Ja waarom niet! Wij hebben met kerst de bbq aangehad! Gluwein op het pitje en gamba's van de bakplaat als hapje. Ondertussen las mijn vader het kerstverhaal voor aan de kleinkinderen en na afloop hebben we heerlijk spiezen gegrilld buiten in de sneeuw!quote:Op dinsdag 8 februari 2011 15:26 schreef Yu-Kee het volgende:
Aaah, ik wil ook weer gaan barbecuen , maar mijn vriend wil dat helaas pas als het minimaal 18 graden is.
Mij maakt het niet uit, gewoon lekker warm bij de barbecue met je winterjas aan.
Nou, andere jaren wilde hij ook wel barbecuen als het kouder was hoor. We hebben zelfs een keer gebarbecued met -10. Veel whiskey erbij, dat wel.quote:Op dinsdag 8 februari 2011 18:48 schreef Tezz het volgende:
Ja waarom niet! Wij hebben met kerst de bbq aangehad! Gluwein op het pitje en gamba's van de bakplaat als hapje. Ondertussen las mijn vader het kerstverhaal voor aan de kleinkinderen en na afloop hebben we heerlijk spiezen gegrilld buiten in de sneeuw!
de mijne had die regel ook. Heb hem om weten te praten dankzij de Beercan-chicken....quote:Op dinsdag 8 februari 2011 15:26 schreef Yu-Kee het volgende:
Aaah, ik wil ook weer gaan barbecuen , maar mijn vriend wil dat helaas pas als het minimaal 18 graden is.
Mij maakt het niet uit, gewoon lekker warm bij de barbecue met je winterjas aan.
Dat heet midlife-crisis. Als ie ook ineens een motor wil gaan kopen moet je op gaan passen. Maar het waait in elk geval over!quote:Op dinsdag 8 februari 2011 19:48 schreef Yu-Kee het volgende:
[..]
Nou, andere jaren wilde hij ook wel barbecuen als het kouder was hoor. We hebben zelfs een keer gebarbecued met -10. Veel whiskey erbij, dat wel.
Maar sinds dit jaar wil hij dat ineens niet meer.
Misschien moet ik maar in relatietherapie gaan.
Vreemde dump, een recept voor Shaslicks.quote:
Waar heb je die groene pepers vandaan? Ik zoek dit soort pepers, die je ook terug vindt op bijv. de Subway broodjes.quote:Op woensdag 23 maart 2011 17:15 schreef Schranseman het volgende:
Gisteren voor het eerst zelf een pizza gemaakt. Uiteraard op de BBQ met een pizzasteen op een Weber keteltje (OTG57). Ik vond het resultaat verbluffend lekker, vooral de korst. Uiteraard had ik er weer veel te veel op gedaan, dus dat ga ik de volgende keer anders doen. Als deeg een kant en klare deeg van de jumbo gebruikt. Pastasaus was simpelweg een blik gepelde tomaten, 2 tenen knoflook en veel Italiaanse kruiden.
Is dat niet goed? Ik dacht dat briketten juist beter waren omdat deze minder losse as hebben?quote:Op vrijdag 25 maart 2011 07:07 schreef macferret het volgende:
Lekker hoor!
maar eh, zie ik nou briketjes?
Een pizza is lekkerder boven houtskoolquote:Op vrijdag 25 maart 2011 10:41 schreef Zigger het volgende:
[..]
Is dat niet goed? Ik dacht dat briketten juist beter waren omdat deze minder losse as hebben?
Wij ws ook En anders als we lui zijn wordt het toko-food, ook lekker, maar er gaat niks boven bbq-enquote:Op vrijdag 25 maart 2011 08:35 schreef motorbloempje het volgende:
Vanavond de eerste keer ín dit jaar barbecueen!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |