Bij ons was iemand betrapt op eten weggeven door de Supervisorquote:
Gefeliciteerd!quote:Op zaterdag 25 december 2010 10:43 schreef Krimpen het volgende:
Gisteren de crewtrainerstoets gemaakt, en gehaald
Ik geef toe, echt te gemakkelijke vragen gehad![]()
Merry X-mas
Da's bij ons in de rush eigenlijk standaard...quote:Op donderdag 30 december 2010 11:59 schreef Nightshadow het volgende:
[..]
Gefeliciteerd!
Bij ons gisteren ook iets wat ik nog niet mee gemaakt had in ons restaurant: Niet genoeg plaatsenEen aantal moesten staand hun eten opeten, anderen wilde niet bestellen voordat ze plaats hadden. Het liep echt als een geoliede machine
Hebben wij ook vaak, dan staan mensen aan de kassa: "Ja, kan geen plekje vinden dus ga het maar meenemen"quote:Op donderdag 30 december 2010 12:02 schreef mstyle het volgende:
[..]
Da's bij ons in de rush eigenlijk standaard...
Nicequote:Op donderdag 30 december 2010 12:02 schreef TheGirlNextDoor het volgende:
Hier ook een topdrukte de laatste maanden. Hebben dit jaar 13,5% meer omzet gedraaid dan vorig jaar. Verbouwing is hard nodig, inderdaad hier ook veel mensen die met een dienblad vol eten staan te wachten op een plekje met een zielig gezicht. Sneu vind ik dat. Maar binnen gaan we van 95 naar 222 zitplaatsen.. HOPPA!
Ik vind het sneu dat mensen zien dat het druk is en dan als nog naar binnen gaan. Dat begrijp ik nietquote:Op donderdag 30 december 2010 12:02 schreef TheGirlNextDoor het volgende:
Hier ook een topdrukte de laatste maanden. Hebben dit jaar 13,5% meer omzet gedraaid dan vorig jaar. Verbouwing is hard nodig, inderdaad hier ook veel mensen die met een dienblad vol eten staan te wachten op een plekje met een zielig gezicht. Sneu vind ik dat. Maar binnen gaan we van 95 naar 222 zitplaatsen.. HOPPA!
Ik snap ook niet waarom mensen binnenkomen met -10 en dan een McFlurry bestellenquote:Op donderdag 30 december 2010 12:07 schreef mstyle het volgende:
[..]
Ik vind het sneu dat mensen zien dat het druk is en dan als nog naar binnen gaan. Dat begrijp ik niet
whehe, bij ons verdwijnt de bestelling van het scherm nadat de bestelling enkele minuten langer dan 999 seconden erop staat. dan kan je lekker knooien met de bonquote:Op zaterdag 1 januari 2011 23:57 schreef Studiotje het volgende:
Wat was het vandaag tyffuuuhhuus druk. Normaal valt het aardig mee maar nu, jeetje.
Ik stond weer kiosk, en daar heb je zo'n tof schermpje waar je net als bij de drive de secondes ziet optellen, nou, die gingen allemaal tot de 999 en dan loopt die niet verderdus sommige hebben nogal lang staan wachten
.
Allemaal bestellingen van 999 seconden zou niet goed zijn, bij ons komt dat echt niet dagelijks voor.quote:Op zondag 2 januari 2011 12:18 schreef Nightshadow het volgende:
Dat lijkt me lastig als je bin/productiecaller staat met allemaal bestellingen van 999 seconde en waarschijnlijk je scherm vol
nee want jullie hebben geen drivequote:Op zondag 2 januari 2011 12:21 schreef Remzz het volgende:
[..]
Allemaal bestellingen van 999 seconden zou niet goed zijn, bij ons komt dat echt niet dagelijks voor.
Zag ik daar nou een Ninja Edit?quote:Op zondag 2 januari 2011 12:27 schreef MarkoAlmelo het volgende:
[..]
nee want jullie hebben geen drive![]()
Je hoeft geen drive te hebben om een kiosk te hebbenquote:Op zondag 2 januari 2011 12:27 schreef MarkoAlmelo het volgende:
[..]
nee want jullie hebben geen drive![]()
Volgens mij over 2 weken ongeveer, maar kan me vergissenquote:Op maandag 3 januari 2011 23:09 schreef Zwollesjappie het volgende:
Wanneer word de crispy weer vervangen door een ander?
LOLquote:Op maandag 3 januari 2011 23:36 schreef MarkoAlmelo het volgende:
Vandaag was de chilisaus op voor de wraps, toen hebben we maar bakjes gebruikt
faal.
Dat hebben wij ooit een keer moeten doen toen de ketchup op was.. zaten we te kutten met zakjesquote:
New York blijf tot 24 januari dacht ik, Sate tot 14 maartquote:Op dinsdag 4 januari 2011 01:05 schreef Yannick567 het volgende:
[..]
Dat hebben wij ooit een keer moeten doen toen de ketchup op was.. zaten we te kutten met zakjesEn de NYC blijft als het goed is tot 14 maart, blijft langer.
Als dingen vaak op zijn doe je iets niet goed. Als bij ons iets op is dan halen we het bij collega's, makkelijk als je met 3 zaken dicht bij elkaar zitquote:Op dinsdag 4 januari 2011 01:18 schreef Tes87 het volgende:
Wij kutten nooit met dingen als het op is.... zeggen gewoon dat het op is? Wat helaas te vaak voorkomt en dan heb je aan de counter heel wat vragen te verduren :S .. Behalve als de ketchup op is ofzo.... doen we wel eens een beetje ketchup in een sundae dekseltje, als ze ketchup bij de friet willen. Best praktisch.
Do tot 3:00, de tyfusquote:Op dinsdag 4 januari 2011 02:26 schreef Tes87 het volgende:
Mooie tijden. Bij ons do tot 03.00 en vr 04.00 en za 05.30 uur...... de rest tot 0.00 of 01.00
dus erge latertjes.. Me biologische klok die snapt het niet meermaar dat heb je denk ik ook wel al met avonddiensten.. je ritme wordt steeds omgegooid.
quote:Op dinsdag 4 januari 2011 02:26 schreef Tes87 het volgende:
Mooie tijden. Bij ons do tot 03.00 en vr 04.00 en za 05.30 uur...... de rest tot 0.00 of 01.00
dus erge latertjes.. Me biologische klok die snapt het niet meermaar dat heb je denk ik ook wel al met avonddiensten.. je ritme wordt steeds omgegooid.
Jezus zeg. In welk filiaal werk jij? Hoofddorp ofzo?quote:Op dinsdag 4 januari 2011 02:26 schreef Tes87 het volgende:
Mooie tijden. Bij ons do tot 03.00 en vr 04.00 en za 05.30 uur...... de rest tot 0.00 of 01.00
dus erge latertjes.. Me biologische klok die snapt het niet meermaar dat heb je denk ik ook wel al met avonddiensten.. je ritme wordt steeds omgegooid.
is het nooit druk bij jullie ofzo dat jullie elke dag zo rond 0:15 klaar zijn? Ik ben altijd pas na 0:30 buiten, en wij hebben dezelfde openingstijdenquote:Op dinsdag 4 januari 2011 13:35 schreef MarkoAlmelo het volgende:
Elke dag restaurant tot 11, en drive tot 12. En dan zijn we om 00:15 klaar met sluit
Om 9 uur zetten we al het inpakmateriaal (keuken) al in een kar. dat kan om 12 uur het magazijn in.quote:Op dinsdag 4 januari 2011 13:37 schreef Yannick567 het volgende:
[..]
is het nooit druk bij jullie ofzo dat jullie elke dag zo rond 0:15 klaar zijn? Ik ben altijd pas na 0:30 buiten, en wij hebben dezelfde openingstijden
Yannick kom er maar inquote:Op dinsdag 4 januari 2011 18:50 schreef Studiotje het volgende:
[..]
Best aardig, al moeten de managers zowat van de vloer zijn mocht het echt gezellig worden
Als het kan doen wij hetzelfde, alleen moeten we elke avond ook rondje buiten doen. Dat kost toch al gauw 10 min extra.. Daarom zijn wij meestal rond 0:20 buiten.quote:Op dinsdag 4 januari 2011 13:44 schreef MarkoAlmelo het volgende:
[..]
Om 9 uur zetten we al het inpakmateriaal (keuken) al in een kar. dat kan om 12 uur het magazijn in.
Om 10 uur is de drestafel al leeg (alles wat eronder ligt) en de saus zitten al in bakjes etc. 1 bob vriezer is al uit en alles zit in kratjes in de vriezer. Dat kan om 12 de grote vriezer in.
En bij de counter moeten we al het apparatuur doorspoelen en schoonmaken
Dus om 12 uur alles in de koelkast, vriezers leegmaken en alles in het magazijn zetten.
Soms zetten we om 23:45 het brood en vriesinhoud al weg
Dus 00.15 is ruim genomen:+
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |