huuphuup | zondag 7 februari 2010 @ 13:29 |
Vorige deel: Potjes of zelf kokkerellen voor je kleine? Deel 3 Laatste post: quote:mijn dochter is inderdaad jonger, ze moet nog 6 maanden worden en krijgt vooralsnog geen vast voedsel. Mijn intentie is wel om haar vrij snel mee te laten eten met wat wij eten. We beginnen wel met los groenten en fruit enzo om haar te laten wennen aan de smaken van de groenten afzonderlijk maar met een maand of 10 zou ik het wel prima vinden als ze gewoon met ons mee-eet. | |
Jeetjejom | zondag 7 februari 2010 @ 14:15 |
Trouwens, ik lees hier dat veel mensen werken met boterhammenzakjes en ijsblokjesgevalletjes, maar ik heb vorige week bij de Wibra 5 voorraadbakjes van 250 ml gehaald die in de diepvries, magnetron en afwasmachine. Zo kosten 70 cent voor de 5 en ik vond het echt wel een ideale maat. Misschien een tipje..... | |
Tinuviel | zondag 7 februari 2010 @ 15:57 |
Ja dat lijkt me ook een ideale maat 250 ml. Denk dat mijn kind wel meer eet ook dan in zo'n avent bakje gaat en dat zijn 180 ml en bovendien mogen deze dacht ik niet in de magnetron. Providentia. De onze is nu 1 jaar en eet ook al vaak met ons mee. | |
Vicky | zondag 7 februari 2010 @ 17:41 |
Ik heb 250 ml bakjes van Xenos. Ik vind ze superprettig. | |
McLaura | zondag 7 februari 2010 @ 18:15 |
Ik gebruik de bakjes van Nuby. | |
mikoxx | zondag 7 februari 2010 @ 20:28 |
quote:Avent bakjes mogen in de magnetron ![]() ![]() ![]() | |
Nijna | maandag 8 februari 2010 @ 08:43 |
Ik heb van die bakjes bij de AH gehaald, geen idee hoeveel daarin gaat eigenlijk... | |
Koningin | maandag 8 februari 2010 @ 11:21 |
Ik heb bakjes van de IKEA, kunnen ook overal voor gebruikt worden. | |
mikoxx | maandag 8 februari 2010 @ 20:42 |
Hoe warmen jullie eigenlijk de zelfgemaakte hapjes op? Doen jullie dat bevroren in de magne of laten jullie t ontdooien en dan verwarmen in de magne? | |
Vicky | maandag 8 februari 2010 @ 20:46 |
Ik laat het ontdooien en warm het dan in de magnetro. | |
Basboussa | maandag 8 februari 2010 @ 23:32 |
Hier even wat dingetjes die ik voor dochter klaarmaak. Allereerst, ik hou me niet echt aan een voedselschema, dus als het niet helemaal verantwoord is, dan kan dat. Ten tweede, ik meet niet nauwkeurig. Linzensoep (voor zeg 3 personen als voorafje + eventuele baby) 2 flinke handen rode/oranje linzen (die kapotkoken) uitje, gesnipperd komijn, koriander, peper, evt. kerrie, whatever je lekker vindt 2 teentjes knoflook, of drie, of geen evt. lepeltje tomaat, uit een blikje, hoe heet dat ook alweer evt. worteltje, aardappel, zoete aardappel Citroensap, of schijfjes citroen (olijf)olie evt. extra knoflookteentjes evt. bouillion evt. bloem Vantevoren linzen even een beetje wassen en een uurtje, of half uurtje of 10 minuten, hoe lang je hebt laten wellen. Men begint met het bruinen van het uitje, gesnipperd, tot lekker zacht, en dan voeg je knoflook toe. Dan kruiden erbij. (Veel) komijn is een must, koriander is ook belangrijk en de rest wat jij lekker vindt. Is komijn niet jouw ding, dan kun je het eventueel vervangen door curry, of garam masala (Indiase kruiden) daar zit dan wel komijn in, maar niet zo overheersend. Dan linzen toevoegen en eventueel andere groenten/aardappelen, waar je maar trek in hebt, of wat op moet. Linzen alleen is voldoende, maar een worteltje of aardappeltje erdoor kan erg lekker zijn. Genoeg water/bouillon toevoegen zodat de linzen en groentes goed onderstaan en laten koken, voor een 20 minuten denk ik. Dan gooi ik er vaak een staafmixer doorheen, en vlak voor het opdienen nog een flinke scheut citroensap. Ook kan je op het laatste moment in een aparte pan nog even wat knoflook in olijfolie laten bruinen en dan in de soep schenken. Ook lekker is een lepelte tomatenpuree met het water mee laten koken. Beisan vindt dit erg lekker, en wij eten het ook graag. Mujaddara, rijst met linzen een blikje groene/gele/bruine linzen (die dus niet kapotkoken) 1,5 kopje basmatirijst komijn, koriander, etc. uien, veel uien in ringen salade (tomaat, komkommer, peterselie met citroen) of yoghurt (dikke griekse/turkse yoghurt) evt. met munt en komkommer Basmatirijst wassen en laten wellen voor een 30 minuten Ondertussen linzen koken met water en specerijen voor ca. 15 minuten. (Zoals met alle linzengerechte is komijn alweer een must) Terwijl dat kookt, uiringen in een koekenpan zacht laten bakken in olijfolie met een beetje komijn.Als de linzen een beetje zacht zijn rijst toevoegen en het geheel tot de kook brengen. Water moet iets boven de rijst uitkomen. Als het kookt, deksel op de pan en gsa laag zetten (bijna minimaal). Als de rijst 'droog' is, is de mujaddara klaar en dan serveer je het door de zachte donkerbruine uiringen door de mujaddara te scheppen. Dochterlief krijgt het nog zonder uiringen. En dan eten met salade en/of yoghurt | |
huuphuup | maandag 8 februari 2010 @ 23:41 |
![]() ![]() ![]() | |
Basboussa | maandag 8 februari 2010 @ 23:51 |
Hummus Men neme een blik kikkererwten en spoelt die af. Zonder water in de keukenmachine. Men schilt twee teentjes knoflook en voegt die toe. Komijn, hoe veel u wilt. Ik ben dol op komijn, dus halve eetlepel vind ik wel lekker. Beetje citroen/limoensap, scheut olijfolie, keukenmachine aan, en voila. Kan ook met een staafmixer overigens. Paprika kan er ook nog in, net als zon/ovengedroogde tomaatjes, gegrilde paprika, whatever suits you. Rijst met doperwtjes en munt Men neme zoveel rijst als men blieft. Beste is basmati. Eerst wassen en laten wellen voor een half uurtje. Als je diepvriesdoperwtjes gebruikt, beginnen met die te koken een laagje water. Beetje specerijen erdoor, als men dat blieft, als die zacht zijn, dan de rijst erbij, en tot een kook brengen (rijst moet onder water staan, zeg, half vingerkootje). Als het kookt deksel erop, en gas bijna minimaal. koken tot gaar, regelmatig even kijken. Moet bijna droogkoken. Gas uit en 5 minuten laten staan. Gedroogde munt versnipperen en door de rijst met doperwtjes scheppen. Beetje olijfolie voor de smaak Een favoriet vanaf bijna de eerste dag | |
Jula | dinsdag 9 februari 2010 @ 21:01 |
Oh Basboussa, fijn dat je receptjes hebt gepost! ![]() Ik zag vorige week al allerlei lekkers voorbij komen in je posts, en was al benieuwd hoe je dat dan moest maken ![]() | |
Tinuviel | woensdag 10 februari 2010 @ 09:42 |
Bedankt voor het posten van de receptjes. | |
Stiemie | woensdag 17 februari 2010 @ 22:47 |
Tip: Morgen gaat de keuringsdienst van waarden over babyvoeding.quote: | |
Grasjes | woensdag 17 februari 2010 @ 23:04 |
basboussa, nog bedankt voor eht posten van de recepten! Ik ga dit weekend met de Mujaddara aan de slag ![]() Stiemie, interessant! Ben benieuwd wat daaruit gaat komen. | |
miss_sly | donderdag 18 februari 2010 @ 08:11 |
Stiemie, goede tip, thanks! | |
Nijna | donderdag 18 februari 2010 @ 08:28 |
Goeie tip Stiemie, lijkt me interessant om even te kijken! | |
Stiemie | donderdag 18 februari 2010 @ 23:03 |
Vond het nou niet echt een uitzending vol openbaringen ![]() | |
Grasjes | donderdag 18 februari 2010 @ 23:06 |
Ik had er ook meer van verwacht eigenlijk. Het enige wat ik gehoord heb is dat het niet lekker is en niet naar de opgegeven naam smaakt. Wij geven af en toe een potje, maar meestal heb ik gewoon zelf gekookt en dat vind ze veel lekkerder (en kan ze zelf vastpakken met echte stukken ipv die friemeltjes die olvarit stukjes noemt) | |
miss_sly | vrijdag 19 februari 2010 @ 07:53 |
Ik vond het ook wat tegenvallen. Eigenlijk was het alleen aan topkoks laten proeven en horen dat het niet lekker is. Ik had juist graag in zo'n uitzending bijvoorbeeld iemand als Stefan Kleintjes gezien, juist ook omdat die arts in eht begin zei dat kinderen van 6 maanden idd natuurlijk nog niet kunnen kauwen, en dus gepureerd eten moeten hebben. Moet hij eens bij Senna komen kijken met haar anderhalve tand ![]() | |
Nijna | vrijdag 19 februari 2010 @ 10:15 |
Ik heb het niet gezien, vergeten dat het op tv was... maar niet veel gemist dus ![]() | |
huuphuup | vrijdag 19 februari 2010 @ 10:23 |
quote:Maar Stefan Kleintjes erbij uitnodigen had misschien een beetje zn doel voorbij geschoten toch? Het gaat in dat programma erom om misstanden met voedselwaren aan te tonen en dat hebben ze in deze dan ook gedaan. Je kindje heeft behoefte aan 'iets anders' en aan 'variatie' en dus dachten zij erop in te springen met deze 'culinair verantwoorde' potjes. Leuk idee misschien maar als bijvoorbeeld de teriyaki kip er door een chef écht niet uitgehaald wordt dan is er duidelijk iets niet goed gegaan want als er iets uitgesproken naar zoete soya zou moeten smaken dan is het teriyaki. Door Stefan Kleintjes (bijvoorbeeld) erbij uit te nodigen ga je je op een hele andere discussie begeven namelijk of potjes/gepureerd eten in het algemeen wel goed of nodig is voor zo'n kindje en dat was nu niet echt aan de orde. Denk ook niet dat ze daar genoeg zendtijd voor hadden. Ik vond dat Jonny Boer eigenlijk al best wel duidelijk was met zn dat eten echt naar dat ene ingrediënt moet smaken en dat je de pureetjes afzonderlijk moet geven enzo en niet een zo'n massa. En die kinderarts zei dat ook dat het belangrijkste eigenlijk is dat kinderen de smaken (en hij zei overigens ook structuren van het stuk groente!) afzonderlijk leren kennen en dat je daarmee moet variëren. Niet met fancy dingen als Stroganoff en Teriyaki enzo. Ik ben wel benieuwd naar dat ene pureetje trouwens van meneer Boer ![]() ![]() Oh en nog wat, in teriyaki zit over het algemeen ook sake dus dat zou ik zelf geloof ik sowieso voorlopig even niet maken voor mn kind. Net als wat die andere kok zei dat er in stroganoff wodka zou moeten zitten. Die nutricia-mevrouw was dan wel weer dapper dat ze het ging proeven en raden hoewel ik wel het idee had dat ze het zweet op dr bovenlip had tijdens dat interview zeg. ![]() | |
MeNicole2 | vrijdag 19 februari 2010 @ 10:25 |
Leander kan zonder tanden zelfs ook wel heel goed kauwen ![]() Mijn moeder had gister voor Leander gekookt en daar zaten rozijntjes in. Hij vond het lekker ![]() | |
miss_sly | vrijdag 19 februari 2010 @ 10:39 |
quote:Hier heb je wel gelijk in, ik dacht er alleen aan omdat die kinderarts wel begon met te zeggen dat kindjes van 6 maanden 'natuurlijk niet kunnen kauwen'. Inderdaad had hij het later wel over structuur en smaak, maar in het begin zei hij dus dat het niet goed was dat deze potjes ook voor kindjes van anderhalf jaar werden gebruikt en dat die natuurlijk wel konden kauwen en dit ook moesten kunnen doen. | |
De_Taartjesfeee | vrijdag 19 februari 2010 @ 10:53 |
Ik snap niet hoe potjeskinderen ooit met de pot mee moeten eten als het eten wat ze kennen niet naar ons eten smaakt. Ik heb wel eens potjes gebruikt maar dan alleen als we eens een dagje weg waren ofzo. Bruine bonen met appeltjes, die vonden ze allemaal wel lekker ![]() ![]() | |
