abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_88971172
Hmm pizza maken is alweer een tijdje gelezen. Deze week ook maar weer eens doen!
What about "kinda cute, kinda hot, kinda sexy, hysterically funny, but not funny-looking guy who you could fuck" did you not understand?
pi_88988902
Als ik de hoeveelheden aanhoud van de OP, dan zit er meer deeg aan mijn handen, dan dat er in de beslagkom zit :') ik pak dan wat minder water, word de bodem ook wat dikker, Magoed.
Hoe zorg ik ervoor dat het wel kneedbaar is?
Hoi, ik ben robuust89 en ik ben nieuw!
pi_88989562
quote:
1s.gif Op zondag 21 november 2010 21:03 schreef robuust89 het volgende:
Als ik de hoeveelheden aanhoud van de OP, dan zit er meer deeg aan mijn handen, dan dat er in de beslagkom zit :') ik pak dan wat minder water, word de bodem ook wat dikker, Magoed.
Hoe zorg ik ervoor dat het wel kneedbaar is?
Làààng kneden!
pi_88992919
quote:
1s.gif Op zondag 21 november 2010 21:03 schreef robuust89 het volgende:
Als ik de hoeveelheden aanhoud van de OP, dan zit er meer deeg aan mijn handen, dan dat er in de beslagkom zit :') ik pak dan wat minder water, word de bodem ook wat dikker, Magoed.
Hoe zorg ik ervoor dat het wel kneedbaar is?
Met de broodbakmachine, lekker lui en geweldig resultaat!
pi_88997253
Wat ik altijd doe is eerst alle ingrediënten in een beslagkom met een pollepel stevig door elkaar roeren (dus niet met mijn handen), net zo lang totdat er een compacte deegbal ontstaat.
Die laat ik dán pas op een bebloemd aanrecht vallen en dat ga ik kneden, met bebloemde handen. Gaat altijd prima!

Hier overigens mijn 'mexicaanze pizza' - ik herinnerde me pas dat ik een foto wilde maken toen -ie al haast op was. :)



[ Bericht 43% gewijzigd door minilot op 23-11-2010 07:51:15 ]
Let me see you stripped down to the bone
pi_89036215
Ziet er heerlijk uit!! Maar ook jij Minilot, kunt nu niet ontkennen dat de bodem aan de dikke kant is. Doet een beetje broodachtig aan. Nu is een pizza een soort brood, geen man overboord. Ik zie ook wel dat er vrij gulle toppings opzitten, daar weet de bestron niet zo goed raad mee. Desondanks, erg smakelijk!

Mijn lunchpizza van Zondagmiddag, niet zo speciaal. ipv het gebakken ei.


[ Bericht 22% gewijzigd door Yvesss op 22-11-2010 23:29:30 ]
pi_89041859
quote:
1s.gif Op maandag 22 november 2010 23:21 schreef Yvesss het volgende:
Ziet er heerlijk uit!! Maar ook jij Minilot, kunt nu niet ontkennen dat de bodem aan de dikke kant is. Doet een beetje broodachtig aan. Nu is een pizza een soort brood, geen man overboord. Ik zie ook wel dat er vrij gulle toppings opzitten, daar weet de bestron niet zo goed raad mee. Desondanks, erg smakelijk!

Daarom ook, de aanhalingstekens. Ik kon dit ook niet echt als pizza beschouwen. Als saus zit er een tamelijk loodzware bonenpuree op, daar moest de bodem dit keer zelf wat dikker zijn. Overigens gingen de meeste toppings (zure room, grote bergen pico de gallo) er pas op toen de pizza al gebakken was.
Al met al, een grappig experiment, maar ik ben toch tot de conclusie gekomen dat ik dit soort dingen liever in een burrito eet. :)
Let me see you stripped down to the bone
pi_89042758
Zoiets dacht ik al wel. Overigens staan jouw pizzaskills buiten kijf, dat heb ik al eerder gezien.
  woensdag 24 november 2010 @ 12:56:23 #59
306609 Zoheetik
Zo heet ik dus.
pi_89090988
quote:
1s.gif Op maandag 22 november 2010 23:21 schreef Yvesss het volgende:
Ziet er heerlijk uit!! Maar ook jij Minilot, kunt nu niet ontkennen dat de bodem aan de dikke kant is. Doet een beetje broodachtig aan. Nu is een pizza een soort brood, geen man overboord. Ik zie ook wel dat er vrij gulle toppings opzitten, daar weet de bestron niet zo goed raad mee. Desondanks, erg smakelijk!

Mijn lunchpizza van Zondagmiddag, niet zo speciaal. ipv het gebakken ei.
[ afbeelding ]
Die ziet er mooi uit! Niet zo speciaal zeg je dan...

Gebruiken jullie pizzapro's (minilot, Yvesss, en wie zich nog meer aangesproken voelt) steevast tipo 00 of ook wel eens "gewone" bloem?

Oh ik ga deze proberen http://dl.dropbox.com/u/1974016/Recept%20pizza%20Margherita.pdf
---
De verhouding van het deeg zag er al apart uit maar dat is 'ie ook. Het was net poffertjesbeslag.
Heb er maar 100g bloem bij gedaan en daarna op de gok nog wat. Lang kneden uiteraard (ruim 10 min) en uiteindelijk is het een ietwat stevig deeg geworden die beetje plakt.

Tijd voor die uit de OP.

[ Bericht 6% gewijzigd door Zoheetik op 24-11-2010 14:25:21 ]
  woensdag 24 november 2010 @ 18:38:16 #60
306609 Zoheetik
Zo heet ik dus.
pi_89104405
Er zit hier weer een pizza in de oven!
Veeeeel kneden loont echt. O+ Het deeg (improvisatiedeeg zoals hierboven omschreven, die van de OP is voor morgen) was eerrrug soepel. Zo soepel dat ik de pizza niet op de bakplaat kreeg. Dus pizza maar even dubbelgevouwen, met twee handen gepakt, op de bakplaat gelegd en weer opengeslagen :').
Ben benieuwd hoe 'ie smaakt.

---
En na 5 minuten kwam 'ie zo uit de oven:



[ Bericht 9% gewijzigd door Zoheetik op 24-11-2010 18:59:48 ]
pi_89105388
Nou, dat doe je helemaal niet verkeerd. Dit is met gewone bloem?
  woensdag 24 november 2010 @ 19:03:06 #62
306609 Zoheetik
Zo heet ik dus.
pi_89105458
Ja met gewone bloem!

* Zoheetik is stiekem best een beetje trots :@
pi_89105571
quote:
1s.gif Op woensdag 24 november 2010 19:03 schreef Zoheetik het volgende:
Ja met gewone bloem!

* Zoheetik is stiekem best een beetje trots :@
En terecht!
  woensdag 24 november 2010 @ 19:06:41 #64
306609 Zoheetik
Zo heet ik dus.
pi_89105644
Hihi. Dank je. :@
Nou, ik hoop op nog wat vooruitgang morgen. Maar nooit meer diepviespizza (tenzij ik lui ben :')).
  † In Memoriam † donderdag 25 november 2010 @ 09:08:32 #65
91830 MaximusTG
pi_89125910
Zo, mede-pizzabakkers. Tijdje geleden dat ik hier gepost heb; Ook even geen pizza's gebakken, heb even een stoof/slow cooking vlees-periode. Mooie pizza's weer hoor hier. Meer water is inderdaad belangrijk voor een goed deeg. Schrikt mensen alleen vaak af, omdat het deeg zo plakkerig wordt dan.
Wat ik me wel afvroeg; lees hier en daar in dit topic wat over biergist. Weten jullie of dat daadwerkelijk een andere gist is dan veelal gebruikt voor brood? Want volgens mij is dat namelijk gewoon precies dezelfde soort: http://nl.wikipedia.org/wiki/Saccharomyces_cerevisiae
Beetje zonde om dan speciaal 'ander' gist te kopen..

Oh en @Zoheetik:
Ik vond vroeger die big american pizza's wel lekker... Nu ik zelfgemaakte gewend ben, en ik er laatst weer een had (omdat ik lui was) ging ik bijna over mn nek van de hoeveelheid zout en vet die erin zat..
  donderdag 25 november 2010 @ 09:27:26 #66
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_89126262
Tip voor de mensen die moeite hebben de pizza in de oven te krijgen; maak de pizza op op je deegschuif(stuk karton in mijn geval) met wat griesmeel tussen de schuif en het papier, dan krijg je hem prima de oven in.
pi_89127628
Qouten lukt niet helemaal in de mobiele browser. Maar onderstaande staat in dezelfde wiki.
Het deeg ruikt ook anders na een paar dagen in de koelkast.

De giststam, de vergistingstemperatuur, de zuurgraad en andere factoren hebben grote invloed op de smaak van het eindproduct. Hoewel de gist die wordt gebruikt voor wijn, bier en brood biologisch gezien tot één soort behoort, bestaan er zeer belangrijke verschillen in de gebruikte stammen en zijn deze niet onderling uitwisselbaar als men een smakelijk product wil krijgen. De gebruikte gist levert een belangrijke bijdrage aan het aroma van het eindproduct.
  † In Memoriam † donderdag 25 november 2010 @ 10:40:21 #68
91830 MaximusTG
pi_89127966
Hmm, oke, interessant. Dat had ik nog niet gelezen. Nou is de vergistingstemperatuur en zuurgraad niet variabel bij het vergelijken van de gisten en pizzamaken. Dus dan zal er toch een subtiel verschilletje zijn.. Ik ga nu eens experimenteren met een zuurdesem :).
pi_89128943
Ik had laatst een rondleiding in een brouwerij en daar zeiden zo ook dat al het smaakverschil in principe komt van de soort gist die wordt gebruikt. Verder is het gewoon water, hop, enz.
pi_89129336
De gistcultuur is het grootst bewaarde geheim van de brouwerij. Nog een leuk weetje: de echte zure Geuze kan alleen gemaakt worden in het Vlaamse Pajottenland middels spontane vergisting. De wilde gisten die geuze en kriek hun karakter geven, komen alleen daar voor. Dit bier kan dan ook nergens ter wereld geïmiteerd worden.
  donderdag 25 november 2010 @ 11:34:00 #71
306609 Zoheetik
Zo heet ik dus.
pi_89129622
quote:
1s.gif Op donderdag 25 november 2010 09:08 schreef MaximusTG het volgende:
Oh en @Zoheetik:
Ik vond vroeger die big american pizza's wel lekker... Nu ik zelfgemaakte gewend ben, en ik er laatst weer een had (omdat ik lui was) ging ik bijna over mn nek van de hoeveelheid zout en vet die erin zat..
Ja klopt, maar dat heb ik eigenlijk sowieso al van de vrieschdieppizza's: ze vervelen snel. Dus wissel nog wel eens af en zo vaak eet ik ze eigenlijk ook niet.

Het deeg dat ik gisteren in de koelkast heb gelegd is nu verdubbeld, maar veel verder zal het niet gaan want dat laat het zakje niet toe. Wel apart zo, heel luchtig en slap deeg... Dat is nieuw voor mij :D.
  † In Memoriam † donderdag 25 november 2010 @ 13:20:52 #72
91830 MaximusTG
pi_89132929
Ja, heerlijk is dat, dat lekkere zachte deeg. Ook zo fijn om er dan een mooie pizza van te vormen. Ben nog een beetje aan het kijken naar de biergist.
Hier staat bijvoorbeeld: (http://botit.botany.wisc.edu/toms_fungi/dec2002.html)

"The same species, Saccharomyces cerevisiae, is used in both processes, but different strains (varieties) of the fungus are used. The bread making strain, for example, is genetically selected to produce more carbon dioxide and much less alcohol, while the opposite is true of the spirit-making strains."

Dat impliceert dat deeg met biergist meer alcohol zou bevatten, en veel minder zou rijzen.. De alcohol kan natuurlijk wel de andere smaak verklaren.
pi_89133082
quote:
1s.gif Op donderdag 25 november 2010 13:20 schreef MaximusTG het volgende:
Ja, heerlijk is dat, dat lekkere zachte deeg. Ook zo fijn om er dan een mooie pizza van te vormen. Ben nog een beetje aan het kijken naar de biergist.
Hier staat bijvoorbeeld: (http://botit.botany.wisc.edu/toms_fungi/dec2002.html)

"The same species, Saccharomyces cerevisiae, is used in both processes, but different strains (varieties) of the fungus are used. The bread making strain, for example, is genetically selected to produce more carbon dioxide and much less alcohol, while the opposite is true of the spirit-making strains."

Dat impliceert dat deeg met biergist meer alcohol zou bevatten, en veel minder zou rijzen.. De alcohol kan natuurlijk wel de andere smaak verklaren.
Ik heb helemaal niet het idee dat het minder rijst. Het rijst met biergist juist enorm bij mij!
pi_89134325
Google maar eens op gist en esters.
Ik denk dat het deze esters zijn die het hem doen. Een redelijk scheikundig verhaal.
Oh, ja, vanmiddag nog eentje gemaakt. Een vissige. Het is weer voldoende geweest qua pizza's deze week.

pi_89136381
quote:
1s.gif Op donderdag 25 november 2010 14:02 schreef Yvesss het volgende:
Google maar eens op gist en esters.
Ik denk dat het deze esters zijn die het hem doen. Een redelijk scheikundig verhaal.
Oh, ja, vanmiddag nog eentje gemaakt. Een vissige. Het is weer voldoende geweest qua pizza's deze week.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Pfoe dat is wel erg veel ansjovis, jij houdt van sterke smaken? ;) Verder ziet hij er mooi uit :)
Leftist Vegan Long Haired Witch
Revolutionary Anarchist
No material girl, No extremist, Critical Thinker.
XXX Straight Edge XXX
pi_89136930
Nee, het is ongezouten ansjovis, meer sardine-achtig.
Zou het gezouten ansjovis zijn geweest dan was het op zijn zachtst gezegd een merkwaardige pizza geweest.
pi_89137058
quote:
1s.gif Op donderdag 25 november 2010 15:13 schreef Yvesss het volgende:
Nee, het is ongezouten ansjovis, meer sardine-achtig.
Zou het gezouten ansjovis zijn geweest dan was het op zijn zachtst gezegd een merkwaardige pizza geweest.
Ahá ok dan begrijp ik het ;) Anders zou ik het inderdaad ook niet écht smakelijk gevonden hebben ;)
Leftist Vegan Long Haired Witch
Revolutionary Anarchist
No material girl, No extremist, Critical Thinker.
XXX Straight Edge XXX
  donderdag 25 november 2010 @ 18:48:27 #78
306609 Zoheetik
Zo heet ik dus.
pi_89146014


Mijn pizza van vandaag! Die van gisteren is er niks bij, jammer dat ik daarvan een stukje over heb gelaten want die smaakt ineens nergens meer naar :P (Ja naar een stukje brood met kaas dan...).

Maar nu is het wel even genoeg voor de rest van de week. Heb alleen wel nog een bolletje deeg over. :')
pi_89153558
Kan ik voor de saus gewoon tomatenblokjes uit blik gebruiken en die vervolgens pureren en wat inkoken? Moet de saus warm zijn als ik deze op het deeg doe? :9
pi_89153725
quote:
1s.gif Op donderdag 25 november 2010 18:48 schreef Zoheetik het volgende:
[ afbeelding ]

Mijn pizza van vandaag! Die van gisteren is er niks bij, jammer dat ik daarvan een stukje over heb gelaten want die smaakt ineens nergens meer naar :P (Ja naar een stukje brood met kaas dan...).

Maar nu is het wel even genoeg voor de rest van de week. Heb alleen wel nog een bolletje deeg over. :')
lekker!!! :9
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  vrijdag 26 november 2010 @ 00:19:56 #81
306609 Zoheetik
Zo heet ik dus.
pi_89163111
quote:
1s.gif Op donderdag 25 november 2010 21:26 schreef TargaFlorio het volgende:
Kan ik voor de saus gewoon tomatenblokjes uit blik gebruiken en die vervolgens pureren en wat inkoken? Moet de saus warm zijn als ik deze op het deeg doe? :9
Ik heb tomatenblokjes uit blik gebruikt, niet ingekookt omdat dat - naar het schijnt - de smaak kan verminderen. Ze zijn namelijk al voorgekookt voor ze ingeblikt werden.
Pureren zou je wel kunnen doen, heb ik uit luiheid niet gedaan. Heb de saus ook koud op het deeg gedaan, en heul erg weinig (rest bewaar ik gewoon, doe ik wel keer door de pasta of zo.)

FutureFairytale: dank je, was 'ie ook :9 . Heb nog een halfje over gelukkig.
  † In Memoriam † vrijdag 26 november 2010 @ 12:27:21 #82
91830 MaximusTG
pi_89174097
Na laatst weer eens hier gepost te hebben moest ik wel een deeg maken ;). Gister ook al pizza op, die stonden dus niet zo lang in de koelkast, maar heb nu voor de lunch het laatste bolletje opgemaakt. Heb deze keer eens de toppings (champignons, paprika, ui) licht gebakken, om overtollig vocht kwijt te raken (je moet wat, als je oven niet zo heet wordt als een houtoven). Was groot succes!





pi_89175599
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 12:27 schreef MaximusTG het volgende:
Na laatst weer eens hier gepost te hebben moest ik wel een deeg maken ;). Gister ook al pizza op, die stonden dus niet zo lang in de koelkast, maar heb nu voor de lunch het laatste bolletje opgemaakt. Heb deze keer eens de toppings (champignons, paprika, ui) licht gebakken, om overtollig vocht kwijt te raken (je moet wat, als je oven niet zo heet wordt als een houtoven). Was groot succes!

[ link | afbeelding ]

[ link | afbeelding ]

[ link | afbeelding ]
:9~ :9 _O_

Van het weekend heb ik geen tijd om pizza te maken :'(
Hoi, ik ben robuust89 en ik ben nieuw!
  † In Memoriam † vrijdag 26 november 2010 @ 13:15:17 #84
91830 MaximusTG
pi_89176092
Ja, hij smaakte prima!
@Zoheetik trouwens, zie niet dat je een recept uit een PDF gevolgd had, dat te nat werd; Dat was mijn PDFje, gebruik trouwens een ander recept tegenwoordig.. Dr zit een tikfoutje in die ene, moet 1 ipv 2 dl zijn.. Sorry daarvoor ;).
Gebruik nu deze werkwijze:
http://dl.dropbox.com/u/1974016/pizza/pizzaReinhartVarasano.pdf
Overigens heb ik daar ook alweer wat tweaks bij: Ik maak meestal voor 1 pizza 3/4 van de hoeveelheden daar, dat zijn dus vrij kleine pizza's (zoals bovenstaande foto's) maar die passen beter op mn schietplankje. Verder bol ik het deeg nog een keer op zodra het uit de koelkast komt, anders is het lastig om er een egaal dunne pizza van te vormen; Hij is dan iets te soepel. Tomatensaus doe ik gepelde tomaten uit blik goed uitspoelen, pureren (zonder het vocht), en wat zeezout en oregano erdoor. max 1,5 eetl per pizza (ja, dat is weinig). En nu dus de toppings licht bakken.
pi_89179967
Ik gebruik sinds kort ook weer een deegroller, het deeg wordt zo elastisch dat het mij niet goed lukte om een mooie ronde pizza van te maken, hij wordt er in ieder geval niet minder luchtig van, in tegendeel.
pi_89185780
Wij eten vanavond alweer pizza :@

En dinsdag met school heb ik ook nog pizza gegeten in een pizzeria.
En ik moet zeggen, ik vind die van mezelf zeker niet minder lekker!
  vrijdag 26 november 2010 @ 17:46:02 #87
306609 Zoheetik
Zo heet ik dus.
pi_89188304
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 14:46 schreef Terpentin07 het volgende:
Ik gebruik sinds kort ook weer een deegroller, het deeg wordt zo elastisch dat het mij niet goed lukte om een mooie ronde pizza van te maken, hij wordt er in ieder geval niet minder luchtig van, in tegendeel.
Begin je met een rond bolletje? Als je dan een mooie rand erin drukt blijft 'ie nog steeds rond... Dan druk je het binnenste uit met je knokkels en duw je weer een randje met je vingers. Enz. enz.
Dan is het toch niet heel moeilijk rond te houden?

Of anders gezegd: hoe ga jij te werk. Ben ook altijd wel benieuwd naar werkwijzes van anderen want jouw pizza's zien er subliem uit, dat wel!
pi_89190282
Binnenkort ook maar eens het bodem recept uit de TS gebruiken, alleen nu de vraag waar haal ik die spullen in Utrecht? Tipo 00 en biergist that is, de rest weet ik nog wel te vinden :')
  vrijdag 26 november 2010 @ 19:06:46 #89
50936 The_Hives
Is nu tripple oom Hives O+ !!!
pi_89191372
ik ben jaloers, krijg de pizza nooit zo luchtig :@
AFC AJAX Kampioen 2012-2013
Fok! Federatie
1918,1919,1931,1932,1934,1937,1939,1947,1957,1960,1966,1967,1968,1970,1972,1973,1977,1979,1980 1982,1983,1985,1990,1994,1995,1996,1998,2002,2004,2011,2012,2013
pi_89193459
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 17:46 schreef Zoheetik het volgende:

[..]

Begin je met een rond bolletje? Als je dan een mooie rand erin drukt blijft 'ie nog steeds rond... Dan druk je het binnenste uit met je knokkels en duw je weer een randje met je vingers. Enz. enz.
Dan is het toch niet heel moeilijk rond te houden?

Of anders gezegd: hoe ga jij te werk. Ben ook altijd wel benieuwd naar werkwijzes van anderen want jouw pizza's zien er subliem uit, dat wel!
Sinds ik mijn deeg anders maak is het veel plakkeriger en ook niet goed met de hand in vorm te krijgen. Heb daarom dus de deegroller gebruikt en was verrast hoe goed de pizza's werden omdat het steeds afgeraden wordt.

Vandaag weer pizza gemaakt en deze keer met de hand gevormd.. Erop ging salami, uien, knoflook, tabasco en edammer ipv mozzarella. Was best lekker alhoewel de korst ietsje minder was dan de vorige keren. Sorry voor de crappy beeldkwaliteit.



  vrijdag 26 november 2010 @ 21:52:32 #91
306609 Zoheetik
Zo heet ik dus.
pi_89202179
Oh dat ziet er weer goed en lekker uit! Nomnomnom...

quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 18:42 schreef flying-dutchman het volgende:
Binnenkort ook maar eens het bodem recept uit de TS gebruiken, alleen nu de vraag waar haal ik die spullen in Utrecht? Tipo 00 en biergist that is, de rest weet ik nog wel te vinden :')
Tipo 00 kun je gewoon bij de AH halen. Biergist geen idee... Maar je hoeft niet per se tipo 00 en biergist te gebruiken he :).
  † In Memoriam † vrijdag 26 november 2010 @ 23:36:17 #92
91830 MaximusTG
pi_89208755
Zou me zeker niet doodstaren op die Italiaanse bloem. Vooral omdat tipo 00 slechts de maling aanduidt.
Goeie bloem heb je bv bij de Welkoop of de Boerenbond; Soezie Surprima, of bv Soezie Surfina. Bevatten hoog percentage eiwitten, wat voor goede glutenontwikkeling belangrijk is. Krijg je luchtige pizza's door.
pi_89208790
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 november 2010 21:52 schreef Zoheetik het volgende:
Oh dat ziet er weer goed en lekker uit! Nomnomnom...

[..]

Tipo 00 kun je gewoon bij de AH halen. Biergist geen idee... Maar je hoeft niet per se tipo 00 en biergist te gebruiken he :).
LOL toch wel? dan morgen maar AH onveilig maken.

van het weekend kijken of ik even een probeersel kan maken zodat ik woensdag niet helemaal faal als ik bezoek heb :D

[ Bericht 13% gewijzigd door flying-dutchman op 27-11-2010 09:08:50 ]
pi_89218554
Ik zou lekker naar de Jumbo gaan, daar hebben ze De Cecco in de schappen. En verse gist in de koeling. Biergist in de winkel in Utrecht? Ben al blij dat ik het online kan vinden. Soezie van de welkoop is super, moet je wel voor naar Houten.
pi_89218751
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 november 2010 11:11 schreef Yvesss het volgende:
Ik zou lekker naar de Jumbo gaan, daar hebben ze De Cecco in de schappen. En verse gist in de koeling. Biergist in de winkel in Utrecht? Ben al blij dat ik het online kan vinden. Soezie van de welkoop is super, moet je wel voor naar Houten.
ga ik die ook ff langs hobbelen (het is wel die mini jumbo bij kanaleneiland maar goed)
pi_89218859
Een enkele keer heb je de pech dat het op is. Zodoende neem ik altijd praktisch de hele voorraad mee. Deze hebben ze: http://www.dececco.it/IT/(...)tipo-00/?Prodotto=11
pi_89221616
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 november 2010 11:21 schreef Yvesss het volgende:
Een enkele keer heb je de pech dat het op is. Zodoende neem ik altijd praktisch de hele voorraad mee. Deze hebben ze: http://www.dececco.it/IT/(...)tipo-00/?Prodotto=11
dan ben je me net voor geweest, want hij stond er niet :'). Bij appie wel ander merk tipo 00 gevonden.
pi_89222014
Wasn't me. Maar dat is wel de reden dat àls het er staat, ik wat extra meeneem. Jumbo is een beetje ver weg.
pi_89222092
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 november 2010 13:14 schreef Yvesss het volgende:
Wasn't me. Maar dat is wel de reden dat àls het er staat, ik wat extra meeneem. Jumbo is een beetje ver weg.
hebben we het trouwens over dezelfde jumbo, die op kanaleneiland is niet erg groot namelijk... en weet dat er meerdere in Utrecht zijn
pi_89222241
@ Alle mensen die pics posten hier:

Ik zie bij iedereen dat die kaas echt goed gesmolten is, doen jullie dat met een standaard oven?
404 - Not Found
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')