Moet je wel voorkomen dat je dit krijgt: Dus niet te dik beleggen zodat het te zwaar wordt. En te dun bakpapier gebruiken.quote:Op dinsdag 16 maart 2010 14:58 schreef sig000 het volgende:
Tip voor in de gewone oven, gebruik bakpapier op het ovenrooster in plaats van de bakplaat.
Wordt de bodem beter.
ik vind dat zo'n gehannes... Krijg je een ribbeltjesbodemquote:Op dinsdag 16 maart 2010 14:58 schreef sig000 het volgende:
Tip voor in de gewone oven, gebruik bakpapier op het ovenrooster in plaats van de bakplaat.
Wordt de bodem beter.
Die ziet er lekker uitquote:Op maandag 15 maart 2010 19:29 schreef MissMSX het volgende:
OK, hier kom ik dan met m'n boerenpizza:
[ afbeelding ]
Owh ja, de ingredienten ,op volgordequote:Op dinsdag 16 maart 2010 15:50 schreef Parlay het volgende:
[..]
Die ziet er lekker uitWat voor vlees heb je gebruikt?
Daar zie ik geen bakpapier.quote:Op dinsdag 16 maart 2010 15:27 schreef Stansfield het volgende:
[..]
Moet je wel voorkomen dat je dit krijgt: Dus niet te dik beleggen zodat het te zwaar wordt. En te dun bakpapier gebruiken.
[ afbeelding ]
Je krijgt inderdaad wel wat ribbels in de bodem.quote:Op dinsdag 16 maart 2010 15:34 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
ik vind dat zo'n gehannes... Krijg je een ribbeltjesbodem
Ik dacht iets van reepjes vlees te zien, maar dat zullen stukjes paprika zijn denk ik. Zilveruitjes, goed ideequote:Op dinsdag 16 maart 2010 16:17 schreef MissMSX het volgende:
[..]
Owh ja, de ingredienten ,op volgorde:
- Bodem uit een pakje
- Kaas
- Salami
- Prei
- Ui
- Paprika
- Olijven en zilveruitjes
- Italiaanse kruiden
Bij deze dan eindelijk:quote:Op maandag 8 maart 2010 10:29 schreef DrukVout het volgende:
Heb een foto gemaakt, maar die staat op de camera die thuis ligt.
Cook & Co in de molenpoort verkoopt het ookquote:Op maandag 15 maart 2010 15:21 schreef motorbloempje het volgende:
even een vraagje...
ik kan hier dus in de buurt zo snel niet vinden waar ik type 00 bloem vandaan kan halen..
De molen (st.Annamolen) hier vertelde me dat veel italianen wel bij hun het bloem halen, maar dat als ik echt type 00 wil ik naar Duitsland moet (zit hier 10km verderop).
Jumbo heb ik gehoord dat ze het verkopen, maar die zit hier niet meer in de buurt.. dus iemand een idee?
Die ziet er wel erg tof uit.quote:Op donderdag 18 maart 2010 08:03 schreef DrukVout het volgende:
[..]
Bij deze dan eindelijk:
[ afbeelding ]
1,90 per kiloquote:Op vrijdag 19 maart 2010 15:40 schreef motorbloempje het volgende:
La Padella.. *noteert* dank! Zal 's kijken!
als je dat hebt maak dan alvast porties deeg en laat ze daarna ff een kwartiertje rijzen. Doordat er dan weer lucht in komt wordt het deeg wat minder massief en beter uitrekbaar/kneedbaarquote:Op zaterdag 20 maart 2010 21:08 schreef Erasmo het volgende:
Heel raar, mijn deeg heeft een kauwgomachtige structuur, maar ik het recept van de OP gevolgd... Anyway hopen dat een beetje meel erbij het oplost
Ah, oké!quote:Op dinsdag 23 maart 2010 10:07 schreef motorbloempje het volgende:
neuh.. maar het wordt wel prut als 't goed isna een kwartiertje
Ja echt! Ga je je toch zorgen makenquote:Op dinsdag 23 maart 2010 10:16 schreef motorbloempje het volgende:
ja, vies he??
mijnzat ook zo te kijken van ' wtf..
![]()
'
dan kan je toch niet typen op je toetsenbord ......quote:Op dinsdag 23 maart 2010 10:22 schreef LieLie het volgende:
Nu heb ik een niet kneedbare natte massa..
gewoon helemaal omheen wikkelenquote:Op dinsdag 23 maart 2010 11:31 schreef LieLie het volgende:
Ik ben benieuwd, doch niet overtuigd dat dit lukt
En waarom wil vershoudfolie niet gewoon plakken??
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |