abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_77580812
quote:
Op woensdag 3 februari 2010 09:03 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

ehm, die dagen ken ik niet. Maar hoe zou jij mij kunnen herkennen in zo'n restaurant? Je krijgt een verrassingsmenu, je eet het op, drinkt er wat bij en dat was het.. wat is er dan apart aan mij?
hij voelt het... net als een hond, die angst voelt, voelt hij dat je een schooier bent die voor een dubbeltje zijn wereld komt verpauperen
Ja doei.
pi_77582904
Die kans is natuurlijk wel aanwezig dat je publiek treft wat normaal gesproken niet in dat restaurant gaat eten. Maar ik denk toch dat mensen die een bepaald restaurant uitkiezen dat doen omdat ze daar gewoon een keer willen eten. En zich dus wel bewust zijn van het feit dat het om de smaak gaat en niet om de hoeveelheid.
Laat ik het zo zeggen. Volgens mij zijn mensen meer merkengeil om de ellende van de ddd van de bijenkorf te doorstaan om maar "dure" merkkleding te kopen dan dat ze moeite doen om een keer in een wat duurder restaurant te eten ipv de onbeperkt spare ribs die ze normaal eten wanneer ze uit eten gaan.

Maar dit wordt mijn 1e restaurantweek bezoek dus het is puur een aanname.
pi_77583032
Het is gewoon onzin om zo te redeneren

wij maken graag gebruik van de restaurantweek omdat we normaal niet zomaar zoveel geld uit kunnen geven aan een avondje uit in een normaal duurder restaurant. We zoeken dan ook zeker wel de restaurants uit die normaal veel duurder zijn. Als je normaal ook 25 euro voor een 3 gangen menu betaalt doen we dat liever een andere keer, en genieten we in deze weken van de dingen die we normaal niet 'kunnen' betalen

We zijn net zo behandeld in het restaurant in de restaurantweek als toen we er nog een keer terug zijn gegaan, en dat zal ervoor zorgen dat we er nog regelmatig terug gaan komen. De restaurantweek is een manier om mensen kennis te laten maken met jouw keuken en te laten zien dat het 'de prijs echt wel waard is' en om deze manier meer klanten te trekken ook buiten deze week om.
Ja doei.
pi_77583670
quote:
Op woensdag 3 februari 2010 00:46 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Ach ja, de herinneringen aan dat klootjesvolk dat vorig jaar tijdens de restaurantweek over elkaar heen kroop in vale spijkerbroek en visnet shirtjes op zoek naar de ketchup om elk gerecht naar eigen smaak op te fleuren. * Isabeau zucht nostalgisch

'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_77584627
quote:
Op woensdag 3 februari 2010 11:01 schreef Mirjam het volgende:
MoBlo begrijpt me niet
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_77584970
Ja doei.
  woensdag 3 februari 2010 @ 15:24:11 #82
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_77593264
quote:
Op woensdag 3 februari 2010 10:37 schreef Stansfield het volgende:
Die kans is natuurlijk wel aanwezig dat je publiek treft wat normaal gesproken niet in dat restaurant gaat eten. Maar ik denk toch dat mensen die een bepaald restaurant uitkiezen dat doen omdat ze daar gewoon een keer willen eten. En zich dus wel bewust zijn van het feit dat het om de smaak gaat en niet om de hoeveelheid.
Laat ik het zo zeggen. Volgens mij zijn mensen meer merkengeil om de ellende van de ddd van de bijenkorf te doorstaan om maar "dure" merkkleding te kopen dan dat ze moeite doen om een keer in een wat duurder restaurant te eten ipv de onbeperkt spare ribs die ze normaal eten wanneer ze uit eten gaan.

Maar dit wordt mijn 1e restaurantweek bezoek dus het is puur een aanname.
Ik denk dat je nog steeds geen "ik heb liever een koteletje met gebakken aardappeltjes" publiek krijgt....
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  woensdag 3 februari 2010 @ 15:28:02 #83
83951 rashudo
project 2501
pi_77593410
Ben al 2 keer op 'restaurantweek' geweest. Tot nu toe alleen naar onbekende restaurants geweest. Twee waren goed en een was matig en een was ronduit slecht. Vooral bij die laatste ben ik blij dat ik er dan maar 25 EUR aan kwijt ben.

Nu ga ik dit keer naar een restaurant waar ik al eerder ben geweest en naar een nieuwe zodat ik kan vergelijken hoe het restaurant het normaal doet en hoe het restaurant het in zo'n week doet.

Ik vind het aan de ene kant super dat je voor zo'n lage prijs allerlei restaurants kan uitproberen. Maar aan de andere kant ben ik toch bang dat wat je krijgt minder is dan wat je normaal krijgt en ik geen realistisch beeld van het restaurant krijg.

Natuurlijk is het zo dat een goed restaurant in de restaurantweek juist extra zijn best zal doe. Maar toch hou ik dat budgetgevoel.
Their eyes opaque.
pi_77595993
Als je echt exclusief wilt eten, moet je is hier na kijken.


Culinair uit je dak, een viergangendiner (inclusief champagne-aperitief, wijn en koffie) krijgen voor 42 euro

http://www.horecaentree.n(...)r_uit_je_dak%27.html was afgelopen jaar, maar dit is een stuk beter dan de restaurant week. enige voorwaarde is dat de leeftijd gebonden is, 18 tot en met 23 jaar.

Ik heb dit gedaan bij Bokkedoorns, dat was echt heel goed.
pi_78110781
ben vorig jaar daar geweest met die culinair uit je dak actie.
Beetje het menu uitgebreid met kaas. Top ervaring
Bokkedoorns, top zaak.
pi_78601817
vanmiddag bij le garage geweest in a;dam...
echt heeeerlijk
pi_78607660
quote:
Op maandag 1 maart 2010 18:54 schreef devilish1980 het volgende:
vanmiddag bij le garage geweest in a;dam...
echt heeeerlijk
wat heb je gegeten?
Ik heb die gezocht maar vond em niet.. was ie alleen voor lunch beschikbaar?
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  dinsdag 2 maart 2010 @ 09:07:35 #88
2735 Aarti
ik kan best aardig zijn hoor
pi_78624209
Ik zou vanavond gaan, maar ik kreeg een telefoontje dat de reservering vanuit DC niet goed was doorgekomen Gelukkig mag ik nu volgende week alsnog voor dezelfde prijs netjes geregeld!
You've never felt pain until you've walked in a dancer's shoes
  dinsdag 2 maart 2010 @ 09:21:35 #89
101884 PeRi
Allons-y!
pi_78624488
quote:
Op dinsdag 2 maart 2010 09:07 schreef Aarti het volgende:
Ik zou vanavond gaan, maar ik kreeg een telefoontje dat de reservering vanuit DC niet goed was doorgekomen Gelukkig mag ik nu volgende week alsnog voor dezelfde prijs netjes geregeld!
Oh dat is echt netjes!

Ik ga vanavond naar Mi Fusion in Rotterdam, en vrijdag lunchen bij Las Palmas. Ben benieuwd .
Whatever I want.
  dinsdag 2 maart 2010 @ 09:24:20 #90
2735 Aarti
ik kan best aardig zijn hoor
pi_78624552
quote:
Op dinsdag 2 maart 2010 09:21 schreef PeRi het volgende:

[..]

Oh dat is echt netjes!

Ik ga vanavond naar Mi Fusion in Rotterdam, en vrijdag lunchen bij Las Palmas. Ben benieuwd .
Ja, ik vond het ook heel netjes opgelost van ze!

Morgenavond ga ik naar restaurant Nevy in Amsterdam
You've never felt pain until you've walked in a dancer's shoes
pi_78624720
yay, zaterdag naar Vesters zou het liefst vanavond al gaan
Ja doei.
pi_78625361
Ik krijg net een mail van vriend dat er voor zaterdag gereserveerd is bij Don Comer in Delft, daar hebben we een paar weken geleden echt ontzettend lekker gegeten Voor het eerst nu dat ik een restaurant kan vergelijken met normaal en in de restaurantweek. Hier btw alleen maar goede ervaringen met de restaurantweek, en we hebben al aardig wat restaurants bezocht in die week.
  dinsdag 2 maart 2010 @ 11:48:09 #93
83951 rashudo
project 2501
pi_78629552
quote:
Op dinsdag 2 maart 2010 09:58 schreef SeaOfLove het volgende:
Ik krijg net een mail van vriend dat er voor zaterdag gereserveerd is bij Don Comer in Delft, daar hebben we een paar weken geleden echt ontzettend lekker gegeten Voor het eerst nu dat ik een restaurant kan vergelijken met normaal en in de restaurantweek. Hier btw alleen maar goede ervaringen met de restaurantweek, en we hebben al aardig wat restaurants bezocht in die week.
Ben benieuwd, Don Comer is toch wel een toppertje. Post je je ervaring dan ook hier?
Their eyes opaque.
pi_78630085
quote:
Op dinsdag 2 maart 2010 11:48 schreef rashudo het volgende:

[..]

Ben benieuwd, Don Comer is toch wel een toppertje. Post je je ervaring dan ook hier?
zal ik zeker doen. prijstechnisch is het ook zeker interessant aangezien de hoofdgerechten bijna allemaal over de 20e zijn. dus ben echt benieuwd wat er geserveerd gaat worden en of het t haalt bij als je er buiten de restaurantweek gaat eten.
pi_78639353
quote:
Op dinsdag 2 maart 2010 09:58 schreef SeaOfLove het volgende:
Ik krijg net een mail van vriend dat er voor zaterdag gereserveerd is bij Don Comer in Delft, daar hebben we een paar weken geleden echt ontzettend lekker gegeten Voor het eerst nu dat ik een restaurant kan vergelijken met normaal en in de restaurantweek. Hier btw alleen maar goede ervaringen met de restaurantweek, en we hebben al aardig wat restaurants bezocht in die week.
Ik ben daar vorig jaar met de restaurantweek geweest en het viel me heel erg tegen. Er was niets spannends aan, het was niet eens echt Spaans! En het toetje kwam zo uit de vriezer van de supermarkt leek het. Net alsof ze meer naturel wilden koken om mensen niet af te schrikken ofzo. Maar misschien is dit jaar beter.
Proper names are scopally inert.
Normality is an invention of the power.
pi_78640513
Blugh, vriendje is ziek, dus ik ga niet meer vanaaf
pi_78640593
quote:
Op dinsdag 2 maart 2010 16:16 schreef ArtemisQ het volgende:
Blugh, vriendje is ziek, dus ik ga niet meer vanaaf
Trommel snel een vriendin op!
Tonight I think I'll walk alone
I'll find my soul as I go home
pi_78641101
Ik heb zin in donderdag
Afgelopen restaurantweek was erg goed bevallen dus ben weer benieuwd
pi_78641841
quote:
Op dinsdag 2 maart 2010 15:49 schreef lemonlime het volgende:

[..]

Ik ben daar vorig jaar met de restaurantweek geweest en het viel me heel erg tegen. Er was niets spannends aan, het was niet eens echt Spaans! En het toetje kwam zo uit de vriezer van de supermarkt leek het. Net alsof ze meer naturel wilden koken om mensen niet af te schrikken ofzo. Maar misschien is dit jaar beter.
oh, nu ben ik helemaal benieuwd een paar weken geleden was het nl. echt verrukkelijk! en ik heb ook altijd alleen maar positieve ervaringen gehoord over Don Comer. wij hadden btw geen desert, nemen altijd koffie en een drankje na, in dit geval was het een spaanse cognac
pi_78641869
Is reserveren voor de RW al begonnen dan? Nah ben toch te laat en het vrouwtje kan niet mee en we doen het wel in het najaar als er weer een restaurantweek is.
Yvonne schreef op maandag 31 oktober 2011 @
13:59:43 in DEF SC #282 aan AchJa & Co
Vanaf hier en nu stopt het in DEF én op FOK!
Ik wil hier een normale SC zonder gebitch!
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')