SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Pizza!quote:Op vrijdag 7 mei 2010 13:48 schreef Marlalala het volgende:
[..]
haha ik zal wel moeten.
Enige criteria is: snel/simpel
Ik denk MoBlo zelfquote:Op vrijdag 7 mei 2010 13:49 schreef -Vaduz- het volgende:
Lachen zeg, Wie is de chef? naspelen bij MoBlo thuis.
Ohquote:Op vrijdag 7 mei 2010 13:51 schreef motorbloempje het volgende:
ehm.
Nu: grote waldkornbol halen. Gerookte zalm, avocado, rode peper en wat roomkaas. Eventueel wat sla en een heel fijngesneden uitje.
Bol doormidden snijden, laagje roomkaas. Avocado in grove stukken/repen en rode peper in hele dunne reepjes snijden. en daarop verdelen. Dan daar de zalm op en smullen maar
Vanavond:
Met de overgebleven zalm en roomkaas een pastasalade met spinazie maken
zoietsquote:Op vrijdag 7 mei 2010 13:49 schreef -Vaduz- het volgende:
Lachen zeg, Wie is de chef? naspelen bij MoBlo thuis.
ik heb geen idee of 't lekker is, bedenkt 't nu te plekkequote:Op vrijdag 7 mei 2010 13:52 schreef Marlalala het volgende:
[..]
Oh![]()
Heerlijk! Wat goed!
Dat gaat 'm worden!
dat klinkt lekker!quote:Op vrijdag 7 mei 2010 13:51 schreef motorbloempje het volgende:
ehm.
Nu: grote waldkornbol halen. Gerookte zalm, avocado, rode peper en wat roomkaas. Eventueel wat sla en een heel fijngesneden uitje.
Bol doormidden snijden, laagje roomkaas. Avocado in grove stukken/repen en rode peper in hele dunne reepjes snijden. en daarop verdelen. Dan daar de zalm op en smullen maar
Vanavond:
Met de overgebleven zalm en roomkaas een pastasalade met spinazie maken
quote:Op vrijdag 7 mei 2010 13:53 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
zoietsmaar dan zijn we geen van allen de chef!
Mijn dingen:
Gevulde portobello (vulling van cremefraiche gemixt met zachte geitenkaas, bieslook en citroensap/-rasp met zalm en rucola)
Gemarineerde zoetzoute lamsribjes
Chocoladefondant met sinaasappel-jasmijn ijs
En misschien nog wat flapjes gevuld met feta, spinazie, champs en prei
Oh crea zeg!quote:Op vrijdag 7 mei 2010 13:53 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
ik heb geen idee of 't lekker is, bedenkt 't nu te plekke!
heldquote:Op vrijdag 7 mei 2010 13:55 schreef motorbloempje het volgende:
ik weet nog niet, ik heb gisteren de ijsmachine in de vriezer gegooid en ga zo maar 's bedenken hoe je ijs maaktheb 'm nog nooit gebruikt
Er zit toch wel een boekje bij?quote:Op vrijdag 7 mei 2010 13:55 schreef motorbloempje het volgende:
ik weet nog niet, ik heb gisteren de ijsmachine in de vriezer gegooid en ga zo maar 's bedenken hoe je ijs maaktheb 'm nog nooit gebruikt
ja, gene idee waar die is gebleven. Maar ik denk dat 't zoiets wordt:quote:
Lekker!quote:Op vrijdag 7 mei 2010 13:57 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
ja, gene idee waar die is gebleven. Maar ik denk dat 't zoiets wordt:
http://yummyinmytummy.nl/dessert/sinaasappelijs/
haha die titel'yummy in tummy'quote:Op vrijdag 7 mei 2010 13:57 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
ja, gene idee waar die is gebleven. Maar ik denk dat 't zoiets wordt:
http://yummyinmytummy.nl/dessert/sinaasappelijs/
hmmm, ik ben meer van het eten eten dan dat ik het eten maakquote:Op vrijdag 7 mei 2010 14:00 schreef motorbloempje het volgende:
als je ook wat lekkers meeneemt mag je je nog aanmelden hoor
Cul-Potluck-Meet: 8 mei, Nijmegen - Receptenbedenktopic!
Heel af en toe... krijg ik nu ook een pupke?quote:Op vrijdag 7 mei 2010 13:56 schreef iBenny het volgende:
[..]
Je was er de vorige topics toch ook bij?
Ik krijg een deja vu.quote:Op vrijdag 7 mei 2010 13:51 schreef motorbloempje het volgende:
ehm.
Nu: grote waldkornbol halen. Gerookte zalm, avocado, rode peper en wat roomkaas. Eventueel wat sla en een heel fijngesneden uitje.
Bol doormidden snijden, laagje roomkaas. Avocado in grove stukken/repen en rode peper in hele dunne reepjes snijden. en daarop verdelen. Dan daar de zalm op en smullen maar
Vanavond:
Met de overgebleven zalm en roomkaas een pastasalade met spinazie maken
quote:Op vrijdag 7 mei 2010 14:05 schreef motorbloempje het volgende:
whehe.
ik houd van koken, echt houden vanik word er zo gelukkig van
Ik wil je dr zo best bij maken hoorquote:Op vrijdag 7 mei 2010 14:10 schreef TheVulture het volgende:
[..]
Heel af en toe... krijg ik nu ook een pupke?
In je mond?quote:Op vrijdag 7 mei 2010 14:12 schreef Fairydust het volgende:
*heeft een blaar en heeft vreselijke zin in een sinaasappel maar dat bijt![]()
![]()
Ik vind het ook leuk om te doen. laatst workshop sushi voor gevorderden gedaanquote:Op vrijdag 7 mei 2010 14:05 schreef motorbloempje het volgende:
whehe.
ik houd van koken, echt houden vanik word er zo gelukkig van
Haha ja die zijn best grappigquote:Op vrijdag 7 mei 2010 14:12 schreef Pheno het volgende:
Nee, vanavond Bobotie. En dan heb ik het niet over die wereldgerechtenvariant
nou ja, een japanse omelet maken, de rijst goed koken!quote:Op vrijdag 7 mei 2010 14:13 schreef Pheno het volgende:
[..]
Ik vind het ook leuk om te doen. laatst workshop sushi voor gevorderden gedaanDat heeft dan weer weinig met koken te maken
Doe maar iets hips/stoersquote:Op vrijdag 7 mei 2010 14:12 schreef iBenny het volgende:
[..]
Ik wil je dr zo best bij maken hoor
wil je iets specifieks aan?
Oh nouenquote:Op vrijdag 7 mei 2010 14:13 schreef iBenny het volgende:
[..]
In je mond?
dat noemen ze toch een aft?
Goedemiddag trouwens![]()
Dat deed ik alquote:Op vrijdag 7 mei 2010 14:13 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
nou ja, een japanse omelet maken, de rijst goed koken!
quote:Op vrijdag 7 mei 2010 14:17 schreef Joooo-pi het volgende:
Ik ben er weer even!
Net vergadering gehad...
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |