In Wijk bij Duurstede bij de molenquote:Op maandag 5 september 2011 11:47 schreef Blik het volgende:
[..]
kick!
allebei, gewoon dichtlaten totdat die klaar is.
Iemand tips voor waar je goed meel kunt krijgen? Ik woon in omgeving Utrecht
Goeie vraag, die van mij heeft een apart bakje daarvoor. Maar het moet in ieder geval toegevoegd worden als er nog gekneed gaat worden, want het moet mengen.quote:Op maandag 5 september 2011 18:14 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Hoe voeg je dan iets toe, dat niet tijdens het kneedproces erbij mag/kan/hoort ?
Wat heb je anders gedaan dan met de walnoten als normaal?quote:Op zondag 11 september 2011 16:39 schreef Blik het volgende:
vandaag brood met walnoten proberen te bakken, niet echt een succes. Brood was helemaal ingekakt. Nu zit een normale meergranenbrood in de broodbakmachine
was mijn tweede brood, dus was sowieso een beetje uitproberenquote:Op maandag 12 september 2011 15:35 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Wat heb je anders gedaan dan met de walnoten als normaal?
een hele enkele keer. Misschien aankomend weekend weerquote:Op zondag 11 december 2011 13:10 schreef Greys het volgende:
Schop
Omdat ik mijn broodbakmachine maar weer eens onderuit de voorraadkast moet opdiepen
Bakken jullie nog vaak?
Ik vind het toch beter brood bakken in de oven. Dat wil niet zeggen dat je er prima mee kan kneden.quote:Op zondag 11 december 2011 13:10 schreef Greys het volgende:
Schop
Omdat ik mijn broodbakmachine maar weer eens onderuit de voorraadkast moet opdiepen
Bakken jullie nog vaak?
Zelfgemaakte die je hebt gekocht.......................quote:Op zondag 11 december 2011 14:15 schreef trovey het volgende:
Binnenkort maar weer eens bakken, luchtig luxe witbrood met de zelfgemaakte jam die ik gisteren heb gekocht...of mijn eigen jam waarvan ik nog twee potjes in de koeling heb staan.
Ik vind de broodbakmachine ideaal, zeker omdat mijn handen niet meer zo willen door problemen met de gewrichten en op de normale manier brood maken geen optie is.
Zelfgemaakt door iemand anders.quote:Op zondag 11 december 2011 17:53 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Zelfgemaakte die je hebt gekocht.......................
Heerlijk hè! Ik heb net ook de timer op 7 uur morgenochtend gezetquote:Op maandag 16 april 2012 21:09 schreef Maraca het volgende:
Ik vind het zo geweldig dat dat ding van mij een timer heeft. Witbrood was goddelijk en ontzettend snel opNu bruin brood op de timer dus morgen om 6 uur heb ik vers brood bij het ontbijt
Mij lukt het ook nietquote:Op maandag 16 april 2012 22:17 schreef Blik het volgende:
Hoe snijden jullie het brood? Ik merk dat ik nooit echt goede rechte sneeen brood kan snijden
Liggen vaak bij de Lidl. ongeveer 13 euro, en die zijn ECHT ideaal voor broodquote:Op maandag 23 juli 2012 15:20 schreef trovey het volgende:
Ik gebruik een electrisch mes voor het snijden, werkt perfect en die Souzie mixen zijn erg handig en de broden ervan smaken prima.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |