abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_79282883
quote:
Op maandag 8 maart 2010 10:29 schreef DrukVout het volgende:
Heb een foto gemaakt, maar die staat op de camera die thuis ligt.
Bij deze dan eindelijk:

  vrijdag 19 maart 2010 @ 15:34:52 #62
57571 -Mellow-
Hobo on the loose
pi_79339459
quote:
Op maandag 15 maart 2010 15:21 schreef motorbloempje het volgende:
even een vraagje...

ik kan hier dus in de buurt zo snel niet vinden waar ik type 00 bloem vandaan kan halen..
De molen (st.Annamolen) hier vertelde me dat veel italianen wel bij hun het bloem halen, maar dat als ik echt type 00 wil ik naar Duitsland moet (zit hier 10km verderop ).

Jumbo heb ik gehoord dat ze het verkopen, maar die zit hier niet meer in de buurt.. dus iemand een idee?
Cook & Co in de molenpoort verkoopt het ook
'If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is, infinite.'
pi_79339581
Ja, Oil&Vinegar ook, maar dat is zo duur per pakje van 500 gram
Ja doei.
  vrijdag 19 maart 2010 @ 15:39:54 #64
57571 -Mellow-
Hobo on the loose
pi_79339662
Dat wel ja, misschien is het bij La Padella aan de Daalseweg goedkoper, hoewel dat ook een speciaalzaak is.
'If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is, infinite.'
pi_79339696
La Padella.. *noteert* dank! Zal 's kijken!
Ja doei.
pi_79342090
Jeej, vanavond gaan we pizza maken! Een Margherita en een met ham (nouja, Tiroler speck), champi's en paprika. Als ze mooi worden post ik wel foto's .
Proper names are scopally inert.
Normality is an invention of the power.
pi_79364520
quote:
Op donderdag 18 maart 2010 08:03 schreef DrukVout het volgende:

[..]

Bij deze dan eindelijk:

[ afbeelding ]
Die ziet er wel erg tof uit.

Die grijze randjes komt door de foto?

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 20-03-2010 04:24:49 ]
pi_79365642
quote:
Op vrijdag 19 maart 2010 15:40 schreef motorbloempje het volgende:
La Padella.. *noteert* dank! Zal 's kijken!
1,90 per kilo daar kunnen 6 pizza's uit! Prima!

Mozarella en kaas zijn al in huis, straks nog wat ingredienten halen en dan gehts los!
Ja doei.
pi_79368013
Die van mij waren lekker maar de oven was niet heet genoeg denk ik (combi-magnetron). De korst wilde niet echt rijzen tijdens het bakken, dat was erg jammer.
Proper names are scopally inert.
Normality is an invention of the power.
pi_79376683
mijn deeg het is prachtig! Nu al, en het mag nog een uurtje rijzen
Ja doei.
  zaterdag 20 maart 2010 @ 17:07:15 #71
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_79377230
Morgen is het weer pizzadag hier, is het verstandig om nu al het deeg te maken en het vannacht te laten rijzen?
pi_79377318
in de OP staat dat het zelfs een aanrader is!
Ja doei.
  zaterdag 20 maart 2010 @ 17:30:56 #73
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_79378084
Hoe kan ik daar nou weer overheen lezen
pi_79379904
Vanmiddag een 'lunch' pizza gemaakt van het overgebleven deeg van gisteren. De korst was een stuk beter! . Waarschijnlijk omdat ik het deeg iets zachtzinniger heb behandeld, meer uitgerekt ipv. platgewalst .
Proper names are scopally inert.
Normality is an invention of the power.
pi_79381757
Wat een avontuur! De eerste pizza ging niet helemaal geweldig qua deeg, maar bij de tweede had ik 'm door. Niet gerold, maar gerekt 'in de lucht' en daarmee een prachtige dunne korst gekregen!!!!!!

Samen met goed geteamworked om de pizza's in en uit de oven te krijgen en ook pas bij pizza twee de handigheid bedacht van 'eerst op bakpapier leggen, daarna op de plaat'

Weet nu wel helemaal hoe het moet voor de volgende keer en dan hebben we twee prachtig ronde pizzas met een flinterdun met knapperig bodempje

zo even een fotoserietje plaatsen, want heeft voor fotograaf gespeeld

[ Bericht 0% gewijzigd door motorbloempje op 20-03-2010 19:22:30 ]
Ja doei.
pi_79382069
ik ben benieuwd Moblo
pi_79382658
Foto's! Het waren er bijna 50 dus ik heb wat gecensureerd! Maar nog steeds veel





































Ja doei.
pi_79383763
ziet er toch goed en lekker uit
pi_79385226
Lekker bezig MoBlo!
  zaterdag 20 maart 2010 @ 21:08:56 #80
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_79386248
Heel raar, mijn deeg heeft een kauwgomachtige structuur, maar ik het recept van de OP gevolgd... Anyway hopen dat een beetje meel erbij het oplost
pi_79386276
langer kneden! en wat meer meel
Ja doei.
  zaterdag 20 maart 2010 @ 21:19:45 #82
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_79386678
Kneden doet de bbm mooi voor me
pi_79412608
quote:
Op zaterdag 20 maart 2010 21:08 schreef Erasmo het volgende:
Heel raar, mijn deeg heeft een kauwgomachtige structuur, maar ik het recept van de OP gevolgd... Anyway hopen dat een beetje meel erbij het oplost
als je dat hebt maak dan alvast porties deeg en laat ze daarna ff een kwartiertje rijzen. Doordat er dan weer lucht in komt wordt het deeg wat minder massief en beter uitrekbaar/kneedbaar
pi_79462243
Ik ga morgen pizza bakken!
Wel met gewone bloem, en heb geen stenen of tegels of wat dan ook
Maar 't is ook de eerste keer
  maandag 22 maart 2010 @ 20:26:04 #85
17979 MissMSX
Knightmare
pi_79462479
Ai, dat ziet er ernstig lekker uit zeg
Het is maar FOK!... Look at it this way: in a hundred years, who's gonna care?
50.000 O+
pi_79480616
Ik heb de gist in het water gedaan, maar er borrelt niks?
pi_79480627
neuh.. maar het wordt wel prut als 't goed is na een kwartiertje
Ja doei.
pi_79480647
quote:
Op dinsdag 23 maart 2010 10:07 schreef motorbloempje het volgende:
neuh.. maar het wordt wel prut als 't goed is na een kwartiertje
Ah, oké!
pi_79480860
Ik heb nu stinkend bruin water
pi_79480932
ja, vies he??

mijn zat ook zo te kijken van ' wtf.. '
Ja doei.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')