Verkeerde foto, modderbloempjequote:Op dinsdag 30 maart 2010 14:42 schreef motorbloempje het volgende:
[ afbeelding ]
eerste poging! Volgende keer iets grotere 'putten' maken denk ik, maar verder issie heerlijk![]()
Ziet er goed uit!quote:Op dinsdag 30 maart 2010 14:42 schreef motorbloempje het volgende:
[ afbeelding ]
eerste poging! Volgende keer iets grotere 'putten' maken denk ik, maar verder issie heerlijk![]()
lekker zeg, ik wil erin happenquote:Op dinsdag 30 maart 2010 14:42 schreef motorbloempje het volgende:
[ afbeelding ]
eerste poging! Volgende keer iets grotere 'putten' maken denk ik, maar verder issie heerlijk![]()
quote:Op dinsdag 30 maart 2010 17:41 schreef Enfermera het volgende:
Zelfgemaakte champignonsoep. Met 500 gram champignons!
En gelukkig hebben ze bospaddenstoelen bouillonblokjes bij de AH, dat smaakt extra lekker. Al bestaan bospaddestoelen niet, magoed
Verder wat gebonden met bloem en een lente uitje erdoorheen. Wat peper. Verder niets. Brood erbijHeerlijk!
Omnomnomnom!quote:Op dinsdag 30 maart 2010 15:10 schreef Windigo het volgende:
[..]
Ziet er goed uit!
Ik eet vanavond spaghetti met knof, rode peper en peterselie en een salade met geitenkaas, pijnboompitjes en bacon
Zelfgemaakte pizza margharita(bodem wel gekocht want waardeloze oven
)
Uhhuh, was zeer lekker! Mn man had nog heel lief een Turks brood gehaald bij de bakker om de hoekquote:Op dinsdag 30 maart 2010 17:44 schreef rijsttafel het volgende:
[..]
Klinkt goed
Ik ook aan de champignons.. Pasta met champignon-roomsaus en een of andere salade die ik nog moet verzinnen. Dus bij elkaar gooien wat ik nog over heb. Couscous met radijsjes ofzoIemand tips?
Ik ga er maar eens aan de pasta beginnen
wowquote:
Turks brood, altijd goed.quote:Op dinsdag 30 maart 2010 19:14 schreef Enfermera het volgende:
[..]
Uhhuh, was zeer lekker! Mn man had nog heel lief een Turks brood gehaald bij de bakker om de hoekerg lekker erbij!
Oh lekker!
Heb je al wat lekkers gevonden om door je salade heen te gooien?
Same here! (van dat koken met bloem: afgelopen weken al zelf pasta, naan, wraps, turkse pizza etc. gemaakt)quote:Op dinsdag 30 maart 2010 20:18 schreef motorbloempje het volgende:
ik ben echt kook en 'helemaal-zelf-maak' verslaafd de laatste weken.. sinds ik de kracht van bloem heb ontdekt![]()
wraps, naan, focaccia, pizza, turks brood.. nu alleen nog een keer pita's![]()
het is heel slecht, dit SOG, maar ik vind 't wel heerlijk, en omdat 't voornamelijk bij 'bloemproducten' blijftis 't nog relatief goedkoop.
Is er trouwens een mogelijkheid om gist 'groter' in te slaan dan van die mini instant-zakjes van de super?
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |