abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  vrijdag 13 augustus 2010 @ 11:58:24 #226
128548 pavv
The computer says NO
pi_85224189
zie hier de zaterdag:


*O* *O* *O*
pi_85224527
quote:
Op vrijdag 13 augustus 2010 09:32 schreef Gripper het volgende:

[..]

Heb jij even geluk, morgen wordt de mooiste dag van het weekend, zondag weer kans op een buitje. :)
*O*
Balorig, niet te verwarren met ballorig!
Assumption is the mother of all mistakes....
pi_85241260
Vanavond alleen wat sate op de BBQ, ik heb kip en varkenshaas.

Verleden week de bacon explosion gemaakt, maar die viel qua smaak toch tegen, het gehakt werd al snel een beetje droog, de volgende keer wil ik er extra uien en knoflook bij doen.
  vrijdag 13 augustus 2010 @ 17:02:10 #229
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_85244362
quote:
Op dinsdag 10 augustus 2010 07:55 schreef huhggh het volgende:

[..]

De droge hamburgers, die ik vorige jaar maakte, bestonden geheel uit rundergehakt.
Ja ok maar welk gedeelte van de koe? ):O
  vrijdag 13 augustus 2010 @ 23:28:07 #230
58874 macferret
http://spiffsbbq.nl
pi_85262575
altijd leuk om mijn bbq'tjes te zien, thnxs Pavv, dat was echt te gek, ribfest was ook tof, maar haarlemerliede was wel heel speciaal in de kou.
Morgen hebben we in Delft een tailgate party, snel bijmekaar komen, iets simpels met zijn alle maken en dan weer naar huis.
pi_85262642
Volgende week een grote BBQ :9 met de rest van het vlees van onze bruiloft dat nu in de vriezer ligt te wachten om opgegeten te worden :') dus niets aan vlees zelf maken dit keer -O- wel natuurlijk wat salade en pindasaus :9
Ja doei.
pi_85264762
Satésaus! ;(

:+ lekker hoor :) Ik had voor de bbqmeet gisteravond 18 hamburgers gemaakt, van 2 kg gehakt :9 toch nog even in de keuken gestaan :')
pi_85264927
ja, niemand had me wat verteld over de BBQ-meet ;( kan niet eens even niet posten -O-

je bent overigens ook welkom de 21ste, zie MF ;) :+
Ja doei.
pi_85274532
quote:
Op vrijdag 13 augustus 2010 17:02 schreef Erasmo het volgende:

[..]

Ja ok maar welk gedeelte van de koe? ):O
Gewoon rundergehakt wat ik van de supermarkt haalde.
Dat leek mij nogal duidelijk.
Verder weet ik niet welke gedeelte, dat staat niet op de verpakking.
Ik heb geen vleesmolen en koop dit altijd kant-en-klaar in een supermarkt.
Zaterdag 17 juli 15:05
KoosVogels: "Ik trek me erop af, nou goed? Domme spleetoog."
Af gaan op uiterlijk en een user-icon....
Faal van de eeuw.
pi_85274726
op naar visboer en slager. Stokjes liggen al te ontdooien. Met hamburgers enz. :9
En dan zo lekker 2 salades maken en dan al het vlees klaarzetten.
Balorig, niet te verwarren met ballorig!
Assumption is the mother of all mistakes....
pi_85274750
stokjes met hamburgers? :9 :P
Ja doei.
  zaterdag 14 augustus 2010 @ 13:29:33 #237
128548 pavv
The computer says NO
pi_85277324
hier gaat ligt er een killootje of 7 aan spareribs op de Weber OTG57 om in een uurtje of vijf naar perfectie (je kan er op hopen toch?) te roken en te garen.

Ik gebruik dit recept voor zoet/pittige cherryribs

En voor de rek heb ik ook nog een paar kilo chickenwings achter de hand.....
pi_85279188
quote:
Op zaterdag 14 augustus 2010 11:59 schreef motorbloempje het volgende:
stokjes met hamburgers? :9 :P
Hihi kan wat mini's maken en die aan stokjes rijgen :P
:9 klinkt goed pavv!!

Heb de spareribs gewoon gemarineerd gehaald ik stort me vandaag op de gamba's en de zalm.
Kan niet alles tegelijk en wil ook nog ff van de zon genieten.
Balorig, niet te verwarren met ballorig!
Assumption is the mother of all mistakes....
pi_85279494
quote:
Op zaterdag 14 augustus 2010 13:29 schreef pavv het volgende:
hier gaat ligt er een killootje of 7 aan spareribs op de Weber OTG57 om in een uurtje of vijf naar perfectie (je kan er op hopen toch?) te roken en te garen.

Ik gebruik dit recept voor zoet/pittige cherryribs

En voor de rek heb ik ook nog een paar kilo chickenwings achter de hand.....
Post je straks een fotootje hoe je er zoveel op je OTG krijgt?
Registreer je bij Betfair via deze code: QCU4LHHDH
en je bent voor eeuwig mijn vriend ;-)
  zaterdag 14 augustus 2010 @ 22:54:50 #240
3394 Coelho
BigGreenEgg
pi_85291337
quote:
Op zaterdag 14 augustus 2010 13:29 schreef pavv het volgende:
hier gaat ligt er een killootje of 7 aan spareribs op de Weber OTG57 om in een uurtje of vijf naar perfectie (je kan er op hopen toch?) te roken en te garen.

Ik gebruik dit recept voor zoet/pittige cherryribs

En voor de rek heb ik ook nog een paar kilo chickenwings achter de hand.....
Krijg je een peloton mariniers te eten?
  zondag 15 augustus 2010 @ 11:24:56 #241
173997 Redcoon
Verdomd heet!
pi_85302559
Dik balen dat ik de bbq meet heb gemist. Had andere verplichtingen :(
  zondag 15 augustus 2010 @ 15:08:01 #242
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_85309738
quote:
Op zaterdag 14 augustus 2010 14:53 schreef Drossie het volgende:

Post je straks een fotootje hoe je er zoveel op je OTG krijgt?
Gewoon stapelen lijkt me..
Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
pi_85310182
quote:
Op dinsdag 3 augustus 2010 21:03 schreef macferret het volgende:
als je ze goed gebruikt is de onderkant volledig verband / verkoolt.
ze een paar uur goed onderdompelen in water, bbq hoog opstoken, zalm op plankie en een minuut of 15 a 20 op de bbq, dit gaat superroken en heerlijk ruiken.

simpel maar erg goed recept, niet lachen,
bbq aansteken
zalm op de natte plank, licht bestrooien met zout en peper, daarna dikke laag mosterd erop uitsmeren, en deze bedekken met bruine suiker. even een kwartiertje laten staan, daarna zalm op de q voor een minuut of 15 a 20 en smullen maar
De rechterzalm op mijn foto is met dit recept (van bobby flay) behandeld, heerlijk!
Was erg lekker :Y
Alleen begaf het plankje het halverwege :P
Balorig, niet te verwarren met ballorig!
Assumption is the mother of all mistakes....
  zondag 15 augustus 2010 @ 16:40:29 #244
73348 mmascha
Restaurant Odell
pi_85312805
Hee, dat recept(zalm, mosterd, bruine suiker) heb ik gister ook toevallig gemaakt. Was heerlijk! Ik had het alleen vantevoren gemaakt. Dat is niet slim. Ik dacht dan kan de marinade lekker intrekken. Maar het loopt er gewoon vanaf.

Ik heb nooit een rokende bbq, maar door dat plankje wel :D Sorry buren! Maar ik at heel lekker! ;)
Bij Hoevelaken rechtsaf.
pi_85313982
quote:
Op zondag 15 augustus 2010 16:40 schreef mmascha het volgende:
Hee, dat recept(zalm, mosterd, bruine suiker) heb ik gister ook toevallig gemaakt. Was heerlijk! Ik had het alleen vantevoren gemaakt. Dat is niet slim. Ik dacht dan kan de marinade lekker intrekken. Maar het loopt er gewoon vanaf.

Ik heb nooit een rokende bbq, maar door dat plankje wel :D Sorry buren! Maar ik at heel lekker! ;)
Ja hier hetzelfde :) gelukkig geen buren die daar last van hebben maar de visite keek wel even van huh.
Vooral toen het plankje in de hens vloog :D
Balorig, niet te verwarren met ballorig!
Assumption is the mother of all mistakes....
pi_85320457
quote:
Op zondag 15 augustus 2010 15:08 schreef Schranseman het volgende:

[..]

Gewoon stapelen lijkt me..
[ afbeelding ]
Dit is op een WSM waar je het volledige rooster ter beschikking hebt. Op een OTG moet je een deel ongebruikt laten waar de kolen onderliggen.
Registreer je bij Betfair via deze code: QCU4LHHDH
en je bent voor eeuwig mijn vriend ;-)
  zondag 15 augustus 2010 @ 22:09:37 #247
173997 Redcoon
Verdomd heet!
pi_85326415
Je kan met een rib rek eerst een aantal ribs verticaal in de Q plaatsen en daar dan eenzelfde getal ribs horizontaal opleggen.

Stapelen kan in een OTG net zo goed, alleen niet zoveel als in een WSM.
pi_85612807
Aanstaande vrijdag wil heb ik weer een bbq, en nu wil ik rundvlees met chimichurri maken.
Nu heb ik niet zoveel tijd om bv beef briskit oid te maken.

Ik zoek dus een stuk rundvlees van ongeveer 1.5 kilo, wat ik eventueel iets rood kan eten met de chimichurri.
Heeft iemand tips welk stuk rundvlees klaar te maken ?
Ik zou ongeveer voor de rundvlees 2 uur de tijd hebben.
  maandag 23 augustus 2010 @ 17:40:12 #249
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_85615572
quote:
Op maandag 23 augustus 2010 16:35 schreef Xlarge het volgende:
Aanstaande vrijdag wil heb ik weer een bbq, en nu wil ik rundvlees met chimichurri maken.
Nu heb ik niet zoveel tijd om bv beef briskit oid te maken.

Ik zoek dus een stuk rundvlees van ongeveer 1.5 kilo, wat ik eventueel iets rood kan eten met de chimichurri.
Heeft iemand tips welk stuk rundvlees klaar te maken ?
Ik zou ongeveer voor de rundvlees 2 uur de tijd hebben.
Een achtermuis, ezeltje of zijlende (wat kleiner) is het vlees wat je zoekt. Vooral een ezeltje (of liesstuk) is heerlijk vlees waar je lekkere biestukken uit snijdt. Meestal een euro of 10 de kilo
Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
pi_85636452
quote:
Op maandag 23 augustus 2010 17:40 schreef Schranseman het volgende:

[..]

Een achtermuis, ezeltje of zijlende (wat kleiner) is het vlees wat je zoekt. Vooral een ezeltje (of liesstuk) is heerlijk vlees waar je lekkere biestukken uit snijdt. Meestal een euro of 10 de kilo
Dank je Schranseman, ik ga naar de slager, kijken voor een ezeltje
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')