Welke vullingen heb je al?quote:Op woensdag 24 februari 2010 10:09 schreef Marijkezwolle het volgende:
En hoiIk ga morgen sushi maken met een vriendinnetje
Nog leuke ideetjes voor bijgerechten of vullingen?
herkenbaarquote:Op woensdag 24 februari 2010 10:12 schreef MaleDuck het volgende:
ik moet veel doen, maar het lukt gewoon niet
Hihiquote:
Een beetjequote:
We doen qua vis alleen zalm en surimi (budget), vaak maken we een omeletje met wat zoete ketjap erdoor, komkommer, wortel en avocadoquote:
Hihihi, popjesquote:
Kut, nu heb ik zin in sushiquote:Op woensdag 24 februari 2010 10:22 schreef Marijkezwolle het volgende:
[..]
Een beetjeBeetje kort en onrustig.... En jij dan? Schieten de opdrachten een beetje op?
[..]
We doen qua vis alleen zalm en surimi (budget), vaak maken we een omeletje met wat zoete ketjap erdoor, komkommer, wortel en avocadoDat zijn eigenlijk onze standaard dingen
Dus leek me leuk een keertje iets anders te doen. En vaak naast sausjes wat geroosterde sesamzaad om in te dippen
Kijk, zo moet datquote:Op woensdag 24 februari 2010 00:11 schreef goldfinger1963 het volgende:
en wie zijn er gister mobiel wezen batsen![]()
[03. 045 Dr_Flash
04. 042 Ladylike
05. 039 Fha]
quote:Op woensdag 24 februari 2010 10:31 schreef Dr_Flash het volgende:
[..]
Kijk, zo moet datEr tussenin was nog beter geweest trouwens
1 tje bijna klaarquote:Op woensdag 24 februari 2010 10:22 schreef Marijkezwolle het volgende:
[..]
Een beetjeBeetje kort en onrustig.... En jij dan? Schieten de opdrachten een beetje op?
[..]
Mogguh Gee-Efjequote:
Surimi is prima, ik vind een klein beetje mirin erbij lekker. Niet veel, gewoon voor wat extra zoet. Gewoon domweg erover heen smeren. Gerookte zalm met kruidenkaas is lekker, mango (aanbieding bij de AH) met mint is ook ernstig. Paling is helemaalquote:Op woensdag 24 februari 2010 10:22 schreef Marijkezwolle het volgende:
We doen qua vis alleen zalm en surimi (budget), vaak maken we een omeletje met wat zoete ketjap erdoor, komkommer, wortel en avocadoDat zijn eigenlijk onze standaard dingen
Dus leek me leuk een keertje iets anders te doen. En vaak naast sausjes wat geroosterde sesamzaad om in te dippen
http://nl.wikipedia.org/wiki/Zuurvleesquote:Op woensdag 24 februari 2010 10:53 schreef friemelaar het volgende:
Wieheeft voor mij het recept voor :
Zuurvlees
Luchtige gehaktballen
quote:Om luchtige gehaktballen te krijgen moet u dóór het gehakt bindmiddelen doen,
die vocht vasthouden; paneermeel of beschuitkruim (later komt er melk bij) of in melk
geweekt en dan goed uitgeknepen brood.
Tijdens het bakken verdampt het vocht, waardoor een luchtige gehaktbal ontstaat.
lees de wiki zou ik zeggenquote:
Zo'n limbo 'specialiteit'.quote:Op woensdag 24 februari 2010 10:57 schreef Aarti het volgende:
wat is zuurvlees?
Die door al mijn "hollandse" kennissen en vrienden heerlijk gevonden wordt.quote:
Het stond alleen tussen haakjes om de limburgers hier op stang te jagen.quote:Op woensdag 24 februari 2010 10:59 schreef Ladylike het volgende:
[..]
Die door al mijn "hollandse" kennissen en vrienden heerlijk gevonden wordt.
Iedereen wil altijd het recept mee naar huis hebben.
Dus niet zo neerbuigend
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
friemelquote:
heb ikquote:Op woensdag 24 februari 2010 10:53 schreef friemelaar het volgende:
Wieheeft voor mij het recept voor :
Zuurvlees
Luchtige gehaktballen
maar is het ook echt zuur?quote:Op woensdag 24 februari 2010 10:58 schreef Ladylike het volgende:
[..]
lees de wiki zou ik zeggen
maar samenvatting: zeer lekker vleesgerecht (lijkt op stoofvlees, maar dan andere smaak.)
Mogguhquote:
pestkopquote:Op woensdag 24 februari 2010 11:02 schreef Pheno het volgende:
[..]
Het stond alleen tussen haakjes om de limburgers hier op stang te jagen.
Hij nu ookquote:
Dan heb je de ninjaspoiler nog niet gelezenquote:
ja en neequote:
giertjequote:
zo ninja wassie nietquote:Op woensdag 24 februari 2010 11:04 schreef Pheno het volgende:
[..]
Dan heb je de ninjaspoiler nog niet gelezen
Maar je snapt wel dat ie er bij ge-edit wasquote:Op woensdag 24 februari 2010 11:05 schreef Ladylike het volgende:
[..]
zo ninja wassie niet, hij staat immers nog niet in mijn quote
whehehequote:Op woensdag 24 februari 2010 11:05 schreef Ladylike het volgende:
[..]
zo ninja wassie niet, hij staat immers nog niet in mijn quote
waarom heb je dat nog niet gedaan?quote:Op woensdag 24 februari 2010 11:07 schreef Pheno het volgende:
Ik heb geen zin meer. Ik denk dat ik mijn monsterboard cv nog een keer nakijk en dan online flikker. Natuurlijk in de baas zijn tijd.
nu wel jaquote:Op woensdag 24 februari 2010 11:06 schreef Pheno het volgende:
[..]
Maar je snapt wel dat ie er bij ge-edit was
quote:Op woensdag 24 februari 2010 11:04 schreef Ladylike het volgende:
[..]
ja en nee
zoetzuur
zuur van de azijn, maar weer zoet door de stroop.
Je kunt hem zo zoet/zuur maken als je zelf wilt door het toevoegen of weglaten van stroop
Omdat monsterboard garant staat voor bakken vol met spam. Ooit eerder gedaan. En dan geef je bv aan in welke radius je zoekt. Waarom bedrijven in Den Helder dan reageren is me een raadsel.quote:Op woensdag 24 februari 2010 11:08 schreef goldfinger1963 het volgende:
[..]
waarom heb je dat nog niet gedaan?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |