abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_82900529
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 19:49 schreef Kally het volgende:

[..]



Goed zo, ik wist het meteen maar moest ook even zoeken

O en gefeliciteerd natuurlijk
Echt een cool stom ding .....Waar we blij mee zijn. En moeders over de stress hebben
Iedereen is een kutlultrut
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
  woensdag 16 juni 2010 @ 20:18:54 #252
88561 Lotusss
Queen of Topic Kill
pi_82900562
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 19:59 schreef De_Kardinaal het volgende:
Remlof maak mij eens even moderator!
Hey, ik sta in zijn msn, dus IK mag eerst!
-----------------------------------------------------
So happy to show us, I ate the lotus
... and I feel fine.
pi_82900621
@Heks, 't wordt macaroni
Anders moest ik één en ander weg mikken, da's zonde
pi_82900797
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 20:18 schreef Lotusss het volgende:

[..]

Hey, ik sta in zijn msn, dus IK mag eerst!
Dat is info ...
Iedereen is een kutlultrut
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_82901063
Hier was het spitskool met spekjes en varkenslapjes
pi_82901125
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 20:28 schreef Laysa het volgende:
Hier was het spitskool met spekjes en varkenslapjes
Ook lekker
pi_82901281
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 20:29 schreef Teun_ZHV het volgende:

[..]

Ook lekker
Macaroni met ham en kaas is ook erg lekker en maggi
pi_82901368
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 20:33 schreef Laysa het volgende:

[..]

Macaroni met ham en kaas is ook erg lekker en maggi
Zonder kaas ook
't Was heerlijk
pi_82901471
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 20:34 schreef Teun_ZHV het volgende:

[..]

Zonder kaas ook
't Was heerlijk
dadelijk lekker verse aardbeitjes met yogert
  woensdag 16 juni 2010 @ 20:41:04 #260
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_82901661
Nog meer mensen hier die naar de Joran docu kijken?
  woensdag 16 juni 2010 @ 20:41:52 #261
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_82901708
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 20:34 schreef Teun_ZHV het volgende:

[..]

Zonder kaas ook
't Was heerlijk
zonder ham maar met kalsgehakt ook
pi_82901745
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 20:41 schreef Marrije het volgende:

[..]

zonder ham maar met kalsgehakt ook
Psies, ik doe ook altijd geruld rundergehakt
pi_82901752
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 20:41 schreef Marrije het volgende:
Nog meer mensen hier die naar de Joran docu kijken?
ik niet
  woensdag 16 juni 2010 @ 20:43:22 #264
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_82901760
Maar Joran wordt over 2 a 3 maanden dus 'vrij' gelaten in de gevangenis, geen privécel meer.
  woensdag 16 juni 2010 @ 20:44:22 #265
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_82901804
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 20:42 schreef Teun_ZHV het volgende:

[..]

Psies, ik doe ook altijd geruld rundergehakt
Rundergehakt kost me zoveel tijd om het bloed eruit te wassen, bij kalfsgehakt is het 3 x spoelen en klaar.
  woensdag 16 juni 2010 @ 20:46:17 #266
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_82901909
Voor de mensen die niet kijken. Een nederlandse journalist is daar ooit naar binnen gegaan, zogenaamd als priester. Volgens hem worden mensen met een ziekte oid niet behandeld, zo kwam hij iemand tegen waarvan de buik was opengesneden en die persoon liep met zijn ingewanden in zijn hand
  woensdag 16 juni 2010 @ 20:46:27 #267
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_82901917
4
vier
  Moderator woensdag 16 juni 2010 @ 20:47:25 #268
184769 crew  Deisyy
pi_82901972
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 20:41 schreef Marrije het volgende:
Nog meer mensen hier die naar de Joran docu kijken?
Hoe laat komtie?

Kan het zelf wel opzoeken, maar ik wil de laatste 10 posts nog even lezen
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
  woensdag 16 juni 2010 @ 20:47:45 #269
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_82901988
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 20:47 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Hoe laat komtie?

Kan het zelf wel opzoeken, maar ik wil de laatste 10 posts nog even lezen
is nu op sbs6
  Moderator woensdag 16 juni 2010 @ 20:49:17 #270
184769 crew  Deisyy
pi_82902063
Ik heb vanavond spaghetti met een heerlijke rode saus gegeten
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
pi_82902084
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 20:44 schreef Marrije het volgende:

[..]

Rundergehakt kost me zoveel tijd om het bloed eruit te wassen, bij kalfsgehakt is het 3 x spoelen en klaar.
Bloed eruit wassen
Dat doe ik dus nooit
pi_82902110
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 20:49 schreef Deisyy het volgende:
Ik heb vanavond spaghetti met een heerlijke rode saus gegeten
Ook lekker
  Moderator woensdag 16 juni 2010 @ 20:50:12 #273
184769 crew  Deisyy
pi_82902113
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 20:47 schreef Marrije het volgende:

[..]

is nu op sbs6
O, nu al. Dan mag ik wel zorgen dat ik boven kom, want hier staat natuurlijk voetbal op, maar ik moet eerst nog douchen, want gesport
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
  Moderator woensdag 16 juni 2010 @ 20:50:50 #274
184769 crew  Deisyy
pi_82902146
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 20:50 schreef Teun_ZHV het volgende:

[..]

Ook lekker
Met een scheut rode wijn door de saus
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
  † In Memoriam † woensdag 16 juni 2010 @ 20:52:06 #275
137949 Disana
pi_82902187
Oww, kooktopic. Onze maaltijd:

risottorijst met een uitje en bouillon erdoor.
saus van geruld rundergehakt, tandoorikruiden, paprika, prei, champignons
daarnaast een kommetje appelmoes
  woensdag 16 juni 2010 @ 20:54:09 #276
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_82902272
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 20:49 schreef Teun_ZHV het volgende:

[..]

Bloed eruit wassen
Dat doe ik dus nooit
ja als je dat eenmaal gewend bent dan is gehakt zonder het te wassen echt niet smakelijk meer, een wereld van verschil.
  Moderator woensdag 16 juni 2010 @ 20:56:06 #277
184769 crew  Deisyy
pi_82902378
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 20:54 schreef Marrije het volgende:

[..]

ja als je dat eenmaal gewend bent dan is gehakt zonder het te wassen echt niet smakelijk meer, een wereld van verschil.
Gehakt wassen?!

Ik dacht dat je een grapje maakte

Hoe was je in hemelsnaam gehakt
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
pi_82902407
Ik krijg spontaan weer honger van al dat eten wat hier langskomt
pi_82902476
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 20:56 schreef Deisyy het volgende:

[..]


Hoe was je in hemelsnaam gehakt

Op 40 graden
  † In Memoriam † woensdag 16 juni 2010 @ 20:57:25 #280
137949 Disana
pi_82902484
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 20:56 schreef Laysa het volgende:
Ik krijg spontaan weer honger van al dat eten wat hier langskomt
Zit er een snackbar dichtbij? Haal een lekker kroketje
  woensdag 16 juni 2010 @ 20:58:35 #281
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_82902569
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 20:56 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Gehakt wassen?!

Ik dacht dat je een grapje maakte

Hoe was je in hemelsnaam gehakt
Haha, nee geen grap, dat doe ik echt

In een zeef.
Oh en met koud water, anders ben je na 20 x spoelen nog niet klaar.
  Moderator woensdag 16 juni 2010 @ 21:00:27 #282
184769 crew  Deisyy
pi_82902693
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 20:58 schreef Marrije het volgende:

[..]

Haha, nee geen grap, dat doe ik echt

In een zeef.
Oh en met koud water, anders ben je na 20 x spoelen nog niet klaar.
Maar waarom dan?
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
pi_82902731
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 20:57 schreef Disana het volgende:

[..]

Zit er een snackbar dichtbij? Haal een lekker kroketje
Zit aan de yogert met aardbeien en heeeeeeeeeeeeeel veel suiker
  woensdag 16 juni 2010 @ 21:01:13 #284
217224 Juud79
Ik zie rond in de wereld
pi_82902733
Ik kom er even bij, ik ben toch wel erg van t koken enz, maar gehakt wassen, ik wist niet dat het überhaupt mogelijk is.

Ik ben dan wel zo dat ik dat eens ga proberen.
  † In Memoriam † woensdag 16 juni 2010 @ 21:02:18 #285
137949 Disana
pi_82902787
Maar wordt gehakt doordrenkt van water niet enorm 'rubberig' als je het bakt? Net zoals goedkoop gehakt zeg maar?

Laysa, da's ook heel lekker natuurlijk
  Moderator woensdag 16 juni 2010 @ 21:04:33 #286
184769 crew  Deisyy
pi_82902905
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 21:02 schreef Disana het volgende:
Maar wordt gehakt doordrenkt van water niet enorm 'rubberig' als je het bakt? Net zoals goedkoop gehakt zeg maar?

Laysa, da's ook heel lekker natuurlijk
ik zit het toch maar eens op te zoeken dat gehakt wassen en er zijn meer mensen die het doen, niet veel, maar Marrije is niet de enige.

Het water wat in het gehakt komt te zitten schijnt te verdampen bij het bereiden.

Anders vlees wordt wel weer vaker gewassen dan gehakt.

Ik had er nog nooit van gehoord
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
pi_82902911
Ik weet wel dat mensen vaak kip wassen.....
  Moderator woensdag 16 juni 2010 @ 21:05:04 #288
184769 crew  Deisyy
pi_82902939
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 21:01 schreef Laysa het volgende:

[..]

Zit aan de yogert met aardbeien en heeeeeeeeeeeeeel veel suiker
jammie

Ik neem een nectarine.
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
  Moderator woensdag 16 juni 2010 @ 21:06:04 #289
184769 crew  Deisyy
pi_82903002
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 21:04 schreef Laysa het volgende:
Ik weet wel dat mensen vaak kip wassen.....
Toen ik nog op school zat werkte ik in het weekend in een slagerij en daar wasten we ook weleens een kippepoot, maar dat was dan omdat hij op de grond gevallen was
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
  † In Memoriam † woensdag 16 juni 2010 @ 21:06:56 #290
137949 Disana
pi_82903046
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 21:04 schreef Deisyy het volgende:

[..]

ik zit het toch maar eens op te zoeken dat gehakt wassen en er zijn meer mensen die het doen, niet veel, maar Marrije is niet de enige.

Het water wat in het gehakt komt te zitten schijnt te verdampen bij het bereiden.

Anders vlees wordt wel weer vaker gewassen dan gehakt.

Ik had er nog nooit van gehoord
Ja bij het 'bereiden' misschien, maar als je het braadt wordt het toch grijs en rubberig? Niet dat ik het ooit heb geprobeerd hoor, maar dat goedkope gehakt waar veel vocht in zit doet dat wel.
pi_82903071
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 21:06 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Toen ik nog op school zat werkte ik in het weekend in een slagerij en daar wasten we ook weleens een kippepoot, maar dat was dan omdat hij op de grond gevallen was
Een vriend van mij die deed altijd uitgebreidt die kip in bad ...en vervolgens maakte hij dan lekker albanese kip met rijst
  Moderator woensdag 16 juni 2010 @ 21:08:20 #292
18653 crew  D.
pi_82903121
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 20:57 schreef Teun_ZHV het volgende:

[..]


Op 40 graden
  Moderator woensdag 16 juni 2010 @ 21:08:38 #293
184769 crew  Deisyy
pi_82903135
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 21:06 schreef Disana het volgende:

[..]

Ja bij het 'bereiden' misschien, maar als je het braadt wordt het toch grijs en rubberig? Niet dat ik het ooit heb geprobeerd hoor, maar dat goedkope gehakt waar veel vocht in zit doet dat wel.
Het schijnt dat je het gehakt ook goed moet uitdrukken in een vergiet of zeef ofzo na het wassen.
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
  † In Memoriam † woensdag 16 juni 2010 @ 21:09:33 #294
137949 Disana
pi_82903178
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 21:08 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Het schijnt dat je het gehakt ook goed moet uitdrukken in een vergiet of zeef ofzo na het wassen.
Ja okee, zit net te bedenken dat die grijze kleur en rubberige structuur natuurlijk komen omdat je het met veel vocht meer kookt dan bakt.
pi_82903183
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 21:08 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Het schijnt dat je het gehakt ook goed moet uitdrukken in een vergiet of zeef ofzo na het wassen.
Druk je het dan niet door de gaatjes
  Moderator woensdag 16 juni 2010 @ 21:09:47 #296
18653 crew  D.
pi_82903193
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 21:07 schreef Laysa het volgende:

[..]

Een vriend van mij die deed altijd uitgebreidt die kip in bad ...en vervolgens maakte hij dan lekker albanese kip met rijst
pi_82903233
Oeh de volgende keer gehakt rullen zal nooit meer hetzelfde zijn
  Moderator woensdag 16 juni 2010 @ 21:10:41 #298
18653 crew  D.
pi_82903242
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 21:08 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Het schijnt dat je het gehakt ook goed moet uitdrukken in een vergiet of zeef ofzo na het wassen.
Het vocht komt vrij bij het bakken, ik schep dat vocht altijd weg
  woensdag 16 juni 2010 @ 21:10:46 #299
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_82903253
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 20:20 schreef Teun_ZHV het volgende:
@Heks, 't wordt macaroni
Anders moest ik één en ander weg mikken, da's zonde
oh dat is ook lekker
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_82903271
quote:
Op woensdag 16 juni 2010 21:09 schreef D. het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Kom je gezellig hier badderen? in de RLs that is
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')