abonnement Unibet Coolblue
pi_81139289
Wauw, Bellelena! Dat klinkt mooi!!
En wat knap dat je hem gewoon ruim een jaar met rust hebt kunnen laten...! Ik ben bang dat als ik hem een jaar niks laat horen over mijn gerammel, dat het weer naar de achtergrond verdwijnt, en hij er dus ook niet over nadenkt...
Maar als hij "ja" heeft geantwoord, heb je groen licht toch? Proficiat!
pi_81144239
Hier rammel ik ook lekker verder! Wij gaan er pas in september voor, maar ik heb vorige week donderdag mijn spiraaltje alvast laten verwijderen, omdat we bang waren dat ik niet meteen een cyclus zou hebben door mijn diabetes (de maanden voor ik zwanger werd van de oudste werd ik vrijwel nooit ongesteld)...ben ik gewoon zondag al ongesteld geworden...en hoe! .Als het zo netjes doorzet ben ik heel erg blij!! Maar ik ga er wel harder van rammelen .
And so the lion fell in love with the lamb
pi_81145830
Whaaa Bellelena!! Dat gaat ongetwijfeld op korte termijn goedkomen als ik het zo hoor
pi_81147819
bellelena wat 'n goed nieuws!!!!
*poef* nu is het weg
pi_81151380
bellelena wat goed zeg
volgens mij moeten mannen gewoon een knop in hun hoofd omzetten wat betreft kinderen haha.
Die van mij begon er ook op het meest geschikte moment over dat ie t nu toch wel wilde (daarvoor was het altijd "nooit" "als ik 30 ben" als ik het had over wanneer we een kindje gingen maken)
  vrijdag 7 mei 2010 @ 21:16:26 #81
143848 huuphuup
Dorksided
pi_81153207
Ooooooooh Bellelena wat gaaaaaaf!!
Zomerkind <3 & Winterkind <3
Polkadotflying
Want zo is het ook!
初戀的香味就這樣被我們尋回
  vrijdag 7 mei 2010 @ 21:57:27 #82
171422 LadyBlack
paint it black
pi_81155829
Zo heerlijk als je dat stadium bereikt hebt....

Ik ging op bevrijdingsdag met vriendje naar het stadspark hier, en zag toen een meisje met grote zwangere buik in de menigte, dus ik zei "misschien loop ik hier volgend jaar ook wel met zo'n mooie buik ", en hij zei dat ie al wel dacht dat ik dat zou zeggen. Dus hij had haar ook opgemerkt en het aan ons gelinkt

Ga ervoor bellelena, nu nog een begindatum prikken! Zou je zelf *nu* willen beginnen, is dat haalbaar?
pi_81162833
Ahh wat een super lieve en leuke reacties allemaal!

Ik vind het echt ontzettend spannend!
Wat mij betreft zouden we vorig jaar al mogen beginnen

Trouwens nog zo'n opmerking van vriendje, vorige week oid, ik zei hem iets van: Wanneer gaan wij een baby maken? En zijn antwoord: Gisteren
... Ook al zo mysterieus bij nader inzien haha! Dat antwoord heeft ie vorige week en deze week vaker gegeven op die vraag trouwens

Voor mijn gevoel ben ik er helemaal klaar voor!
En zoals het er uit ziet denk ik dat vriendje zijn gevoel ook aardig begint mee te werken

Ik hou jullie op de hoogte


En Ladyblack: Volgend jaar met zo'n prachtige grote buik, dat lijkt mij een zeer mooi streven
pi_81169369
Ik kan het rammelen voorlopig maar beter in de koelkast zetten... Gisteren fikse ruzie gehad en de sfeer is nog altijd niet bepaald gezellig te noemen...
Kwam in het kort erop neer dat ik verder in de toekomst kijk, en daar een bepaald beeld bij heb (huisje klaar, straks een kindje). Maar hij dus totaal niet. Hij leeft alleen in het nu, en wat komt dat komt. Sterker nog, hij kreeg nogal de kriebels (not in a good way) bij het aanhoren van mijn wens voor over een paar jaar.
Probleem voor mij is vooral dat hij erg goed is in uitstellen en niet afmaken. En dat botst met mijn kinderwens. Ik wil niet nog 5 jaar wachten tot ons huis eindelijk klaar is om vervolgens maar verder te zien, ik ben 30.... Het is zo frustrerend dat ik wil weten hoe mijn toekomst eruit ziet als ik bij hem blijf, maar dat hij me dat niet kan zeggen.
Sorry, ego-post! Ik moest even van me af schrijven...
  zaterdag 8 mei 2010 @ 09:48:52 #85
190221 Kersjes
zoet & zuur
pi_81169445
Raantje
.... met gevoel voor drama....
  zaterdag 8 mei 2010 @ 10:27:52 #86
171422 LadyBlack
paint it black
pi_81169953
Ow Raantje, damn...... dat was niet de reactie waar je op had gehoopt!
En volgens mij is dit een punt waarop mannen en vrouwen heel vaak botsen, irritant is dat!

Hij leeft alleen in het nu, is het geen optie om daar *nu* een kindje in te passen?
pi_81170016
Mannen... soms he. Ik kan me daar zo weinig bij voorstellen dat je op je 30e nog niet weet of je kinderen wil. daar heb je dan toch wel eens fatsoenlijk over nagedacht in die 30 jaar? Of zég dan gewoon dat je geen kinderen wil, dan weet iedereen ook waar ie aan toe is..
Gelukkig hier geen sprake van. Het rammelen is nog aardig aan de gang, bij zowel lief als bij mij, maar eerst maar eens kijken of ik na de zomer verder kan studeren of dat ik stop. Ben er nog niet over uit...
pi_81170075
Hmmz Raantje, dat lijkt me niet niks.... Wellicht dat het hem wat rauw op zijn dak viel? En ik weet niet of vrienden zijn die al kinderen hebben? Wellicht dat je het onderwerp even een paar dagen in de koelkast kan zetten en het dan weer bespreekbaar kan proberen te maken.... Dat je uitlegt waar jij vandaan komt, wie weet snapt hij je dan beter.

Succes iig
Be ready when opportunity comes...Luck is the time when preparation and opportunity meet
  zaterdag 8 mei 2010 @ 10:41:03 #89
171422 LadyBlack
paint it black
pi_81170154
Ja, misschien dat de 5 baby's die straks in jullie vriendenkring geboren worden het wel iets minder abstract maken

Kijk maar naar bellelena
pi_81174389
Hmm dat is niet leuk Raantje
Maar heeft hij ook nog helemaal niet aangegeven dat hij uberhaupt kinderen wil? Dan zou ik als ik 30 was inderdaad ook me gaan afvragen hoe je toekomst gaat worden als je bij hem blijft.

Maar ik vind bijvoorbeeld ook dat sommigen, en ik bedoel dat echt niet onaardig en laat niemand zich alsjeblieft aangevallen voelen, het onderwerp wel heel erg vaak naar voren brengen. De ene man kan dat wel hebben maar de ander wordt daar nogal iebelig van wat ik ook best ergens wel snap.

Mijn meneer heeft mij laten weten dat hij heus graag kinderen wil maar dat hij nog een verre reis wil maken, groter wil gaan wonen, naar het buitenland wil verhuizen en bovenal net zijn tweede studie heeft afgerond en dus gewoon even helemaal rust wil en geen baby kamers wil klussen e.d.
Ik ben jong genoeg om te accepteren dat het nog één of twee jaar duurt voordat hij er klaar voor is.
Als ik er ondanks dat toch maandelijks over zou beginnen en op elke baby in de stad zou gaan wijzen dan zou hij dat snel zat zijn.

Mannen kunnen nou eenmaal schijnbaar niet zo rammelen als wij en doen dat ook niet al op hun 25ste zoals wij blijkbaar.
Ik heb zelf niet het idee dat het dagelijks onder de aandacht brengen dat opeens gaat doen veranderen. Dus ik zelf hanteer liever de geef hem de tijd aanpak.
Maar nogmaals ik heb de leeftijd om hem die tijd te geven.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_81175921
Als mijn vriend zou aangeven later echt wel kinderen te willen, dan was het een ander verhaal inderdaad. Dan zou nog geen drie jaar willen wachten op groen licht, maar dat is dan bij mij de leeftijd die komt kijken.

Maar mijn vriend denkt er dus überhaupt nog niet over na, en dan wil ik hem wel graag laten merken dat het voor mij wel degelijk belangrijk is om te weten waar ik sta, waar hij staat en waar we samen staan.

Ik ben het wel met je eens dat elke week gaan vragen wanneer we een baby gaan maken bij veel mannen verkeerd zou vallen, dat hoef ik bij de mijne dus ook echt niet te doen, want "zeuren" werkt helaas averechts.
pi_81176319
Ik hoop voor je dat hij toch binnenkort na wil gaan denken over wat hij wil in de toekomst want dit is voor jou niet fijn. Een relatie leeft ook deels op dat je dezelfde dromen hebt en dezelfde dingen wilt in de toekomst. Dat het tijdsbestek waarin dat gaat gebeuren niet overeenkomt daar is wel een mouw aan te passen maar dat iemand helemaal niet na lijkt te denken over de toekomst samen is gewoon niet leuk

Ik denk dat ik het onderwerp nu dan maar even zou laten rusten en dan binnenkort als hij in goede bui is het nog eens te proberen.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_81177324
Och Raantje, wat vervelend dat je zo'n aanvaring met je vriend hebt gehad!
Ik denk dat bij veel mannen het kinderen krijgen best abstract is. En volgens mij rammelen mannen inderdaad vaak minder dan vrouwen. Ik ben met mijn vriendje er ook voorzichtig mee geweest en nog steeds. Ik zit ook niet elke minuut te zeuren oid. Ik wacht wel degelijk de juiste momenten af. En de laatste paar weken heb ik wel veel meer tegen hem 'gezeurd', maar daarvoor ook 2 jaar niet en amper omdat ik hem niet bang wilde maken. Zeurende vrouwen houdt bijna geen enkele man van volgens mij haha

Wat hier dus wel veel heeft mee geholpen zijn inderdaad babies in de omgeving bij vrienden en bekenden. En onze gesprekken en ideeën over dat een kindje geen beperking hoeft te zijn bij eventuele toekomst dromen en wensen. Ook wij willen reizen, maar dat willen we net zo graag doen met ons kindje bijvoorbeeld.

Wat ikzelf wel heb ervaren is dat ook al reageert je vriend kwaad of wil hij er nu niks over horen, hij gaat er vaak wel voor zichzelf over nadenken. Misschien dus toch even laten bezinken en over een klein poosje het juiste moment voor een nieuw gesprekje afwachten. Waarin je kunt uitleggen hoe jij je voelt en wat jij ervaart. En hetzelfde voor hem. Als je over niet al te lange tijd kindjes geboren worden in de omgeving enzo, dan kan het voor hem alweer heel anders worden misschien.

Voor nu in ieder geval een dikke knuffel, want ruzie is nooit leuk. Hopelijk komen jullie allebei snel weer een beetje bij hiervan
pi_81178147
Bedankt voor de lieve reacties!
pi_81211622
Even een heel persoonlijk berichtje:

Afgelopen nacht toen we gingen vrijen zei vriendje: Zullen we nog 1 keer met condoom doen om te oefenen?

Wow! We gaan dus nu echt bijna voor het echie!
pi_81211901
Wat heeerlijk Bellelena...geniet voorlopig maar enorm van die geweldig spannende tijd die voor jullie ligt...jullie geheimpje
* Ik heb geen wespentaille, ik heb een bijenrompje...*
pi_81212259
quote:
Op zondag 9 mei 2010 14:21 schreef Poppedein het volgende:
Wat heeerlijk Bellelena...geniet voorlopig maar enorm van die geweldig spannende tijd die voor jullie ligt...jullie geheimpje
Hihi, jaa, het voelt echt als een geheimpje inderdaad!
Ga er zeker van genieten
  maandag 10 mei 2010 @ 08:44:32 #98
171422 LadyBlack
paint it black
pi_81241757
Wauw!!
pi_81267130
quote:
Op zaterdag 8 mei 2010 13:09 schreef Dizzy-Miss-Lizzy het volgende:

Maar ik vind bijvoorbeeld ook dat sommigen, en ik bedoel dat echt niet onaardig en laat niemand zich alsjeblieft aangevallen voelen, het onderwerp wel heel erg vaak naar voren brengen. De ene man kan dat wel hebben maar de ander wordt daar nogal iebelig van wat ik ook best ergens wel snap.
Dat vind ik dus onzin. Waarom zou je overal over moeten kunnen praten maar zou dit onderwerp ineens een taboe moeten zijn? Als het je hoog zit moet je er zo vaak over kunnen praten als je wil, mijns inziens.

Ik kan me overigens wel voorstellen dat je op je 30e nog niet weet of je wel kinderen wil. Mijn lief was de 30 ruim gepasseerd toen hij het nog niet wist. Hij voelde zich te onvolwassen en wist niet of dat gevoel ooit zou veranderen. Ik wilde op mijn 28e ineens een kind. Daarvoor had ik er wel over nagedacht, maar niet bij iedereen is dat besluit een proces. Ik wist het gewoon ineens.

Raantje, ik kan me voorstellen dat je verdrietig wordt van die ruzie, maar de ruzie zelf hoeft op zich niet slecht te zijn. Misschien zet die hem wel aan het denken. Als ik 30 zou zijn en een vriend zou hebben die zo reageerde zou ik zeker niet het onderwerp nog een paar jaar laten liggen. Maar goed, ik vind het dan ook idioot om alleen in het nu te leven. Ieder verstandig mens denkt op z'n minst enigszins in de toekomst, bijvoorbeeld door te sparen of door te solliciteren als het einde van een contract in zicht komt. En de medische voordelen van niet nog 5 jaar wachten zijn toch wel aanzienlijk. Dat lijkt me ook wel reden om er nu serieus over te praten.

bellelena, wat spannend! Ga je nu posten in Wachten op het tweede streepje? En ik onderschrijf wat Poppedein zegt: geniet maar fijn van deze tijd! Nu ik Ivan eenmaal heb denk ik nog zo vaak terug aan hoe het was toen er nog niets was, niet eens een tweede streepje, en hoe groot de anticipatie was.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
  maandag 10 mei 2010 @ 20:35:42 #100
198722 Dizzy-Miss-Lizzy
spin me around
pi_81267939
quote:
Op maandag 10 mei 2010 20:20 schreef Claudia_x het volgende:

[..]

Dat vind ik dus onzin. Waarom zou je overal over moeten kunnen praten maar zou dit onderwerp ineens een taboe moeten zijn? Als het je hoog zit moet je er zo vaak over kunnen praten als je wil, mijns inziens.
Nou om iemand aan het denken te zetten werkt het misschien maar als iemand nu niet wil kan je dagelijks beginnen over hoe hoog het bij jou zit maar gaat dat niet zorgen dat hij het sneller gaat willen maar zorgt het wel voor een hoop spanning onderling. Ik denk zelfs dat de druk die je er op legt averechts werkt.
Dat was het enige dat ik er mee wilde zeggen.
You make me dizzy, Miss Lizzy,
The way you rock'n'roll
Ik heb je lief mijn hele leven
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')