Dat!quote:Op maandag 1 februari 2010 20:59 schreef BasEnAad het volgende:
Ja, het water stroomt me in de mond als ik er aan denk. Het liefst bereid ik al het eten met een vers pepertje en knoflook.
babipangang is heerlijk maar scherp/pittig eten? Neequote:Op maandag 1 februari 2010 20:57 schreef Winner_Taco het volgende:
Sommige mensen jammeren al als de Babi Bangang gekruid is but not me
Alleen de laatse jaren niet té heet want dan proef je je eten niet meer en schijt je elke dag vuur
Flikker maar eens een Bhut Jolokia door je etenquote:Op maandag 1 februari 2010 21:00 schreef MissMSX het volgende:
Laatst een potje extra hete sambal bij de toko gekocht. Zelfgemaakt, niet van die laffe fabrieksbende. Die is echt vlammenwerpen
Dat wordt de volgende stapquote:Op maandag 1 februari 2010 21:01 schreef vosss het volgende:
[..]
Flikker maar eens een Bhut Jolokia door je eten
Ik heb altijd het gevoel dat wasabi in no-time m'n voorhoofdsholte openbrandt.quote:Op maandag 1 februari 2010 22:35 schreef _Arual_ het volgende:
Ben nu verkouden, dus even niet.
Gewoonlijk wel wasabifan.
Ah, jij ook? Ik vind het heerlijk, maar het getuigt wel van een zeker... masochismequote:
Ja, maar juist als je verkouden bent heeft pittig eten alleen maar voordelen:quote:Op dinsdag 2 februari 2010 01:03 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Ah, jij ook? Ik vind het heerlijk, maar het getuigt wel van een zeker... masochisme![]()
sambal van de toko valt ook wel meequote:Op maandag 1 februari 2010 21:00 schreef MissMSX het volgende:
Pittig eten is
Laatst een potje extra hete sambal bij de toko gekocht. Zelfgemaakt, niet van die laffe fabrieksbende. Die is echt vlammenwerpen
Al een keer gedaan viel harstikke mee en was nog lekker ook!quote:Op maandag 1 februari 2010 21:01 schreef vosss het volgende:
[..]
Flikker maar eens een Bhut Jolokia door je eten
mjah valt vast mee!quote:Op dinsdag 2 februari 2010 01:03 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Ah, jij ook? Ik vind het heerlijk, maar het getuigt wel van een zeker... masochisme
Afijn, hoe dol ik ook ben op heet eten, ik doe het zeker niet elke dag; ik merk dat mijn smaak afvlakt als ik het te vaak doe, en dat ik dan ofwel te pittig kook voor anderen, ofwel voor mezelf op zoek moet naar nog heter.
*heeft nog een fles superhete saus staan; Coqui Fire Komodo Dragon, heat factor 10. Bij factor 5 brandt je tong flink, bij factor 7 zweet je al stevig... Ben benieuwd.
quote:Op dinsdag 2 februari 2010 02:03 schreef loonytik het volgende:
Pittig eten![]()
![]()
[..]
sambal van de toko valt ook wel mee![]()
wel pittiger dan de standaard dat wel
[..]
Al een keer gedaan viel harstikke mee en was nog lekker ook!me familie vondt het alleen wat minder
[..]
mjah valt vast mee!
de pittigste saus die ooit heb gehad is deze
http://www.hotsauceworld.com/maddog357hot.html
Het gevolg van die saus is dat niemand meer een van me pittige sauzen durft te pakkeneen drupje is al genoeg om je mond in de fik te steken voor een kwartier. staats zelfs een hele disclaimer op die fles
ik krijg van wasabi altijd een soort explosie in mijn achterhoofd....quote:Op maandag 1 februari 2010 23:04 schreef Jordy-B het volgende:
[..]
Ik heb altijd het gevoel dat wasabi in no-time m'n voorhoofdsholte openbrandt.
Ik vind dat al geen saus meer das gewoon peper extractquote:Op dinsdag 2 februari 2010 08:19 schreef Winner_Taco het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Probeer "The source" 7,1 miljoen op de Scoville schaal dus 10 x sterker dan die maddog en tevens heetste saus ter wereld
En anders kun je altijd over gaan op pure Capsaïcine, al is dat geen saus.
Het geeft mij ook altijd die kick in mijn hoofdquote:Op dinsdag 2 februari 2010 10:06 schreef computergirl het volgende:
[..]
ik krijg van wasabi altijd een soort explosie in mijn achterhoofd....
Die saus die je aangeeft is "slechts" 750k scoville.quote:Op dinsdag 2 februari 2010 02:03 schreef loonytik het volgende:
Al een keer gedaan viel harstikke mee en was nog lekker ook!me familie vondt het alleen wat minder
mja maar die saus brandt anders als de bhut jolokiaquote:Op dinsdag 2 februari 2010 12:08 schreef vosss het volgende:
[..]
Die saus die je aangeeft is "slechts" 750k scoville.
De Bhut Jolikoia is ruim over 1 miljoen, dus wel een stukje pittiger als het goed is
Dan komt het wel goed losquote:Op maandag 1 februari 2010 22:35 schreef _Arual_ het volgende:
Ben nu verkouden, dus even niet.
Gewoonlijk wel wasabifan.
Deze lijkt nog meer dan dubbel zo heet te zijn anders: http://www.hotsauceworld.com/hsw1600.htmlquote:Op dinsdag 2 februari 2010 08:19 schreef Winner_Taco het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Probeer "The source" 7,1 miljoen op de Scoville schaal dus 10 x sterker dan die maddog en tevens heetste saus ter wereld
En anders kun je altijd over gaan op pure Capsaïcine, al is dat geen saus.
Die gozer stelt zich zo ontzettend aanquote:
Ja alleen het prijskaartje is heel wat meer als et dubbelequote:Op maandag 8 februari 2010 11:39 schreef Dunckie het volgende:
[..]
Deze lijkt nog meer dan dubbel zo heet te zijn anders: http://www.hotsauceworld.com/hsw1600.html
[ afbeelding ]
quote:
Omdat hij 16 millions Bair sauce heet ?quote:Op maandag 8 februari 2010 11:39 schreef Dunckie het volgende:
[..]
Deze lijkt nog meer dan dubbel zo heet te zijn anders: http://www.hotsauceworld.com/hsw1600.html
[ afbeelding ]
Ga jij even in een post van 'ik maak je belachelijk' naar 'oei, ik ben zelf belachelijk'.....quote:Op dinsdag 9 februari 2010 02:38 schreef Winner_Taco het volgende:
[..]
Omdat hij 16 millions Bair sauce heet ?
Pure Capsaïcine zit tussen de 15.000.000–16.000.000 op de Scovilleschaal. Dus die "saus" zou pure capsaïcine moeten bevatten hetgeen een chemische verbinding is.
Als die waarden al ZOUDEN kloppen zou het dus niet om een saus gaan maar gewoon pure Capsaïcine dat men in een potje gestopt heeft
edit
De waarden kloppen wel en het is dus idd pure Capsaïcine .
En aangezien pure Capsaïcine kristalvormig is vind ik de naam "hottest sauce" niet correct.
quote:Op zaterdag 13 februari 2010 12:39 schreef Dunckie het volgende:
[..]
Ga jij even in een post van 'ik maak je belachelijk' naar 'oei, ik ben zelf belachelijk'.....
Maar goed, flink heet in ieder geval.
quote:Op zondag 14 februari 2010 15:48 schreef Drijfsijs het volgende:
Ik heb een adjuma-verslaving![]()
Ik kan zelfs niet meer genieten van een broodje kaas als er geen adjuma op zit.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |