Dat zal d'r leren! Terug naar de keuken er mee!quote:Op maandag 5 juli 2010 21:40 schreef Lamon. het volgende:
[..]
Ze was 24 jaar.
En de enige reden om daar over te liegen is dat vrouwen niet snappen dat je single bent op je 35-ste om de 1 of andere domme reden, dus ik ben ineens 10 keer zo populair als ik 27 ben, dan wanneer ik 35 ben.
Eigen schuld, moeten ze maar niet zo dom en kortzichtig zijn.
quote:
Dit is geen grapje, dit is gewoon gebeurd, dus gedraag je eens normaal.quote:Op maandag 5 juli 2010 21:42 schreef TheKC het volgende:
[..]
Dat zal d'r leren! Terug naar de keuken er mee!
Sorry, zo bedoelde ik het nietquote:
quote:Op maandag 5 juli 2010 21:38 schreef Japsnars het volgende:
[..]
Nee, ze heeft tentamen vrijdag.
Dat ik dit onthouden heb![]()
Ja dat zag ik laterquote:Op maandag 5 juli 2010 21:45 schreef Japsnars het volgende:
[..]
Sorry, zo bedoelde ik het niet
Hierom deed ik die smiley:
[..]
Balkenbrij ook.quote:Op maandag 5 juli 2010 21:48 schreef aight1 het volgende:
leverworst is vies
ik heb in 3 dagen twee van die grotes opquote:Op maandag 5 juli 2010 21:48 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Leverworst
Alleen ben ik de enige in huis die het lust, dus koop ik het maar niet dan.
Dat wil je niet weten.quote:
Omnomnom.quote:Balkenbrij is een oud Nederlands gerecht dat vooral in het najaar en in de winter wordt gegeten, oorspronkelijk in het oostelijke en zuidelijke deel van Nederland. Traditioneel wordt het gemaakt van in bouillon (en soms bloed) gekookt slachtafval van het varken (onder meer kop of ribbetjes, spek en lever), en boekweitmeel of tarwebloem, en speciale kruiden (piment of rommelkruid), die een zoete smaak afgeven. Het gerecht wordt verkocht in blokken en gebakken in de koekenpan in plakken van ongeveer 1 cm dik.
Ik heb het nog nooit gegeten, omdat ik het vies vond ruiken.quote:Op maandag 5 juli 2010 21:52 schreef Chai het volgende:
[..]
Is al lang geleden dat ik het gegeten heb ,maar het zag er altijd wel nogal verdacht uit.
frikadellies ook.quote:Op maandag 5 juli 2010 21:54 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
[..]
Ik heb het nog nooit gegeten, omdat ik het vies vond ruiken.
In sommige recepten gebruiken ze varkenskop, bloed en ander slachtafval.
Jammie..
Eet ik ook niet.quote:
Paardenvleeschquote:
Mijn vader bakte het 's winters wel eens, maar ik wist toen niet waar het van gemaakt was.quote:Op maandag 5 juli 2010 21:57 schreef L0t.. het volgende:
[..]
1 keer gegeten bij schoonouders, nooit meer dus
Die hebben wij nu weet je.quote:Op maandag 5 juli 2010 21:58 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
[..]
Paardenvleesch![]()
![]()
Het liefst die van Dobben, maar ik eet het nu zelden.
Lekkah.quote:
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |