quote:
Op maandag 2 augustus 2010 21:59 schreef Martin1234 het volgende:Kan toch op dezelfde grill andere vlees leg je op een andere aparte grill,
die ze al hebben met een nieuwe comeback word ie wel weer goed verkocht.
Vooral in de stad denk ik.
Iets zegt me dat McDonalds dit echt wel uitgeprobeerd/uitgedacht heeft...
Maar volgens mij heeft iedere Mc 4 grillplaten waarbij er nu standaard 2 ingesteld zijn op hamburgervlees (en cheeseburger en BigMac) en 2 voor het dikkere vlees (Quaterpounder, Dutch DeLuxe, etc). Wanneer je dus de McRib wilt toevoegen, dan moet je 1 grillplaat daarvoor vrij maken. Dit omdat het normale rundvlees niet op dezelfde grill als het varkensvlees mag liggen. Dus de vraag is dan waar de keuze ligt hoe ze hier dan ruimte voor willen vrij maken. Waarschijnlijk lopen de burgers met het dikkere vlees te hard om daar 1 grill van 'in te korten'. En aangezien de hamburger, cheeseburger en BigMac ook als een gek verkopen nog, kun je daar ook niet 1 grill weghalen.
Duitsland zal dan een keuze hebben gemaakt waarbij verkoopcijfers als motivator zijn gebruikt. En McDonalds Nederland heeft dezelfde keuzes gemaakt...
Ik keek naar jou, jij naar je brommertje; ik houd van jou, jij van je brommertje; jij brak mijn hart, ik jouw brommertje...