Vicky | vrijdag 19 februari 2010 @ 10:57 |
quote:Ik heb bij Amber heel duidelijk de invloed van potjes gemerkt. Toen wij over gingen van potjes naar mee eten met de pot ging ze steeds slechter eten. Tess krijgt ove rht algemeen zelf gemaakt, heel soms een potje. | |
Kiepie | vrijdag 19 februari 2010 @ 11:11 |
Het zal allemaal wel niet helemaal perfect zijn maar ik vind die a la carte bakjes wel erg handig om mee te nemen als je op bezoek gaat. Geen glazen potjes die zwaar en breekbaar zijn maar gewoon even de magnetron in en: PING klaar! Gelukkig eet dochterlief dit net zo lekker als de eigen gemaakte maaltijden dus voor zo-nu-en-dan vind ik het prima. De eerste maanden heeft ze overigens alleen maar potjes gehad omdat ze het 'gewone' echt niet wilde, maar nu is ook dit geen probleem meer, gelukkig geen overgangs-problemen. | |
Linda2205 | vrijdag 19 februari 2010 @ 14:31 |
quote:Die heb ik ook kwam ik achter (gekregen en nu pas uitgepakt ![]() | |
Nijna | zondag 21 februari 2010 @ 09:44 |
Vraagje, ik heb een appel-abrikoos prutje gemaakt. Met van die gedroogde abrikozen uit de supermarkt, maar nu staat er me vaag iets van bij dat er iets was met dat zwaveldioxide ofzo... Aan de andere kant, het staat wel in de opperdepop en ik neem aan dat als er wat mee was dat ze dat er dan bij zouden zetten... Klok en klepel verhaal, iemand die wel weet hoe dat zit...? Enige wat ik kan vinden is dat het een allergeen is, dus je zou er een reactie op kunnen krijgen... nou ja dat zien we dan wel weer...?! Ze heeft ook al eens potje met abrikoos gehad, weet niet of ze daar vers in gebruiken of ook gedroogd... | |
_Bar_ | zondag 21 februari 2010 @ 09:49 |
Volgens mij heeft dat weer te maken met het verwarmen Nijna. | |
Nijna | zondag 21 februari 2010 @ 09:55 |
Oh ok, geen idee... t moest wel gekookt worden... nou ja t smaakt haar goed ![]() | |
Tinuviel | zondag 21 februari 2010 @ 10:53 |
Nijna ik zou niet weten waarom zuidvruchten niet mogen. Ik heb mezelf wel aan het schema van Stefan Kleintjes gehouden: gedroogde abrikozen met 9 maanden en overige zuidvruchten met 1 jaar. | |
Nijna | zondag 21 februari 2010 @ 11:19 |
Ik heb mn boek uitgeleend met het schema ![]() Nou ja, dan zijn we "maar" 2,5 maand te vroeg ![]() | |
huuphuup | dinsdag 9 maart 2010 @ 21:54 |
Vandaag een potje geprobeerd! ![]() ik deed voor mezelf lekker makkelijk en voor t gebakje ook een gemakje. Ze heeft vandaag gepureerde wortel gehad en het grijpen naar eten en pakken van dingen heeft ze zo dusdanig onder de knie dat het voeren van een lepeltje op zn zachtst gezegd een uitdaging was ![]() Ik heb het zelf eerst geproefd en het smaakte prima. Naar van die worteltjes uit zo'n Hak-pot ofzo. We gaan over een maandje ofzo dus maar wat vaker oefenen met bestek eten en zulks. Kijken of ze dan relatief snel een beetje met ons mee kan eten ![]() (mogen foto's hier?) ![]() het begon zo schoon ![]() ![]() ze trok zo het potje naar zich toe en greep de lepel eruit ![]() ![]() ![]() ![]() ah wat een kunstwerk ![]() ![]() | |
mikoxx | dinsdag 9 maart 2010 @ 21:57 |
Haha, lekker kliederen Amélie! Huup, wist je dan niet dat je met worteltjes heul creatief kan zijn? ![]() Hoe doen jullie dat eigenlijk met brood? Geef je gewoon een stukje in de mond of doe je dat met een vorkje, of ..? Vroeg me af wanneer ze dat zelf kunnen gaan eten. Maar als ik ze een stukje in de hand geef, dan vermorzelen ze het zo dat ze het niet meer in hun mond kunnen krijgen ![]() ![]() [ Bericht 1% gewijzigd door mikoxx op 09-03-2010 22:04:29 ] | |
huuphuup | dinsdag 9 maart 2010 @ 22:02 |
geen idee mikoxx ik heb nog geen brood gegeven, daar wacht k even mee tot mn lief weer thuis is. Ik ben in principe van plan om met een korstje te beginnen en dan te zien hoe en wat. maar hier dus nog geen ervaring. | |
De_Taartjesfeee | dinsdag 9 maart 2010 @ 22:18 |
Haha huup ik gaf gepureerd eten dus altijd met 3 lepels ![]() ![]() | |
huuphuup | dinsdag 9 maart 2010 @ 22:21 |
quote:ja ik kreeg de tip van een eigen lepel al van BE en debuuf! ![]() nu snap ik ook waarom al die plastic lepels per twee of drie verpakt zijn in de winkel! ![]() | |
Bass-Miss | woensdag 10 maart 2010 @ 08:55 |
Hehe, Huup? Zij wil het duidelijk zelf doen. ![]() Trouwens, ook als je ze zelf laat eten zonder bestek kunnen ze het vrij snel hoor. Elodie eet vanaf ze een jaar is ongeveer ineens met een vorkje. | |
Nijna | woensdag 10 maart 2010 @ 08:55 |
Amélie, zelluf doen is natuurlijk ook veul leuker he ![]() Kunstig hoor! Mikoxx, ik geef een lange korst (onderkant van een boterham) of gewoon reepjes brood in de hand en dat gaat hier best aardig. Ze propt gewoon door tot ze het in haar mond heeft. TF, oh zo doe je dat dus ![]() | |
huuphuup | woensdag 10 maart 2010 @ 08:58 |
quote:ah ok, goed om te weten ![]() | |
Vicky | woensdag 10 maart 2010 @ 09:01 |
Ik geef het zachte deel van het brood in haar mond, de korst krijgt ze in het handje. | |
miss_sly | woensdag 10 maart 2010 @ 09:21 |
Amélie ![]() mikoxx, hier eet Senna haar brood gewoon met de handjes. Ik snij het in kleine dobbelsteentjes en die pakt ze meestal keurig een voor een van haar bordje. Soms drie tegelijk, som sin elke hand 1, maar het gaat prima. Zo eet ze 's ochtens ongeveer driekwart boterham en 's middags een hele. Als dit goed lukt, en ze belangstelling krijgt voor onze vork, ga ik het haar met een vorkje laten proberen. | |
mikoxx | woensdag 10 maart 2010 @ 11:40 |
quote:En dan vermorzelt het niet? Hier wordt het zo in het handje gepropt dat het onmogelijk wordt er nog iets van in de mond te krijgen.... en wat doe je dan op t broodje? Wel beleg? Dat wordt dus kliederen (dat moet ik nog leren) ![]() ![]() Broodkorst gaf ik ook al in de hand, dat werkt goed, al is het proppen geblazen idd : X mijn moeder vindt dat doodeng . Vanmorgen het fruit minder fijn gepureerd (echt nog stukjes zeg maar) en dat ging goed. Gisteravond aardappeltjes + spinazie en een eitje geprakt en een beetje zachter gemaakt met gekookt water, ging prima ![]() Huup, de eigen lepel idd, werkt hier ook goed ![]() ![]() | |
miss_sly | woensdag 10 maart 2010 @ 11:54 |
Nee, wordt niet platgedrukt ofzo. Ze pakt het over het algemeen netjes zo vast dat ze het in haar mondje kan stoppen. Soms lukt dat niet zo goed, dan blijft een stukje even zitten, en dan haal ik het uit haar handje, leg het terug op het bord en dan gaat ze weer. Intussen gaat ze dan wel met de andere hand verder,natuurlijk ![]() Ow, en hier gaat er appelstroop op, of rozenbotteljam, of geprakte banaan of avocado of wat roomkaas. Ze krijgt wel een beetje plakhandjes en ik stroop haar mouwen wel watop, zodat haar kleren niet helemaal vies worden, maar ik vind de kliederboel alles meevallen, moet ik zeggen. | |
Sorbootje | woensdag 10 maart 2010 @ 12:01 |
quote:Haha nou ik heb Senna op een heel wat minder elegante wijze een boterham zien slachten! ![]() ![]() | |
miss_sly | woensdag 10 maart 2010 @ 12:04 |
quote:haha, ow ja ![]() ![]() Ik zal wel eens kijken of ik morgen tijdens de lunch een stukje kan filmen! | |
MeNicole2 | woensdag 10 maart 2010 @ 12:30 |
Ik hoef Leander ook niks op zijn blad te leggen om zelf te pakken. Die pakt het wel op om het eest fijn te knijpen en daarna in nog kleinere stukje aan de hond (lees op de grond) te geven. Ik geef hem het gewoon met een vorkje. Ondertussen is hij druk bezig met zijn beker!! | |
debuurvrouw | woensdag 10 maart 2010 @ 12:41 |
Ik heb een recept van echt supergeenrapley eten. Daar waren mijn jongens dol op. Mousaka Calimero. ![]() | |
het-is-mij | vrijdag 26 maart 2010 @ 10:27 |
quote:Ja dat kan. Ik heb laatst 1 peer en 3 appels bewerkt (appels ff gekookt) en toen pureren en in potjes in de diepvries, het word wel een beetje een bruinige kleur maar de smaak is erg lekker. Avond ervoor ff bakje uit de diepvries halen en smullen maar. Ook makkelijk dat je weer in het voren kunt maken. Dit is een leuke link (vind ik) met allerlei ideeen/recepten om zelf verse groentes en fruit te bereiden incl. een tijdsgrens vanaf wanneer het mag/kan | |
McLaura | vrijdag 26 maart 2010 @ 15:52 |
H-I-M ik doe dat in ijsblokzakjes, werkt ook goed! Vanavond krijgt Thijs zelfgemaakte bruine bonen met appeltjes. Ik ben benieuwd! | |
leonieke | zondag 18 juli 2010 @ 15:32 |
Alvast sorry voor de megakick ![]() Maar ik heb een vraagje over het bewaren van voedsel in de diepvries. Ik ben aan het twijfelen wat ik het beste zou doen: groentehapjes volledig af klaarmaken (groenten en aardappelen door elkaar) of groenten apart stomen (wortelen, courgette, aardappel, tomaat, ...) en deze afzonderlijk bewaren in bv ijsblokbakjes. Hoe pakken jullie dat aan? | |
Stiemie | zondag 18 juli 2010 @ 15:36 |
Ik maak eens in de zoveel tijd zes/acht dezelfde hapjes en die gaan dan met een sticker met bereidingsdatum en ingredienten in de diepvries. Als je dat regelmatig doet krijg je vanzelf een mooie mix van potjes. Ik gebruik trouwens kleine tupperwarebakjes en de avent borstvoedingsbewaarbakjes. Precies de juiste hoeveelheid! | |
Ssserpente | zondag 18 juli 2010 @ 15:49 |
quote:Wij maken alles altijd volledig klaar, Leo. Dwz, Lente eet meestal met de pot mee en da's in ons geval vaak pasta of aardappelen, groente en een vleesvervanger. Voor haar prakken we dan wat aardappels met wat groente grof (en als we eens vlees eten soms daarvan nog wat er doorheen) en wat we overhebben gaat de vriezer in in een Aventbakje. | |
Nijna | zondag 18 juli 2010 @ 19:42 |
Ik deed het net als Stiemie, een grotere hoeveelheid maken van 1 iets en dat invriezen. Of een middagje in de keuken en een paar verschillende hapjes maken (meer van elke smaak). Dan krijg je best wat variatie in de vriezer. Ik vroor het eerder in in bakjes, maar de laatste tijd heb ik het gewoon in diepvrieszakjes gedaan. Dat scheelt een hoop ruimte met bakjes. Inmiddels eet ze zo goed als met de pot mee en voor het geval we iets eten wat Iris niet eet, heb ik een of twee zakken diepvriesgroente en dan maak ik daar wat van klaar voor haar. | |
NieuweUser | woensdag 18 augustus 2010 @ 19:30 |
Wij maken ook zelf eten voor Isa en ze vind het heerlijk! ![]() | |
Skonk | zondag 22 augustus 2010 @ 13:20 |
Denk niet dat het verstandig is uit potjes te laten eten, dan krijg je denk ik een kind dat snel dik word | |
Nijna | zondag 22 augustus 2010 @ 16:46 |
En waar baseer je dat dan op Skonk? Waarom zouden ze snel dik worden als ze uit potjes eten? | |
DJMO | zondag 22 augustus 2010 @ 17:03 |
quote:hoe oud is isa nu ?? | |
DJMO | zondag 22 augustus 2010 @ 17:04 |
quote:bullshit. als jij boontjes uit blik of pot eet ben je ook niet morgen een tientonner ![]() | |
Nijna | zondag 22 augustus 2010 @ 19:53 |
quote:Je weet maar nooit ![]() ![]() | |
DJMO | zondag 22 augustus 2010 @ 19:55 |
quote:nou jah, als hij 100 potjes opeet (met klemtoon op op) in puur vet gedrenkt .. ja, dan kan het wel ![]() |