Ik nog 12 en ik heb daarvoor precies genoeg dishes :D
12 nog voor je blauwe lint? :o _O_
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 26 november 2010 @ 20:42:08 #20
163650 Greys
pi_89197029
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 20:36 schreef tombolafan het volgende:

[..]

12 nog voor je blauwe lint? :o _O_
:Y

Jij ook toch? :o
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_89197083
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 20:42 schreef Greys het volgende:

[..]

:Y

Jij ook toch? :o
Ik 6 :D
Maar jij bent veel korter geleden weer begonnen, dus ik ben onder de indruk :Y
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 26 november 2010 @ 20:44:44 #22
163650 Greys
pi_89197201
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 20:42 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Ik 6 :D
Maar jij bent veel korter geleden weer begonnen, dus ik ben onder de indruk :Y
Alleen maar door deze kadootjes :o
Dat ging hartstikke snel. Ik heb de fontein gekocht er van en daarna alleen nog maar gespaard voor de kadootjes om in te wisselen :) Dus de laatste 12 ga ik vanavond doen en hier plaatsen!
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_89197515
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 20:44 schreef Greys het volgende:

[..]

Alleen maar door deze kadootjes :o
Dat ging hartstikke snel. Ik heb de fontein gekocht er van en daarna alleen nog maar gespaard voor de kadootjes om in te wisselen :) Dus de laatste 12 ga ik vanavond doen en hier plaatsen!
_O_
Ik ga daarna ook sparen voor de fontein :Y Ik heb de mini-mayflower al *O*
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_89198024
ik wil het kalkoen kostuum :P
You dream it, I live it.
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 26 november 2010 @ 20:58:24 #25
163650 Greys
pi_89198087
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 20:57 schreef Meddo het volgende:
ik wil het kalkoen kostuum :P
Oh dat staat je vast gewéldig! :+
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_89198320
Heeft iemand anders ook dit:
quote:
Sorry, site is currently not available, please try again shortly!
Ik wil crops planten. :(
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_89198372
quote:
11s.gif Op vrijdag 26 november 2010 21:01 schreef Cat22 het volgende:
Heeft iemand anders ook dit:

[..]

Ik wil crops planten. :(
Nee, das typisch iets voor jou :+
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 26 november 2010 @ 21:02:18 #28
163650 Greys
pi_89198389
Nee hij doet het hier Cat :o
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_89198400
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 21:02 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Nee, das typisch iets voor jou :+
Maar deze is nieuw. :'(
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_89198459
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  vrijdag 26 november 2010 @ 21:03:34 #31
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89198494
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 21:03 schreef tombolafan het volgende:
Catch!
Ik klikte :@
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 26 november 2010 @ 21:04:01 #32
163650 Greys
pi_89198526
Ik ook, maar te laat :P
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_89198596
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 21:03 schreef tombolafan het volgende:
Catch!
Hij laadde en laadde en laadde... witte pagina. :')

Maar FV doet het wel weer. *O*
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  vrijdag 26 november 2010 @ 21:04:52 #34
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89198597
quote:
10s.gif Op vrijdag 26 november 2010 21:04 schreef Greys het volgende:
Ik ook, maar te laat :P
Je mag hem wel hebben maar ja, dat gaat niet :')
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_89198608
quote:
7s.gif Op vrijdag 26 november 2010 21:03 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ik klikte :@
oO/
quote:
10s.gif Op vrijdag 26 november 2010 21:04 schreef Greys het volgende:
Ik ook, maar te laat :P
_O-
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  vrijdag 26 november 2010 @ 21:05:07 #36
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89198615
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 21:04 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Hij laadde en laadde en laadde... witte pagina. :')

Maar FV doet het wel weer. *O*
Ik heb vandaag ook wel een beetje moeite met FV hoor.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_89198748
quote:
7s.gif Op vrijdag 26 november 2010 21:05 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ik heb vandaag ook wel een beetje moeite met FV hoor.
Ik zag mijn farm... en nu heeft het er zo hard gesneeuwd dat ik alleen nog maar een wit vlak zie. :|W

Ah, er is gesneeuwschuiverd, I'm back! :)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 26 november 2010 @ 22:30:11 #38
163650 Greys
pi_89204903




IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_89204963
Ik heb er 1 *O*
Ik vind het onaardig om weer alles te pakken :+
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 26 november 2010 @ 22:31:51 #40
163650 Greys
pi_89205009
Komen er zo nog een aantal :P
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_89205155
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 22:31 schreef Greys het volgende:
Komen er zo nog een aantal :P
Ik pak niet meer hoor, hoef er nog maar 5 :s)
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 26 november 2010 @ 22:35:18 #42
163650 Greys
pi_89205221




IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_89205278
Laatste was weg en de eerste twee doen er lang over om te laden... waarna lege pagina.

Maar ik blijf proberen. :Y

Ergens dit weekend ga ik collecties dumpen = plek in giftbox = mogelijkheid om eieren te openen en dishes in te wisselen.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_89205313
Ik had de eerste dus die is ook weg :+
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_89205314
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 22:35 schreef Greys het volgende:
[ link | afbeelding ]

[ link | afbeelding ]

[ link | afbeelding ]
Ik had het net over de eerste lading: nu was de middelste MINE! ^O^
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_89205546
Ik heb ook de eerste, maar dat kan toch niet?
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 26 november 2010 @ 22:42:56 #47
163650 Greys
pi_89205655
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 22:41 schreef Kimbell het volgende:
Ik heb ook de eerste, maar dat kan toch niet?
Van de tweede serie van drie misschien? :)
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 26 november 2010 @ 22:50:37 #48
163650 Greys
pi_89206103
Meerrrrrrrrrrr, het is net Sinterklaas:





IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_89206281
Ik heb de bovenste! *O* (weer :+ )
En ik heb er net zelf twee gekregen maar ik kreeg geen linkje... Ze zitten wel in mn inbox maar ik heb niet zo'n scherm gehad :(
Was gister bij de collecties ook al 3 keer -O-
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_89206364
Ik had de onderste! *O*

En van Kimbell onder meer een banded quill, swallowtail en een check button. *O*
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 26 november 2010 @ 22:55:45 #52
163650 Greys
pi_89206405
*strooit*





IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  † In Memoriam † vrijdag 26 november 2010 @ 22:58:16 #53
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_89206556
Ik heb nr één, dank je !!
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 26 november 2010 @ 23:01:43 #54
163650 Greys
pi_89206733
*O* *O*
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  vrijdag 26 november 2010 @ 23:07:54 #55
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89207059
Haha Tombo, ik heb meer ribbons dan jij maar FV laat het me niet publishen dus lach ik j ehier even uit.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_89207415
quote:
16s.gif Op vrijdag 26 november 2010 23:07 schreef Harajuku. het volgende:
Haha Tombo, ik heb meer ribbons dan jij maar FV laat het me niet publishen dus lach ik j ehier even uit.
Ja, dat kan iedereen wel zeggen. :6
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_89207484
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 23:14 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Ja, dat kan iedereen wel zeggen. :6
O+

I haz it *O*


Thanks Greys :*
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_89207565
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 23:15 schreef tombolafan het volgende:

[..]

O+

I haz it *O*
[ link | afbeelding ]

Thanks Greys :*
_O_

Dit weekend wordt collecties, masteries en ribbons weekend voor mij. :)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  vrijdag 26 november 2010 @ 23:17:00 #59
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89207614
Ik heb door 4 van die dingen net de rode gekregen. Dan heb ik nu nnog wat, 150 van die krengen nodig? Ik heb er nu nog 40 over :'(
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_89207645
quote:
10s.gif Op vrijdag 26 november 2010 23:17 schreef Harajuku. het volgende:
Ik heb door 4 van die dingen net de rode gekregen. Dan heb ik nu nnog wat, 150 van die krengen nodig? Ik heb er nu nog 40 over :'(
zal ik je helpen? :D je moet er 30 hebben totaal, dus volgens mij 10 of 15 nog..
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_89207982
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_89208011
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 23:16 schreef Cat22 het volgende:

[..]

_O_

Dit weekend wordt collecties, masteries en ribbons weekend voor mij. :)
Ik ben echt blij dat iemand hier riep dat ze meetellen voor die ribbon :Y
Anders had ik niet zo fanatiek gespaard _O-
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_89208096
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_89208144
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 23:22 schreef tombolafan het volgende:
wild cashew
*O*

En ik ga nadat ik mijn gnome en een schaap heb ook alleen maar kadootjes inruilen. :Y
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 26 november 2010 @ 23:25:50 #65
163650 Greys
pi_89208151
Twee dingen aangeklikt, allebei al weg :P
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  vrijdag 26 november 2010 @ 23:26:17 #66
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89208173
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 23:23 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Ik ben echt blij dat iemand hier riep dat ze meetellen voor die ribbon :Y
Anders had ik niet zo fanatiek gespaard _O-
Dankzij Sabine weet ik nu dat het ook werkt als je ze van anderen klikt, dus kom maar op met die dingen :7
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_89208180
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 23:25 schreef Cat22 het volgende:

[..]

*O*

En ik ga nadat ik mijn gnome en een schaap heb ook alleen maar kadootjes inruilen. :Y
Ik zou andersom doen :o
Nog maar 4 dagen he ;)
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_89208204
quote:
11s.gif Op vrijdag 26 november 2010 23:26 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Dankzij Sabine weet ik nu dat het ook werkt als je ze van anderen klikt, dus kom maar op met die dingen :7
Ja maar... Nu wil ik geen cadeaus meer natuurlijk :@
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  vrijdag 26 november 2010 @ 23:27:26 #69
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89208234
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 23:26 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Ja maar... Nu wil ik geen cadeaus meer natuurlijk :@
Ja, dat snapte ik, ik bedoelde ook iedereen behalve jij en Greys
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_89208251
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 23:26 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Ik zou andersom doen :o
Nog maar 4 dagen he ;)
Hoezo? Geldt het daarna niet meer voor de ribbon? :o
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_89208280
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 23:25 schreef Greys het volgende:
Twee dingen aangeklikt, allebei al weg :P
Noh. -O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 26 november 2010 @ 23:28:55 #72
163650 Greys
pi_89208321
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 23:28 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Noh. -O-
En ik was er echt snel hoor :D
Er zitten hier een paar sneakies enorm te klikken _O-
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  vrijdag 26 november 2010 @ 23:29:59 #73
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89208369
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 23:28 schreef Greys het volgende:

[..]

En ik was er echt snel hoor :D
Er zitten hier een paar sneakies enorm te klikken _O-
Ik niet, heb niets geklikt.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_89208442
Ik heb ook niks, en ik was ook best snel _O-
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 23:27 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Hoezo? Geldt het daarna niet meer voor de ribbon? :o
Ja geen idee, maar over 4 dagen is de actie over sowieso volgens mij? Dat je dishes krijgt? :@
Dus ik wilde EERST die ribbon, ik ga nu wel sparen voor fontein/pak etc :P
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_89208443
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 23:28 schreef Greys het volgende:

[..]

En ik was er echt snel hoor :D
Er zitten hier een paar sneakies enorm te klikken _O-
Jammer dat ik niet weet wie ze zijn, ik flikkerde ze accuut uit mijn vriendenlijst. Je hoeft niet élke keer de bedanken maar dit wordt echt te gek. -O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_89208494
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 23:31 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Jammer dat ik niet weet wie ze zijn, ik flikkerde ze accuut uit mijn vriendenlijst. Je hoeft niet élke keer de bedanken maar dit wordt echt te gek. -O-
accuut ? :+
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_89208576
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 23:31 schreef tombolafan het volgende:

[..]

accuut ? :+
Verblind door woede. :@
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  vrijdag 26 november 2010 @ 23:33:37 #78
97643 misteriks
finest in cool since 1977
pi_89208597
uh ? deel 1412 ? :D
ik loop meestal achter de digitale feiten aan , maar toen ik op FOK! deel 1 van deze serie zag was ik dit spelletje op facebook al redelijk beuuuuuuuh !

bedankt voor de zelfvertrouwen-boost beste vrienden O+
misteriks' contribution is sponsored by Great Attitude Inc.
pi_89208621
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 23:31 schreef tombolafan het volgende:
Ik heb ook niks, en ik was ook best snel _O-
Maar goed dat ik nog niet aan mijn gouden truffels toe was dan. ;)
quote:
[..]

Ja geen idee, maar over 4 dagen is de actie over sowieso volgens mij? Dat je dishes krijgt? :@
Dus ik wilde EERST die ribbon, ik ga nu wel sparen voor fontein/pak etc :P
Ik ben al druk dishes aan het sparen hoor, kan ze alleen niet inruilen nog. _O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_89208654
quote:
10s.gif Op vrijdag 26 november 2010 23:33 schreef misteriks het volgende:
uh ? deel 1412 ? :D
ik loop meestal achter de digitale feiten aan , maar toen ik op FOK! deel 1 van deze serie zag was ik dit spelletje op facebook al redelijk beuuuuuuuh !

bedankt voor de zelfvertrouwen-boost beste vrienden O+
1412? _O- _O- _O- _O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 26 november 2010 @ 23:35:30 #81
163650 Greys
pi_89208706
Ik heb het vorige deel gewoon +1 gedaan, klopt het nr niet dan? :@ :D
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_89208819
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 23:35 schreef Greys het volgende:
Ik heb het vorige deel gewoon +1 gedaan, klopt het nr niet dan? :@ :D
Wehehehe. Na deeltje 140 is het fout gegaan. En niemand die het in de gaten had geloof ik. _O-

Dit moet 142 zijn. Willu gastmodden? :*
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 26 november 2010 @ 23:38:55 #83
163650 Greys
pi_89208924
Iemand anders heeft het al gemod klaarblijkelijk.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  vrijdag 26 november 2010 @ 23:39:50 #84
97643 misteriks
finest in cool since 1977
pi_89208975
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 23:37 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Wehehehe. Na deeltje 140 is het fout gegaan. En niemand die het in de gaten had geloof ik. _O-

Dit moet 142 zijn. Willu gastmodden? :*
mijn zelfvertrouwen wordt gedecimeerd bij deze -O-
misteriks' contribution is sponsored by Great Attitude Inc.
  vrijdag 26 november 2010 @ 23:40:09 #85
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89208993
quote:
14s.gif Op vrijdag 26 november 2010 23:38 schreef Greys het volgende:
Iemand anders heeft het al gemod klaarblijkelijk.
The fast and the furious.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_89209003
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_89209017
quote:
6s.gif Op vrijdag 26 november 2010 23:40 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

The fast and the furious.
Ben je boos? :D
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_89209047
quote:
9s.gif Op vrijdag 26 november 2010 23:39 schreef misteriks het volgende:

[..]

mijn zelfvertrouwen wordt gedecimeerd bij deze -O-
Lekker meeposten, dan komt het des te sneller weer goed. :)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  vrijdag 26 november 2010 @ 23:41:43 #89
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89209086
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 23:40 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Ben je boos? :D
Al 22 jaar.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_89209114
quote:
6s.gif Op vrijdag 26 november 2010 23:41 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Al 22 jaar.
Groentje. :{w
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_89209982
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 23:42 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Groentje. :{w
ik sluit me daarbij aan ja :P
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  zaterdag 27 november 2010 @ 00:15:49 #92
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_89210958
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  zaterdag 27 november 2010 @ 07:42:19 #93
4177 Jojogirl
Curves in all the right places
  zaterdag 27 november 2010 @ 08:22:18 #94
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_89216345
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 23:23 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Ik ben echt blij dat iemand hier riep dat ze meetellen voor die ribbon :Y
Anders had ik niet zo fanatiek gespaard _O-
Graag gedaan! ^O^
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_89216433
quote:
Alle bomen weg. ;(

Ik heb nog 24 seedlings. :|W
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_89216758
Iemand nog een queen bee nodig?
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zaterdag 27 november 2010 @ 09:30:25 #97
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_89216829
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 november 2010 08:37 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Alle bomen weg. ;(

Ik heb nog 24 seedlings. :|W
Ik 42. :') En het loopt alleen maar op door de hoeveelheid Orchards die ik heb. Ach, komen vanzelf wel een keer aan de beurt. :P

Bugs

Bugs

Buttons

Gardening

Butterfly

Feather
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_89216854
help mijn kipjes

En ik heb nog 15 seedlings, die ga ik NU opmaken *O*
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_89216997
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_89217026
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 november 2010 09:32 schreef tombolafan het volgende:
help mijn kipjes

En ik heb nog 15 seedlings, die ga ik NU opmaken *O*
Ik doe ze een voor een. Anders word ik gestoord van de melding dat ik moet kiezen welke seedling ik moet wateren. :P
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_89217040
Ik ga trouwens ergens vandaag een shitload aan collecties dumpen. :P
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_89217042
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 november 2010 09:51 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Ik doe ze een voor een. Anders word ik gestoord van de melding dat ik moet kiezen welke seedling ik moet wateren. :P
Oh, dat doe ik ook hoor, maar wel allemaal na elkaar nu

mountain ebony tree
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_89217210
Alma Fig Tree

En ik heb gewoon minder seedlings dan ik dacht *O*
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_89217291
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 november 2010 10:05 schreef tombolafan het volgende:
Alma Fig Tree

En ik heb gewoon minder seedlings dan ik dacht *O*
Ik heb je alma fig meegenomen. O+
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_89217293
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_89217599
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_89217620
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_89217636
O+ Het is gelukt met het kippenhok.
pi_89217776
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  zaterdag 27 november 2010 @ 10:47:21 #110
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_89217927
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 november 2010 10:39 schreef tombolafan het volgende:
hass avocado tree
Dankjewel! ^O^
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  zaterdag 27 november 2010 @ 11:12:33 #111
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_89218584
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_89219039
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_89219085
quote:
Tnx *O*
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_89219501
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_89220094
Wie moet er nog fuel? DeLuna misschien?

http://apps.facebook.com/(...)%2A%294iyE33x&ref=nf
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
  † In Memoriam † zaterdag 27 november 2010 @ 12:58:42 #116
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_89221608
Star Ruby Grapefruitboom
http://apps.facebook.com/(...)iMRttoKWEVoUi&ref=nf

Ik heb kadootje 2 meegenomen!
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  Eurovisie Songfestival Queen zaterdag 27 november 2010 @ 13:03:35 #117
163650 Greys
pi_89221755
Ik heb een friends request van ene N. van C.
Een dame.
Is dat iemand van hier? Staat niets bij namelijk.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_89221962
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 november 2010 12:58 schreef just me het volgende:
Star Ruby Grapefruitboom
http://apps.facebook.com/(...)iMRttoKWEVoUi&ref=nf

Ik heb kadootje 2 meegenomen!
Boom in ruil voor het kadootje. ^O^
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Eurovisie Songfestival Queen zaterdag 27 november 2010 @ 13:27:29 #119
163650 Greys
  Eurovisie Songfestival Queen zaterdag 27 november 2010 @ 13:33:01 #120
163650 Greys
pi_89222510
Somewhere over the...

IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_89224781
Bedankt Greys!!
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, its dark, and we're wearing sunglasses. Hit it.
  Eurovisie Songfestival Queen zaterdag 27 november 2010 @ 16:58:07 #122
163650 Greys
pi_89228271
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Eurovisie Songfestival Queen zaterdag 27 november 2010 @ 17:24:56 #123
163650 Greys
pi_89229257
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_89229372
quote:
Thanks!
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_89229399
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_89229549
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zaterdag 27 november 2010 @ 17:36:54 #127
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89229651
Wat een waslijst
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zaterdag 27 november 2010 @ 17:38:41 #128
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89229727
Paar leuke dingen :Y Thanks
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_89229778
Jeej cowbell, 2 keer pearl button en een blauwe veer O+
pi_89229909
Whut? Ik wissel wat koeien van mijn dairy farm en opeens staan die farms op 0%? :o

En you're welcome. :) Mijn giftbox is opeens zo'n 100 items leger, ik kon zowaar eieren en dishes inwisselen! *O*
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_89230017
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_89230028

*O*
  Eurovisie Songfestival Queen zaterdag 27 november 2010 @ 17:58:31 #134
163650 Greys
pi_89230409
Twee kevertjes en een stickbug Cat *O*
Dank!
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_89230495
quote:
Thank ewe! *O*
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  † In Memoriam † zaterdag 27 november 2010 @ 18:08:47 #137
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_89230751
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_89231133
Heb nog van alles kunnen pakken hier boven!

