Zie mijn editquote:Op maandag 21 december 2009 12:42 schreef Klonk het volgende:
en stel dat je geen molen in de buurt hebt
ja, meerdere zelfsquote:Op maandag 21 december 2009 12:46 schreef Stali het volgende:
Bij de Boerenbond.
Maar ja, of die bij je in de buurt zit? .
De Boerenbond verkoopt Soezie mixen toch? Das in feite niet zo verschillend van Koopmans volgens mijquote:Op maandag 21 december 2009 12:46 schreef Stali het volgende:
Bij de Boerenbond.
Maar ja, of die bij je in de buurt zit? .
er staat niets over Soezie op het verlanglijstjequote:Op maandag 21 december 2009 12:47 schreef Trusten het volgende:
[..]
De Boerenbond verkoopt Soezie mixen toch? Das in feite niet zo verschillend van Koopmans volgens mij
Ik heb er geen verstand van dus zou het echt niet weten. .quote:Op maandag 21 december 2009 12:47 schreef Trusten het volgende:
[..]
De Boerenbond verkoopt Soezie mixen toch? Das in feite niet zo verschillend van Koopmans volgens mij
Er is altijd een molen in de buurt, dit is frigging Nederlandquote:Op maandag 21 december 2009 12:42 schreef Klonk het volgende:
en stel dat je geen molen in de buurt hebt
http://www.dehoopklarenbeek.nl/web/index.php?p=productsList&iCategory=4quote:Op dinsdag 22 december 2009 09:11 schreef _Arual_ het volgende:
Ik heb vrijdag voor mijn verjaardag ook een BBM gekregen. Ik ben nu nog simpele broodjes aan het bakken met kant-en-klaarmixen van Koopmans. Gisteren heb ik een brood gebakken met extra pitten erin, pittenmix van de Jan Linders. Weet iemand waar ik losse pitten kan kopen, zodat ik zelf kan bepalen hoe mijn pittenmix eruit ziet?
ik gebruikte dit recept (indd met zo'n standaard broodmix van koopmans: link). Ik denk dat het kwam doordat ik al eerder een half broodje had gebakken, en nu weer, en er door het toevoegen van de olijven en citroensap (eigen improvisatie) en het niet goed afmeten van het water te veel vocht inzat.quote:Op dinsdag 22 december 2009 09:11 schreef _Arual_ het volgende:
Ik heb vrijdag voor mijn verjaardag ook een BBM gekregen. Ik ben nu nog simpele broodjes aan het bakken met kant-en-klaarmixen van Koopmans. Gisteren heb ik een brood gebakken met extra pitten erin, pittenmix van de Jan Linders. Weet iemand waar ik losse pitten kan kopen, zodat ik zelf kan bepalen hoe mijn pittenmix eruit ziet?
@Peejdorie: niet dat ik je kan helpen gezien mijn beperkte ervaring, maar voordat ik zelf de mist in ga: wat heb je gedaan en waarom was het een mislukking? Ik heb namelijk ook olijven gekocht om door de Koopmansmix te gooien en wil niet dezelfde fout maken.
Even een voor mij logische samenstelling:quote:Op zondag 25 april 2010 15:50 schreef davo1979 het volgende:
Ik heb gister een vruchten-notenbrood mix gekocht. Alles was al klaar dus hoefde alleen nog in de broodbakmachine. Nou zou ik omdat het zo lekker was graag willen weten wat de samenstelling is omdat het pakketje compleet 4 euro kost.
Wat zat erin?
Broodmix was in totaal 500 gr
Vulling was in totaal 300 gr
Er moest nog 1,5 dl water en 1,5 dl melk en 30 gr boter worden toegevoegd.
Inhoud: tarwebloem,roggebloem, kaneel, bruine bastard, gist, zout, mout, sojabloem, walnoten, hazelnoten, cranberry's, abrikozen en rozijnen.
Weet iemand het toevallig?
kick!quote:Op woensdag 17 augustus 2011 20:21 schreef fotostarter het volgende:
Wanneer is het funest voor het brood als je de klep open doet?
tijdens het gisten of bakken?
Hoe voeg je dan iets toe, dat niet tijdens het kneedproces erbij mag/kan/hoort ?quote:Op maandag 5 september 2011 11:47 schreef Blik het volgende:
[..]
kick!
allebei, gewoon dichtlaten totdat die klaar is.
Iemand tips voor waar je goed meel kunt krijgen? Ik woon in omgeving Utrecht
In Wijk bij Duurstede bij de molenquote:Op maandag 5 september 2011 11:47 schreef Blik het volgende:
[..]
kick!
allebei, gewoon dichtlaten totdat die klaar is.
Iemand tips voor waar je goed meel kunt krijgen? Ik woon in omgeving Utrecht
Goeie vraag, die van mij heeft een apart bakje daarvoor. Maar het moet in ieder geval toegevoegd worden als er nog gekneed gaat worden, want het moet mengen.quote:Op maandag 5 september 2011 18:14 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Hoe voeg je dan iets toe, dat niet tijdens het kneedproces erbij mag/kan/hoort ?
Natuurlijk precies aan de andere kant van de stadquote:
Wat heb je anders gedaan dan met de walnoten als normaal?quote:Op zondag 11 september 2011 16:39 schreef Blik het volgende:
vandaag brood met walnoten proberen te bakken, niet echt een succes. Brood was helemaal ingekakt. Nu zit een normale meergranenbrood in de broodbakmachine
was mijn tweede brood, dus was sowieso een beetje uitproberenquote:Op maandag 12 september 2011 15:35 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Wat heb je anders gedaan dan met de walnoten als normaal?
een hele enkele keer. Misschien aankomend weekend weerquote:Op zondag 11 december 2011 13:10 schreef Greys het volgende:
Schop
Omdat ik mijn broodbakmachine maar weer eens onderuit de voorraadkast moet opdiepen
Bakken jullie nog vaak?
Ik vind het toch beter brood bakken in de oven. Dat wil niet zeggen dat je er prima mee kan kneden.quote:Op zondag 11 december 2011 13:10 schreef Greys het volgende:
Schop
Omdat ik mijn broodbakmachine maar weer eens onderuit de voorraadkast moet opdiepen
Bakken jullie nog vaak?
Zelfgemaakte die je hebt gekocht.......................quote:Op zondag 11 december 2011 14:15 schreef trovey het volgende:
Binnenkort maar weer eens bakken, luchtig luxe witbrood met de zelfgemaakte jam die ik gisteren heb gekocht...of mijn eigen jam waarvan ik nog twee potjes in de koeling heb staan.
Ik vind de broodbakmachine ideaal , zeker omdat mijn handen niet meer zo willen door problemen met de gewrichten en op de normale manier brood maken geen optie is.
Zelfgemaakt door iemand anders. Appeltaart(appel., kaneel, rozijnen) en granaatappelversie.quote:Op zondag 11 december 2011 17:53 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Zelfgemaakte die je hebt gekocht.......................
Heerlijk hè! Ik heb net ook de timer op 7 uur morgenochtend gezetquote:Op maandag 16 april 2012 21:09 schreef Maraca het volgende:
Ik vind het zo geweldig dat dat ding van mij een timer heeft. Witbrood was goddelijk en ontzettend snel op Nu bruin brood op de timer dus morgen om 6 uur heb ik vers brood bij het ontbijt
Mij lukt het ook nietquote:Op maandag 16 april 2012 22:17 schreef Blik het volgende:
Hoe snijden jullie het brood? Ik merk dat ik nooit echt goede rechte sneeen brood kan snijden
Liggen vaak bij de Lidl. ongeveer 13 euro, en die zijn ECHT ideaal voor broodquote:Op maandag 23 juli 2012 15:20 schreef trovey het volgende:
Ik gebruik een electrisch mes voor het snijden, werkt perfect en die Souzie mixen zijn erg handig en de broden ervan smaken prima.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |