Nee, ik ben daar wel eens geweest. Meen me te herinneren dat ze toen ook niets hadden. Er zijn er 2 in Overvecht, daar schiet ik af en toe even naar binnen als ik er met de auto langskom.quote:Op zaterdag 27 november 2010 13:17 schreef flying-dutchman het volgende:
[..]
hebben we het trouwens over dezelfde jumbo, die op kanaleneiland is niet erg groot namelijk... en weet dat er meerdere in Utrecht zijn
mijn oven gaat niet verder dan 220gr, dan maar in het bakblik dus gewoon? * SeaOfLove heeft geen bakplaat meerquote:Op zaterdag 27 november 2010 15:26 schreef Yvesss het volgende:
Die steen wordt normaliter voorverwarmd tot 400 graden. Dan moet de maximale warmte van een reguliere oven geen punt zijn. Kan dus.
oké, werkt dat zo. Ik ben nu niet bepaald van het makkelijke ofzo, maar als ik me bedenk dat ik het deeg op die hete steen moet leggen word ik niet erg enthousiast. Dan laat ik het nu gewoon even bij het bakblik. Tnx voor je infoquote:Op zaterdag 27 november 2010 16:09 schreef Yvesss het volgende:
Maar dan kun je de steen nog wel gebruiken. Het gaat om de opgeslagen hiite in de steen, ook al is dat 220 graden. Je moet wel erg lang voorverwarmen en ik kan me voorstellen dat een bakblik makkelijker is in het gebruik. De pizza moet wel soepel op de steen terechtkomen.
Ik en volgens mij een groot deel van de anderen hier gebruiken de pizzaoven van Bestron. Wordt erg heet, heeft een steen en daardoor kan je in korte tijd een pizza bakken waar de kaas mooi gesmolten is en het deeg luchtig krokant wordt.quote:Op zaterdag 27 november 2010 13:22 schreef Zwappel het volgende:
@ Alle mensen die pics posten hier:
Ik zie bij iedereen dat die kaas echt goed gesmolten is, doen jullie dat met een standaard oven?
Binnenkort ga ik het op deze manier dan maar eens proberen.quote:Op vrijdag 26 november 2010 00:19 schreef Zoheetik het volgende:
[..]
Ik heb tomatenblokjes uit blik gebruikt, niet ingekookt omdat dat - naar het schijnt - de smaak kan verminderen. Ze zijn namelijk al voorgekookt voor ze ingeblikt werden.
Pureren zou je wel kunnen doen, heb ik uit luiheid niet gedaan. Heb de saus ook koud op het deeg gedaan, en heul erg weinig (rest bewaar ik gewoon, doe ik wel keer door de pasta of zo.)
wat kost zo'n oventje als ik vragen mag? (ik kom al om in de apparaten, dus er kan er nog best eentje bijquote:Op zaterdag 27 november 2010 16:38 schreef Terpentin07 het volgende:
[..]
Ik en volgens mij een groot deel van de anderen hier gebruiken de pizzaoven van Bestron. Wordt erg heet, heeft een steen en daardoor kan je in korte tijd een pizza bakken waar de kaas mooi gesmolten is en het deeg luchtig krokant wordt.
70+ euro volgens de kieskeurig link in de TSquote:Op zaterdag 27 november 2010 16:47 schreef SeaOfLove het volgende:
[..]
wat kost zo'n oventje als ik vragen mag? (ik kom al om in de apparaten, dus er kan er nog best eentje bij)
kan geen linkjes kijken met foonquote:Op zaterdag 27 november 2010 17:00 schreef flying-dutchman het volgende:
[..]
70+ euro volgens de kieskeurig link in de TS
Ik heb er één van G3, die is nog een tikje duurder. Maar werkt inderdaadquote:Op zaterdag 27 november 2010 16:38 schreef Terpentin07 het volgende:
[..]
Ik en volgens mij een groot deel van de anderen hier gebruiken de pizzaoven van Bestron. Wordt erg heet, heeft een steen en daardoor kan je in korte tijd een pizza bakken waar de kaas mooi gesmolten is en het deeg luchtig krokant wordt.
Ik gebruik geraspte kaas, en mozzarella (wat sowieso al snel smelt)... in een gewone elektrische oven op 250 graden (of 260? er zit nog een stipje naast de 250 graden namelijk..quote:Op zaterdag 27 november 2010 13:22 schreef Zwappel het volgende:
@ Alle mensen die pics posten hier:
Ik zie bij iedereen dat die kaas echt goed gesmolten is, doen jullie dat met een standaard oven?
20 minuten?? Hoe dat zo?quote:Op zondag 28 november 2010 21:12 schreef flying-dutchman het volgende:
Vandaag dus gemaakt. Eerste kwartier gebakken. NIet helemaal gaar. 2e ronde 20 minuten gedaan was best goed te eten. waar ik nog wel mee faalde is de pizza van aanrecht naar oven te transporteren.Hoe doen jullie dat want bij mij wassie bij de eerste keer zeg maar doorgezakt met het liften van het aanrecht..
omdat deeg toen wel gaar was (heb geen pizza oven maar een oven die warmte al moeilijk kan vasthouden als deur even open is geweest)quote:
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |