Die BBC player is toch geblokt voor toegang buiten de UK ?quote:Op woensdag 20 oktober 2010 11:48 schreef DeeBee het volgende:
Andrew was wel echt goed in de voorronde deze week.
Ben benieuwd naar vandaag, helaas moet ik werken als het wordt uitgezonden, maar gelukkig biedt BBC iPlayer uitkomst!
Gewoon even Brits ip-adres faken.quote:Op woensdag 20 oktober 2010 12:00 schreef Quinn_Dexter het volgende:
[..]
Die BBC player is toch geblokt voor toegang buiten de UK ?
quote:die ene was wel erg rood hoor...Op woensdag 20 oktober 2010 22:07 schreef RobinOok het volgende:
Wat zijn dat toch voor een zeikerds daar in Engeland dat ze geen "rauw" vlees kunnen eten? Man, man, man, het is geen kip. Gewoon een beetje lekker rood lamsvlees. Niks mis mee!
quote:Idd. Lijkt me ook gewoon niet lekker.Op woensdag 20 oktober 2010 22:33 schreef DarkElf het volgende:
[..]
die ene was wel erg rood hoor...
quote:Nou en? Beter dan te gaar. Ze zitten in de jury hoor, dan moet je proeven!Op woensdag 20 oktober 2010 22:33 schreef DarkElf het volgende:
[..]
die ene was wel erg rood hoor...
quote:Op donderdag 21 oktober 2010 09:47 schreef numero_uno het volgende:
De zin van de avond:
" Isn't there any other creature with a pulse that we can eat besides a lamb?"
Daarnaast hou ik van een lekker rood stukje vlees
quote:Mooiste vond ik een keer dat Greg het veels te zuur vond, en die Monica "I think it's lovely especially that touch of lemon"Op donderdag 21 oktober 2010 11:58 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Het is ook heel wisselend, Roux himself zou het wel eten en greg weer niet etc... smaak en wat je 'weg kan krijgen' is persoonlijk.
quote:Idd, die opmerking over als je er een hartdefibrillator op zet dat ie dan weer opstaat en weglooptOp woensdag 20 oktober 2010 23:59 schreef Bluezz het volgende:
Het was zo rauw, dat je het beestje bijna zag opstaan en weglopen
aldus de jury
quote:Ja, maar een jurylid moet die persoonlijke smaak opzij zetten als ie een eten moet beoordelen.Op donderdag 21 oktober 2010 11:58 schreef Bluezz het volgende:
smaak en wat je 'weg kan krijgen' is persoonlijk.
quote:Michel Roux heeft een goeie invloed op iedereenOp donderdag 21 oktober 2010 12:29 schreef RobinOok het volgende:
Michel Roux heeft een goeie invloed op hem
quote:"I was an idiot!"Op zaterdag 23 oktober 2010 09:29 schreef Rewimo het volgende:
Op voorhand zagen de critici de rozijnen ook helemaal niet zittenMaar die draaiden bij toen ze het gerecht hadden geproefd.
quote:Je blijft je afvragen waarom wij in Nl niet zo'n mooi programma kunnen maken, doodzonde..Op donderdag 21 oktober 2010 13:21 schreef Rewimo het volgende:
Dat vind ik leuk aan Roux: hij weet ook altijd de positieve punten te benadrukken. En over het algemeen heeft smaak toch echt de voorkeur boven presentatie. Presentatie en techniek kun je leren, "palate" moet je van nature hebben.
Alice was erg goed vond ik, leuke meid ook
quote:die makreel zag er anders nogal aangebrand uit op mijn tv-tjeOp maandag 25 oktober 2010 22:57 schreef golfer het volgende:
Eerste halve finale weer geweest. Met Monica i.p.v. Greg.
Ben het eens met het wegsturen van Stacey, maar had Ben ook wel willen zien vetreklken. Rauw lamsvlees kan echt niet meer op dit niveau.
Alice en die wat gezettere dame waren weer erg goed. met name die laatste waarvan Michel zei: 99 out of 100 score.
quote:Dat zat ik ook te denken.....Op dinsdag 26 oktober 2010 09:31 schreef computergirl het volgende:
die makreel zag er anders nogal aangebrand uit op mijn tv-tje
quote:Running gag geworden, ik vind het leukOp dinsdag 26 oktober 2010 13:32 schreef computergirl het volgende:
dat is het enige wat ik wel irritant vind aan het programma, die overdreven gezichtsuitdrukkingen steeds tussendoor![]()
quote:Michel : "you may smile"Op dinsdag 26 oktober 2010 13:32 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Running gag geworden, ik vind het leuk
quote:Idd. Ik zou 't niet eten. Snap ook niet dat ze het zo opdienen...Op dinsdag 26 oktober 2010 21:42 schreef RobinOok het volgende:
In shock hier, Greg die rauwe lever in zijn mond durft te stoppen en het nog lekker vindt ook!
quote:Prachtige locatie idd maar vooral wat zij moest maken sprak mij totaal niet aan. Ze deed het wel goed trouwens. En met veel plezier.Op dinsdag 26 oktober 2010 21:45 schreef Roel_Jewel het volgende:
Prachtige locatie.
The Dining Room. Twee Michelin Sterren.
quote:Zo een leuke chef, die Tom Kitchen van The Kitchen.Op dinsdag 26 oktober 2010 21:07 schreef Roel_Jewel het volgende:
Op naar The Kitchin in Edinburgh dus
quote:Kalfslever mag best een beetje zo zijn. Varkenslever niet.Op dinsdag 26 oktober 2010 21:45 schreef Rewimo het volgende:
Die lever zag er wel erg rauw uit ja. Zie je trouwens ook vaak bij lamsvlees vind ik.
quote:Ja, en daar werd John nog op afgerekend ook. Maar Alice deed het echt beter dan John vond ik. En ze had ook een moeilijk gerecht met al die dingen die precies getimed moesten worden. Alice isOp woensdag 27 oktober 2010 00:09 schreef golfer het volgende:
En wat een neuroot, die Burge met z'n lijntjes op het bord.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Most people don't listen with the intention to understand, they listen with the intention to reply.
<a href="http://bijenzonderzorgen.nl/" target="_blank" rel="nofollow">http://bijenzonderzorgen.nl/</a> beslist geen BIJ-zaak!
quote:Ben erg benieuwdOp woensdag 27 oktober 2010 23:31 schreef golfer het volgende:
Volgende week dus de finale 2 uitzendingen met onder andere koken in het beste restaurant ter wereld in Kopenhagen: Noma.
quote:Alice was wel stukken beter in de reataurantkeuken. Maar dat laten ze blijkbaar minder meewegen.Op woensdag 27 oktober 2010 22:28 schreef DeeBee het volgende:
Vond het verrassend dat John won, maar hij was erg goed en is wel flink verbeterd in z'n gerechten, terwijl het Alice allemaal wat teveel leek worden.
quote:Pierre z'n macarons!Op donderdag 28 oktober 2010 12:04 schreef FigureBirdStars het volgende:
Heel leuk dat David door is naar de finale, dat had ik echt nooit verwacht toen ik hem in de eerste ronde die zalmmousse voor Monica zag maken met z'n trillende handen.
Volgende week ook Pierre Hermé
En goedkope inkoop: zelf plukken uit het bos en bij het strand.quote:
Ze zijn inderdaad allemaal echt erg goed.quote:Op maandag 1 november 2010 22:08 schreef Quinn_Dexter het volgende:
De kandidaten ontlopen elkaar dit jaar niet erg......
dat dacht ik ook.quote:Op maandag 1 november 2010 22:21 schreef Tourniquet het volgende:
As? Dat kan toch niet goed voor je zijn....
Yup, die site ging al heel snel onderuitquote:Op maandag 1 november 2010 23:54 schreef golfer het volgende:
http://www.noma.dk/ is een beetje overbelast, geloof ik.
Ik vind David wat beter......maar het zal erom spannen vanavond.quote:Op dinsdag 2 november 2010 08:15 schreef FigureBirdStars het volgende:
Geweldige aflevering! Ze zijn alledrie echt goed, maar ik denk ook dat Claire er bovenuit springt en het gaat winnen.
Hoe heette die vis ook alweer waar ze in Noma een gerecht mee moesten maken?
Daar heb je google voor he....snoekbaarsquote:Op dinsdag 2 november 2010 08:28 schreef Quinn_Dexter het volgende:
Volgens mij noemde ze die vis Pike......geen idee wat het is hoor
Fransen?quote:Op dinsdag 2 november 2010 08:41 schreef computergirl het volgende:
[..]
Daar heb je google voor he....snoekbaars
vond het opvallend dat de vis nog rauw van binnen moest zijn.
En dat het ze gelukt was om weer fransen te vinden hadden die engels spraken
Ja. Het eerste onderdeel van gisteravond was toch opgenomen in een beroemde franse pattisserie, Pierre Hermé ?quote:
Oh oops, heb alleen het laatste stuk gezien bij Noma.quote:Op dinsdag 2 november 2010 09:03 schreef computergirl het volgende:
[..]
Ja. Het eerste onderdeel van gisteravond was toch opgenomen in een beroemde franse pattisserie, Pierre Hermé ?
Het was in een groot Londens hotelquote:Op dinsdag 2 november 2010 09:03 schreef computergirl het volgende:
Ja. Het eerste onderdeel van gisteravond was toch opgenomen in een beroemde franse pattisserie, Pierre Hermé ?
quote:Double Michelin-starred chef Michel Roux Jr and Masterchef judge Gregg Wallace are on the hunt for a young chef who wants to make it to the top of the culinary world. Over the course of this week the three finalists are pushed to the limit when they are set an incredible series of challenges.
This show sees the first ninety-minute special for final week and the penultimate show of the series, in which the chefs are taken to The Langham Hotel, winner of the 2010 Tea Guild Award for the Best Afternoon Tea in London. Here, for their first challenge, the finalists must match the perfection required in the culinary world's most feared discipline - pastry.
Each chef must recreate one of Pierre's most famous and intricate signature pastries, and serve them to the man himself. Helping Pierre judge is the Langham Hotel's head pastry chef Cherish Finden, and James Petrie, head pastry chef at Heston Blumenthal's three Michelin starred The Fat Duck.
They then return to the Masterchef studio to use their new-found skills to prepare their most elegant trio of desserts for Gregg and Michel.
On day two, the three finalists travel to Denmark for a challenge that will push them to their culinary limits - cooking at Noma.
Chef Rene Redzepi has propelled his Nordic foraging based cuisine to the forefront of international gastronomy. The young chefs receive a master class in Noma's innovative philosophy, before they prepare dishes for Rene. As well as having their performance judged by Rene, the finalists must also take charge of the restaurant kitchen and serve the lunch service to critical diners, including Gregg and Michel.
Then it's back to the Masterchef kitchen where the three chefs must demonstrate what they have learnt from their time at Noma.
quote:It's the final of Masterchef: The Professionals 2010. Three exceptional young professional chefs have proven they have what it takes to make it to the top of the culinary world, but only one can carry off the title.
In this ninety-minute finale the last three remaining chefs must draw on everything that they have gained over the past few weeks when they face the toughest challenge of their careers - preparing an intricate Michelin-standard three-course menu designed by Michel. This will be served to 30 of the world's leading inspectors, restaurateurs and Michelin chefs, with 40 Michelin stars between them, at Pearl in London.
Then they must return to Masterchef headquarters for the final time, to cook Michel and Gregg their last three-course meal, at the end of which one of them will be crowned Professional Masterchef Champion 2010.
quote:Leuk 12-gangen menu met bijpassend wijnarrangement voor bij elkaar 2.440 Deense Kronen (327 euro) pp.Op dinsdag 2 november 2010 10:49 schreef Roel_Jewel het volgende:
Site van noma doet 't weer.
www.noma.dk
Iddquote:Op dinsdag 2 november 2010 21:05 schreef Rewimo het volgende:
Zo, ze hebben even wat culi-bobo's uit de kast getrokken
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |