Die ervaring had ik bij een kennis, toen ik mijn Bestron al had. Hij gewoon in de oven, op een bakplaat.quote:Op vrijdag 2 april 2010 21:17 schreef LieLie het volgende:
Hij was echt goed gelukt! Krokante bodem ook, en dat zonder pizza-oven of steen
kan prima! Alleen wel wachten met het doen van bakpapier op de plaat die verschrompelt als je 'm mee laat opwarmenquote:Op vrijdag 2 april 2010 21:26 schreef Yvesss het volgende:
[..]
Die ervaring had ik bij een kennis, toen ik mijn Bestron al had. Hij gewoon in de oven, op een bakplaat.
Maar die pizza's waren lekker!!! Het kan dus wel in een normale oven zonder steen.
Die van ons kan tot 250 graden, en ik laat hem ook als ie piept dat ie op temperatuur is nog even flink voorverwarmen. Dan maak ik de pizza op bakpapier en die leg ik op een groot bord, en dan mik ik hem zo op de plaat!quote:Op vrijdag 2 april 2010 21:26 schreef Yvesss het volgende:
[..]
Die ervaring had ik bij een kennis, toen ik mijn Bestron al had. Hij gewoon in de oven, op een bakplaat.
Maar die pizza's waren lekker!!! Het kan dus wel in een normale oven zonder steen.
Als dat goed gaat, en dat gaat het, zo te horen, zou ik een eventuele pizzasteen gewoon laten voor wat hij is.quote:Op vrijdag 2 april 2010 21:27 schreef LieLie het volgende:
[..]
Die van ons kan tot 250 graden, en ik laat hem ook als ie piept dat ie op temperatuur is nog even flink voorverwarmen. Dan maak ik de pizza op bakpapier en die leg ik op een groot bord, en dan mik ik hem zo op de plaat!
Gebruiken jullie hetelucht of conventioneel?quote:Op vrijdag 2 april 2010 21:27 schreef LieLie het volgende:
[..]
Die van ons kan tot 250 graden, en ik laat hem ook als ie piept dat ie op temperatuur is nog even flink voorverwarmen. Dan maak ik de pizza op bakpapier en die leg ik op een groot bord, en dan mik ik hem zo op de plaat!
Hetelucht.quote:Op zaterdag 3 april 2010 11:25 schreef Redcoon het volgende:
[..]
Gebruiken jullie hetelucht of conventioneel?
Ik kan niks over de bodem zeggen als ik er niet in gebeten heb..quote:
Het is in ieder geval beter dan die Koopmans zooi kan ik uit eigen ervaring melden.quote:Op donderdag 8 april 2010 22:30 schreef Yvesss het volgende:
Bedoel je dan deze?
Die heb ik weleens zien liggen in de XL, het leek me zo'n standaardmix. Maar er staat met gist.
Je hele omschrijving kan ik niet op het etiket ontwaren. Zoals je het beschrijft, klinkt wel OK, een buil kun je niet vallen voor die euro, probeer het eens. En keep us posted.
Ik moet vaak bij pizza zaken ook apart paprika op de pizza bestellenquote:Op maandag 5 april 2010 16:35 schreef Yvesss het volgende:
Dat kan niet anders. Ik zie dat paprika op de pizza behoorlijk populair is, ik doe het zelf ook vaak.
Maar ik meen ergens gelezen te hebben dat dat in Napels taboe is. Net als bijvoorbeeld ananas.
Gelukkig zijn we niet in Italië.
Dat kant-en klare pakje stond ernaastquote:Op donderdag 8 april 2010 22:30 schreef Yvesss het volgende:
Bedoel je dan deze?
Die heb ik weleens zien liggen in de XL, het leek me zo'n standaardmix. Maar er staat met gist.
Je hele omschrijving kan ik niet op het etiket ontwaren. Zoals je het beschrijft, klinkt wel OK, een buil kun je niet vallen voor die euro, probeer het eens. En keep us posted.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |