Die ervaring had ik bij een kennis, toen ik mijn Bestron al had. Hij gewoon in de oven, op een bakplaat.quote:Op vrijdag 2 april 2010 21:17 schreef LieLie het volgende:
Hij was echt goed gelukt! Krokante bodem ook, en dat zonder pizza-oven of steen
quote:Op vrijdag 2 april 2010 21:26 schreef Yvesss het volgende:
[..]
Die ervaring had ik bij een kennis, toen ik mijn Bestron al had. Hij gewoon in de oven, op een bakplaat.
Maar die pizza's waren lekker!!! Het kan dus wel in een normale oven zonder steen.
Die van ons kan tot 250 graden, en ik laat hem ook als ie piept dat ie op temperatuur is nog even flink voorverwarmen. Dan maak ik de pizza op bakpapier en die leg ik op een groot bord, en dan mik ik hem zo op de plaat!quote:Op vrijdag 2 april 2010 21:26 schreef Yvesss het volgende:
[..]
Die ervaring had ik bij een kennis, toen ik mijn Bestron al had. Hij gewoon in de oven, op een bakplaat.
Maar die pizza's waren lekker!!! Het kan dus wel in een normale oven zonder steen.
Als dat goed gaat, en dat gaat het, zo te horen, zou ik een eventuele pizzasteen gewoon laten voor wat hij is.quote:Op vrijdag 2 april 2010 21:27 schreef LieLie het volgende:
[..]
Die van ons kan tot 250 graden, en ik laat hem ook als ie piept dat ie op temperatuur is nog even flink voorverwarmen. Dan maak ik de pizza op bakpapier en die leg ik op een groot bord, en dan mik ik hem zo op de plaat!
Gebruiken jullie hetelucht of conventioneel?quote:Op vrijdag 2 april 2010 21:27 schreef LieLie het volgende:
[..]
Die van ons kan tot 250 graden, en ik laat hem ook als ie piept dat ie op temperatuur is nog even flink voorverwarmen. Dan maak ik de pizza op bakpapier en die leg ik op een groot bord, en dan mik ik hem zo op de plaat!
Hetelucht.quote:Op zaterdag 3 april 2010 11:25 schreef Redcoon het volgende:
[..]
Gebruiken jullie hetelucht of conventioneel?
Ik kan niks over de bodem zeggen als ik er niet in gebeten heb..quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |