4 weken geleden alquote:Op dinsdag 2 maart 2010 16:46 schreef rubje het volgende:
Is reserveren voor de RW al begonnen dan? Nah ben toch te laat en het vrouwtje kan niet mee en we doen het wel in het najaar als er weer een restaurantweek is.
pffff wat irritant zeg! ik snap niet dat dit soort restaurants dan mee doen aan de restaurantweek, als ze er geen trek in hebben!!quote:Op donderdag 4 maart 2010 10:04 schreef PeRi het volgende:
Dinsdag bij Mi Fusion in Rotterdam gegeten. Eten was prima te doen, niet heel bijzonder maar smakelijk en zou best voor het eten nog eens terug willen komen als de bediening gisteravond niet ontzettend onvriendelijk zou zijn geweest. De ober lokte een discussie uit na de simpele vraag wat we te eten zouden krijgen over het feit dat er in de regels van de restaurantweek staat dat men een verrassingsmenu voorgeschoteld krijgt en dat het absolute onzin is dat er bij de meeste restaurants toch nog een kleine keuzemenu is. Verrassingsmenu of keuzemenu, het was ons om het even maar hij wilde niet van het standpunt afwijken totdat hij zijn gelijk kreeg, hij luisterde totaal niet naar ons. Dit is absoluut niet klantgericht en onacceptabel imo.
Ook de bediening was niet erg netjes, de borden aangeven aan degene waar het niet op tafel neergezet kon worden omdat hij er niet bij kon - het bord gewoon op tafel schuiven en met het bord de rest van het bestek of glazen wegschuiven om plaats te maken.
Er werd verder ook niet veel tegen je gezegd, er was geen speurtje vriendelijkheid op het gezicht van de bediening te bekennen. Ze leken er absoluut geen zin in te hebben. De jassen worden aangenomen bij binnenkomst en opgehangen bij de keuken. Onze jassen ruiken de volgende dag nu nog naar het eten. Ook moet je zelf je jas weer halen - die aan de hele andere kant van het restaurant hangen ipv richting de deur. Door de algemene sfeer en bediening komen wij niet terug bij Mi Fusion. Jammer want aan het eten ligt het niet.
3 personen en aan drank 1 fles rosé, 1 fles kraan(!)water à ¤ 7,50, totaal ¤ 110,- afgerekend.
het sloeg echt helemaal nergens op en ergens was het best grappig, wij zaten echt flabbergasted vanquote:Op donderdag 4 maart 2010 10:08 schreef Aarti het volgende:
[..]
pffff wat irritant zeg! ik snap niet dat dit soort restaurants dan mee doen aan de restaurantweek, als ze er geen trek in hebben!!
de prijzen voor drankjes zijn echt belachelijk. ik had een glas wijn voor 6,50 en een glas dessertwijn voor 7,-quote:Op donderdag 4 maart 2010 11:01 schreef SeaOfLove het volgende:
ik begin te vrezen voor zaterdagen wtf betalen voor kraanwater?!
Sterker nog, het IS kabeljauw. Geile kabeljauw.quote:Op donderdag 4 maart 2010 09:41 schreef Aarti het volgende:
Hoofdgerecht was skrei (een witvis, lijkt op kabeljauw)
quote:Skrei is de naam die hij krijgt in de periode tussen december en april wanneer hij vanuit de Barentszzee naar het noordwesten van Noorwegen migreert om te paaien.
nah! dat is echt aso, een beetje geile kabeljauwtjes vermoordenquote:Op donderdag 4 maart 2010 11:39 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Sterker nog, het IS kabeljauw. Geile kabeljauw.
[..]
quote:Op donderdag 4 maart 2010 11:07 schreef Aarti het volgende:
[..]
de prijzen voor drankjes zijn echt belachelijk. ik had een glas wijn voor 6,50 en een glas dessertwijn voor 7,-
De spa blauw (sourcy) was 5,50.
De restaurantweek lijkt me meer om mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met een restaurant. Dan wil je natuurlijk een goede indruk achter laten. Dan zou ik de iets lagere marge die je die week zou halen als verkapte reclamekosten zien.quote:Op donderdag 4 maart 2010 14:20 schreef rubje het volgende:
[..]
Er is ook nog iets als: Je hoeft niet buiten de deur te gaan eten... restaurants zullen alles aanpakken om hun marges/omzet te behalen en als je het niet bevalt, gewoon niet gaan.
preciesquote:Op donderdag 4 maart 2010 14:33 schreef Stansfield het volgende:
[..]
De restaurantweek lijkt me meer om mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met een restaurant. Dan wil je natuurlijk een goede indruk achter laten. Dan zou ik de iets lagere marge die je die week zou halen als verkapte reclamekosten zien.
Idd, als je om de lagere marge op het eten je drankprijzen gaat verhogen dan straffen mensen dat volgens mij keihard af, al heb je een paar sterren dan is er nog geen enkele reden om ¤ 5,50 voor een glas Sourcy te rekenen of ¤ 7,50 voor een fles kraanwater.quote:Op donderdag 4 maart 2010 15:33 schreef Aarti het volgende:
[..]
precies
Ik snap het wel dat ze hun centen moeten verdienen op de drankjes, maar met zulke dure drankjes raak ik niet getriggerd om er nog een keer heen te gaan, aangezien het eten niet super was.
Oei dat is wel jammer jaquote:Op donderdag 4 maart 2010 19:38 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik lees nu dat het restaurant waar ik morgen naartoe ga een 3-gangen menu heeft voor ¤ 25,-...
heb ik weer
daar hebben we wel even naar gekeken ja! Dat het wel goedkoper zou zijn dan normaal!quote:Op donderdag 4 maart 2010 19:38 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik lees nu dat het restaurant waar ik morgen naartoe ga een 3-gangen menu heeft voor ¤ 25,-...
heb ik weer
*niet mee eens is, in een restaurant met ster weet je van te voren al dat alles meer kost. Ook water. De wijnprijs van aarti vind ik btw wel aan de hoge kant voor een gewoon restaurant. Aan de lage kant mocht het een ster-restaurant zijn geweest waar zij heeft gedineerd.quote:Op donderdag 4 maart 2010 16:32 schreef Leandra het volgende:
[..]
Idd, als je om de lagere marge op het eten je drankprijzen gaat verhogen dan straffen mensen dat volgens mij keihard af, al heb je een paar sterren dan is er nog geen enkele reden om ¤ 5,50 voor een glas Sourcy te rekenen of ¤ 7,50 voor een fles kraanwater.
Ik had dan weer weinig moeite met de wijnprijzen, al was het alleen maar omdat we niet weten om welke wijnen het gaatquote:Op vrijdag 5 maart 2010 09:34 schreef SeaOfLove het volgende:
[..]
*niet mee eens is, in een restaurant met ster weet je van te voren al dat alles meer kost. Ook water. De wijnprijs van aarti vind ik btw wel aan de hoge kant voor een gewoon restaurant. Aan de lage kant mocht het een ster-restaurant zijn geweest waar zij heeft gedineerd.
het was geen sterrenrestaurant. Het was wel een redelijk toprestauant, van de keten waar ook supperclub en envy in zit.quote:Op vrijdag 5 maart 2010 09:34 schreef SeaOfLove het volgende:
[..]
*niet mee eens is, in een restaurant met ster weet je van te voren al dat alles meer kost. Ook water. De wijnprijs van aarti vind ik btw wel aan de hoge kant voor een gewoon restaurant. Aan de lage kant mocht het een ster-restaurant zijn geweest waar zij heeft gedineerd.
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |