Maar kook je voor jezelf dan ook niet elke dag? Of kook je voor jezelf ook in het vooruit?quote:Op maandag 16 juli 2007 12:51 schreef Popples het volgende:
heerlijk als je niet elke dag opnieuw hoeft te koken.
Voor spinazie is dat in ieder geval alweer achterhaald. Ik weet niet of dat voor andijvie ook al achterhaald is, maar kan me dat dus voorstellen.quote:Op maandag 16 juli 2007 16:10 schreef Leah het volgende:
Overigens mag je andijvie niet invriezen en nog een keer opwarmen. Andijvie is een nitraatrijke groente, net als spinazie. Als je dat nog een keer opwarmt vormt zich nitriet, en da's niet zo gezond
.
Hier ook nietquote:Op maandag 16 juli 2007 16:11 schreef nebelung het volgende:
En weer geen Opperdepop hier bij het mini AH-tje.
Mijn kennis is inmiddels uit een grijs verleden, dus hetzou zomaar kunnen dat dat achterhaald isquote:Op maandag 16 juli 2007 16:16 schreef Pruk het volgende:
[..]
Voor spinazie is dat in ieder geval alweer achterhaald. Ik weet niet of dat voor andijvie ook al achterhaald is, maar kan me dat dus voorstellen.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |