Heb er nu alu overquote:
ik neem aan dat ze dat inderdaad sowieso doetquote:Op dinsdag 23 maart 2010 15:33 schreef -Mellow- het volgende:
gist met een klein schepje suiker in een kom doen en een paar lepels warm water. Suiker zet gist aan het werk
toch niet té droog hequote:Op dinsdag 23 maart 2010 15:39 schreef LieLie het volgende:
Ik ben nu bij te droog begonnen en heb een mooi deegje in de kom liggen om te rijzen. Het lijkt er veel meer op zo!
Denk dat het nu wel bruikbaar is, en eetbaar
Jep, zoals in de OP staat.quote:Op dinsdag 23 maart 2010 15:52 schreef The_Hives het volgende:
[..]
ik neem aan dat ze dat inderdaad sowieso doet
Het plakte wel wat aan m'n vingers, maar niet zo als bij de eerste portie, dat het er helemaal niet meer af wil.quote:
quote:Op dinsdag 23 maart 2010 17:39 schreef Ferdii het volgende:
gaat dit ook lukken in mijn combi magnetron max 230 graden?
zoja zaterdag maar ff het juiste type deeg zoeken
En je moet geloof ik Tipo 00 hebben het liefst.quote:Op dinsdag 23 maart 2010 17:39 schreef Ferdii het volgende:
gaat dit ook lukken in mijn combi magnetron max 230 graden?
zoja zaterdag maar ff het juiste type deeg zoeken
die interesse is er altijdquote:Op dinsdag 23 maart 2010 19:21 schreef Terpentin07 het volgende:
Ik heb eindelijk een pizzadeeg gevonden die mij smaakt.Heb al talloze recepten uitgeprobeerd maar nooit vond ik het lekker,Te flauw, te krokant.Het is wel anders dan de meeste recepten want er wordt ipv water bier of beter gezegd Weizenbier gebruikt.Als iemand interesse heeft zal ik het recept hier posten.
mozzarella is bij mn vriendin favoriet. Zelf varieer ik meer en geen uitgesproken voorkeur. Binnenkort eens met geitenkaas proberenquote:Welke kaas kopen jullie eigenlijk? Ik neem meestal edammer of (buffel)mozzarella met af en toe een beetje parmezaanse kaas.
1 of 2 pizza's tegelijk erin gekieperd?quote:Op dinsdag 23 maart 2010 18:21 schreef LieLie het volgende:
Bij mij in de combi op 250 is het wel gelukt! dus opzich..
Bak ze zelf in een ouderwetse gasoven en dat lukt prima.quote:Op dinsdag 23 maart 2010 19:55 schreef popolon het volgende:
tvp - Veel mooie pizza's zie ik hier.
Ben van plan veel de gasgrill te gebruiken die buiten staat, schijnt ook bijzonder goed te gaan.
2!quote:Op dinsdag 23 maart 2010 19:37 schreef Ferdii het volgende:
[..]
1 of 2 pizza's tegelijk erin gekieperd?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |