ja, dat doe ik normaal ook ik dacht dat ik nog 2 pakken had staan en ging weer een grote pan maken maar had me dus vergist in de voorraadkastinventarisquote:Op zaterdag 15 mei 2010 20:00 schreef Yvesss het volgende:
Gooi dan eens wat goede saus in de vriezer. Met een klein bakje kun je een hoop pizza's beleggen, hoor!
En over echt deeg met gist: voor veel mensen is dit een barrière. Totdat je het een keer hebt gedaan er er eigenlijk geen fluit aan blijkt te zijn.
quote:Op woensdag 5 mei 2010 15:52 schreef Redcoon het volgende:
[..]
Gebruik je het recept uit de eerste post? Kan je stap voor stap herhalen wat je precies doet wanneer je het deeg maakt?
had je nog zoveel gewicht over voor in je kofferquote:Op woensdag 19 mei 2010 15:49 schreef LieLie het volgende:
Ik heb 3 kilo pizzabloem meegenomen uit Italië, voor niet minder dan ¤0,35 cent per kilo
We waren in de autoquote:Op woensdag 19 mei 2010 16:10 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
had je nog zoveel gewicht over voor in je koffer
wanneer gaan we pizza's bakken?
Ziet er mooi uit.quote:Op dinsdag 18 mei 2010 12:33 schreef Terpentin07 het volgende:
Ik heb laatst ook weer eentje gebakken (Margarita) en die was best lekker.Het deeg was met melk gemaakt maar echt veel verschil was er niet met water.
[ afbeelding ]
Ik niet, maar mijn ouders, en die zijn tot nu toe erg tevredenquote:Op zondag 30 mei 2010 19:11 schreef McGilles het volgende:
Iemand hier ervaring met de G3 Ferrari Pizza oven? Alle reacties die ik lees zijn zeer lovend, apparaat kost ook 120 euro dus relatief duur t.o.v. de (niet leverbare) Bestron Pizza oven.
Dan nog even een nachtje over slapen en wellicht morgen bestellen. M'n huidige oven heeft de power niet om een lekkere pizza te bakken, wat toch wel heel jammer isquote:Op zondag 30 mei 2010 19:16 schreef LieLie het volgende:
[..]
Ik niet, maar mijn ouders, en die zijn tot nu toe erg tevreden
ik ook. Een idee om ipv te lezen gewoon te doen?quote:Op maandag 31 mei 2010 19:28 schreef Isegrim het volgende:
Ik krijg altijd ontzettende honger van dit topic.
Heb je een heteluchtstand icm ondergrill in jouw oven? Veel ovens hebben deze optie en deze zorgt ervoor dat de steen zo heet word dat de pizza binnen 3 minuutjes al lekker krokant is. Mijn laatste pizza was eerder te knapperig dan te slap, doet wonderen die optie.quote:Op woensdag 2 juni 2010 17:00 schreef foodlover het volgende:
Ik bak mijn pizza's in een hete gasoven op een pizzasteen.
Vraagje: Bij mij blijven de randen van de pizza altijd vrij bleek, hoe kan ik dit oplossen???
Eigenlijk zou ik de bodem ook ietsje donkerder (lees:zwarter, maar dan nog niet aangebrand ) willen hebben, denken jullie dat het kan helpen om (een deel) melk te gebruiken i.p.v. water in het deeg?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |