kwam je er net doorheen?quote:Op dinsdag 2 februari 2010 11:58 schreef Sjeen het volgende:
Wij gaan naar Rozemarijn in Maastricht deze keer
Had zondag al gereserveerd.quote:
Drama inderdaad, vandaar ook dat er zoveel restaurants aan meedoenquote:Op dinsdag 2 februari 2010 18:44 schreef RobinOok het volgende:
Het lijkt me echt vreselijk, een restaurant vol "koopjesjagers" die er normaal nooit zouden gaan eten. Brrr.
Jij staat daar natuurlijk vér bovenquote:Op dinsdag 2 februari 2010 18:44 schreef RobinOok het volgende:
Het lijkt me echt vreselijk, een restaurant vol "koopjesjagers" die er normaal nooit zouden gaan eten. Brrr.
dat is toch juist het leuke dat die mensen de kans krijgen om het ook eens mee te maken?quote:Op dinsdag 2 februari 2010 18:44 schreef RobinOok het volgende:
Het lijkt me echt vreselijk, een restaurant vol "koopjesjagers" die er normaal nooit zouden gaan eten. Brrr.
Mensen die het een keer leuk vinden om ergens te kunnen eten waar ze anders nooit heen zouden gaan omdat het te duur is? Ja echt stukken beter dan die quasisnobs die altijd naar goede restaurants gaan en dan zeggen "Champagne? Ja ik drink altijd daar Cava van."quote:Op dinsdag 2 februari 2010 18:44 schreef RobinOok het volgende:
Het lijkt me echt vreselijk, een restaurant vol "koopjesjagers" die er normaal nooit zouden gaan eten. Brrr.
Ja, die mensen eten natuurlijk niet met mes en vork, en betalen met nepgeld. Wat een snobisme zeg! Toch jammer dat je mensen niet in hun waarde laat.quote:Op dinsdag 2 februari 2010 18:44 schreef RobinOok het volgende:
Het lijkt me echt vreselijk, een restaurant vol "koopjesjagers" die er normaal nooit zouden gaan eten. Brrr.
Ja, heel fijn. Net zo fijn als die dolkomische dagen bij de Bijenkorf. Brrrrr.quote:Op dinsdag 2 februari 2010 19:05 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
dat is toch juist het leuke dat die mensen de kans krijgen om het ook eens mee te maken?![]()
Ach ja, de herinneringen aan dat klootjesvolk dat vorig jaar tijdens de restaurantweek over elkaar heen kroop in vale spijkerbroek en visnet shirtjes op zoek naar de ketchup om elk gerecht naar eigen smaak op te fleuren. * Isabeau zucht nostalgischquote:Op woensdag 3 februari 2010 00:31 schreef RobinOok het volgende:
Ja, heel fijn. Net zo fijn als die dolkomische dagen bij de Bijenkorf. Brrrrr.
quote:Op woensdag 3 februari 2010 00:46 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ach ja, de herinneringen aan dat klootjesvolk dat vorig jaar tijdens de restaurantweek over elkaar heen kroop in vale spijkerbroek en visnet shirtjes op zoek naar de ketchup om elk gerecht naar eigen smaak op te fleuren. * Isabeau zucht nostalgisch
quote:Op woensdag 3 februari 2010 00:46 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ach ja, de herinneringen aan dat klootjesvolk dat vorig jaar tijdens de restaurantweek over elkaar heen kroop in vale spijkerbroek en visnet shirtjes op zoek naar de ketchup om elk gerecht naar eigen smaak op te fleuren. * Isabeau zucht nostalgisch
ehm, die dagen ken ik niet. Maar hoe zou jij mij kunnen herkennen in zo'n restaurant? Je krijgt een verrassingsmenu, je eet het op, drinkt er wat bij en dat was het.. wat is er dan apart aan mij?quote:Op woensdag 3 februari 2010 00:31 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, heel fijn. Net zo fijn als die dolkomische dagen bij de Bijenkorf. Brrrrr.
eind augustus meestalquote:Op woensdag 3 februari 2010 08:16 schreef Lexie het volgende:
Deze week is toch ook in het najaar? Weet iemand welke week precies? Dan kan ik dan wel een keer op tijd reserveren.
hij voelt het... net als een hond, die angst voelt, voelt hij dat je een schooier bent die voor een dubbeltje zijn wereld komt verpauperenquote:Op woensdag 3 februari 2010 09:03 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
ehm, die dagen ken ik niet. Maar hoe zou jij mij kunnen herkennen in zo'n restaurant? Je krijgt een verrassingsmenu, je eet het op, drinkt er wat bij en dat was het.. wat is er dan apart aan mij?
quote:Op woensdag 3 februari 2010 00:46 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ach ja, de herinneringen aan dat klootjesvolk dat vorig jaar tijdens de restaurantweek over elkaar heen kroop in vale spijkerbroek en visnet shirtjes op zoek naar de ketchup om elk gerecht naar eigen smaak op te fleuren. * Isabeau zucht nostalgisch
MoBlo begrijpt me nietquote:
Ik denk dat je nog steeds geen "ik heb liever een koteletje met gebakken aardappeltjes" publiek krijgt....quote:Op woensdag 3 februari 2010 10:37 schreef Stansfield het volgende:
Die kans is natuurlijk wel aanwezig dat je publiek treft wat normaal gesproken niet in dat restaurant gaat eten. Maar ik denk toch dat mensen die een bepaald restaurant uitkiezen dat doen omdat ze daar gewoon een keer willen eten. En zich dus wel bewust zijn van het feit dat het om de smaak gaat en niet om de hoeveelheid.
Laat ik het zo zeggen. Volgens mij zijn mensen meer merkengeil om de ellende van de ddd van de bijenkorf te doorstaan om maar "dure" merkkleding te kopen dan dat ze moeite doen om een keer in een wat duurder restaurant te eten ipv de onbeperkt spare ribs die ze normaal eten wanneer ze uit eten gaan.
Maar dit wordt mijn 1e restaurantweek bezoek dus het is puur een aanname.
wat heb je gegeten?quote:Op maandag 1 maart 2010 18:54 schreef devilish1980 het volgende:
vanmiddag bij le garage geweest in a;dam...
echt heeeerlijk
Oh dat is echt netjes!quote:Op dinsdag 2 maart 2010 09:07 schreef Aarti het volgende:
Ik zou vanavond gaan, maar ik kreeg een telefoontje dat de reservering vanuit DC niet goed was doorgekomenGelukkig mag ik nu volgende week alsnog voor dezelfde prijs
netjes geregeld!
Ja, ik vond het ook heel netjes opgelost van ze!quote:Op dinsdag 2 maart 2010 09:21 schreef PeRi het volgende:
[..]
Oh dat is echt netjes!
Ik ga vanavond naar Mi Fusion in Rotterdam, en vrijdag lunchen bij Las Palmas. Ben benieuwd.
Ben benieuwd, Don Comer is toch wel een toppertje. Post je je ervaring dan ook hier?quote:Op dinsdag 2 maart 2010 09:58 schreef SeaOfLove het volgende:
Ik krijg net een mail van vriend dat er voor zaterdag gereserveerd is bij Don Comer in Delft, daar hebben we een paar weken geleden echt ontzettend lekker gegetenVoor het eerst nu dat ik een restaurant kan vergelijken met normaal en in de restaurantweek. Hier btw alleen maar goede ervaringen met de restaurantweek, en we hebben al aardig wat restaurants bezocht in die week.
zal ik zeker doen. prijstechnisch is het ook zeker interessant aangezien de hoofdgerechten bijna allemaal over de 20e zijn. dus ben echt benieuwd wat er geserveerd gaat worden en of het t haalt bij als je er buiten de restaurantweek gaat eten.quote:Op dinsdag 2 maart 2010 11:48 schreef rashudo het volgende:
[..]
Ben benieuwd, Don Comer is toch wel een toppertje. Post je je ervaring dan ook hier?
Ik ben daar vorig jaar met de restaurantweek geweest en het viel me heel erg tegen. Er was niets spannends aan, het was niet eens echt Spaans! En het toetje kwam zo uit de vriezer van de supermarkt leek het. Net alsof ze meer naturel wilden koken om mensen niet af te schrikken ofzo. Maar misschien is dit jaar beter.quote:Op dinsdag 2 maart 2010 09:58 schreef SeaOfLove het volgende:
Ik krijg net een mail van vriend dat er voor zaterdag gereserveerd is bij Don Comer in Delft, daar hebben we een paar weken geleden echt ontzettend lekker gegetenVoor het eerst nu dat ik een restaurant kan vergelijken met normaal en in de restaurantweek. Hier btw alleen maar goede ervaringen met de restaurantweek, en we hebben al aardig wat restaurants bezocht in die week.
Trommel snel een vriendin op!quote:Op dinsdag 2 maart 2010 16:16 schreef ArtemisQ het volgende:
Blugh, vriendje is ziek, dus ik ga niet meer vanaaf
oh, nu ben ik helemaal benieuwdquote:Op dinsdag 2 maart 2010 15:49 schreef lemonlime het volgende:
[..]
Ik ben daar vorig jaar met de restaurantweek geweest en het viel me heel erg tegen. Er was niets spannends aan, het was niet eens echt Spaans! En het toetje kwam zo uit de vriezer van de supermarkt leek het. Net alsof ze meer naturel wilden koken om mensen niet af te schrikken ofzo. Maar misschien is dit jaar beter.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |