abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_78501161
quote:
Op vrijdag 26 februari 2010 22:45 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]

Ik eet heeeeeeeeeeeeeeeeel vaak ouderwetse garnalencocktail, dus ik moet effe moeien hoor!
Mijn recept, een beetje op gevoel:

Hopla, dat recept van jou kan ik natuurlijk wel vertrouwen, dame! Dank je.
Ik heb alles in huis, behalve de avocado's. De supermarkten liggen er momenteel vol mee, maar ze smaken naar de stofpluizen onder mijn bed.
Dus maar even nostalgisch in een glas!
Let me see you stripped down to the bone
  vrijdag 26 februari 2010 @ 22:50:53 #52
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_78501322
Ja, avocado moet je tegenwoordig minstens een week van tevoren aanschaffen ja.
Maar een garnalencocktail zonder avocado is nog steeds niet te versmaden!
pi_78501340
Overigens..
quote:
Op vrijdag 26 februari 2010 22:45 schreef RobinOok het volgende:
1 T tomatenketchup voor de kleur. (theelepelje tomatenpuree is beter, maar om daar nu een blikkie voor open te maken)
Wat lollig dat je dat zegt. Een blikje kost welgeteld zeven eurocent, maar ook ik denk steeds 'verdorie!' als ik er maar een lepeltje van nodig heb.
Al bedenk ik me nu dat dat misschien ook ligt aan het ongemak van zo'n klein blikje moeten openwrikken. Die van zeven cent hebben geen treklipje.
Let me see you stripped down to the bone
pi_78501386
quote:
Op vrijdag 26 februari 2010 22:50 schreef RobinOok het volgende:
Ja, avocado moet je tegenwoordig minstens een week van tevoren aanschaffen ja.
Nou ja, dan wordt -ie uiteindelijk wel zachter, wat de structuur natuurlijk wel helpt, maar er zit nog steeds net zoveel smaak aan als aan een natte krant. Snif.
Let me see you stripped down to the bone
  vrijdag 26 februari 2010 @ 23:05:05 #55
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_78502208
quote:
Op vrijdag 26 februari 2010 22:51 schreef minilot het volgende:
Overigens..
[..]

Wat lollig dat je dat zegt. Een blikje kost welgeteld zeven eurocent, maar ook ik denk steeds 'verdorie!' als ik er maar een lepeltje van nodig heb.
Al bedenk ik me nu dat dat misschien ook ligt aan het ongemak van zo'n klein blikje moeten openwrikken. Die van zeven cent hebben geen treklipje.
In de vriezer gooien als je klaar bent

Iemand enig idee waar je maisgriesmeel haalt? Tienduizend mixdingen in de supermarkt maar een basisding als maisgriesmeel hebben ze niet
pi_78502652
quote:
Op vrijdag 26 februari 2010 23:05 schreef Erasmo het volgende:

[..]

In de vriezer gooien als je klaar bent

Iemand enig idee waar je maisgriesmeel haalt? Tienduizend mixdingen in de supermarkt maar een basisding als maisgriesmeel hebben ze niet
Turks buurtsupertje proberen? Die van mij, in een klein dorp, heeft zes soorten, van ieniemieniegruis tot grotere korrel. Vaak staat er 'masa' op de zak en het is geel. Soms staat er ook 'polenta' op.
Let me see you stripped down to the bone
  vrijdag 26 februari 2010 @ 23:15:06 #57
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_78503111
quote:
Op vrijdag 26 februari 2010 23:09 schreef minilot het volgende:

[..]

Turks buurtsupertje proberen? Die van mij, in een klein dorp, heeft zes soorten, van ieniemieniegruis tot grotere korrel. Vaak staat er 'masa' op de zak en het is geel. Soms staat er ook 'polenta' op.
Ik wil inderdaad eens polenta gaan maken ja

Turkse buurtsuper of toko zit hier niet in de buurt, dichtstbijzijnde is ongeveer 30 km. verderop Dus dat moet wachten tot ik weer richting stad ga...
  vrijdag 26 februari 2010 @ 23:27:57 #58
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_78503955
Polenta is VIES! Gisteren weer eens bewezen, kregen bij het eten ergens een gefrituurd blokkie polenta met pijnboompitten. Bah, bah, bah. Afschaffen moesten ze het.
  zaterdag 27 februari 2010 @ 02:54:26 #59
210227 rechtsedirecte
Southern most Fok!ker
pi_78510858
quote:
Op vrijdag 26 februari 2010 16:45 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Geen idee, was nog niet in Australie. Maar mijn gevoel zegt ja, is flink fusion, met vooral goede ingredienten. Prachtig lams en rundvlees, veel scharrelvarkens en kip in restaurants, en het rundvlees goed bestorven. Veel spartelverse vis en schaaldieren, zelfs als je wat van de kust af bent.
Piet, namens het NZ'se buro voor tourisme hartelijk dank voor deze prachtige recensie!
Maar inderdaad, NZ begint culinnair gezien langzamerhand volwassen te worden.
'Lopen is geen sport maar een manier van reizen'
'Als ik loop voel ik me beroerd, maar als ik niet loop nog beroerder'
'Once you discover the rewards of pain, you want more pain'
  zaterdag 27 februari 2010 @ 08:21:08 #60
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_78512418
quote:
Op vrijdag 26 februari 2010 22:45 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]

Ik eet heeeeeeeeeeeeeeeeel vaak ouderwetse garnalencocktail, dus ik moet effe moeien hoor!
Mijn recept, een beetje op gevoel:

2 T mayo
2 T geklopte slagroom of creme fraiche.
1 T tomatenketchup voor de kleur. (theelepelje tomatenpuree is beter, maar om daar nu een blikkie voor open te maken)
1 T heeeel fijngesneden sjalotje
1 T cognac of whiskey
5 druppels worcestershire sauce
op smaak brengen met citroensap, zout en peper

En dan lekker retro in een halve avocado serveren, of iets hipper, de avocado in blokjes of schijfjes erdoor.

[ afbeelding ]
Ik maak mijn garnalencoctail altijd als volgt:
100 gram noordzeegarnalen (petit gris)
eetlepel mayonaise
soms een mespuntje cayennepeper

Zonde om de fijne smaak van noordzeegarnalen weg te drukken door andere smaakmakers, dat moet je alleen maar doen als je van die bleke ijszee garnalen gebruikt, en waarom zou je dat doen?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 27 februari 2010 @ 09:44:57 #61
199397 Windigo
Flavourtarian
pi_78512923
quote:
Op vrijdag 26 februari 2010 22:51 schreef minilot het volgende:
Overigens..
[..]

Wat lollig dat je dat zegt. Een blikje kost welgeteld zeven eurocent, maar ook ik denk steeds 'verdorie!' als ik er maar een lepeltje van nodig heb.
Al bedenk ik me nu dat dat misschien ook ligt aan het ongemak van zo'n klein blikje moeten openwrikken. Die van zeven cent hebben geen treklipje.
Ik heb gister eens die van zeven cent geprobeerd omdat ik dacht ''hee lekker goedkoop'' maar ik vind de duurdere versies echt beter hoor! Dit was een behoorlijk dunne puree, en ik gebruik de tomatenpuree nu juist om een wat dikkere consistentie aan mijn gerecht te geven. Uiteindelijk werkt in laten koken natuurlijk ook, maar ik vind de wat duurdere varianten toch prettiger, en die spetteren ook niet zo
  zaterdag 27 februari 2010 @ 10:23:17 #62
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_78513396
quote:
Op vrijdag 26 februari 2010 23:27 schreef RobinOok het volgende:
Polenta is VIES! Gisteren weer eens bewezen, kregen bij het eten ergens een gefrituurd blokkie polenta met pijnboompitten. Bah, bah, bah. Afschaffen moesten ze het.
Gefrituurd? Ik zat er eerder aan te denken om het goed dik te maken, af te koelen en in plakken snijden om te bakken
pi_78514794
polenta lekker met gorgonazola, of paddestoelenragout, of bolognese, of om er koekjes mee te bakken!

(tvp)
pi_78515171
quote:
Op zaterdag 27 februari 2010 11:40 schreef Perruche het volgende:
polenta lekker met gorgonazola, of paddestoelenragout, of bolognese, of om er koekjes mee te bakken!

(tvp)
Piet

Wat is een goede handkoffiemolen voor zowel espressomaling als koffiemaling?

Piet \o/
  zaterdag 27 februari 2010 @ 12:20:02 #65
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_78515710
quote:
Op zaterdag 27 februari 2010 11:56 schreef FkTwkGs2012 het volgende:

[..]

Piet

Wat is een goede handkoffiemolen voor zowel espressomaling als koffiemaling?

Piet \o/
Een handmolen? Bestaan die nog?
Ik zou zeggen eentje waar je de maalgraad goed mee kan instellen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 27 februari 2010 @ 13:02:34 #66
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_78517015
quote:
Op zaterdag 27 februari 2010 08:21 schreef Pietverdriet het volgende:
Zonde om de fijne smaak van noordzeegarnalen weg te drukken door andere smaakmakers, dat moet je alleen maar doen als je van die bleke ijszee garnalen gebruikt, en waarom zou je dat doen?
Omdat ik niet hou van de smaak van mayonaise? En omdat ik er blij van wordt. Wat de engelsen comfortfood noemen.
  zaterdag 27 februari 2010 @ 13:09:14 #67
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_78517212
quote:
Op zaterdag 27 februari 2010 10:23 schreef Erasmo het volgende:

[..]

Gefrituurd? Ik zat er eerder aan te denken om het goed dik te maken, af te koelen en in plakken snijden om te bakken
Ik denk dat frituren op hetzelfde neer komt. Misschien was het ook wel gebakken, ik weet het niet. De serveerster was nogal karig met haar informatie, het gerecht werd op tafel gezet met de woorden, "Dorade, eet smakelijk". Toen ik bij het afruimen vroeg wat dat blokje nou was zei ze doodleuk "aardappel gnocchi", maar daar trapte ik niet in, dus ging ze het navragen en bleek het dus polenta met pijnboompitten. Over wat er nog meer op ons bordje had gelegen heb ik maar niks meer gevraagd.

Hoe dan ook, polenta is en blijft smerig.
Hoewel ik me wel voor kan stellen dat het verwerkt in koekjes of zo wel te eten is hoor, maar die (opgebakken) pap, nee.
  zaterdag 27 februari 2010 @ 14:22:45 #68
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_78519428
Ik moet het nog zien, ik ben bv. ook gek op gebakken balkenbrij
pi_78524819
quote:
Op zaterdag 27 februari 2010 11:56 schreef FkTwkGs2012 het volgende:

[..]

Piet

Wat is een goede handkoffiemolen voor zowel espressomaling als koffiemaling?

Piet \o/
Deze zou geschikt moeten zijn:

Bij de (Duitse) Manufactum.

Je kan 'm op de webshop bestellen en laten opsturen, maar gezien het gewicht kan je hem misschien beter gaan halen (5,3 kg). Vroeger hadden ze ook een eenvoudiger modelletje dat expliciet geschikt was voor espressomaling, maar die is blijkbaar uit het assortiment. Je zou kunnen vragen of het andere molentje ook geschikt is, de klantenservice correspondeert ook in het Engels.
ik moet verrassend weinig
Es ist heute schlecht und wird nun täglich schlechter werden, – bis das Schlimmste kommt
  zaterdag 27 februari 2010 @ 18:24:11 #70
57571 -Mellow-
Hobo on the loose
pi_78525992
quote:
Op vrijdag 26 februari 2010 22:48 schreef minilot het volgende:

[..]

Hopla, dat recept van jou kan ik natuurlijk wel vertrouwen, dame! Dank je.
Ik heb alles in huis, behalve de avocado's. De supermarkten liggen er momenteel vol mee, maar ze smaken naar de stofpluizen onder mijn bed.
Dus maar even nostalgisch in een glas!
Ja, AH met zijn klote avocado's. Ik had er laatst een en die was echt super waterig. Helemaal niet vol en romig zoals een avocado betaamt Het vocht liep er gewoon uit.

Ik vind het trouwens altijd een beetje zonde om cocktailsaus over garnalen te gooien, tenzij echt maar een heel klein lepeltje erdoor roeren, dat kan nog lekker en smeuïg zijn.
Hoewel, een goede cocktailsaus als dipje bij mosselen vind ik wel weer erg lekker...
'If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is, infinite.'
pi_78526557
quote:
Op zaterdag 27 februari 2010 17:41 schreef sigme het volgende:

[..]

Deze zou geschikt moeten zijn:
[ afbeelding ]
Bij de (Duitse) Manufactum.

Je kan 'm op de webshop bestellen en laten opsturen, maar gezien het gewicht kan je hem misschien beter gaan halen (5,3 kg). Vroeger hadden ze ook een eenvoudiger modelletje dat expliciet geschikt was voor espressomaling, maar die is blijkbaar uit het assortiment. Je zou kunnen vragen of het andere molentje ook geschikt is, de klantenservice correspondeert ook in het Engels.
[ afbeelding ]
die onderste was ik al tegengekomen... die bovenste

wat een geniale site ook (http://www.manufactum.com/home.html)... allemaal leuks!

dank dank dank_O_
pi_78531461
quote:
Op zaterdag 27 februari 2010 18:45 schreef FkTwkGs2012 het volgende:

[..]

die onderste was ik al tegengekomen... die bovenste

wat een geniale site ook (http://www.manufactum.com/home.html)... allemaal leuks!

dank dank dank_O_
Ga naar de winkel. Die is nog veel mooier (in elk geval die in Waltrop is een bezoekje waard voor het pand). En ze hebben er onovertroffen (vers) brood en echte boter (bij de winkels met Brot & Butter). Piet is het met me eens .
Oh, en de catalogus (gratis te bestellen) is ook een leuk hebbeding. Mooi. Veel mooie spullen. Duurrrrrrrrr
ik moet verrassend weinig
Es ist heute schlecht und wird nun täglich schlechter werden, – bis das Schlimmste kommt
pi_78576830
Gelukkig is Piet er weer!
Ik weet het ook niet
  woensdag 3 maart 2010 @ 15:59:03 #74
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_78686337
Dit keer heeft piet een vraagje
papadums, wie heeft ze wel eens gemaakt? En van linzenbloem of van kikkererwtenmeel? Waar koop je dat?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 3 maart 2010 @ 16:16:56 #75
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_78687254
Van wikipiki: "As papadums are an important part of South Asian cuisine, recipes vary from region to region and family to family, but typically it is made from lentil, chickpea, black gram, rice, flour or Potato"

Ik vind kikkererwtenmeel (gram flour / besan) wel lekker. Te koop bij de meeste toko's. Linzenbloem gebruik ik niet, wat ken ik eigenlijk niet, dus geen idee of je die makkelijk kunt kopen.
  woensdag 3 maart 2010 @ 16:28:11 #76
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_78687816
Maar heb je ze wel eens gemaakt? Heb je er recepten voor?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_78690048
Van Linzen.
Dit wordt altijd wel lekker:

2 1/2 dl lauw water
500 gr linzen (rood)
circa 50 gr geklaarde boter

Paar theelepels zout
2 zwarte peper, liefst vers, naar smaak
1 eetlepel bakpoeder
Olie


Bereiding:
Maal de linzen tot meel.
Meel, zout en bakpoeder in een kom doen (indien nodig zeven)
Roer het lauwe water er geleidelijk doorheen
Blijven roeren tot je een lekker stevig deegje hebt.


Kneed het deeg minstens 20 minuten, gooi tijdens het kneden de peper erdoor
Smelt een klont boter, en bedruppel het deeg tijdens het kneden om te voorkomen dat het plakkerig wordt.


Verdeel het deeg in bolletjes ter grootte van een bitterbal, net zo veel als je uit het stuk deeg kunt krijgen.
Vervolgens moet je de deegbolletjes uitrollen tot ze heel dun zijn

Je kunt de plakjes die je zo krijgt op elkaar stapelen door er steeds een velletje bakpapier tussen te leggen, en vervolgens moet je het deeg drogen. Dat gaat het best in een oven op zon 160/180 graden. Duurt ruim 2 uur.

Klaar!


Wil je ze nu eten, dan moet je een koekepan gebruiken, daar gooi je een dikke laag olie in, zeker 2 cm, en als die goed heet is kun je de papadums bakken, beide kanten zon 5 tot 10 seconden.

Even uit laten druipen, en smullen maar.

(Natuurlijk wel iets lekkers erbij maken)


Je kunt de plakken, als je ze eenmaal gedroogd hebt, ook invriezen.

En het belangrijkste: niet te zuinig met peper en zout.
Je kunt ook experimenteren met andere kruiden, wat je lekker vindt.
Ik weet het ook niet
  woensdag 3 maart 2010 @ 17:17:32 #78
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_78690157
quote:
Op woensdag 3 maart 2010 16:28 schreef Pietverdriet het volgende:
Maar heb je ze wel eens gemaakt? Heb je er recepten voor?
Nope.
pi_78728197
Hallo Piet,

Hoe kan ik sinaasappels confijten om orangettes (zo noemen we ze in België, geen idee hoe ze in Nederland noemen) te kunnen maken?

Voor de mensen die niet weten wat ik bedoel:


Bedankt!
  donderdag 4 maart 2010 @ 14:57:06 #80
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_78731585
quote:
Op donderdag 4 maart 2010 13:29 schreef mensionxl het volgende:
Hallo Piet,

Hoe kan ik sinaasappels confijten om orangettes (zo noemen we ze in België, geen idee hoe ze in Nederland noemen) te kunnen maken?

Voor de mensen die niet weten wat ik bedoel:
[ afbeelding ]

Bedankt!
Goeie vraag, heb hier een vaag recept voor maar dat snap ik zelf niet. Ga eens experimenteren want weten doe ik het niet.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_78968366
Hallo Piet,

Ik wilde iets vragen over kip...
Ik doe drumsticks altijd eerst een tijdje in de oven, en daarna nog even onder de grill (op 200 graden). Maar het vlees wordt nooit zo mals en wit zoals die gegrilde kippen die je op de markt kan kopen. Het blijft altijd een beetje....ja, rozig of zo. Wel gaar natuurlijk, maar niet wit. Dus! Ik wil graag weten hoe ik dat effect kan bereiken met een hetelucht oven en een grill (grill in de oven dus).

Bedankt!
  woensdag 10 maart 2010 @ 13:35:43 #82
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_78969239
quote:
Op woensdag 10 maart 2010 13:12 schreef Drijfsijs het volgende:
Hallo Piet,

Ik wilde iets vragen over kip...
Ik doe drumsticks altijd eerst een tijdje in de oven, en daarna nog even onder de grill (op 200 graden). Maar het vlees wordt nooit zo mals en wit zoals die gegrilde kippen die je op de markt kan kopen. Het blijft altijd een beetje....ja, rozig of zo. Wel gaar natuurlijk, maar niet wit. Dus! Ik wil graag weten hoe ik dat effect kan bereiken met een hetelucht oven en een grill (grill in de oven dus).

Bedankt!
Hoe lang liggen ze in de oven? Mijn kipvleugels gaan er altijd minstens een uur in, vaak nog langer, bij 175 graden.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 13 maart 2010 @ 13:24:32 #83
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_79094345
quote:
Op donderdag 4 maart 2010 14:57 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Goeie vraag, heb hier een vaag recept voor maar dat snap ik zelf niet. Ga eens experimenteren want weten doe ik het niet.
Ik heb hier een frans kookboek liggen met een recept maar volgens mijn doe je er meerdere dagen over, het is in ieder geval een behoorlijk bewerkelijk proces...

Ik heb hier kipfilet en witlof liggen, en vanavond wil ik kip met witlof maken
Het lijkt mij wel wat om het een met het ander te vullen en dan de oven in, maar kan ik beter de kip in de witlof doen of de witlof in de kip?
  zaterdag 13 maart 2010 @ 13:45:49 #84
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_79094929
Waarom maak je geen salade van de witlof en rol je de kipfilets in coppa of gerookt spek en braad die in de oven?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 13 maart 2010 @ 13:56:18 #85
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_79095243
quote:
Op zaterdag 13 maart 2010 13:45 schreef Pietverdriet het volgende:
Waarom maak je geen salade van de witlof en rol je de kipfilets in coppa of gerookt spek en braad die in de oven?
Omdat ik altijd al salade maak van de witlof Ik wil zeg maar een variatie op de bekende witlof met ham en kaas uit de oven...

Coppa heb ik niet meer, heb nog wel een onsje nagelhout liggen... Ik denk dag ik het zo ga doen:



Kern uit de witlof, kip omwikkeld met nagelhout ering. Kern opsnijden, grillen en met wat sojasaus erbij serveren.

Of gaan er zo dingen uitdrogen of zompig worden?
  zaterdag 13 maart 2010 @ 14:20:57 #86
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_79095910
quote:
Op zaterdag 13 maart 2010 13:56 schreef Erasmo het volgende:

[..]

Omdat ik altijd al salade maak van de witlof Ik wil zeg maar een variatie op de bekende witlof met ham en kaas uit de oven...

Coppa heb ik niet meer, heb nog wel een onsje nagelhout liggen... Ik denk dag ik het zo ga doen:

[ afbeelding ]

Kern uit de witlof, kip omwikkeld met nagelhout ering. Kern opsnijden, grillen en met wat sojasaus erbij serveren.

Of gaan er zo dingen uitdrogen of zompig worden?
Het klinkt naar iets dat ik als ik het voorgezet krijg uit beleeftheid zou eten.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_79097855
Piet, weet jij ongeveeer hoe heek smaakt? We willen het in een curry verwerken.
La derecha oprime, la izquierda libera
pi_79097984
Piet Piet!

Gewoon nieuwsgierigheid he; wat voor werk doe je (leasebak a 40k dus vast geen kok) en wat is je culi achtergrond? Je schrijft erg vermakelijk trouwens
  zaterdag 13 maart 2010 @ 17:02:03 #89
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_79100415
quote:
Op zaterdag 13 maart 2010 15:31 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
Piet, weet jij ongeveeer hoe heek smaakt? We willen het in een curry verwerken.
Lekker, lijkt wat op schelvis met wat wijting achtigs.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 13 maart 2010 @ 17:10:59 #90
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_79100686
quote:
Op zaterdag 13 maart 2010 15:36 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
Piet Piet!

Gewoon nieuwsgierigheid he; wat voor werk doe je (leasebak a 40k dus vast geen kok) en wat is je culi achtergrond? Je schrijft erg vermakelijk trouwens
Tegenwoordig ben ik vooral bezig met reorganisaties en interimmanagement van afdelingen die niet lopen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 13 maart 2010 @ 18:50:14 #91
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_79103575
quote:
Op zaterdag 13 maart 2010 14:20 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Het klinkt naar iets dat ik als ik het voorgezet krijg uit beleeftheid zou eten.
Ik kwam nog wat witte wijn tegen die op moest dus ik heb dit gemaakt, met toevoeging van wat gorgonzola.
pi_79137833
Avocado's moet je gewoon op de markt kopen. Gister nog vijf stuks voor een euro gehaald. Die ga ik vanavond samen met gerookte zalm verwerken tot een salade.

Ik heb nog nooit zelf papadums gemaakt, maar ik moet eerlijk zeggen dat dat nou net één van de weinige dingen uit de Indiase keuken is waar ik niet zoveel aan vind. Ik heb dan liever chapati's, of beter nog, puri's.

[ Bericht 0% gewijzigd door Isegrim op 14-03-2010 19:53:56 ]
pi_79139266
Vijf avocado's voor een euro! Die dingen zijn zooo lekker (en megagezond! Ook heerlijk gewoon op brood )
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_79139905
Haal ze regelmatig voor dergelijke bedragen op de markt en meestal zijn het goeie. Het komt wel eens voor dat je er eentje moet weggooien, maar voor dat bedrag geeft dat helemaal niet.
  dinsdag 16 maart 2010 @ 06:48:20 #95
182949 inZanity
Feyenoord Rotterdam
pi_79197576
Piet(of iemand anders natuurlijk)
heb je ook een tip om minder last te hebben van huilen bij het snijden van uien..?
  dinsdag 16 maart 2010 @ 07:15:45 #96
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_79197659
quote:
Op dinsdag 16 maart 2010 06:48 schreef inZanity het volgende:
Piet(of iemand anders natuurlijk)
heb je ook een tip om minder last te hebben van huilen bij het snijden van uien..?
Leg de snijplank op het fornuis en zet de afzuigkap aan op 10
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_79198920
isegrim, waar in rotterdam ga je naar de markt en op welke dagen is het? markt hier in delft is echt ruk, groenten in de supermarkt in de aanbieding is vaak nog goedkoper.
pi_79199033
quote:
Op dinsdag 16 maart 2010 09:06 schreef SeaOfLove het volgende:
isegrim, waar in rotterdam ga je naar de markt en op welke dagen is het? markt hier in delft is echt ruk, groenten in de supermarkt in de aanbieding is vaak nog goedkoper.
Op zaterdag, Binnenrotte. Afrikaanderplein is nog goedkoper. Binnenrotte is ook op dinsdag.
pi_79199061
En alleen bij buitenlanders kopen. De Nederlanders verkopen troep en zijn duur.
pi_79199268
quote:
Op dinsdag 16 maart 2010 09:13 schreef Isegrim het volgende:
En alleen bij buitenlanders kopen. De Nederlanders verkopen troep en zijn duur.
dat is dus het probleem in delft, geen buitenlanders In dordt kocht ik me ook helemaal scheel bij de marokkaan. Misschien dus zaterdag naar rotterdam, eerst even overleg met vriend
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')