abonnement Unibet Coolblue
  Eurovisie Songfestival Queen zaterdag 2 oktober 2010 @ 21:45:25 #1
163650 Greys
pi_87114724

Play

Farmville is hét spel van Facebook waarbij je je eigen farm kan aanmaken om er vervolgens veel verschillende crops op te planten, het naar je eigen smaak in te richten én ook nog eens bomen en dieren kan oogsten.


XP - Je krijgt voor het aankopen van bepaalde items een hoeveelheid XP.
Deze XP heb je nodig om te kunnen levelen. In totaal zijn er 90 levels.

Ribbons - Je kan verschillende ribbons halen, door bepaalde hoeveelheden te voltooien.
Hieronder valt bijvoorbeeld: 50 buren toevoegen aan je farm, of zoveel soorten bomen te oogsten.
Op het moment zijn er 37 ribbons, maar er zullen er vast nog wel een aantal bij komen.

Masterys - De mastery kan je zien in de Market, dat is het balkje onder de crops hun foto en die 3 sterren.
Als je met je muis op dat balkje gaat staan krijg je te zien hoeveel je van die soort moet oogsten om dan de eerste mastery ster te halen. Je kan ook zien hoe ver je bent, die balk wordt langzamerhand blauw.
Als je een ster hebt gehaald krijg je een hoeveelheid xp.

Bushels - Als je gewassen oogst kun je bushels van dat gewas krijgen. Voor 30.000 coins kun je een marktkraampje kopen waarin je je bushels voor een bepaalde tijd kunt aanbieden. Als anderen een bushel van je kopen kun als beloning kiezen uit coins, XP of fuel. Zelf kun je ook bushels van anderen pakken, dit kost je (vooralsnog) niets. Als je bij voorbeeld grapes oogst en net voor het oogsten een grape bushel activeert dan krijg je dubbele masterypunten. Ook zijn bushels nodig om producten te produceren in je crafting building, lees hier meer over bij "goods".

Goods - Goods zijn producten die je in kunt leveren voor fuel, hoe hoger het level van het product hoe meer fuel het oplevert. In een crafting building, dat kan een bakkerij een wijnboerderij of een spa zijn, kun je goods maken om ze daarna te verkopen aan je buren. Goods maak je van verschillende bushels die je bij je buren kunt pakken, elk product heeft andere bushels nodig. Elke keer als je een product maakt of verkoopt kan het een level omhoog gaan, dat houdt in dat ze duurder voor je buren zijn om ze te kopen maar ook dat ze meer fuel opleveren. Als een bepaalds aantal goods een level omhoog zijn gegaan kan je je crafting building upgraden met coins.

Co-op - Het samen boeren. Met een aantal mensen moet je zo snel mogelijk een opdracht voltooien voor een beloning in de vorm van xp en coins, en daarnaast een aparte beloning bij het behalen van een gouden medaille. Je kan Co-ops joinen via de wall of via de co-op knop in het spel zelf. Voor meer info: klik hier.


De Dairy Farm - Deze stal is bedoeld voor koeien, en heeft ruimte voor 20 koeien. Als je er een stier bij plaatst heb je kans op kalfjes. De kalfjes kunnen overigens NIET in de Dairy Farm.

De Chicken Coop - Deze opslag is bedoeld voor kippen, en heeft ruimte voor 20 kippen.
Sinds kort is deze opslag ook uit te breiden tot een opslag van 60 kippen. Deze stal heeft ruimte voor 20 kippen, van allerlei soorten. Het voordeel van deze stal is dat het eieren kan produceren. Als je een ei weet te produceren uit je Chicken Coop kan je deze posten op je startpagina. Iedereen die een ei open maakt, kan allerlei verschillende cadeautjes krijgen.

Horse Stable - Deze stal is bedoeld voor paarden, en heeft ruimte voor 20 paarden. Sinds kort is hij in stappen uit te breiden naar ruimte voor 40 paarden. Bij het oogsten van deze stal maak je kans op verschillende bonussen. Als je een stallion in je stal zet (via de feed) dan heb je kans op een veulentje. Het leuke aan deze stal is dat je hem zelf moet opbouwen. Je moet 50 items verzamelen om de stal compleet te krijgen en te kunnen gebruiken voor je paarden. Via hulp van vrienden kan je je stal zo snel mogelijk af maken.

Deze 50 items zijn opgedeeld in de volgende categoriën:
- Wooden board
- Nail
- Brick
- Harness
- Horseshoe

De Nursery - Een speciale stal voor kalfjes en veulens. De Nursery is net als de Horse Stable een verzamelgebouw, met 50 items die je moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld als volgt:
- Wooden board
- Nail
- Brick
- Blanket
- Bottle

Je kalfjes en veulens kunnen opgroeien in de Nursery tot volwassen beesten die je dan weer in je Dairy Farm of Horse Stable kunt zetten Als je in de Nursery kijkt en met je muis over de verschillende beesten gaat kun je zien waarin ze opgroeien. Want ze veranderen niet per definitie in een volwassen versie van hun soort. Je moet het volgroeide jong wel vervangen voor een nieuw exemplaar.

De Beehive - Je kunt nu ook bijen verzamelen in de daarvoor bestemde Beehive, deze wordt steeds groter naarmate er meer bijen in zitten. Ook de Beehive is een verzamelgebouw, met 50 items die je moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld in de categoriën:
- Smoker
- Bees wax
- Wooden board
- Brick
- Nail

Om de bijen te kunnen verzamelen in je Beehive moet je eerst een "Queen Bee" vinden, deze kun je vinden tijdens het fertilizen van land van je buren óf bij het oogsten van bloemen op je eigen farm. De bijen zelf kun je krijgen door gifts van je buren of door ze te kopen van FC. Het nut van de bijen is dat je pollinated seeds (bestuivde zaden) krijgt van crops die gefertilized zijn. Ze zorgen ervoor dat je Pollinated crops krijgt in je market waarmee je een grotere kans krijgt dat je meer bushels bij het oogsten van die crops vind.

De Pigpen - Sinds kort is het mogelijk om je varkens onderdak te geven in dit hok, in totaal is er ruimte voor 20 varkens. Ook de Pigpen is een verzamelgebouw waarvoor je ditmaal maar 30 items moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld in de volgende 3 categoriën:
- Brick
- Nail
- Wooden board

De Garage- Je kunt hier niet alleen al je voertuigen kwijt maar je kunt ze hierin ook nog eens upgraden! Door vehicle parts (die je kan krijgen als gifts van buren) toe te voegen aan je voertuig kun je ervoor zorgen dat ze over een groter stuk land hun werk doen, stel je tractor kan 2x2 ploegen en je upgrade hem één keer dan kan hij 2x3 ploegen! De maximale grote dat je je voertuig kan laten ploegen is 9x9. Vanaf level 20 kun je de garage in de farmers market kopen voor 50.000 coins, daarna moet je nog eens 30 items verzamelen om hem op te kunnen bouwen.

Deze zijn opgedeeld als volgt:
- Brick
- Nail
- Wooden board

Storage Cellar - Dit is een opslagplaats die weinig plaats in beslag neemt maar die ervoor zorgt dat je tot maarliefst 500 spullen kan opslaan. Hier moet je natuurlijk wel iets voor doen. Door shovels toe te voegen vergroot je het aantal spullen die je kwijt kan, elke shovel zorgt voor 1 plekje ruimte meer. Het leuke is dat je ook prijzen kan claimen met je shovels, zo kun je bijv. voor 60 shovels een miner sheep claimen en voor 200 shovels een antique tractor!


FarmVille Calculator
FarmVille Wiki
FarmVille Freak
Hoeveel moet ik planten voor ik een mastery haal?


Wanneer je level 10 bereikt kan je collections verzamelen. Onderdelen hiervoor vind je bij vrienden of op je eigen farm. Zodra je een collection compleet hebt kan je deze op je prikbord of op het forum plaatsen zodat anderen hier weer een collectible door krijgen.
Complete Handleiding
Uitleg Firefox
Uitleg Chrome
Uitleg Internet Explorer


Als buren kan je elkaar gifts sturen. Wil je een gift versturen die niet in je lijstje staat?
Gebruik dan deze handleiding.

FOK!kers op farmville:

! Je wordt vriendelijk verzocht bij het toevoegen van een van deze personen erbij te vermelden dat je van FOK! bent en/of dat het voor FV is !

Borisz
Buurvrouw_Rietman
CasB
Cat22
DjFrodo
Gateway
Hara
just me
Krioro
liesje1979
Morrisz
NelisZ
Nizno
Lienzz
Lorteti
Peekies
Pindanoot
Pisces29
ry4life
sbientje
Sjowhan
Solique
TJV
Tombolafan
Trainfreak

Wel meespelen maar niet al je gegevens blootgeven?
Hier kun je tips over de privacy settings voor Facebook en Farmville vinden.


Deze OP is hier te vinden.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_87114916
Ik heb er 1 :6
You dream it, I live it.
pi_87115026
*tok*
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Eurovisie Songfestival Queen zaterdag 2 oktober 2010 @ 21:57:39 #4
163650 Greys
pi_87115122
quote:
Op zaterdag 2 oktober 2010 21:51 schreef Meddo het volgende:
Ik heb er 1 :6
Ik vind ze slightly 'Toppers'.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  † In Memoriam † zaterdag 2 oktober 2010 @ 21:58:05 #5
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87115141
quote:
Op zaterdag 2 oktober 2010 21:51 schreef Meddo het volgende:
Ik heb er 1 :6
ik ook maar die heb ik wel gekocht :D
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  zaterdag 2 oktober 2010 @ 21:59:17 #6
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87115173
Ik heb er geen :)
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  zaterdag 2 oktober 2010 @ 22:01:33 #7
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87115244
Ja, krijg ik zo'n stomme Scot's uit zo'n leuk regenboogei. En verder nooit weer een op de feed tegengekomen trouwens :')
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_87115460
ik heb er nog geen en ik ga ze ook neit kopen. In het begin had ik ook amper cornish e.d. en nu heb ik mijn hok bijna vol :P
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  zaterdag 2 oktober 2010 @ 22:14:01 #9
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87115679
Heb nu 199 gifts in mn giftsbox :')
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_87115719
Harrie de hengst
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
(die zie ik de laatste dagen weer vaak op de feed)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zaterdag 2 oktober 2010 @ 22:21:08 #11
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87115894
Bij 206 gifts zegt ie: You are coming close to the maximum gifts space, hoeveel gifts space is er?
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  † In Memoriam † zaterdag 2 oktober 2010 @ 22:25:41 #12
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87116011
rond de 200 gifts, kan iets meer, kan iets minder zijn!
quote:
Op zaterdag 2 oktober 2010 22:07 schreef sbientje het volgende:
ik heb er nog geen en ik ga ze ook neit kopen. In het begin had ik ook amper cornish e.d. en nu heb ik mijn hok bijna vol :P
eigenlijk zijn die kippen gewoon dom !
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  zaterdag 2 oktober 2010 @ 22:46:48 #13
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87116605
Ik heb al 12 hymalayan katten O+
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  zaterdag 2 oktober 2010 @ 22:56:49 #14
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87116957
Hoeveel Vehicle Parts kost het nou in totaal die combine?
Dat staatje op de farmville wiki klopt ook niet, daar staat totaal 136 maar erboven staat dat er meer moeten?

http://farmville.wikia.com/wiki/Combine
Requirements to upgrade: Size Level req
40 parts to build / 40FC 2x2 31
6 parts 3x2 31
21 parts (+15) 3x3 31
51 parts (+30) 4x3 41
96 parts (+45) 4x4 41
Total: 136 parts

AH, ik snap het al je krijgt tijdens dat je upgrade ook vp
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  † In Memoriam † zaterdag 2 oktober 2010 @ 23:02:34 #15
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87117188
quote:
Op zaterdag 2 oktober 2010 22:46 schreef Dagoduck het volgende:
Ik heb al 12 hymalayan katten O+
zolang ze niet tussen mijn gewassen schijten heb ik er geen probleem mee :D
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_87117226
Ben er ook weer bij.
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
pi_87117310
quote:
Op zaterdag 2 oktober 2010 23:02 schreef just me het volgende:

[..]

zolang ze niet tussen mijn gewassen schijten heb ik er geen probleem mee :D
dat komt over een tijdje.. kun je katten uitsturen om de truffels te bemesten die je later met je varkens gaat opsporen 8-)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  † In Memoriam † zaterdag 2 oktober 2010 @ 23:07:02 #18
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87117345
quote:
Op zaterdag 2 oktober 2010 23:05 schreef sbientje het volgende:

[..]

dat komt over een tijdje.. kun je katten uitsturen om de truffels te bemesten die je later met je varkens gaat opsporen 8-)
ik heb nog wat stieren staan O-)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  zaterdag 2 oktober 2010 @ 23:21:04 #19
158713 Maranelloot
Je voelt je lekkerder...
pi_87117793
Zo, inmiddels aardig wat buurtjes rijker dankzij dit topic, waarvoor dank _O_

Gaat een stuk beter zo! Maar meer zijn altijd welkom ;)
Rallye.NL - Dé Nederlandse Peugeot Rallye Site!
  Moderator / Kerstkaart terrorist zondag 3 oktober 2010 @ 00:07:52 #20
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
  zondag 3 oktober 2010 @ 00:17:23 #21
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87119748
Hebben jullie ook een luchtballon gekregen?
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  zondag 3 oktober 2010 @ 00:20:34 #22
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87119850
Ik wil dat school house ding van de school supply dinges, maar ik heb pas 75 supplies
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_87120981
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 00:17 schreef Dagoduck het volgende:
Hebben jullie ook een luchtballon gekregen?
ik wist niet wat je bedoelde, maar ja, idd een luchtballon :')
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  zondag 3 oktober 2010 @ 04:56:13 #24
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87123970
Wat moet je nou weer met een luchtballon? :')
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  † In Memoriam † zondag 3 oktober 2010 @ 09:07:42 #25
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87124806
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 04:56 schreef Xebber het volgende:
Wat moet je nou weer met een luchtballon? :')
-O- in de opslag -O-
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  zondag 3 oktober 2010 @ 10:09:22 #26
197057 Blistering
Gooner Pride
pi_87125406
Buh, gister expanded naar 24x24, 500.000 is echt een rib uit m'n lijf. Snap niet hoe mensen zo snel geld maken :P. Ik seed nu alleen nog die Haiti beets, maar dan nog gaat het niet echt snel ofzo.
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
pi_87125521
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 10:09 schreef Blistering het volgende:
Buh, gister expanded naar 24x24, 500.000 is echt een rib uit m'n lijf. Snap niet hoe mensen zo snel geld maken :P. Ik seed nu alleen nog die Haiti beets, maar dan nog gaat het niet echt snel ofzo.
Ik heb vrijdag nog een koe van 1.000.000 gekocht :D

/patsermode
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_87125760
mick, er staan truffels op je wall ;)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  zondag 3 oktober 2010 @ 10:50:38 #29
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87125987
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 10:09 schreef Blistering het volgende:
Buh, gister expanded naar 24x24, 500.000 is echt een rib uit m'n lijf. Snap niet hoe mensen zo snel geld maken :P. Ik seed nu alleen nog die Haiti beets, maar dan nog gaat het niet echt snel ofzo.
Dat heeft 't logische gevolg dat je stallen leeg zijn, en anderen dus geen bushels van je kunnen kopen. Zaai wat ánderen nodig hebben, en je loopt zó binnen.

Oh, en als je nog wilt expanden naar 26x26, spaar dan maar alvast, die kost 2 miljoen als ik me niet vergis. :')
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  zondag 3 oktober 2010 @ 10:57:40 #30
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87126109
Blauwe veer. http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Dat ik 't ooit nog eens zou zeggen: Ik heb maar 1 Dragonfly. ;(

http://apps.facebook.com/(...)tId=dragonfly&ref=nf

Werkt 't zo?
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  zondag 3 oktober 2010 @ 11:18:56 #32
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87126488
Cool, ik heb nu een lama :P
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  zondag 3 oktober 2010 @ 11:30:36 #33
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87126759
Dank jullie allemaal voor de Dragonfly. :*

Stash Centipedes als beloning. http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf :P
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  zondag 3 oktober 2010 @ 11:32:31 #34
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87126824
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 11:30 schreef Xebber het volgende:
Dank jullie allemaal voor de Dragonfly. :*

Stash Centipedes als beloning. http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf :P
Thanx
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  zondag 3 oktober 2010 @ 11:33:15 #35
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87126840
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_87127026
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 10:38 schreef sbientje het volgende:
mick, er staan truffels op je wall ;)
^O^ Ook op de jouwe nu!
pi_87127051
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 11:40 schreef Peekies het volgende:

[..]

^O^ Ook op de jouwe nu!
tnx :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_87127246
Als iets niet gaat zoals het moet, moet het zoals het gaat...
pi_87127272
Huh waarom heb ik 2 luchtballonnen gekregen :D
Als iets niet gaat zoals het moet, moet het zoals het gaat...
  zondag 3 oktober 2010 @ 12:15:17 #41
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87127833
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 11:51 schreef ry4life het volgende:
Huh waarom heb ik 2 luchtballonnen gekregen :D
:o Valsspelert :P
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  zondag 3 oktober 2010 @ 12:16:39 #42
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87127874
Nog ongeveer 100.000 coins voor die combine *O*
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  zondag 3 oktober 2010 @ 13:18:25 #43
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87129807
veer:

http://apps.facebook.com/(...)QUy%2At2yoksj&ref=nf


edit: Inmiddels heb ik al 157 vehicle parts :')

[ Bericht 12% gewijzigd door Dagoduck op 03-10-2010 13:25:39 ]
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_87130440
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 10:09 schreef Blistering het volgende:
Buh, gister expanded naar 24x24, 500.000 is echt een rib uit m'n lijf. Snap niet hoe mensen zo snel geld maken :P. Ik seed nu alleen nog die Haiti beets, maar dan nog gaat het niet echt snel ofzo.
Ik heb 4 miljoen waarmee ik niet weet wat ik moet doen. :')
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_87130531
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 13:39 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Ik heb 4 miljoen waarmee ik niet weet wat ik moet doen. :')
koop ook een mooie belted cow ;)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_87130700
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 13:42 schreef sbientje het volgende:

[..]

koop ook een mooie belted cow ;)
Heb ik al 2. _O-
En ook die varkens.

Ik ga eens kijken of er nog thema beesten zijn die ik niet heb.

Edit: fazant voor 2 miljoen. Ka-TSJING! _O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 3 oktober 2010 @ 14:13:28 #47
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87131509
Schiet lekker op dit :') Sturen ze vanuit zichzelf iets onbenulligs, en daarna wederom dit mailtje waar ze dan dat onbenullige in het overzichtje hebben gezet, :').

Dear Hara,

We’ve recently completed working on a Support Request (101001-004436) you sent to us. The full transcript is below.

We appreciate the opportunity to help you get back in the game and will send a survey in the next day or so to get your feedback.

Thank you,
Zynga Customer Support
Subject:
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_87131637
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 13:47 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Heb ik al 2. _O-
En ook die varkens.

Ik ga eens kijken of er nog thema beesten zijn die ik niet heb.

Edit: fazant voor 2 miljoen. Ka-TSJING! _O-
:D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_87131654
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 14:13 schreef Harajuku. het volgende:
Schiet lekker op dit :') Sturen ze vanuit zichzelf iets onbenulligs, en daarna wederom dit mailtje waar ze dan dat onbenullige in het overzichtje hebben gezet, :').

Dear Hara,

We’ve recently completed working on a Support Request (101001-004436) you sent to us. The full transcript is below.

We appreciate the opportunity to help you get back in the game and will send a survey in the next day or so to get your feedback.

Thank you,
Zynga Customer Support
Subject:
:|W
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_87131738
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 14:18 schreef sbientje het volgende:

[..]

:D


*)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 3 oktober 2010 @ 14:34:55 #52
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87132147
Cowbell x2 :9~
Swallowail :9~
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  Moderator / Kerstkaart terrorist zondag 3 oktober 2010 @ 14:49:14 #53
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_87132727
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Moderator / Kerstkaart terrorist zondag 3 oktober 2010 @ 14:54:56 #56
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_87132840
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Moderator / Kerstkaart terrorist zondag 3 oktober 2010 @ 15:02:37 #58
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
  Moderator / Kerstkaart terrorist zondag 3 oktober 2010 @ 15:06:09 #59
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
  zondag 3 oktober 2010 @ 15:10:01 #60
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87133262
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  zondag 3 oktober 2010 @ 15:10:50 #61
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87133288
Lekker bezig, Nizno
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 3 oktober 2010 @ 15:14:45 #62
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87133427
Nog 4 Bricks, dan heb ik mn horse stable eindelijk helemaal af :P
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Moderator / Kerstkaart terrorist zondag 3 oktober 2010 @ 15:16:16 #63
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_87133484
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 15:10 schreef Harajuku. het volgende:
Lekker bezig, Nizno
moest even ruimte hebben in mn giftbox... dus collecties inruilen en uit mn giftbox aanvullen ;)
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  zondag 3 oktober 2010 @ 15:17:53 #64
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87133541
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 15:16 schreef Nizno het volgende:

[..]

moest even ruimte hebben in mn giftbox... dus collecties inruilen en uit mn giftbox aanvullen ;)
Vrienden worden?
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 3 oktober 2010 @ 15:20:50 #65
163650 Greys
pi_87133627
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  zondag 3 oktober 2010 @ 15:25:26 #66
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87133729
quote:
Ik vraag me af wanneer er voor die pig ding een uitbreiding komt..
En welke varkens kun je het best in je pig ding hebben?
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  zondag 3 oktober 2010 @ 15:26:59 #67
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87133766
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 3 oktober 2010 @ 15:29:19 #68
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87133834
quote:
Ah, ik had dus bij pigpen moeten kijken :P Ik keek de hele tijd op de truffles of pigs pagina :D
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  zondag 3 oktober 2010 @ 15:33:24 #69
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87133961
Ik ben weer eens fijn op tijd voor die collecties. :')
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_87134242
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 15:29 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Ah, ik had dus bij pigpen moeten kijken :P Ik keek de hele tijd op de truffles of pigs pagina :D
no offense, maar jij kijkt ook niet echt verder dan je neus lang is he :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  zondag 3 oktober 2010 @ 15:43:08 #71
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87134279
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 15:41 schreef sbientje het volgende:

[..]

no offense, maar jij kijkt ook niet echt verder dan je neus lang is he :D
Soms ben ik te lui om te denken :P
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_87134356
soms :P
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_87134552
nog een tip voor wie aan geld wil komen. Probeer wat strawberry pigs te krijgen en verkoop die, leveren 15000 per stuk op :P
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  zondag 3 oktober 2010 @ 16:19:54 #74
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87135448
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 15:52 schreef sbientje het volgende:
nog een tip voor wie aan geld wil komen. Probeer wat strawberry pigs te krijgen en verkoop die, leveren 15000 per stuk op :P
Serieus? :D

edit: Dat vind ik het wel waard, vieze pigs :D Ik had er nog 8 liggen
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_87135556
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 15:43 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Soms ben ik te lui om te denken :P
Soms? :')
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 3 oktober 2010 @ 16:26:13 #76
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87135669
Zo, combine gekocht, er staan nu iets van 8 vehicle parts op de feed :P
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  zondag 3 oktober 2010 @ 16:26:34 #77
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87135687
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 16:22 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Soms? :')
Ja, soms.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 3 oktober 2010 @ 16:27:12 #78
163650 Greys
pi_87135970
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 16:26 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Ja, soms.
Dan is dat blijkbaar altijd als je hier post. :')
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_87135999
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 3 oktober 2010 @ 16:37:54 #81
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87136058
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 16:26 schreef Dagoduck het volgende:
Zo, combine gekocht, er staan nu iets van 8 vehicle parts op de feed :P
Allemaal gepakt. :Y Nu nog één upgrade, en dan kap ik d'r mee.

Dan heb ik:

• 2 x Rode Trekkert
• 2 x Roze Trekkert
• 2 x Seeders
• 2 x Harvesters
• 1 x Truck Seeder
• 1 x Bus Plower
• 1 x Antique Trekkert
• 1 x Sweet Seeder
• 1 x Combine

:P :')
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  zondag 3 oktober 2010 @ 16:41:12 #82
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87136172
Ik weet niet wat ik heb, maar ik heb iig een blue ribbon.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 3 oktober 2010 @ 16:42:48 #83
163650 Greys
pi_87136226
FV ligt er weer eens uit hier geloof ik :')
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_87136302
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 16:41 schreef Harajuku. het volgende:
Ik weet niet wat ik heb, maar ik heb iig een blue ribbon.
ik ook, en nu ik die combine heb wil ik eigenlijk de rest gewoon verkopen :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  zondag 3 oktober 2010 @ 16:45:39 #85
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87136329
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 16:44 schreef sbientje het volgende:

[..]

ik ook, en nu ik die combine heb wil ik eigenlijk de rest gewoon verkopen :D
Oh, ik niet. Ik heb wel vaker dat ik halve velden heb of zo en dan wil ik soms niet gelijk seeden :N
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 3 oktober 2010 @ 16:48:36 #86
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87136428
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_87136448
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 16:45 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Oh, ik niet. Ik heb wel vaker dat ik halve velden heb of zo en dan wil ik soms niet gelijk seeden :N
Als mijn velden ongelijk zijn trek ik dat weer recht door een korter durende crop te seeden.

Nu heb ik een veld voor aardbeien, bosbessen en bramen. Maar die wil ik nog niet oogsten omdat ik aan het maximum aantal bushels zit en ik nog geen nieuwe goods kan maken.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 3 oktober 2010 @ 16:50:51 #88
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87136514
Ja, maar ik heb soms een uur over, daar kan ik niets voor seeden en dan wacht ik liever een uur tot het andere deel ook klaar is om weer een heel veld te doen
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 3 oktober 2010 @ 16:50:58 #89
163650 Greys
pi_87136518
quote:
Astu!
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  zondag 3 oktober 2010 @ 16:54:26 #90
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87136625
quote:
:s)
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  zondag 3 oktober 2010 @ 16:55:01 #91
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
  zondag 3 oktober 2010 @ 16:56:15 #92
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87136690
Godver. Eindelijke gouden truffel, komt er 5000 coins uit :'(
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_87136749
Schraal hoor Hara. :{w

Ik heb 2 gouden truffels gevonden: allebei bij dezelfde persoon. Ik hoop maar dat hij gauw kijkt!

Edit: en volgens mij hoef je geen Morning Glory te hebben om ze weg te geven. Werkt net als bij gifts.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 3 oktober 2010 @ 17:00:11 #94
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87136828
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 16:58 schreef Cat22 het volgende:
Schraal hoor Hara. :{w

Ik heb 2 gouden truffels gevonden: allebei bij dezelfde persoon. Ik hoop maar dat hij gauw kijkt!

Edit: en volgens mij hoef je geen Morning Glory te hebben om ze weg te geven. Werkt net als bij gifts.
Dit was mn tweede of derde keer denk ik, eerst pink pot :9~ die wilde ik weer ;(

Oh :') Is dat nieuw
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 3 oktober 2010 @ 17:01:05 #95
163650 Greys
pi_87136860
Een enorme rits van Hara, geen formal button of blauwe veer _O-
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  zondag 3 oktober 2010 @ 17:01:49 #96
197057 Blistering
Gooner Pride
pi_87136882
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 17:01 schreef Greys het volgende:
Een enorme rits van Hara, geen formal button of blauwe veer _O-
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
  zondag 3 oktober 2010 @ 17:03:58 #97
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87136963
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 17:01 schreef Greys het volgende:
Een enorme rits van Hara, geen formal button of blauwe veer _O-
Maar ritsen zijn altijd handig.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 3 oktober 2010 @ 17:09:48 #98
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87137121
Waarom krijg ik nooit hen feathers alles heb ik 10x maar van die hen feathers heb ik er 0 ;(
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 3 oktober 2010 @ 17:11:55 #99
163650 Greys
pi_87137190
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 17:03 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Maar ritsen zijn altijd handig.
Het hoopvolle klikken is sowieso al leuk :*
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  zondag 3 oktober 2010 @ 17:21:30 #101
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87137490
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  zondag 3 oktober 2010 @ 17:22:40 #102
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87137532
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  zondag 3 oktober 2010 @ 17:32:07 #103
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87137838
Nu heb ik als aardige buur allemaal goods van jullie gekocht :s) Maarehh wat kan ik er nou eigenlijk mee behalve ribbons verdienen en omruilen voor brandstof?
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_87137886
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 17:32 schreef Dagoduck het volgende:
Nu heb ik als aardige buur allemaal goods van jullie gekocht :s) Maarehh wat kan ik er nou eigenlijk mee behalve ribbons verdienen en omruilen voor brandstof?
niets, dat heb je toch al gevraagd? wat zou je ermee willen kunnen dan? opeten? :')
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  zondag 3 oktober 2010 @ 17:34:44 #105
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87137917
Ja, dat heb je al gevraagd, en antwoord gekregen. Enzo.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_87137960
Er gaat iets mis met m'n mastery: Dog Rose 1273/1100 harvests. :')
  zondag 3 oktober 2010 @ 17:36:58 #107
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87138000
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 17:33 schreef sbientje het volgende:

[..]

niets, dat heb je toch al gevraagd? wat zou je ermee willen kunnen dan? opeten? :')
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 17:34 schreef Harajuku. het volgende:
Ja, dat heb je al gevraagd, en antwoord gekregen. Enzo.
Oh is dat zo :') fail.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_87138056
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 17:36 schreef Peekies het volgende:
Er gaat iets mis met m'n mastery: Dog Rose 1273/1100 harvests. :')
even refreshen dan misschien? :)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_87138185
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 17:38 schreef sbientje het volgende:

[..]

even refreshen dan misschien? :)
That works. :D

Heeft iedereen trouwens 2 hot air balloons gekregen?
  zondag 3 oktober 2010 @ 17:47:43 #110
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87138356
Nou, heb ze allemaal geklikt nu, nu maar eens kijken wat het is. Zal wel allemaal weer weg zijn. :')

Edit: Ja dus. Stelletje aasgieren, 't was voor mij! :(
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_87138463
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 17:42 schreef Peekies het volgende:

[..]

That works. :D

Heeft iedereen trouwens 2 hot air balloons gekregen?
ik maar 1, en ik heb m meteen verkocht :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  Moderator / Kerstkaart terrorist zondag 3 oktober 2010 @ 17:51:49 #112
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_87138475
quote:
ik moet vanavond oogsten dus zal ik weer genoeg M G hebben..... Heb er nu 1 gestuurd en laat maar weten of je er vanavond belang bij hebt...
Ik gil wel even hoeveel ik er heb.
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  zondag 3 oktober 2010 @ 17:52:24 #113
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87138490
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 17:51 schreef sbientje het volgende:

[..]

ik maar 1, en ik heb m meteen verkocht :D
voor 0 coins ;(
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  zondag 3 oktober 2010 @ 17:52:40 #114
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87138496
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 17:51 schreef sbientje het volgende:

[..]

ik maar 1, en ik heb m meteen verkocht :D
Weggegeven of weggegooid bedoel je. Als je iets verkoopt zonder dat je d'r wat voor krijgt, is 't geen verkopen. :')
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  zondag 3 oktober 2010 @ 17:53:38 #115
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87138522
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 17:51 schreef Nizno het volgende:

[..]

ik moet vanavond oogsten dus zal ik weer genoeg M G hebben..... Heb er nu 1 gestuurd en laat maar weten of je er vanavond belang bij hebt...
Ik gil wel even hoeveel ik er heb.
Dat zou super zijn, maar ik ga altijd vroeg slapen hé. :P

Maar ik merk 't wel, hou mijn feed iig in de gaten. :)
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  Moderator / Kerstkaart terrorist zondag 3 oktober 2010 @ 18:01:49 #116
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_87138814
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 17:53 schreef Xebber het volgende:

[..]

Dat zou super zijn, maar ik ga altijd vroeg slapen hé. :P

Maar ik merk 't wel, hou mijn feed iig in de gaten. :)
anders heb ik morgen ook tijd hoor.. hoef toch pas om 12 uur richting het werk :)
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  zondag 3 oktober 2010 @ 18:02:43 #117
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87138844
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 17:47 schreef Xebber het volgende:
Nou, heb ze allemaal geklikt nu, nu maar eens kijken wat het is. Zal wel allemaal weer weg zijn. :')

Edit: Ja dus. Stelletje aasgieren, 't was voor mij! :(
Noh, waarom ging je dan ook ineens weg.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_87139457
You dream it, I live it.
  zondag 3 oktober 2010 @ 18:22:47 #119
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87139546
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 18:20 schreef Meddo het volgende:
[ link | afbeelding ]
Danks!
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  zondag 3 oktober 2010 @ 18:23:20 #120
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87139567
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_87139631
You dream it, I live it.
pi_87139939
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 17:52 schreef Xebber het volgende:

[..]

Weggegeven of weggegooid bedoel je. Als je iets verkoopt zonder dat je d'r wat voor krijgt, is 't geen verkopen. :')
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 17:52 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

voor 0 coins ;(
haha ik heb op sell gedrukt, dus heb ik m verkocht :+ wat ie dan opbrengt kijk ik nooit naar. 0 coins ja? :D lekker is dat
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 3 oktober 2010 @ 18:38:17 #123
163650 Greys
pi_87140073
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 18:24 schreef Meddo het volgende:
[ link | afbeelding ]
:(
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_87140138
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  zondag 3 oktober 2010 @ 18:41:11 #125
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87140172
C-c-c-c--c-c-c--c-c-cowbell
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  Moderator / Kerstkaart terrorist zondag 3 oktober 2010 @ 18:47:15 #126
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_87140382
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 18:20 schreef Meddo het volgende:
[ link | afbeelding ]
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 18:24 schreef Meddo het volgende:
[ link | afbeelding ]
Thank you!! :)
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_87140475
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 18:41 schreef Harajuku. het volgende:
C-c-c-c--c-c-c--c-c-cowbell
Ik ook! :D *O*
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 3 oktober 2010 @ 18:59:29 #129
163650 Greys
pi_87140741
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_87140866
En die cowbell van sbientje levert weer een nieuwe collection: http://apps.facebook.com/(...)JSntjKUq%28fU&ref=nf
Da gao nie nou!
  zondag 3 oktober 2010 @ 19:08:48 #131
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87141031
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 18:02 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Noh, waarom ging je dan ook ineens weg.
Op zondag kook ik altijd voor mijn meiske. O+

En eten moesten we ook, dus bovenstaande collecties heb ik ook weer voor 95% gemist. :')
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  zondag 3 oktober 2010 @ 19:28:36 #132
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87141706
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 18:33 schreef sbientje het volgende:

[..]


[..]

haha ik heb op sell gedrukt, dus heb ik m verkocht :+ wat ie dan opbrengt kijk ik nooit naar. 0 coins ja? :D lekker is dat
0 coins ja, ik kijk bij sommige dingen even op sell dan staat er voor hoeveel hij verkoopt..
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Moderator / Kerstkaart terrorist zondag 3 oktober 2010 @ 20:14:21 #133
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_87143448
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 19:28 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

0 coins ja, ik kijk bij sommige dingen even op sell dan staat er voor hoeveel hij verkoopt..
makkelijker is om gewoon met de muis op het plaatje te staan, dan komt er al te staan hoeveel het waard is.
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_87144230
Ik heb een green beam, waar kan ik die voor gebruiken?
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
pi_87144331
aargh, zit ik 3 dagen te wachten op mijn corn, vergeet ik mijn bushel te gebruiken :r
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_87145134
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 20:33 schreef Kimbell het volgende:
Ik heb een green beam, waar kan ik die voor gebruiken?
De botanical garden. Of hoe dat ding ook heet.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_87145142
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 20:36 schreef sbientje het volgende:
aargh, zit ik 3 dagen te wachten op mijn corn, vergeet ik mijn bushel te gebruiken :r
NEEEEEEE! :D _O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_87145202
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 20:52 schreef Cat22 het volgende:

[..]

NEEEEEEE! :D _O-
gelukkig was dit maar 1/3e van mijn veld, de rest is morgen pas klaar. Ik heb er nog maar een keer achteraan gezaaid. Red Wheat moet nog maar ffies wachten ;)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_87146225
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 20:52 schreef Cat22 het volgende:

[..]

De botanical garden. Of hoe dat ding ook heet.
Is die nog te koop? Ik dacht dat dat een special uit het verleden was.
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
pi_87146848
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 21:11 schreef Kimbell het volgende:

[..]

Is die nog te koop? Ik dacht dat dat een special uit het verleden was.
Geen idee. Maar als je die nog wil bouwen zal het verrekte lastig zijn om de onderdelen bij elkaar te krijgen, niemand die daar nog mee bezig is.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_87146926
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 21:22 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Geen idee. Maar als je die nog wil bouwen zal het verrekte lastig zijn om de onderdelen bij elkaar te krijgen, niemand die daar nog mee bezig is.
het frame kan je niet meer kopen iig
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_87148334
2 beetles en een duizendpoot ^O^ *O*
Als iets niet gaat zoals het moet, moet het zoals het gaat...
  zondag 3 oktober 2010 @ 21:55:45 #144
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87149113
Is er nog iemand die van die school supplies een tap tap bus of zo'n ding van 150 school supplies gaat kopen? Zou hij/zij dan zo vriendelijk willen zijn mij die link te pm'en zodat ik er ook een kan krijgen?
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  zondag 3 oktober 2010 @ 22:06:18 #145
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87149927
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_87151429
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 21:55 schreef Dagoduck het volgende:
Is er nog iemand die van die school supplies een tap tap bus of zo'n ding van 150 school supplies gaat kopen? Zou hij/zij dan zo vriendelijk willen zijn mij die link te pm'en zodat ik er ook een kan krijgen?
ik zal eens kijken of ik nog genoeg heb voor een bus..
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  zondag 3 oktober 2010 @ 22:28:42 #147
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87151467
Ontopic:



O+
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  zondag 3 oktober 2010 @ 22:36:53 #148
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87151902
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 22:28 schreef sbientje het volgende:

[..]

ik zal eens kijken of ik nog genoeg heb voor een bus..
Hoe zet ik hier een link neer dat als iemand erop klikt hij/zij mij een school supplies stuurt?
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  † In Memoriam † zondag 3 oktober 2010 @ 22:37:30 #149
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87151933
@ Xebber _O_ _O_
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  Moderator / Kerstkaart terrorist zondag 3 oktober 2010 @ 22:43:29 #150
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_87152188
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 22:28 schreef Xebber het volgende:
Ontopic:

[ afbeelding ]

O+
gefeliciteerd :D
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_87152567
hij staat op je wall als het goed is dagoduck
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  Moderator / Kerstkaart terrorist zondag 3 oktober 2010 @ 22:54:45 #152
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_87152683
mag ik lavendel? :)
http://apps.facebook.com/(...)4kvN5kHpL-18v&ref=nf

en xebber... er staan MGtjes op je feed straks... 10 stuks komen er :)
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  zondag 3 oktober 2010 @ 23:03:23 #153
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87153067
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 22:52 schreef sbientje het volgende:
hij staat op je wall als het goed is dagoduck
Heel veel Bedankt _O_
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Moderator / Kerstkaart terrorist maandag 4 oktober 2010 @ 01:50:55 #154
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_87157428
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_87158563
You dream it, I live it.
  maandag 4 oktober 2010 @ 07:47:24 #156
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87158638
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 22:54 schreef Nizno het volgende:
mag ik lavendel? :)
http://apps.facebook.com/(...)4kvN5kHpL-18v&ref=nf

en xebber... er staan MGtjes op je feed straks... 10 stuks komen er :)
Had gisteren geklikt voor die lavendel, maar jij krijgt ze verbazingwekkend snel, was alweer 'te laat' of zo, kon je niet meer helpen. ;(

Je MG's heb ik ook gepakt gisteren, had alles al zo'n beetje afgesloten, maar zag d'r opeens 3 op de feed. :P Nog bedankt :*

Kunnen jullie me helpen met wat Purple Poppy Bushels? :)
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  maandag 4 oktober 2010 @ 07:48:58 #157
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87158647
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  maandag 4 oktober 2010 @ 07:49:40 #158
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87158651
quote:
Op maandag 4 oktober 2010 01:50 schreef Nizno het volgende:
[ link | afbeelding ]
quote:
Op maandag 4 oktober 2010 07:35 schreef Meddo het volgende:
[ link | afbeelding ]
quote:
Op maandag 4 oktober 2010 07:47 schreef Xebber het volgende:

[..]

Had gisteren geklikt voor die lavendel, maar jij krijgt ze verbazingwekkend snel, was alweer 'te laat' of zo, kon je niet meer helpen. ;(

Je MG's heb ik ook gepakt gisteren, had alles al zo'n beetje afgesloten, maar zag d'r opeens 3 op de feed. :P Nog bedankt :*

Kunnen jullie me helpen met wat Purple Poppy Bushels? :)
^O^
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Moderator / Kerstkaart terrorist maandag 4 oktober 2010 @ 09:27:25 #159
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_87159851
quote:
Op maandag 4 oktober 2010 07:47 schreef Xebber het volgende:

[..]

Had gisteren geklikt voor die lavendel, maar jij krijgt ze verbazingwekkend snel, was alweer 'te laat' of zo, kon je niet meer helpen. ;(

Je MG's heb ik ook gepakt gisteren, had alles al zo'n beetje afgesloten, maar zag d'r opeens 3 op de feed. :P Nog bedankt :*

Kunnen jullie me helpen met wat Purple Poppy Bushels? :)
*O* mooi zo :)

en ja ik gooi de link op de feed en hier en dan heb ik heel snel de maximale bushels... wel stom dat dat maar 5 zijn...
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  Moderator / Kerstkaart terrorist maandag 4 oktober 2010 @ 09:30:22 #160
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_87159921
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  maandag 4 oktober 2010 @ 09:50:01 #161
132098 Xebber
Immer Intelligent
  Moderator / Kerstkaart terrorist maandag 4 oktober 2010 @ 10:34:49 #162
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_87161789
http://apps.facebook.com/(...)iqU4cOuB3%2C8&ref=nf wie helpt mij aan wat morning glory? :)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  Moderator / Kerstkaart terrorist maandag 4 oktober 2010 @ 11:17:12 #164
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_87162562
quote:
Op maandag 4 oktober 2010 10:50 schreef sbientje het volgende:
http://apps.facebook.com/(...)iqU4cOuB3%2C8&ref=nf wie helpt mij aan wat morning glory? :)
done
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_87162586
tnx allemaal :)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  maandag 4 oktober 2010 @ 11:18:38 #166
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_87162678
wooow, thnx mir! 2 centipedes, 2 zebras en 2 banded quills!
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  maandag 4 oktober 2010 @ 14:25:39 #168
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
  maandag 4 oktober 2010 @ 14:38:43 #169
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87169317
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  maandag 4 oktober 2010 @ 14:39:36 #170
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87169353
Kon nog een paar van Mirjam meepakken.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 4 oktober 2010 @ 14:39:55 #171
197057 Blistering
Gooner Pride
pi_87169370
Shears *O* Mirjam *O*
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
  maandag 4 oktober 2010 @ 14:48:14 #172
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87169677
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  Moderator / Kerstkaart terrorist maandag 4 oktober 2010 @ 14:50:51 #173
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_87169775
quote:
hebbus :)
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  maandag 4 oktober 2010 @ 15:03:08 #174
197057 Blistering
Gooner Pride
pi_87170225
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
  maandag 4 oktober 2010 @ 15:46:01 #175
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87175962
net weer even alle buren langsgeweest, heel veel eieren gescoord (en ik hoef nu nog maar 590 voor mijn blauwe lintje :D). Helaas kon ik niet hier plaatsen want ik zat op een andere computer. Om het goed te maken vier collecties:

vlinder:
http://apps.facebook.com/(...)48mFRrsjNLzVf&ref=nf

buttons
http://apps.facebook.com/(...)48mFRrslTLzVf&ref=nf

2 x feather
http://apps.facebook.com/(...)48mFRrtfKLzVf&ref=nf
http://apps.facebook.com/(...)48mFRrtgQLzVf&ref=nf
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  maandag 4 oktober 2010 @ 18:11:27 #177
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_87177036
ik ben steeds voor alle collectibles hier te laat :')
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_87177756
quote:
Op maandag 4 oktober 2010 18:11 schreef Mirjam het volgende:
ik ben steeds voor alle collectibles hier te laat :')
Ik ook.Hoeft de rest niet te werken of zo?
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
pi_87180850
Volgens mij heeft iedereen hier een verzamelchinees die al die items oppikt. :')
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, its dark, and we're wearing sunglasses. Hit it.
  † In Memoriam † maandag 4 oktober 2010 @ 19:52:36 #182
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87180862
quote:
Op maandag 4 oktober 2010 18:32 schreef Kimbell het volgende:

[..].
Ik ook.Hoeft de rest niet te werken of zo?
Dat vraag ik me regelmatig af :)
quote:
Op maandag 4 oktober 2010 19:52 schreef TJV het volgende:
Volgens mij heeft iedereen hier een verzamelchinees die al die items oppikt. :')
mag ik dat nummer ook hebben :D
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_87183360
quote:
Op maandag 4 oktober 2010 18:32 schreef Kimbell het volgende:

[..]

Ik ook.Hoeft de rest niet te werken of zo?
Ik heb ook alles gemist, door werk inderdaad :P
  Moderator / Kerstkaart terrorist maandag 4 oktober 2010 @ 21:33:43 #184
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_87185855
quote:
Op maandag 4 oktober 2010 19:52 schreef TJV het volgende:
Volgens mij heeft iedereen hier een verzamelchinees die al die items oppikt. :')
ik heb gewoon een goede baan :)

FVen in de baas zijn tijd.... :)

Hoewel ik dit keer weinig mee heb gekregen dankzij een parkerpen en een colaflesje ;)
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  † In Memoriam † maandag 4 oktober 2010 @ 21:51:55 #185
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87186847
quote:
Op maandag 4 oktober 2010 21:33 schreef Nizno het volgende:

[..]

ik heb gewoon een goede baan :)

FVen in de baas zijn tijd.... :)

Hoewel ik dit keer weinig mee heb gekregen dankzij een parkerpen en een colaflesje ;)
Ik FV wel even in de baas zijn tijd hoor maar de baas kan op mijn monitor kijken ;)

cola over het toetsenbord ?
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_87187285
quote:
Op maandag 4 oktober 2010 21:51 schreef just me het volgende:

[..]

Ik FV wel even in de baas zijn tijd hoor maar de baas kan op mijn monitor kijken ;)

cola over het toetsenbord ?
ik ben postbode, dus als ik werk kan ik niet farmvillen. Tenzij het echt op verleppen staat allemaal, dan doe ik snel even op de wc met mijn iPhone :D :@
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_87187328
Da gao nie nou!
  maandag 4 oktober 2010 @ 22:27:50 #188
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87189138
Gaat er iemand nog zon Haiti School House kopen? kan hij/zij mij dan die link sturen? :s)
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  maandag 4 oktober 2010 @ 22:29:43 #189
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87189244
Alweer?
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 4 oktober 2010 @ 22:33:00 #190
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87189394
quote:
Op maandag 4 oktober 2010 22:29 schreef Harajuku. het volgende:
Alweer?
:Y Van Sabine had ik een tap tap bus *O*

Alleen die school house moet ik nog..
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_87189416
ik snap echt niet dat iemand nu nog geen 150 van die dingen bij elkaar heeft :')
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  maandag 4 oktober 2010 @ 22:34:13 #192
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87189445
quote:
Op maandag 4 oktober 2010 22:33 schreef sbientje het volgende:
ik snap echt niet dat iemand nu nog geen 150 van die dingen bij elkaar heeft :')
De laatste 4 dagen heb ik er maar 3 via de feed?
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_87189480
quote:
Op maandag 4 oktober 2010 22:34 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

De laatste 4 dagen heb ik er maar 3 via de feed?
kan je niet zo'n verzoek sturen dan? en de laatste dagen gaat het neit meer zo hard nee, maar de eerste dagen kan je toch ontzettend hamsteren?
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  maandag 4 oktober 2010 @ 22:35:51 #194
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87189514
quote:
Op maandag 4 oktober 2010 22:34 schreef sbientje het volgende:

[..]

kan je niet zo'n verzoek sturen dan? en de laatste dagen gaat het neit meer zo hard nee, maar de eerste dagen kan je toch ontzettend hamsteren?
Uiteindelijk had ik er 80...
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 4 oktober 2010 @ 22:40:25 #195
163650 Greys
pi_87189721
Maar je hebt die andere dingen wel ervan 'gekocht' toch?
Dan gaan ze op, ja :)

Ik heb uiteindelijk alleen doorgespaard voor het huis.
De rest heb ik dan dus niet. Maar da's toch niet erg?
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_87189739
quote:
Op maandag 4 oktober 2010 22:34 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

De laatste 4 dagen heb ik er maar 3 via de feed?
Scroll eens terug op iemands feed/de feed, stuur ze naar idd iedereen krijg je vast wat terug. Bedenk eens wat slims :s) wij komen ook niet ineens aan die dingen maar doen er ook wat voor... Dit geldt trouwens voor alle dingen hier, wij vragen ook niet alles he :')
Als iets niet gaat zoals het moet, moet het zoals het gaat...
  maandag 4 oktober 2010 @ 22:41:17 #197
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87189764
quote:
Op maandag 4 oktober 2010 22:40 schreef Greys het volgende:
Maar je hebt die andere dingen wel ervan 'gekocht' toch?
Dan gaan ze op, ja :)

Ik heb uiteindelijk alleen doorgespaard voor het huis.
De rest heb ik dan dus niet. Maar da's toch niet erg?
Die dingen heb ik vandaag pas gekocht ja, met het tempo had ik er nog 3 maanden over gedaan wil ik die overige 70 punten krijgen..
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 4 oktober 2010 @ 22:42:13 #198
163650 Greys
pi_87189799
quote:
Op maandag 4 oktober 2010 22:41 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Die dingen heb ik vandaag pas gekocht ja, met het tempo had ik er nog 3 maanden over gedaan wil ik die overige 70 punten krijgen..
Elke dag al je vriendjes zelf een supply sturen met een berichtje er bij dat je er heel graag eentje terug wilt. En dat elke dag, dat gaat toch best snel?
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  maandag 4 oktober 2010 @ 22:42:20 #199
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87189806
quote:
Op maandag 4 oktober 2010 22:40 schreef ry4life het volgende:

[..]

Scroll eens terug op iemands feed/de feed, stuur ze naar idd iedereen krijg je vast wat terug. Bedenk eens wat slims :s) wij komen ook niet ineens aan die dingen maar doen er ook wat voor... Dit geldt trouwens voor alle dingen hier, wij vragen ook niet alles he :')
Dat onderscheid mij van de rest :P

edit: laat maar zitten, ik heb die punten toch niet meer :)
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  maandag 4 oktober 2010 @ 22:50:47 #200
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_87190207
Ik ehh, durf het ehh bijna niet te ehh vragen maar, ehh, hoe maak ik zo een link dat als jullie erop klikken ik bijv. dog treat krijg? :@
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Moderator / Kerstkaart terrorist maandag 4 oktober 2010 @ 23:14:59 #201
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_87191265
quote:
Op maandag 4 oktober 2010 21:51 schreef just me het volgende:

[..]

Ik FV wel even in de baas zijn tijd hoor maar de baas kan op mijn monitor kijken ;)

cola over het toetsenbord ?
neuj, een pen en de dop laten botsen.. een parkerpen blijkt sterker...... gat in de dop... :)

En het begon pas te plakken toen een collega het dopje ging schudden ;)
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  † In Memoriam † dinsdag 5 oktober 2010 @ 00:08:10 #202
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87193271
_O- fijn dat soort collega's _O-
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  Moderator / Kerstkaart terrorist dinsdag 5 oktober 2010 @ 00:22:15 #203
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_87193697
en erg gezellig ook :)
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  dinsdag 5 oktober 2010 @ 05:46:03 #204
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87196456
Goedemorgen! :W

Vehicle Parts gesucht! http://apps.facebook.com/(...)d=vehiclepart&ref=nf :)
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  dinsdag 5 oktober 2010 @ 07:24:22 #205
197057 Blistering
Gooner Pride
pi_87196773
Geklikt ^O^
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
  Moderator / Kerstkaart terrorist dinsdag 5 oktober 2010 @ 08:49:57 #206
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_87197833
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  Moderator / Kerstkaart terrorist dinsdag 5 oktober 2010 @ 09:00:52 #208
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_87197996
quote:
Op dinsdag 5 oktober 2010 08:51 schreef sbientje het volgende:

[..]

wauw, tnx!
yw :)

http://apps.facebook.com/(...)irS4bGrB3%2C8&ref=nf
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_87198033
hij loopt steeds vast in het crafting gedeelte, meer mensen last van?
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  dinsdag 5 oktober 2010 @ 12:51:29 #210
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87204253
Mag ik nog 2 shovels? Dan kan ik mijn tweede Antique Trekkert kopen. :)

http://apps.facebook.com/(...)hovel_item_01&ref=nf

[ Bericht 21% gewijzigd door Xebber op 05-10-2010 13:24:07 ]
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_87205086
Da's een link voor vehicle parts, niet voor shovels ;)
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
  dinsdag 5 oktober 2010 @ 13:24:22 #212
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87205574
Nu niet meer! Maak me blij, moet d'r nog 1. :P :@
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  dinsdag 5 oktober 2010 @ 13:25:48 #213
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87205647
Done.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  dinsdag 5 oktober 2010 @ 13:28:55 #214
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87205770
quote:
Op dinsdag 5 oktober 2010 13:25 schreef Harajuku. het volgende:
Done.
http://apps.facebook.com/onthefarm/index.php?gifterror=notfound krijg ik in mijn adresbalk. ;(

Zeker al te veel gifts gehad via die links. :')
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  dinsdag 5 oktober 2010 @ 13:30:07 #215
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87205824
quote:
Op dinsdag 5 oktober 2010 13:28 schreef Xebber het volgende:

[..]

http://apps.facebook.com/onthefarm/index.php?gifterror=notfound krijg ik in mijn adresbalk. ;(

Zeker al te veel gifts gehad via die links. :')
k Heb je toch niets gestuurd de laatste week? Dat kan het niet zijn toch
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  dinsdag 5 oktober 2010 @ 13:32:07 #216
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87205906
quote:
Op dinsdag 5 oktober 2010 13:30 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

k Heb je toch niets gestuurd de laatste week? Dat kan het niet zijn toch
Gaat om de limiet van 't krijgen via die links zoals Nizno ook al een aantal keren heeft aangegeven, die limiet van 5. Denk ik tenminste.

Maar zojuist heeft iemand ook shovels gedeeld op de feed, en die heb ik kunnen pakken.

Dus daarom voor de eerste de beste die dit leest een gloednieuwe ietwat roestige antieke trekker!

http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_87205983
quote:
Op dinsdag 5 oktober 2010 13:32 schreef Xebber het volgende:

[..]

Gaat om de limiet van 't krijgen via die links zoals Nizno ook al een aantal keren heeft aangegeven, die limiet van 5. Denk ik tenminste.

Maar zojuist heeft iemand ook shovels gedeeld op de feed, en die heb ik kunnen pakken.

Dus daarom voor de eerste de beste die dit leest een gloednieuwe ietwat roestige antieke trekker!

http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
lijkt me iets voor Dagoduck
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  dinsdag 5 oktober 2010 @ 13:37:17 #218
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87206133
quote:
Op dinsdag 5 oktober 2010 13:33 schreef sbientje het volgende:

[..]

lijkt me iets voor Dagoduck
Is dat even jammer.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  dinsdag 5 oktober 2010 @ 13:37:27 #219
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87206142
Oh, dat voelde lekker.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  dinsdag 5 oktober 2010 @ 13:38:44 #220
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87206205
quote:
Op dinsdag 5 oktober 2010 13:37 schreef Harajuku. het volgende:
Oh, dat voelde lekker.
En dat ook even posten om 13:37. _O-
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  dinsdag 5 oktober 2010 @ 13:39:32 #221
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87206227
quote:
Op dinsdag 5 oktober 2010 13:38 schreef Xebber het volgende:

[..]

En dat ook even posten om 13:37. _O-
Het heeft gewoon zo moeten zijn.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 5 oktober 2010 @ 14:04:38 #222
163650 Greys
pi_87207178
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_87207486
quote:
dingdingding cowbell *O*
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 5 oktober 2010 @ 14:30:28 #224
163650 Greys
pi_87208180
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  dinsdag 5 oktober 2010 @ 14:41:56 #225
67379 Mirjam
ermahgerd
  Moderator / Kerstkaart terrorist dinsdag 5 oktober 2010 @ 14:42:42 #226
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_87208649
quote:
Op dinsdag 5 oktober 2010 13:37 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Is dat even jammer.
lol
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_87209717
greys, een gouden truffel op je wall! ik wil er best een terug O-)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 5 oktober 2010 @ 15:35:41 #228
163650 Greys
pi_87210739
quote:
Op dinsdag 5 oktober 2010 15:09 schreef sbientje het volgende:
greys, een gouden truffel op je wall! ik wil er best een terug O-)
Ik zag hem, heb teruggestuurd en las toen dit pas :D
Dus als het goed is heb je hem al O+
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 5 oktober 2010 @ 15:36:45 #229
163650 Greys
pi_87210780
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Moderator / Kerstkaart terrorist dinsdag 5 oktober 2010 @ 15:44:47 #230
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_87211045
quote:
Op dinsdag 5 oktober 2010 15:36 schreef Greys het volgende:
Pink Pot Belly Pig!

http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
al weg ;(
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_87211718
Gast-edit want spam :)
Stefje, zie je PM zometeen, reclame maken op FOK! kan op andere manieren via PR.

[ Bericht 84% gewijzigd door Greys op 05-10-2010 16:18:11 ]
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 5 oktober 2010 @ 16:03:53 #232
163650 Greys
pi_87211798
Dat is je eerste post?
Dat klinkt alsof je gewoon reclame komt maken...
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  dinsdag 5 oktober 2010 @ 16:06:04 #233
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87211887
Nogal.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  dinsdag 5 oktober 2010 @ 16:10:30 #234
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87212077
quote:
Je moet ingelogd zijn om dit onderdeel te bekijken!
--> TR gemacht!
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_87213796
Wat een zwarte katten invasie ineens :o Kon je die gister sturen ofzo?
Oh en, voor de geïnteresseerden, ik heb een crafting co-op gestart van asperges en peas :)
Als iets niet gaat zoals het moet, moet het zoals het gaat...
pi_87214185
quote:
Op dinsdag 5 oktober 2010 13:37 schreef Harajuku. het volgende:
Oh, dat voelde lekker.
_O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_87214256
quote:
Op dinsdag 5 oktober 2010 16:52 schreef ry4life het volgende:
Wat een zwarte katten invasie ineens :o Kon je die gister sturen ofzo?
Oh en, voor de geïnteresseerden, ik heb een crafting co-op gestart van asperges en peas :)
ja die kon je sturen ja, ik had er ook ineens heel veel..
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_87214548
quote:
Op dinsdag 5 oktober 2010 17:03 schreef sbientje het volgende:

[..]

ja die kon je sturen ja, ik had er ook ineens heel veel..
Aha, ik mis ook altijd dat soort acties :{ iig iedereen bedankt die er een gestuurd heeft *O*
Als iets niet gaat zoals het moet, moet het zoals het gaat...
  dinsdag 5 oktober 2010 @ 17:10:53 #239
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87214593
quote:
Op dinsdag 5 oktober 2010 17:10 schreef ry4life het volgende:

[..]

Aha, ik mis ook altijd dat soort acties :{ iig iedereen bedankt die er een gestuurd heeft *O*
Ik had hem ook wel willen missen.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_87214605
quote:
Op dinsdag 5 oktober 2010 17:10 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ik had hem ook wel willen missen.
ghehe jij bent goed op dreef vandaag :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_87214606
Ben je een dagje weg... 94 gift verzoeken. :D
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  dinsdag 5 oktober 2010 @ 17:33:12 #242
197057 Blistering
Gooner Pride
pi_87215425
http://apps.facebook.com/(...)d=vehiclepart&ref=nf

Halp ;( . (Hopelijk werkt de link)

Thanks alvast *O*
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
pi_87215471
-KLIK-

hij werkt dus
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
  dinsdag 5 oktober 2010 @ 17:35:25 #244
197057 Blistering
Gooner Pride
pi_87215499
quote:
Op dinsdag 5 oktober 2010 17:34 schreef Kimbell het volgende:
-KLIK-

hij werkt dus
I lub you O+
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 5 oktober 2010 @ 17:37:17 #245
163650 Greys
pi_87215559
Klikkerdeklik.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  dinsdag 5 oktober 2010 @ 18:10:51 #247
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87216672
*O* 1.000.000 eXperience. *O*
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_87216850
Welk level is dat?
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
  dinsdag 5 oktober 2010 @ 18:20:29 #249
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87216986
quote:
Op dinsdag 5 oktober 2010 18:16 schreef Kimbell het volgende:
Welk level is dat?
93. :s)
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_87217024
quote:
Op dinsdag 5 oktober 2010 17:35 schreef Blistering het volgende:

[..]

I lub you O+
Kunnen truffels niet meer terug worden gestuurd?
You dream it, I live it.
  dinsdag 5 oktober 2010 @ 18:22:54 #251
197057 Blistering
Gooner Pride
pi_87217071
quote:
Op dinsdag 5 oktober 2010 18:21 schreef Meddo het volgende:

[..]

Kunnen truffels niet meer terug worden gestuurd?
Nope, kreeg een foutmelding :(
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 5 oktober 2010 @ 18:23:59 #252
163650 Greys
pi_87217109
Vanmiddag kon dat nog wel hoor, truffels terugsturen :o
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  dinsdag 5 oktober 2010 @ 18:24:43 #253
197057 Blistering
Gooner Pride
pi_87217131
quote:
Op dinsdag 5 oktober 2010 18:23 schreef Greys het volgende:
Vanmiddag kon dat nog wel hoor, truffels terugsturen :o
Ik kreeg zo'n facebook venstertje met een rode tekst erin. Weet niet meer wat er precies stond, maar ik moest m'n browser sluiten om 't weg te krijgen iig. Vrij irritant. Sorry :(
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 5 oktober 2010 @ 18:26:12 #254
163650 Greys
pi_87217178
quote:
Op dinsdag 5 oktober 2010 18:24 schreef Blistering het volgende:

[..]

Ik kreeg zo'n facebook venstertje met een rode tekst erin. Weet niet meer wat er precies stond, maar ik moest m'n browser sluiten om 't weg te krijgen iig. Vrij irritant. Sorry :(
Oh dat heb ik ook wel eens, een error inderdaad.
Of bij iemand op wiens wall je niet kunt posten, of gewoon bij een error, dan laden al die pop-ups ineens niet meer normaal. Heel irritant als het net iets leuks is.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_87217373
M'n nursery pleite ;(
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_87217445
quote:
Op dinsdag 5 oktober 2010 18:32 schreef Pisces29 het volgende:
M'n nursery pleite ;(
Je tweede?
Dan krijg je toch 100 cash terug?
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  dinsdag 5 oktober 2010 @ 18:35:58 #257
132098 Xebber
Immer Intelligent
  dinsdag 5 oktober 2010 @ 18:36:19 #258
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87217497
quote:
Op dinsdag 5 oktober 2010 18:35 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Je tweede?
Dan krijg je toch 100 cash terug?
Of de delete-tool per ongeluk gebruiken. :P
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_87217553
quote:
Op dinsdag 5 oktober 2010 18:35 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Je tweede?
Dan krijg je toch 100 cash terug?
Oh heb ik dáárom zo'n hoge cash? :D Ik zat gister al te denken, waar heb ik al die tijd gezeten dat ik zo vooruit ben gegaan en niks heb gezien _O-
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  dinsdag 5 oktober 2010 @ 18:39:40 #260
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87217632


Hoe krijg je 't voor elkaar. :o
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_87217832
quote:
Op dinsdag 5 oktober 2010 18:37 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Oh heb ik dáárom zo'n hoge cash? :D Ik zat gister al te denken, waar heb ik al die tijd gezeten dat ik zo vooruit ben gegaan en niks heb gezien _O-
_O- _O- _O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  dinsdag 5 oktober 2010 @ 18:51:37 #262
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
  dinsdag 5 oktober 2010 @ 18:57:47 #263
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87218277
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_87218282
quote:
Op dinsdag 5 oktober 2010 18:39 schreef Xebber het volgende:
[ afbeelding ]

Hoe krijg je 't voor elkaar. :o
Wow dan heb je echt geluk :D
Wie heeft er hier regenboogkippetjes, kom ik ze elke dag voeren })
Als iets niet gaat zoals het moet, moet het zoals het gaat...
pi_87218341
ik 1 :P
You dream it, I live it.
pi_87218408
Ik heb zelfs nog geen regenboog ei gezien. ;(
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  dinsdag 5 oktober 2010 @ 19:09:40 #267
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87218740
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  † In Memoriam † dinsdag 5 oktober 2010 @ 19:12:07 #268
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87218834
als je 'n bushel ontvangen hebt wel :D
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  dinsdag 5 oktober 2010 @ 19:12:47 #269
67379 Mirjam
ermahgerd
  dinsdag 5 oktober 2010 @ 19:12:56 #270
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87218875
quote:
Op dinsdag 5 oktober 2010 19:12 schreef just me het volgende:
als je 'n bushel ontvangen hebt wel :D
Yeaaah, wel drie zie ik! Thanks
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  dinsdag 5 oktober 2010 @ 19:13:47 #271
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87218916
quote:
Op dinsdag 5 oktober 2010 18:59 schreef Meddo het volgende:
ik 1 :P
Idem dito, de koffie staat klaar voor je dagelijks bezoekje.
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  dinsdag 5 oktober 2010 @ 19:14:18 #272
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87218935
Meddo en Xebber, even onthouden :')
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_87218964
quote:
Op dinsdag 5 oktober 2010 19:13 schreef Xebber het volgende:

[..]

Idem dito, de koffie staat klaar voor je dagelijks bezoekje.
Komt goed c_/
Als iets niet gaat zoals het moet, moet het zoals het gaat...
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 5 oktober 2010 @ 19:15:35 #274
163650 Greys
pi_87218983
quote:
Whut... parDner? :')

quote:
Sorry pardner, some other kind folks have already helped Hara!
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  dinsdag 5 oktober 2010 @ 19:19:27 #275
67379 Mirjam
ermahgerd
  dinsdag 5 oktober 2010 @ 19:53:30 #276
197057 Blistering
Gooner Pride
pi_87220683
Ik heb ook een rainbow chicken :D
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
  dinsdag 5 oktober 2010 @ 19:54:32 #277
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87220754
Iemand nog wat Iris-bushels voor me? Voor de laatste paar tafeltjes van vandaag. :)

http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_87221024
is Ad van de Berg ook van hier? Want ik heb het idee dat die per dag 3 levels omhoog gaat :')

edit - hmm, van level 58 ineens naar 75 :? zondag level 47 en nu heeft ie me ingehaald :'(
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  dinsdag 5 oktober 2010 @ 20:03:07 #279
197057 Blistering
Gooner Pride
pi_87221185
quote:
Op dinsdag 5 oktober 2010 19:59 schreef sbientje het volgende:
is Ad van de Berg ook van hier? Want ik heb het idee dat die per dag 3 levels omhoog gaat :')

edit - hmm, van level 58 ineens naar 75 :? zondag level 47 en nu heeft ie me ingehaald :'(
Wtf, hoe doe je dat :X
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
  † In Memoriam † dinsdag 5 oktober 2010 @ 20:04:16 #280
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87221238
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  † In Memoriam † dinsdag 5 oktober 2010 @ 20:04:59 #281
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87221258
quote:
Op dinsdag 5 oktober 2010 19:59 schreef sbientje het volgende:
is Ad van de Berg ook van hier? Want ik heb het idee dat die per dag 3 levels omhoog gaat :')

edit - hmm, van level 58 ineens naar 75 :? zondag level 47 en nu heeft ie me ingehaald :'(
hij zei wel dat hij van hier was ! maar wie het is.... ik weet het niet
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 5 oktober 2010 @ 20:05:41 #282
163650 Greys
  † In Memoriam † dinsdag 5 oktober 2010 @ 20:06:28 #283
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87221331
zou ik dan te lang gewacht hebben met posten?
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  dinsdag 5 oktober 2010 @ 20:08:56 #284
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87221448
quote:
Op dinsdag 5 oktober 2010 19:59 schreef sbientje het volgende:
is Ad van de Berg ook van hier? Want ik heb het idee dat die per dag 3 levels omhoog gaat :')

edit - hmm, van level 58 ineens naar 75 :? zondag level 47 en nu heeft ie me ingehaald :'(
Had ook een friendrequest van 'm gekregen. Ken 'm niet, dus niet geaccepteerd. Zo hou je ook dat soort ongein buiten de deur. ^O^

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_87221492
quote:
Op dinsdag 5 oktober 2010 20:08 schreef Xebber het volgende:

[..]

Had ook een friendrequest van 'm gekregen. Ken 'm niet, dus niet geaccepteerd. Zo hou je ook dat soort ongein buiten de deur. ^O^
ik ga m nu ook wegmikken.

Dus ad, als je dit leest.. de groeten :W

edit - en zijn dochter (denk ik) ook ineens van 51 naar 80... ook de groetjes dan maar :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  † In Memoriam † dinsdag 5 oktober 2010 @ 20:12:02 #286
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87221574
ik heb ook weleens gedacht dat mensen het aan elkaar doorgaven, zeg maar dat je van fok komt :@
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  † In Memoriam † dinsdag 5 oktober 2010 @ 20:15:04 #287
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87221719
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_87221925
Ik vind FarmVille niet meer zo interessant / boeiend / verslavend eigenlijk :P

Niet zo dat jullie me direct moeten verwijderen maar na bijna 1 jaar farmen ga ik het weer wat rustiger aan doen O-)
pi_87222139
quote:
Op dinsdag 5 oktober 2010 20:18 schreef Peekies het volgende:
Ik vind FarmVille niet meer zo interessant / boeiend / verslavend eigenlijk :P

Niet zo dat jullie me direct moeten verwijderen maar na bijna 1 jaar farmen ga ik het weer wat rustiger aan doen O-)
ik was deze week met frontierville begonnen maar daar vind ik dus niet veel aan. Ik ben er ook weer mee gestopt. Ben voorlopig nog wel even verslaafd aan farmville geloof ik haha
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_87222488
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  † In Memoriam † dinsdag 5 oktober 2010 @ 21:50:09 #291
675 just me
oldbie DCLXXV
  dinsdag 5 oktober 2010 @ 21:56:55 #292
197057 Blistering
Gooner Pride
pi_87226864
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
  † In Memoriam † dinsdag 5 oktober 2010 @ 22:18:57 #293
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87228060
cornish tombola ei
http://apps.facebook.com/(...)HuP50oKTnggCL&ref=nf

trainfreak's gouden ei
http://apps.facebook.com/(...)HuP50oMUsggCL&ref=nf


tot zover de resultaten van een avondje buren :)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_87228183
quote:
Ah ja, ik ben te lui om alle witte kipjes te verruilen voor goud of beter.
Bad neighbour, bad neighbour ;(
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 5 oktober 2010 @ 22:21:48 #295
163650 Greys
pi_87228236
Ook allemaal alweer weg :D
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  dinsdag 5 oktober 2010 @ 22:24:03 #296
197057 Blistering
Gooner Pride
pi_87228359
Aasgieren!

* Blistering hides (8>
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
  † In Memoriam † dinsdag 5 oktober 2010 @ 22:42:04 #297
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87229229
quote:
Op dinsdag 5 oktober 2010 22:21 schreef Greys het volgende:
Ook allemaal alweer weg :D
zit ik me daar een hele avond langs mijn buren te gaan voor
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_87229498
ik ben ook weer bij iedereen langsgeweest. De vangst was maar matig, maar ik heb nog maar 1 gouden kip in mijn hok, en ik hoef nog maar *roffelderoffel* 435 buren langs voor mijn blauwe lint. Irritant trouwens dat veel mensen zo'n fertilize all meteen doen, dan ehb je weinig meer te doen op zo'n farm

nog wat collecties:
ck
http://apps.facebook.com/(...)48mGSmujRLzVf&ref=nf

vlinders
http://apps.facebook.com/(...)48mGSmunRLzVf&ref=nf

bugs
http://apps.facebook.com/(...)48mGSmvfQLzVf&ref=nf
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  † In Memoriam † dinsdag 5 oktober 2010 @ 23:19:05 #299
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87230765
dank voor de centipide *)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  † In Memoriam † dinsdag 5 oktober 2010 @ 23:22:11 #300
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_87230887
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  woensdag 6 oktober 2010 @ 06:53:30 #301
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_87235086
quote:
Howdy Farmers! We are looking into technical difficulties that are preventing some folks from playing. In the meantime we have disabled wither and pet hunger while we work on the issues!
Heel Facebook is zo down als 't monster van Loch Ness ;( Heb het hoognodige nog kunnen doen via farmville.com, maar sharen kan je vergeten. :')

Maar zal je net hebben dat als jullie zo'n beetje wakker beginnen te worden, alles 't weer doet. De wereld keert zich gewoon tegen mij. :(

Edit: Farmville #132: Met slapende boeren :s)
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')