Collecties:

1

2

3

4

5

6

Ga nu mijn boomgaarden oogsten. Dus boompjes op de feed!
You dream it, I live it.
pi_89231229
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 november 2010 18:22 schreef Meddo het volgende:
Heb nog van alles kunnen pakken hier boven!

Collecties:

1

2

3

4

5

6

Ga nu mijn boomgaarden oogsten. Dus boompjes op de feed!
Banded quill en thimble! *O*
Ik heb nu nog cow bells staan omdat ik geen thimble had. :')
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_89231277
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 november 2010 18:22 schreef Meddo het volgende:
Heb nog van alles kunnen pakken hier boven!

Collecties:

1

2

3

4

5

6

Ga nu mijn boomgaarden oogsten. Dus boompjes op de feed!
Kunnen wij weer buren worden? :)
pi_89231350
Ik ben ook al een tijdje een vaste speler van Farmville, LVL 69 nu..
No Guts, No Glory
pi_89231395
quote:
10s.gif Op zaterdag 27 november 2010 18:27 schreef Peekies het volgende:

[..]

Kunnen wij weer buren worden? :)
Ja hoor :)
You dream it, I live it.
  Eurovisie Songfestival Queen zaterdag 27 november 2010 @ 19:32:44 #143
163650 Greys
pi_89233337
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 november 2010 18:22 schreef Meddo het volgende:
Heb nog van alles kunnen pakken hier boven!

Collecties:

1

2

3

4

5

6

Ga nu mijn boomgaarden oogsten. Dus boompjes op de feed!
Banded! *O* Dank je!
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  † In Memoriam † zaterdag 27 november 2010 @ 19:46:04 #144
675 just me
oldbie DCLXXV
  zaterdag 27 november 2010 @ 20:24:25 #146
137173 YPrue
Message in a bottle...
pi_89235109
Dank je, heb de baby kale koen. :D

Edit: en ook een seedling, terwijl die aangaf dat ze al op waren.
The Police 08-06-2008
  † In Memoriam † zaterdag 27 november 2010 @ 21:24:39 #147
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_89237102
Singepore Jackfruit
http://apps.facebook.com/(...)iMRtwoN-AVoUi&ref=nf

Manilla Mango
http://apps.facebook.com/(...)iMRtxfKZFVoUi&ref=nf

[ Bericht 33% gewijzigd door just me op 27-11-2010 21:35:04 ]
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  † In Memoriam † zaterdag 27 november 2010 @ 22:12:07 #148
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_89238979
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_89239731
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  † In Memoriam † zaterdag 27 november 2010 @ 23:27:18 #150
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_89241814
En weer een boom
http://apps.facebook.com/(...)iMRtxlR-FVoUi&ref=nf

Boom met de naam Elberta Peach
http://apps.facebook.com/(...)iMRtxmKXzVoUi&ref=nf

Cubaanse bananenboom
http://apps.facebook.com/(...)iMRtxmM-EVoUi&ref=nf

[ Bericht 27% gewijzigd door just me op 27-11-2010 23:35:31 ]
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_89243075
Banded quill en bananenboom. *O*
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_89243438
RitseB: Dat leer je nog wel, koei heeft altijd gelijk
pi_89243561
quote:
Gedaan, en Banded _O_
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_89243625
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_89244148
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  zondag 28 november 2010 @ 06:56:02 #156
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_89248600
50 links geklikt. Voor niks. ;(
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_89248686
Zooo, vandaag weer even farmville. Over twee uur zijn mijn bloemen en wortels klaar, dan kan ik ze oogsten. En dan plant ik alles vol met die witte pompoen.

Zo naar buiten, wat mooie ochtend foto's maken van de farm van de buren.
pi_89250199
Goedemorgen :W

Ik begin maar met een breadnut boompje :)
pi_89250509
ik ben nog steeds druk bezig met de clover dit weekend :D heb zoveel van die harvest candles te koop staan dat als ik die allemaal verkoop ik wel aan level 20 zit voor de 5 star mastery :) niet dat dat gaat lukken, maar goed..
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  Redactie Sport zondag 28 november 2010 @ 14:57:50 #160
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_89257013
Ik wil mijn farm omtoveren tot een winter wonderland, maar er is nog zo weinig te krijgen.. er komt wel meer toch? :D
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_89257833
haha net de winter collectie ingewisseld :D Leuke reward weer hahaha
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_89259673
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 28 november 2010 @ 16:59:44 #163
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_89261060
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_89263901
Vriendelijk verzoek om mijn GEEN arborists te sturen, alstublieftdankuwel.
Ik heb er nog 46 in mijn giftbox en met die orchards kan ik ze toch niet gebruiken. :')
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Redactie Sport zondag 28 november 2010 @ 18:25:46 #165
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_89264013
quote:
4s.gif Op zondag 28 november 2010 18:22 schreef Cat22 het volgende:
Vriendelijk verzoek om mijn GEEN arborists te sturen, alstublieftdankuwel.
Ik heb er nog 46 in mijn giftbox en met die orchards kan ik ze toch niet gebruiken. :')
WTF :D

Stuur ze maar naar mij dan!
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_89264016
quote:
4s.gif Op zondag 28 november 2010 18:22 schreef Cat22 het volgende:
Vriendelijk verzoek om mijn GEEN arborists te sturen, alstublieftdankuwel.
Ik heb er nog 46 in mijn giftbox en met die orchards kan ik ze toch niet gebruiken. :')
je kan toch gewoon op negeren drukken? :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_89264099
quote:
1s.gif Op zondag 28 november 2010 18:25 schreef sbientje het volgende:

[..]

je kan toch gewoon op negeren drukken? :D
Dat doe ik ook. Ik dacht alleen zo attent te zijn om users de moeite te besparen mij iets te sturen en die arborist naar iemand te sturen die hem wel nodig heeft. Ik ben nu al een uur gifts (van alles wat) aan het wegklikken en FV geeft nog steeds aan dat ik er 100 heb. :')
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_89264321
quote:
1s.gif Op zondag 28 november 2010 18:27 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Dat doe ik ook. Ik dacht alleen zo attent te zijn om users de moeite te besparen mij iets te sturen en die arborist naar iemand te sturen die hem wel nodig heeft. Ik ben nu al een uur gifts (van alles wat) aan het wegklikken en FV geeft nog steeds aan dat ik er 100 heb. :')
Dat deed ik vroeger ook altijd, en in totaal heb ik echt honderden special deliveries weggeklikt.
En daar heb ik nu echt spijt van want ik kan die SD's hard gebruiken voor orchards :{
pi_89265996
ik had ook heel veel arborists maar ik gebruik ze nu gewoon wat vaker :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_89266280
quote:
1s.gif Op zondag 28 november 2010 19:13 schreef sbientje het volgende:
ik had ook heel veel arborists maar ik gebruik ze nu gewoon wat vaker :D
Dan zou ik expres bomen buiten mijn orchards neer moeten zetten. :N
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_89266471
quote:
1s.gif Op zondag 28 november 2010 19:19 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Dan zou ik expres bomen buiten mijn orchards neer moeten zetten. :N
haha nee dat lijkt meook niet handig.

over bomen gesproken :D
een dwarf almond tree
http://apps.facebook.com/(...)dOmS88lHXdp7C&ref=nf
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_89266749
Even kijken of dit werkt.
Pink pot belly pig die zich heeft volgevreten met mijn voer. O+
pi_89266768
quote:
1s.gif Op zondag 28 november 2010 19:19 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Dan zou ik expres bomen buiten mijn orchards neer moeten zetten. :N
Ik heb zon carnival tree, die gaat niet in de orchard dus daar maak ik ze mee op :D
You dream it, I live it.
  zondag 28 november 2010 @ 19:43:01 #174
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_89267315
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  † In Memoriam † zondag 28 november 2010 @ 20:01:07 #175
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_89268236
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_89273753
Mijn special deliveries snappen niet meer dat ze watering cans moeten geven zodra ik er nog maar eentje nodig heb voor een boom. }:|
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_89274898
quote:
1s.gif Op zondag 28 november 2010 21:28 schreef Cat22 het volgende:
Mijn special deliveries snappen niet meer dat ze watering cans moeten geven zodra ik er nog maar eentje nodig heb voor een boom. }:|
heb je de boom dan al wel geplant? :)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_89274911
Ik zoek nog zes klikkers voor mijn grotere kippenhok:

http://apps.facebook.com/(...)%28hzJ-6LdKai&ref=nf
RitseB: Dat leer je nog wel, koei heeft altijd gelijk
pi_89285186
quote:
Er stond dat ik te laat was voor de boompjes maar ik kreeg er wel 3 in mijn giftbox :? ?
pi_89285992
quote:
1s.gif Op zondag 28 november 2010 21:47 schreef sbientje het volgende:

[..]

heb je de boom dan al wel geplant? :)
Ja duh. :P
Nu plant ik er maar een nieuwe bij. Dan snapt hij het wel weer en gebruik ik de watering cans voor mijn bijna volgroeide boom.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_89285995
quote:
1s.gif Op maandag 29 november 2010 02:26 schreef Morrisz het volgende:

[..]

Er stond dat ik te laat was voor de boompjes maar ik kreeg er wel 3 in mijn giftbox :? ?
Klopt. Bugje. Geldt ook voor dieren die je van de feed scoort.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  maandag 29 november 2010 @ 07:53:46 #182
158713 Maranelloot
Je voelt je lekkerder...
pi_89286169
Rallye.NL - Dé Nederlandse Peugeot Rallye Site!
pi_89288705
quote:
Ik ben ook altijd te laat. :+
  maandag 29 november 2010 @ 10:38:39 #184
42530 Jerruh
I'm rocking one leg!
pi_89289179
Is er trouwens ook een topic voor treasure isle? ik ben dat maar gaan doen alleen ik heb het idee dat weinig mensen het spelen... ;)
put
your
clothes
on!
pi_89289784
had ik precies uitgerekend hoeveel ik nog moest zaaien om mijn mastery te behalen, blijkt dat de double mastery nog geldig was ofzo.. Nu heb ik al de tevele veldjes zitten deleten.. Wel irritant dat je niet kan 'overzaaien' met die combine, als je aangeeft dat je dat wilt :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  maandag 29 november 2010 @ 13:38:11 #186
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_89295281
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  maandag 29 november 2010 @ 16:49:31 #187
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_89303492
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  maandag 29 november 2010 @ 16:53:12 #188
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_89303671
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  Redactie Sport maandag 29 november 2010 @ 17:30:45 #189
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_89305360
Hoe lang duurt het voordat je je FarmCash ziet als je wat gekocht hebt? :{
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 29 november 2010 @ 18:31:08 #190
163650 Greys
pi_89308070
Wel godverju :D
Nou heb ik dus weer dat ik mijn nursery helemaal niet wilde expanden en hup, ik krijg gewoon weer blankets en bottels uit de special deliveries en via mijn farm. Whyyyyyyyyyyyy? Ik wil helemaal niet nog een keer expanden. Da's nou al de tweede keer.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  maandag 29 november 2010 @ 18:54:07 #191
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_89309106
quote:
1s.gif Op maandag 29 november 2010 18:31 schreef Greys het volgende:
Wel godverju :D
Nou heb ik dus weer dat ik mijn nursery helemaal niet wilde expanden en hup, ik krijg gewoon weer blankets en bottels uit de special deliveries en via mijn farm. Whyyyyyyyyyyyy? Ik wil helemaal niet nog een keer expanden. Da's nou al de tweede keer.
En het zal ook de laatste keer zijn. ^O^
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  † In Memoriam † maandag 29 november 2010 @ 18:57:32 #192
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_89309247
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 29 november 2010 @ 19:02:10 #193
163650 Greys
pi_89309470
quote:
14s.gif Op maandag 29 november 2010 18:54 schreef Xebber het volgende:

[..]

En het zal ook de laatste keer zijn. ^O^
Ja maar ik HOEF helemaal geen grotere nursery :D
Ik dacht echt dat je dat zelf kon bepalen, wel of niet expanden.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  maandag 29 november 2010 @ 19:17:57 #194
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_89310241
quote:
1s.gif Op maandag 29 november 2010 19:02 schreef Greys het volgende:

[..]

Ja maar ik HOEF helemaal geen grotere nursery :D
Ik dacht echt dat je dat zelf kon bepalen, wel of niet expanden.
Zodra je op "Expand" in je Nursery klikt, ook al is 't alleen maar om te kijken hoe ver je eventueel al bent, dan gaat ie Expanden ja. :) Geldt volgens mij ook voor je Horsestable en Turkey Roast.
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  Redactie Sport maandag 29 november 2010 @ 19:23:25 #195
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_89310486
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 29 november 2010 @ 19:24:35 #196
163650 Greys
pi_89310545
quote:
12s.gif Op maandag 29 november 2010 19:17 schreef Xebber het volgende:

[..]

Zodra je op "Expand" in je Nursery klikt, ook al is 't alleen maar om te kijken hoe ver je eventueel al bent, dan gaat ie Expanden ja. :) Geldt volgens mij ook voor je Horsestable en Turkey Roast.
Ja dat wist ik, daarom heb ik daar angstvallig ook niet meer op geklikt sinds de eerste klaar was. En toen ging hij toch een tweede ronde doen. En nu dus weer een derde _O-
Nou ja, dan maar weer even flink spulletjes sparen!
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_89312272
quote:
14s.gif Op maandag 29 november 2010 19:24 schreef Greys het volgende:

[..]

Ja dat wist ik, daarom heb ik daar angstvallig ook niet meer op geklikt sinds de eerste klaar was. En toen ging hij toch een tweede ronde doen. En nu dus weer een derde _O-
Nou ja, dan maar weer even flink spulletjes sparen!
heb je misschien per ongeluk een plank, steen of spijker uit je giftbox geused, want dan gaat ie volgens mij ook vanzelf verder..
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  † In Memoriam † maandag 29 november 2010 @ 20:52:52 #198
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_89315641
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_89321267
quote:
14s.gif Op maandag 29 november 2010 19:24 schreef Greys het volgende:

[..]

Ja dat wist ik, daarom heb ik daar angstvallig ook niet meer op geklikt sinds de eerste klaar was. En toen ging hij toch een tweede ronde doen. En nu dus weer een derde _O-
Nou ja, dan maar weer even flink spulletjes sparen!
Sneaky nursery! oO/
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  † In Memoriam † maandag 29 november 2010 @ 22:26:34 #200
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_89321819
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_89323376
Ik heb nog 31 dishes nodig voor mijn blauwe lintje! Prrrlease help me! :D O+
(en ik weet niet hoe ik het 'stuur aan mij' linkje moet maken) :@
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_89323454
quote:
1s.gif Op maandag 29 november 2010 22:50 schreef Cat22 het volgende:
Ik heb nog 31 dishes nodig voor mijn blauwe lintje! Prrrlease help me! :D O+
(en ik weet niet hoe ik het 'stuur aan mij' linkje moet maken) :@
oO/
Ik denk al huh, mystery gifts? _O-
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_89324091
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_89324241
Banded :9~
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_89324352
quote:
1s.gif Op maandag 29 november 2010 22:51 schreef tombolafan het volgende:

[..]

oO/
Ik denk al huh, mystery gifts? _O-
Mystery gifts? Waar? O-)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 29 november 2010 @ 23:22:47 #207
163650 Greys
pi_89325251
quote:
1s.gif Op maandag 29 november 2010 22:50 schreef Cat22 het volgende:
Ik heb nog 31 dishes nodig voor mijn blauwe lintje! Prrrlease help me! :D O+
(en ik weet niet hoe ik het 'stuur aan mij' linkje moet maken) :@
Ook dootjes die je van anderen krijgt en opent tellen mee voor je lintje he?
Hoe lang heb je nog? Alleen vandaag?
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_89325323
quote:
1s.gif Op maandag 29 november 2010 23:22 schreef Greys het volgende:

[..]

Ook dootjes die je van anderen krijgt en opent tellen mee voor je lintje he?
Hoe lang heb je nog? Alleen vandaag?
Ik kan die dootjes niet op tijd claimen. ;( Volgens FV heb ik nog 1 dag. Living on the edge!
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 29 november 2010 @ 23:24:46 #209
163650 Greys
pi_89325356
Wacht...
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 29 november 2010 @ 23:27:32 #210
163650 Greys
pi_89325502
Eén dish op de feed nu.
En ik stuur je zo wat dootjes :P
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_89325600
quote:
1s.gif Op maandag 29 november 2010 23:27 schreef Greys het volgende:
Eén dish op de feed nu.
En ik stuur je zo wat dootjes :P
O+
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 29 november 2010 @ 23:30:01 #212
163650 Greys
pi_89325647
Volgens mij ben je er zo :D
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_89325917
Er komen vast nog wel meer van dit soort kadootjes die ook meetellen voor de ribbon! :)
  maandag 29 november 2010 @ 23:34:57 #214
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89325924
Ik heb ook nog een paar cadeaus nodig als iemand ze over heeft
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_89326167
Ik zoek nog vier mensen die mijn kippenhok willen helpen vergroten!

http://apps.facebook.com/(...)%28hzJ-6LdKai&ref=nf

Alvast bedankt!
RitseB: Dat leer je nog wel, koei heeft altijd gelijk
pi_89326184
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_89326248
quote:
1s.gif Op maandag 29 november 2010 23:40 schreef koei het volgende:
Ik zoek nog vier mensen die mijn kippenhok willen helpen vergroten!

http://apps.facebook.com/(...)%28hzJ-6LdKai&ref=nf

Alvast bedankt!
Done :Y
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  maandag 29 november 2010 @ 23:44:58 #218
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_89326356
quote:
1s.gif Op maandag 29 november 2010 23:40 schreef koei het volgende:
Ik zoek nog vier mensen die mijn kippenhok willen helpen vergroten!

http://apps.facebook.com/(...)%28hzJ-6LdKai&ref=nf

Alvast bedankt!
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_89326494
quote:
1s.gif Op maandag 29 november 2010 23:30 schreef Greys het volgende:
Volgens mij ben je er zo :D
JAAAAAA!!!!!! *O*
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  maandag 29 november 2010 @ 23:49:43 #220
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89326572
quote:
1s.gif Op maandag 29 november 2010 23:40 schreef koei het volgende:
Ik zoek nog vier mensen die mijn kippenhok willen helpen vergroten!

http://apps.facebook.com/(...)%28hzJ-6LdKai&ref=nf

Alvast bedankt!
Done.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_89326610
SaHara, hoeveel pakjes moet je nog? O+
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  maandag 29 november 2010 @ 23:53:24 #222
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89326716
Dankzij Cat nog 5, Stombo.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_89326719
quote:
7s.gif Op maandag 29 november 2010 23:49 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Done.
Dat. :)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_89326736
quote:
1s.gif Op maandag 29 november 2010 23:50 schreef tombolafan het volgende:
SaHara, hoeveel pakjes moet je nog? O+
quote:
17s.gif Op maandag 29 november 2010 23:53 schreef Harajuku. het volgende:
Dankzij Cat nog 5, Stombo.
Laf o laf. O+
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_89326806
quote:
17s.gif Op maandag 29 november 2010 23:53 schreef Harajuku. het volgende:
Dankzij Cat nog 5, Stombo.
WHUT! :(
Ik wilde er 1 voor je kopen ipv een kalkoen, noem je me Stombo... :'(
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  maandag 29 november 2010 @ 23:57:14 #226
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89326869
quote:
1s.gif Op maandag 29 november 2010 23:55 schreef tombolafan het volgende:

[..]

WHUT! :(
Ik wilde er 1 voor je kopen ipv een kalkoen, noem je me Stombo... :'(
Jij noemt mij zanderig, alleen, heet en koud en zegt dat er schorpioenen in en op mij lopen ;(

Nog een keer bedankt Catata *O* :D
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_89326931
quote:
11s.gif Op maandag 29 november 2010 23:57 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Jij noemt mij zanderig, alleen, heet en koud en zegt dat er schorpioenen in en op mij lopen ;(

Nog een keer bedankt Catata *O* :D
Alleen al deze dialoog is een kadootje waard. _O-

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_89326977
quote:
11s.gif Op maandag 29 november 2010 23:57 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Jij noemt mij zanderig, alleen, heet en koud en zegt dat er schorpioenen in en op mij lopen ;(

Nog een keer bedankt Catata *O* :D
Jij hebt mij al Tomobla, Tomba en weet ik wat niet genoemd :{w
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  dinsdag 30 november 2010 @ 00:01:44 #229
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89327042
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 november 2010 00:00 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Jij hebt mij al Tomobla, Tomba en weet ik wat niet genoemd :{w
Ik heb jou nog nóóit Tomobla genoemd :{w Ik zeg wel altijd heel lief en aardig Tombolalala en dan kreeg ik een kille Hara terug :{w
quote:
1s.gif Op maandag 29 november 2010 23:59 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Alleen al deze dialoog is een kadootje waard. _O-

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Vind ik ook wel :Y :')
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_89327173
quote:
10s.gif Op dinsdag 30 november 2010 00:01 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ik heb jou nog nóóit Tomobla genoemd :{w Ik zeg wel altijd heel lief en aardig Tombolalala en dan kreeg ik een kille Hara terug :{w

Ahem:
quote:
14s.gif Op maandag 19 april 2010 18:18 schreef Harajuku. het volgende:
Ik ben even bij Tomobla aan het plowen.
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_89327303
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 november 2010 00:05 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Ahem:

[..]

@Harajuku. : do not mess with the wiki. :7
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  dinsdag 30 november 2010 @ 00:09:18 #232
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89327314
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 november 2010 00:05 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Ahem:

[..]

:D I had no idea, was ook heus een typo. Maar bedankt dat je het even meldt, Tomobla. Zullen we nu weer ontopic gaan voor we met de roe krijgen ook al verdien jij die wel? O+
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_89327332
Mijn kippenhok is weer een maatje gegroeid *O* Thanks allemaal!
RitseB: Dat leer je nog wel, koei heeft altijd gelijk
pi_89327582
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_89327728
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 november 2010 00:16 schreef tombolafan het volgende:
hara!
Ik klikte bijna! :D
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  dinsdag 30 november 2010 @ 00:29:05 #236
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89327988
Ik helemaal. Dankje Tombolalala O+. Maar het was geen cadeau dus je kunt klikken hoor.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_89332882
Shingko Pear Tree

En hara, als je vanavond nog niet genoeg cadeaus hebt dan wissel ik wel wat in :Y
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_89333010
Ik heb er ook nog vijf of zes die ik kan inwisselen :) wie maak ik daar blij mee?
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_89333538
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 november 2010 10:00 schreef sbientje het volgende:
Ik heb er ook nog vijf of zes die ik kan inwisselen :) wie maak ik daar blij mee?
Hara moet er nog 6 voor haar blauwe lint volgens mij :Y
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_89333636
oee 28x28 is er! alleen nog niet voor coins :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  dinsdag 30 november 2010 @ 10:53:51 #241
4177 Jojogirl
Curves in all the right places
pi_89334463
Hopelijk bedenken ze snel een prijs *O*
  dinsdag 30 november 2010 @ 10:54:21 #242
231574 automatic_
muppetinnetje.
pi_89334484
Wow, jullie spelen nog steeds?
Respect! _O_
"It's good to be open-minded, but not so open that your brains fall out."
pi_89337283
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_89338431
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_89338770
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 november 2010 12:37 schreef tombolafan het volgende:
Willen jullie me dishes sturen?

http://www.facebook.com/l(...)%3Dcasserole&h=471ef
done :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_89341367
Neem denk ik maar een pauze voor een paar weekjes :@
Kan het even niet meer aan allemaal :D heb ook niet zo een zin meer...
Maar zal vast nog af en toe komen :P
Als iets niet gaat zoals het moet, moet het zoals het gaat...
pi_89341404
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_89341425
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 november 2010 10:27 schreef sbientje het volgende:
oee 28x28 is er! alleen nog niet voor coins :D
Nice! Hopelijk kost de uitbreiding straks niet meer dan 6 miljoen, anders moet ik gaan sparen. _O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_89341445
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 november 2010 13:46 schreef tombolafan het volgende:
Cuban Banana Tree
*O*
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  dinsdag 30 november 2010 @ 13:47:28 #250
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89341456
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 november 2010 12:37 schreef tombolafan het volgende:
Willen jullie me dishes sturen?

http://www.facebook.com/l(...)%3Dcasserole&h=471ef
YUp
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_89341478
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
pi_89341479
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 november 2010 12:37 schreef tombolafan het volgende:
Willen jullie me dishes sturen?

http://www.facebook.com/l(...)%3Dcasserole&h=471ef
Tuulk. :Y
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_89341510
quote:
11s.gif Op dinsdag 30 november 2010 00:29 schreef Harajuku. het volgende:
Ik helemaal. Dankje Tombolalala O+. Maar het was geen cadeau dus je kunt klikken hoor.
Ik had hem ook nog. O+ Nu net dus. _O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_89341559
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_89343465
Eindelijk 5* mastery voor die harvest casserole :D
pi_89344040
quote:
10s.gif Op dinsdag 30 november 2010 14:41 schreef Peekies het volgende:
Eindelijk 5* mastery voor die harvest casserole :D
ik heb m idd ook voor de candle... en nu iets van 90 van die dingen te koop staan :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  † In Memoriam † dinsdag 30 november 2010 @ 15:40:22 #257
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_89345618
Gaat het bij jullie ook zo traaaaaaaaaaaaaaaaag voordat FV het doet?

als FV het dan al wil doen...
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_89346788
Ik heb ook nog wat dishes nodig..

Alvast bedankt!

Just me, hier is hij inderdaad ook erg traag ja.. maar dat is hij al een tijdje. Ik wen er wel aan. :)
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, its dark, and we're wearing sunglasses. Hit it.
  † In Memoriam † dinsdag 30 november 2010 @ 16:24:29 #259
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_89347286
Illegale actie gedetecteerd. Je IP-adres wordt opgeslagen :D :D

dat kreeg ik toen ik net wilde posten dat ik mijn farm niet opkom!
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_89347502
Ach, justitie komt toch niet langs met dit weer.

10 fuel refills

[ Bericht 82% gewijzigd door TJV op 30-11-2010 16:43:08 ]
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, its dark, and we're wearing sunglasses. Hit it.
  † In Memoriam † dinsdag 30 november 2010 @ 16:44:00 #261
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_89348072
Laten we het op een uitglijder houden oO/

Heb net kunnen harvesten maar zag dat er toch een aantal co-jobs gesloten waren, ze zijn dus weer bezig daar :Y
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  dinsdag 30 november 2010 @ 16:46:59 #262
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89348173
quote:
6s.gif Op dinsdag 30 november 2010 16:30 schreef TJV het volgende:
Ach, justitie komt toch niet langs met dit weer.

10 fuel refills
Bedankt.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_89349785
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
  † In Memoriam † dinsdag 30 november 2010 @ 18:10:37 #264
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_89351136
dank je wel *)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_89351306
RitseB: Dat leer je nog wel, koei heeft altijd gelijk
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 30 november 2010 @ 18:17:59 #266
163650 Greys
pi_89351397
Geklikt voor je kippies, koei!
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_89351688
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 november 2010 18:15 schreef koei het volgende:
Klikkers gezocht voor een nieuwe vergroting van het kippenhok:
http://apps.facebook.com/(...)%28hzJ-6LdKai&ref=nf

Lukt niet, zijn wij wel vriendjes? http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1474884239
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 30 november 2010 @ 18:49:22 #268
163650 Greys
pi_89352591
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 november 2010 15:40 schreef just me het volgende:
Gaat het bij jullie ook zo traaaaaaaaaaaaaaaaag voordat FV het doet?

als FV het dan al wil doen...
Ik moet elke pagina F5en voordat hij het doet :+
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 30 november 2010 @ 19:00:30 #269
163650 Greys
pi_89353083
Oh ik kom nu helemaal niet meer op de farm :')
Als hij al wat doet, kom ik steevast op de gift request pagina terecht.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Redactie Sport dinsdag 30 november 2010 @ 19:28:04 #270
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_89354275
Mijn Triple Berry Pie is level 20 maar ik heb geen mastery bordje gekregen... Is dat normaal? :{
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport dinsdag 30 november 2010 @ 19:28:48 #271
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_89354323
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 november 2010 16:24 schreef just me het volgende:
Illegale actie gedetecteerd. Je IP-adres wordt opgeslagen :D :D

dat kreeg ik toen ik net wilde posten dat ik mijn farm niet opkom!
Wtf. :')
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 30 november 2010 @ 19:33:01 #272
163650 Greys
pi_89354563
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_89356051
quote:
7s.gif Op dinsdag 30 november 2010 19:33 schreef Greys het volgende:
[ link | afbeelding ]
Dankje :)
  dinsdag 30 november 2010 @ 20:05:09 #274
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89356178
quote:
7s.gif Op dinsdag 30 november 2010 19:33 schreef Greys het volgende:
[ link | afbeelding ]
Mooi dat ik bij een witte pagina blijf steken he :')
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 30 november 2010 @ 20:08:17 #275
163650 Greys
pi_89356331
quote:
7s.gif Op dinsdag 30 november 2010 20:05 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Mooi dat ik bij een witte pagina blijf steken he :')
En als je dan F5t, zit ie dan niet alsnog in je gift box?
Kijk even :Y
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_89356349
Had ik ook Harajuku, maar toen ik hem f5de deed hij het gewoon.
Country Kitsch Collection; http://apps.facebook.com/(...)ESpsfMUq%28fU&ref=nf
  dinsdag 30 november 2010 @ 20:11:18 #277
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89356490
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 november 2010 20:08 schreef Greys het volgende:

[..]

En als je dan F5t, zit ie dan niet alsnog in je gift box?
Kijk even :Y
Die pagina een paar keer opnieuw heeft succes gehad, kreeg een yeehaw w/ Danke
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 30 november 2010 @ 20:19:54 #278
163650 Greys
pi_89356912
quote:
14s.gif Op dinsdag 30 november 2010 20:11 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Die pagina een paar keer opnieuw heeft succes gehad, kreeg een yeehaw w/ Danke
Astu!
Had jij nou nog kadootjes nodig?
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  dinsdag 30 november 2010 @ 20:26:09 #279
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89357200
Ja ben er bijna, nog 4
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  dinsdag 30 november 2010 @ 20:33:16 #280
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89357537
Thanks Greys *O*
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_89357616
quote:
17s.gif Op dinsdag 30 november 2010 20:33 schreef Harajuku. het volgende:
Thanks Greys *O*
Heb je al genoeg nu? O+
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_89358181
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_89358189
RitseB: Dat leer je nog wel, koei heeft altijd gelijk
  dinsdag 30 november 2010 @ 20:57:00 #284
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89358734
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 november 2010 20:35 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Heb je al genoeg nu? O+
Nee :9~
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_89358760
quote:
10s.gif Op dinsdag 30 november 2010 20:57 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Nee :9~
Ah.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  dinsdag 30 november 2010 @ 20:59:24 #286
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89358854
Ik ga nog even dishes uit mijn request verzamelen, maar ik krijg de laatste weken alleen mensen die vragen of ik iets wil sturen en ik krijg zelf bar weinig. :')
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_89358953
quote:
10s.gif Op dinsdag 30 november 2010 20:57 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Nee :9~
Hoeveel heb je er nog nodig? Cadeautjes/dishes?
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  dinsdag 30 november 2010 @ 21:03:19 #288
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89359025
Ik wil niet dat jullie cadeaus speciaal voor mij kopen, er zit toch alleen maar onzin in de dingen.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_89359142
quote:
14s.gif Op dinsdag 30 november 2010 21:03 schreef Harajuku. het volgende:
Ik wil niet dat jullie cadeaus speciaal voor mij kopen, er zit toch alleen maar onzin in de dingen.
animal feed *O*
En ik hoef niet perse een fontein ofzo hoor, dan koop ik liever iets voor jou O+ Die fontein gaat toch in de opslag en een baby bourbon turkey kan niet in de roost :')
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  dinsdag 30 november 2010 @ 21:08:09 #290
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89359290
Nou, je bent te laat :D Cat zat nog in de kerstspirit en de rest koop ik er nu bij

Evengoed bedankt Tomobla O+
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_89359432
quote:
11s.gif Op dinsdag 30 november 2010 21:08 schreef Harajuku. het volgende:
Nou, je bent te laat :D Cat zat nog in de kerstspirit en de rest koop ik er nu bij

Evengoed bedankt Tomobla O+
Ik heb mijn schaap en mijn gnome en die andere dingen hoef ik toch niet. :* Ik had er spesjul kippen uit dus da's prima. ^O^
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_89359494
quote:
11s.gif Op dinsdag 30 november 2010 21:08 schreef Harajuku. het volgende:
Nou, je bent te laat :D Cat zat nog in de kerstspirit en de rest koop ik er nu bij

Evengoed bedankt Tomobla O+
_O-
En ik maar sparen voor je! ;)
Eens kijken hoeveel ik heb nu :7
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_89359507
iemand nog behoefte aan iets uit de thanksgivingtafel?
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_89359522
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 november 2010 21:11 schreef sbientje het volgende:
iemand nog behoefte aan iets uit de thanksgivingtafel?
ja *O*
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_89360538
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_89360655
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 november 2010 21:12 schreef Mirjam het volgende:

[..]

ja *O*
iemand die geen baby bourbon turkey wil ;)

ik heb 80 punten te spenderen
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_89361022
Ik zou graag zo'n kabouter willen O+ (Als je over hebt natuurlijk!)
pi_89361948
quote:
Dank!
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_89364781
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  dinsdag 30 november 2010 @ 23:40:12 #300
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89367871
Ik heb de ribbon dankzij sommige van jullie, bedankt.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  woensdag 1 december 2010 @ 07:39:12 #301
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_89372756
Ik ben blijkbaar een rondje upgraden vergeten van de Chicken Coop. Helpen jullie me? :)

En je kan de Horse Stable nu ook al expanden, en kom d'r achter dat ik die nog niet eens af heb. _O-

En omdat ik jarig ben trakteer ik!

Bugs 1

Bugs 2

Bugs 3

Gardening Tools

Butterfly 1

Butterfly 2

Butterfly 3

Butterfly
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')