quote:Op vrijdag 13 augustus 2010 09:32 schreef Gripper het volgende:
[..]
Heb jij even geluk, morgen wordt de mooiste dag van het weekend, zondag weer kans op een buitje.
Ja ok maar welk gedeelte van de koe?quote:Op dinsdag 10 augustus 2010 07:55 schreef huhggh het volgende:
[..]
De droge hamburgers, die ik vorige jaar maakte, bestonden geheel uit rundergehakt.
Gewoon rundergehakt wat ik van de supermarkt haalde.quote:Op vrijdag 13 augustus 2010 17:02 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Ja ok maar welk gedeelte van de koe?
Hihi kan wat mini's maken en die aan stokjes rijgenquote:
Post je straks een fotootje hoe je er zoveel op je OTG krijgt?quote:Op zaterdag 14 augustus 2010 13:29 schreef pavv het volgende:
hier gaat ligt er een killootje of 7 aan spareribs op de Weber OTG57 om in een uurtje of vijf naar perfectie (je kan er op hopen toch?) te roken en te garen.
Ik gebruik dit recept voor zoet/pittige cherryribs
En voor de rek heb ik ook nog een paar kilo chickenwings achter de hand.....
Krijg je een peloton mariniers te eten?quote:Op zaterdag 14 augustus 2010 13:29 schreef pavv het volgende:
hier gaat ligt er een killootje of 7 aan spareribs op de Weber OTG57 om in een uurtje of vijf naar perfectie (je kan er op hopen toch?) te roken en te garen.
Ik gebruik dit recept voor zoet/pittige cherryribs
En voor de rek heb ik ook nog een paar kilo chickenwings achter de hand.....
Gewoon stapelen lijkt me..quote:Op zaterdag 14 augustus 2010 14:53 schreef Drossie het volgende:
Post je straks een fotootje hoe je er zoveel op je OTG krijgt?
Was erg lekkerquote:Op dinsdag 3 augustus 2010 21:03 schreef macferret het volgende:
als je ze goed gebruikt is de onderkant volledig verband / verkoolt.
ze een paar uur goed onderdompelen in water, bbq hoog opstoken, zalm op plankie en een minuut of 15 a 20 op de bbq, dit gaat superroken en heerlijk ruiken.
simpel maar erg goed recept, niet lachen,
bbq aansteken
zalm op de natte plank, licht bestrooien met zout en peper, daarna dikke laag mosterd erop uitsmeren, en deze bedekken met bruine suiker. even een kwartiertje laten staan, daarna zalm op de q voor een minuut of 15 a 20 en smullen maar
De rechterzalm op mijn foto is met dit recept (van bobby flay) behandeld, heerlijk!
Ja hier hetzelfdequote:Op zondag 15 augustus 2010 16:40 schreef mmascha het volgende:
Hee, dat recept(zalm, mosterd, bruine suiker) heb ik gister ook toevallig gemaakt. Was heerlijk! Ik had het alleen vantevoren gemaakt. Dat is niet slim. Ik dacht dan kan de marinade lekker intrekken. Maar het loopt er gewoon vanaf.
Ik heb nooit een rokende bbq, maar door dat plankje welSorry buren! Maar ik at heel lekker!
![]()
Dit is op een WSM waar je het volledige rooster ter beschikking hebt. Op een OTG moet je een deel ongebruikt laten waar de kolen onderliggen.quote:Op zondag 15 augustus 2010 15:08 schreef Schranseman het volgende:
[..]
Gewoon stapelen lijkt me..
[ afbeelding ]
Een achtermuis, ezeltje of zijlende (wat kleiner) is het vlees wat je zoekt. Vooral een ezeltje (of liesstuk) is heerlijk vlees waar je lekkere biestukken uit snijdt. Meestal een euro of 10 de kiloquote:Op maandag 23 augustus 2010 16:35 schreef Xlarge het volgende:
Aanstaande vrijdag wil heb ik weer een bbq, en nu wil ik rundvlees met chimichurri maken.
Nu heb ik niet zoveel tijd om bv beef briskit oid te maken.
Ik zoek dus een stuk rundvlees van ongeveer 1.5 kilo, wat ik eventueel iets rood kan eten met de chimichurri.
Heeft iemand tips welk stuk rundvlees klaar te maken ?
Ik zou ongeveer voor de rundvlees 2 uur de tijd hebben.
Dank je Schranseman, ik ga naar de slager, kijken voor een ezeltjequote:Op maandag 23 augustus 2010 17:40 schreef Schranseman het volgende:
[..]
Een achtermuis, ezeltje of zijlende (wat kleiner) is het vlees wat je zoekt. Vooral een ezeltje (of liesstuk) is heerlijk vlees waar je lekkere biestukken uit snijdt. Meestal een euro of 10 de kilo
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |