Dat ziet er errug goed uit, minilotquote:Op zondag 28 november 2010 21:24 schreef minilot het volgende:
[ afbeelding ]
Rotolo, wederom uit boek 'Home Made' van Yvette van Boven.
Zelfgemaakte pastavellen, gevuld met een gehakte mix van rivierkreeftjes en garnalen, en spinazie. Onder de rotolo een sausje op basis van witte wijn, laurier, rozemarijn, crème fraîche en heel veel roomboter!
Was heel erg lekker, ware het niet dat ik blijkbaar een érg potent citroentje had, dus de citroenrasp in het garnalen- en kreeftjesmengsel overheerste nogal. Niettemin: smakelijk!
Jazeker, bedankt Het was een erg goed recept, normaal ben ik niet zo'n fan van Albert Heijn recepten maar deze was echt goed. http://www.ah.nl/recepten/recept?id=480244&rq=cheesecake , het enige wat ik veranderd heb is de bodem, die is van speculaas. Erg lekkerquote:Op woensdag 1 december 2010 11:18 schreef RobinOok het volgende:
Ziet er helemaal gelukt uit. Was ie ook lekker?
Citroenrasp is ook heel snel sterk aanwezig Ziet er prachtig uitquote:Op zondag 28 november 2010 21:24 schreef minilot het volgende:
[ afbeelding ]
Rotolo, wederom uit boek 'Home Made' van Yvette van Boven.
Zelfgemaakte pastavellen, gevuld met een gehakte mix van rivierkreeftjes en garnalen, en spinazie. Onder de rotolo een sausje op basis van witte wijn, laurier, rozemarijn, crème fraîche en heel veel roomboter!
Was heel erg lekker, ware het niet dat ik blijkbaar een érg potent citroentje had, dus de citroenrasp in het garnalen- en kreeftjesmengsel overheerste nogal. Niettemin: smakelijk!
Ziet er prachtig uit!quote:Op woensdag 1 december 2010 19:08 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Mijn versie van okonomiyaki
Met spitskool, tauge, garnalen, spek enzo. Klik voor 't recept.
Héérlijk klinkt het en ziet het eruit!quote:Op zaterdag 20 november 2010 19:50 schreef minilot het volgende:
Aaah, blini! Heerlijk!
Avondeten van daarnet:
[ afbeelding ]
Geen bijzondere foto, maar het was héél erg lekker. Eerst zelf kippenbouillon getrokken. Vervolgens de gare kip in reepjes gescheurd.
Paddestoelen gebakken in een grote klont knoflookboter, scheut port erbij, en tijm, en zout en peper. Toen dat allemaal fijn ingekookt was een nieuwe klont roomboter, toen bloem, dus een roux. Kippenbouillon erbij, stukjes kip, grote schep crème fraîche, flink wat grove mosterd.. En toen was het soep!
Broodjes belegen kaas en mosterd erbij gegeten, en glaasjes port bij gedronken.
En de vitello doe je ook zelf?quote:Op zaterdag 4 december 2010 14:03 schreef HAL9000S het volgende:
Vanavond een Italiaans etentje met vooraf Vitello Tonato en als hoofd osso bucco met saffraan risotto, zojuist de kalfsschenkels in de marinade gezet met olijfolie, gerookte knoflooktenen en rozemarijn.
[ afbeelding ]
Jammie. Mogen wij het recept?quote:Op zondag 5 december 2010 21:43 schreef De_Taartjesfee het volgende:
Speculaascupcake met amandelspijs en een amandeltoef
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |