quote:Op donderdag 27 mei 2010 11:51 schreef Stefan het volgende:
Thuisdrinken is voor horeca zelfde als downloaden films. Ze hebben steeds minder omzet en dat is de schuld van de thuisdrinkers. Oke, je hebt voor 10 euro een krat bier van een goed merk, heineken ofzo, en maar vier vaasjes tapbier. Maar moet de horeca er onder lijden? Schande. De horeca gaat ten onder aan thuisdrinkers
[..]
Echte klacht, de horeca moet niet janken!
En je verandert je naam naar Tim Kruik?quote:Op donderdag 27 mei 2010 12:05 schreef Roflpantoffel het volgende:
Einz, ik begin mijn eigen stichting. Stichting Lever.
quote:Op donderdag 27 mei 2010 12:07 schreef Stefan het volgende:
[..]
En je verandert je naam naar Tim Kruik?
Waarom gaat de horeca geen taps verhuren voor in de zuipketen? Kunnen ze ook centen aan verdienenquote:Op donderdag 27 mei 2010 12:07 schreef TwisterNederland het volgende:
Horeca Nederland verhoogt/versnelt nu zeker de aanpak van de zuipketen
Bij elk artikel erover komt Horeca NL de hoek om zeilen, denken dat ze dan bij hun gaan drinken zeker?
Omdat de horeca er dan niks op verdient, bier komt van de brouwerij.quote:Op donderdag 27 mei 2010 12:08 schreef Dumpiej het volgende:
[..]
Waarom gaat de horeca geen taps verhuren voor in de zuipketen? Kunnen ze ook centen aan verdienen
Vorig jaar werden de prijzen door onze brouwer verhoogd en we hebben serieus voor onze klaten zolang mogelijk de prijs niet veranderd, maar we hebben toch moeten toegeven. het is niet alleen drank dat je inkoopt en verkoopt: gas water en licht is een grote kostenpost (wat wil je met al die koelingen en verlichting in een cafe), personeel, verlichting (als er meer dan 50 pars en movingheads in je zaak hangen gaat er wel eens iets stuk), geluid (installaties, boxen etc), aankleding en vervanging ervan als het weer eens gesloopt wordt door mensen, bijhouden van glaswerk (want denk je nou echt dat mensen tegenwoordig nog hun glas gewoon op een tafel zetten als het leeg is?) schoonmakers, toiletspullen (elke week wordt er wel een wc-bril afgesloopt), boetes omdat ze een persoon binnen hebben zien roken (terwijl die persoon daarna eruit werd gezet om te laten zien dat je niet mag roken, maar dat zien die controleurs dan ineens niet), vergunning voor avond, vergunning voor terras, boete voor geluidsoverlast terwijl de meter gewoon het geschikte aantal DB's aangaf, maar goed, de controleur vond het uiteindelijk overlast, want je kon het 30 meter verderop nog horen.... etc etc....quote:Op donderdag 27 mei 2010 12:04 schreef Stefan het volgende:
[..]
Dat geloof ik zeker, de gemeentes liggen dwars maar koimen wel na raadsvergadering in je kroeg. Maar goed, 2,30/2,40 voor een biertje vind ik ook bizar.
Dat je nog even wat bitterballen in de frituur gooit voordat je naar de cafetaria gaat, omdat het daar zo duur is.quote:Op donderdag 27 mei 2010 11:57 schreef Pharkus het volgende:
Net alsof mensen gaan indrinken voor ze naar een cafetaria, restaurant of mcdonalds gaan.
Ja, dat snap ik allemaal. Maar ik vind het niet zo gek als mensen dan toch liever thuis mensen uitnodigen. Maar het probleem is landelijk, in Leiden blijven kroegen ook leeg, ook op zaterdag!quote:Op donderdag 27 mei 2010 12:11 schreef Jerruh het volgende:
[..]
Vorig jaar werden de prijzen door onze brouwer verhoogd en we hebben serieus voor onze klaten zolang mogelijk de prijs niet veranderd, maar we hebben toch moeten toegeven. het is niet alleen drank dat je inkoopt en verkoopt: gas water en licht is een grote kostenpost (wat wil je met al die koelingen en verlichting in een cafe), personeel, verlichting (als er meer dan 50 pars en movingheads in je zaak hangen gaat er wel eens iets stuk), geluid (installaties, boxen etc), aankleding en vervanging ervan als het weer eens gesloopt wordt door mensen, bijhouden van glaswerk (want denk je nou echt dat mensen tegenwoordig nog hun glas gewoon op een tafel zetten als het leeg is?) schoonmakers, toiletspullen (elke week wordt er wel een wc-bril afgesloopt), boetes omdat ze een persoon binnen hebben zien roken (terwijl die persoon daarna eruit werd gezet om te laten zien dat je niet mag roken, maar dat zien die controleurs dan ineens niet), vergunning voor avond, vergunning voor terras, boete voor geluidsoverlast terwijl de meter gewoon het geschikte aantal DB's aangaf, maar goed, de controleur vond het uiteindelijk overlast, want je kon het 30 meter verderop nog horen.... etc etc....
verhuren van.. zal ik de definitie van huren even uitleggen of denk je het al te snappenquote:Op donderdag 27 mei 2010 12:09 schreef Stefan het volgende:
[..]
Omdat de horeca er dan niks op verdient, bier komt van de brouwerij.
Zodat je per verkochte consumptie het een beetje goed maakt misschien?quote:Op donderdag 27 mei 2010 12:19 schreef Pharkus het volgende:
Wel de prijzen met 2% omhoog doen, terwijl je omzet daalt.
Natuurlijk snap ik het ook :0. Ik ageer dan ook tegen diegenen die denken dat het allemaal zo gemakkelijk verdienen is door de prijzen omhoog te doen terwijl het vaak bittere noodzaak is... die denken dat het allemaal zo gemakkelijk is door alles goedkoper te maken...quote:Op donderdag 27 mei 2010 12:19 schreef Stefan het volgende:
[..]
Ja, dat snap ik allemaal. Maar ik vind het niet zo gek als mensen dan toch liever thuis mensen uitnodigen. Maar het probleem is landelijk, in Leiden blijven kroegen ook leeg, ook op zaterdag!
Waarom zouden kroegen hun tap verhuren? En het bier dat erbij moet. Hoeveel moeten ze vragen per glas bier om winst te maken? Terwijl een thuiskeet bedoelt is voor GOEDKOOP bier, dus inkoopsprijs plus en kwartje ofzo.quote:Op donderdag 27 mei 2010 12:20 schreef Dumpiej het volgende:
[..]
verhuren van.. zal ik de definitie van huren even uitleggen of denk je het al te snappen
Maar ze verkopen minder, je kan ook je marge omlaag doen en hopen op meer omzet.quote:Op donderdag 27 mei 2010 12:21 schreef Fha het volgende:
[..]
Zodat je per verkochte consumptie het een beetje goed maakt misschien?
Die conclusie (Van KHN?) lees ik niet in je stuk?quote:Op donderdag 27 mei 2010 11:51 schreef Stefan het volgende:
Thuisdrinken is voor horeca zelfde als downloaden films. Ze hebben steeds minder omzet en dat is de schuld van de thuisdrinkers.
al die verplaatsbare barretjes die je in de horeca ziet, zijn gehuurd van de brouwer... je kan ze zelf kopen maar dat levert voor een horecaonderneming echt niks op. denk je dat een zuipkeet nou echt nog eens dingen gaat huren van een horecabedrijf terwijl het wezen van een zuipkeet is om zo goedkoop mogelijk jezelf naar de klote te helpen?quote:Op donderdag 27 mei 2010 12:20 schreef Dumpiej het volgende:
[..]
verhuren van.. zal ik de definitie van huren even uitleggen of denk je het al te snappen
Nouja, massa is kassa.quote:Op donderdag 27 mei 2010 12:22 schreef Jerruh het volgende:
[..]
Natuurlijk snap ik het ook :0. Ik ageer dan ook tegen diegenen die denken dat het allemaal zo gemakkelijk verdienen is door de prijzen omhoog te doen terwijl het vaak bittere noodzaak is... die denken dat het allemaal zo gemakkelijk is door alles goedkoper te maken...
Nee, het is ook satrire, de echte klacht staat onder de quotequote:Op donderdag 27 mei 2010 12:23 schreef Copycat het volgende:
[..]
Die conclusie (Van KHN?) lees ik niet in je stuk?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |