abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  † In Memoriam † woensdag 16 juni 2010 @ 21:24:53 #31
137949 Disana
pi_82904086
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 21:23 schreef Laysa het volgende:

[..]

Ja das zeker lekker en dan hoef je dus ook geen extra boter of olie in de pan...doe ik ook nooit bij gehakt en de laaste tijd doe ik weer veel in de grilpan
Doen wij ook nooit, braadproduct erbij.

Het is een omweg, maar het is nu dus wel jullie schuld dat ik ineens aan echte Engelse bacon moet denken en nu al weet dat ik die weer eens uit de Jumbo mee ga nemen morgen.
pi_82904157
Soury en Noek ook bedankt voor recept, ziet er makelijk uit dus ik kan het ook maken.
ga het van het weekend maar doen staat bij mijn favo nu opgeslagen
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_82904160
Stelletje neusels de op is top
Iedereen is een kutlultrut
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
  woensdag 16 juni 2010 @ 21:27:20 #34
217224 Juud79
Ik zie rond in de wereld
pi_82904211
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 21:22 schreef Toverheks het volgende:

[..]

lidl gehakt is het beste gehakt kwam uit de consumentenbond, net zoals het lidl wasmiddel die hele goedkopen, was ook de beste.
ik zweer tegenwoordig bij de AH wasmiddel eigen merk, omdat het zo lekker ruikt.
Wij ook, AH eigen merk vloeibaar, ik heb het liefst Ariel, maar ben nogal krenterig, dus dat vind ik belachelijk duur, ik koop soms wel zo'n mega fles, in de aanbieding voor heul weinig. Lidl wist ik, maar die vind ik niet lekker ruiken.
  woensdag 16 juni 2010 @ 21:27:24 #35
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_82904214
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 21:04 schreef Deisyy het volgende:

[..]

ik zit het toch maar eens op te zoeken dat gehakt wassen en er zijn meer mensen die het doen, niet veel, maar Marrije is niet de enige.

Het water wat in het gehakt komt te zitten schijnt te verdampen bij het bereiden.

Anders vlees wordt wel weer vaker gewassen dan gehakt.

Ik had er nog nooit van gehoord
Jij dacht Marrije is goed gek!
Ik ben zeker niet de enige.

Maar voor degene die het wil doen: wel meteen je zeef wassen erna, anders krijg je het moeilijk schoon.
En ik doe dat dus ook nooit met half om half gehakt, alleen met runder (voorheen) maar de laatste tijd dus kalfs (want dat spoelt aanzienlijk sneller schoon, ik zou bijna zeggen: significant verschil!).
pi_82904217
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 21:26 schreef Toverheks het volgende:
Soury en Noek ook bedankt voor recept, ziet er makelijk uit dus ik kan het ook maken.
ga het van het weekend maar doen staat bij mijn favo nu opgeslagen
Ben in mijn uppie maar invriezen gaat prima
Iedereen is een kutlultrut
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_82904269
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 21:27 schreef Marrije het volgende:

[..]

Jij dacht Marrije is goed gek!
Ik ben zeker niet de enige.

Maar voor degene die het wil doen: wel meteen je zeef wassen erna, anders krijg je het moeilijk schoon.
En ik doe dat dus ook nooit met half om half gehakt, alleen met runder (voorheen) maar de laatste tijd dus kalfs (want dat spoelt aanzienlijk sneller schoon, ik zou bijna zeggen: significant verschil!).
Als ik gehakt ga wassen mogen ze me opsluiten
Iedereen is een kutlultrut
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_82904284
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 21:26 schreef Soury het volgende:
Stelletje neusels de op is top
  woensdag 16 juni 2010 @ 21:29:23 #39
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_82904321
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 21:14 schreef Toverheks het volgende:

[..]

gehakt wassen, nee het idee al sorry marrije, lijkt me niet echt lekker dan.
Ieder zn ding, ik vind die lading bloed echt niet lekker.
pi_82904330
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 21:27 schreef Juud79 het volgende:

[..]

Wij ook, AH eigen merk vloeibaar, ik heb het liefst Ariel, maar ben nogal krenterig, dus dat vind ik belachelijk duur, ik koop soms wel zo'n mega fles, in de aanbieding voor heul weinig. Lidl wist ik, maar die vind ik niet lekker ruiken.
ik vind de wasmiddel van AH echt lekker ruiken, want al ligt het 4 weken in de kast het ruikt nog lekker fris.

hahahah lijkt nu echt wel een huishoudbeurstopic hier, recepten en wasmiddelen

ja Soury ik ga het maken
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  woensdag 16 juni 2010 @ 21:29:53 #41
217224 Juud79
Ik zie rond in de wereld
pi_82904351
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 21:24 schreef Marrije het volgende:

[..]

Doen!! De eerste keer proefde ik het verschil niet, maar als je het een paar keer doet dan wil je echt geen gehakt meer zonder het te spoelen.
[..]

Nee, want dat water laat je goed uitdruppen voor je het in de pan doet.
Ik denk dat Tom echt heel hard gaat lachen als hij dat zou zien. Zo van, wat ben jij aan het doen?
pi_82904408
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 21:29 schreef Marrije het volgende:

[..]

Ieder zn ding, ik vind die lading bloed echt niet lekker.
ja hoor Marrije, als jij je gehakt wil wassen gewoon doen hoor, had er alleen nooit van gehoord, mijn oudste wast ook altijd haar vlees, runderlappen, kip en zo maar gehakt nee nooit van gehoord.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_82904412
Rundergehakt van SdB geeft ook redelijk wat vocht af. Dat giet je weg en klaar is Cornelis. Ik ga geen gehakt wassen, mij teveel gedoe.
  Moderator woensdag 16 juni 2010 @ 21:32:39 #44
18653 crew  D.
pi_82904500
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 21:22 schreef Toverheks het volgende:

[..]

lidl gehakt is het beste gehakt kwam uit de consumentenbond, net zoals het lidl wasmiddel die hele goedkopen, was ook de beste.
ik zweer tegenwoordig bij de AH wasmiddel eigen merk, omdat het zo lekker ruikt.
Dat vleeswassen is onder de kraan he, daar heb je geen wasmiddel bij nodig
pi_82904558
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 21:29 schreef Juud79 het volgende:

[..]

Ik denk dat Tom echt heel hard gaat lachen als hij dat zou zien. Zo van, wat ben jij aan het doen?
Hop bavaria jurk aan en achter het gaas
Iedereen is een kutlultrut
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_82904617
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 21:32 schreef D. het volgende:

[..]

Dat vleeswassen is onder de kraan he, daar heb je geen wasmiddel bij nodig
Meen je dat nou echt ??? Ik verbaas me nergens meer over
Iedereen is een kutlultrut
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
  Moderator woensdag 16 juni 2010 @ 21:37:46 #47
18653 crew  D.
pi_82904791
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 21:34 schreef Soury het volgende:

[..]

Meen je dat nou echt ??? Ik verbaas me nergens meer over
Ik denk, laat ik het maar ff zeggen voor Heks met d'r biefstukje in de biotex staat
pi_82904821
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 21:37 schreef D. het volgende:

[..]

Ik denk, laat ik het maar ff zeggen voor Heks met d'r biefstukje in de biotex staat
pi_82904915
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 21:12 schreef Soury het volgende:
Alle ballen verzamelen. Maar heel eerlijk via Noek ..
Maar regelmatig gemaakt


Een te gekke hamburger van Jamie Oliver
Brood/sandwiches, Hoofdgerecht, 6 personen, Anders

Toevoegen aan Mijn

Boodschappenlijst

Toevoegen aan Mijn Bewaarde recepten
Recept printenE-mail dit recept.Ingrediënten
12 Jacob's creamcrackers
8 takjes peterselie
2 theelepels dijonmosterd
500 gram rundergehakt
1 groot ei
zeezout
peper
olijfolie
1 krop sla
3 tomaten
1 rode ui
3 augurken
6 hamburgerbroodjes
.Bereiden
De hamburger maken:

Doe de crackers in een theedoek en stamp ze fijn, breek de grootste stukjes kleiner met je handen en doe alles in een grote kom. Wat nog handiger is om de crackers fijn te malen in de keukenmachine) Hak de peterselie fijn inclusief steeltjes. Doe de peterselie, mosterd en gehakt ook in de kom. Breek het ei erbij en strooi er een flinke snuf zout en peper op. Kneed alles door elkaar. Verdeel het mengsel in zessen en maak 6 ronde platte schijven. Besprenkel de burgers met olie, leg ze op een bord, dek ze af en zet ze in de koelkast tot je ze gaat bakken (ze worden wat steviger)


De hamburgers bakken:

Verhit een grote grillpan of koekenpan een minuut of vier op hoog vuur. Zet het vuur wat lager. Leg de burgers in de pan en druk ze een beetje plat meteen spatel, zodat ze zo veel mogelijk contact met de pan hebben. Bak ze 3 tot 4 minuten aan elke kant.


De hamburgers serveren:

Plakjes tomaat, plakjes augurk in de lengte en uien in ringen snijden.

Maak de pan schoon met keukenpapier. snijd de broodje door en grill ze kort in de pan. Beleg de broodjes met hamburger,eventueel kaas, sla,tomaat,augurk. Naar smaak tomatenketchup en/of mayo toevoegen. Eet smakelijk!!
.Bronvermelding
Jamie Oliver Kookrevolutie
.


nu mag het , kelere lijkt me lekker ...
  † In Memoriam † woensdag 16 juni 2010 @ 21:40:09 #50
137949 Disana
pi_82904949
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 21:29 schreef Marrije het volgende:

[..]

Ieder zn ding, ik vind die lading bloed echt niet lekker.
Toch begrijp ik dat niet helemaal. Eet je dan geen ander vlees. Gehakt is namelijk gewoon vermalen vlees, daar zit dus niet meer bloed in dan in een lapje vlees.
pi_82904986
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 21:37 schreef D. het volgende:

[..]

Ik denk, laat ik het maar ff zeggen voor Heks met d'r biefstukje in de biotex staat
hahaha je snapt me wel, natuurlijk was ik me vlees op 40 graden
nee maar ik haalde gelijk 2 dingen aan, wasmiddel en vlees van de lidl
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  † In Memoriam † woensdag 16 juni 2010 @ 21:42:24 #52
137949 Disana
pi_82905102
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 21:29 schreef Toverheks het volgende:

hahahah lijkt nu echt wel een huishoudbeurstopic hier, recepten en wasmiddelen

Er is ook niks op tv, zou het daaraan liggen.

Oh trouwens: ik zoek nog de perfecte luchtverfrisser voor in de woonkamer nu ik niet meer rook maar de lucht nog wel vaag rondhangt.
pi_82905126
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 21:38 schreef Laysa het volgende:

[..]


Hahhahaha Tis toch niet normaal
Iedereen is een kutlultrut
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_82905131
nog nooit van gehoord van dat vlees wassen ...
pi_82905234
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 21:42 schreef FANN het volgende:
nog nooit van gehoord van dat vlees wassen ...
Kuch
Iedereen is een kutlultrut
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
  † In Memoriam † woensdag 16 juni 2010 @ 21:45:00 #56
220133 De_Kardinaal
sapiens sine operibus
pi_82905266
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 21:42 schreef FANN het volgende:
nog nooit van gehoord van dat vlees wassen ...
Wast de Griek dan nooit zijn souvlaki?
Das viesssss Patrickdopoulos!
______________________________________
Hier tekenen:
.......................De_Kardinaal......................
______________________________________
pi_82905323
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 21:44 schreef Soury het volgende:

[..]

Kuch
jij wel dan?
pi_82905398
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 21:45 schreef FANN het volgende:

[..]

jij wel dan?
Nee het was te flauw voor woorden
Iedereen is een kutlultrut
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_82905408
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 21:45 schreef De_Kardinaal het volgende:

[..]

Wast de Griek dan nooit zijn souvlaki?
Das viesssss Patrickdopoulos!
Is die Griek een obsessie voor jou ?

Laar die man er toch eens buiten


  Moderator woensdag 16 juni 2010 @ 21:47:47 #60
18653 crew  D.
pi_82905426
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 21:47 schreef Soury het volgende:

[..]

Nee het was te flauw voor woorden
Beetje zout erop, na het wassen
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')