In rode wijn. Onderstaand recept is gebruikt.quote:Op vrijdag 15 oktober 2010 15:14 schreef RobinOok het volgende:
Zo, die zijn rood! Waar heb je ze in gekookt?
Mwah, ze waren niet vies (Alhoewel ik dus kieskeurig ben ) maar ik vond ze iets te 'brood' achtig. Er zit ook best veel bloem in, in vergelijking met de suiker. In een normale cake zit natuurlijk 200 gram suiker, en 200 gram bloem. 1 op 1 dus. Volgende keer meer suiker, en waarschijnlijk basterdsuiker, is wat zoeterquote:
OMG ik wil ook weer stoofperen eten. Met wat rommelkruid van mijn ouders. Jummiequote:Op vrijdag 15 oktober 2010 18:27 schreef rhubarb het volgende:
[..]
In rode wijn. Onderstaand recept is gebruikt.
Recept: Stoofperen in rode wijn
Hihi, zulke kommetjes heb ik ook. Daar zit een half maantje in dat het in tweeen deelt. Volgens mij bedoeld voor olijven. Dat je de pitjes apart van de olijfjes kunt houden. Zij heeft volgens mij zeezout in het "kleine halfje".quote:Op zaterdag 16 oktober 2010 21:15 schreef AKnynke het volgende:
je foto van het turkse brood is heel gek, moblo! Kijk eens naar de olie in het kommetje...
ik vond het al zo gek. Het is net of de horizon alleen voor het kommetje olie anders is dan voor de andere zaken!quote:Op zaterdag 16 oktober 2010 22:15 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Hihi, zulke kommetjes heb ik ook. Daar zit een half maantje in dat het in tweeen deelt. Volgens mij bedoeld voor olijven. Dat je de pitjes apart van de olijfjes kunt houden. Zij heeft volgens mij zeezout in het "kleine halfje".
dat viel me ook al op.quote:Op zondag 17 oktober 2010 02:03 schreef FutureFairytale het volgende:
lekker veel saus MoBlo! maar best weinig pasta zo te zien
Ja dat kan ik niet op met mijn gastric by pass maar ik vond de verdeling zoveel saus bij dat kleine beetje pasta. Maar als jij zegt 75 gram dan is dat een normale portie pasta.quote:Op zondag 17 oktober 2010 09:47 schreef motorbloempje het volgende:
Gewoon 75 gram ongekookte pasta per persoon
Meer dan genoeg
ah zo ja met een zooi groente is het denk wel genoeg. ik doe zonder groente en dan 125 gram ppquote:Op zondag 17 oktober 2010 10:01 schreef motorbloempje het volgende:
saus ligt op de gegrilde groente weer he? Twee en een halve schep (kleine juslepel) saus.. Gewoon goede verhouding wat ons betreft
Wat een mooie combiquote:Op vrijdag 15 oktober 2010 17:01 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Mijn moeder maakte dit vroeger voor feestjes. Van die feestjes waarbij wij kinderen (vroeg) naar bed moesten. En van al die lekkere dingen af moesten blijven. Nou ja, eentje proeven mocht natuurlijk wel, maar voor de rest was het "nee, dat is voor de gasten!".
Waarschijnlijk daarom dat ik dit nog steeds superfeestelijk snacken vind. Al zou ik het niet gauw op een feestje serveren. Maar evengoed word ik er nu na al die jaren nog steeds blij van!
Hier mijn recept voor : zelfgemaakte filet americain want die uit de supermarkt vind ik ondertussen bijna niet meer te eten.
125pp en dan met saus . Als het op pasta aankomt gaan de hoeveelheden snel omhoogquote:Op zondag 17 oktober 2010 10:03 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
ah zo ja met een zooi groente is het denk wel genoeg. ik doe zonder groente en dan 125 gram pp
Ja, ik ook. Screw het low-carbverhaal, je hoort gewoon pasta met saus te eten en niet saus met pasta.quote:Op zondag 17 oktober 2010 13:39 schreef borisz het volgende:
[..]
125pp en dan met saus . Als het op pasta aankomt gaan de hoeveelheden snel omhoog
Die chocoladetaart ziet er goed uit zeg, wat is het recept daarvan?quote:Op zondag 17 oktober 2010 16:29 schreef evo87 het volgende:
poging tot verjaardagstaarten voor m'n moeder
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |