quote:Op woensdag 16 december 2009 21:52 schreef Bluezz het volgende:
Filmpje
(dat geluidje op het laatst is uberkjoet)
Foto
Met oma
Wat is het bijzonder om Oma te worden
Méér foto's op mijn site, zie hieronder
Ik zat de hele tijd bij dat best leuke en gezellige kerstdiner van mijn werk te verlangen naar de eerste foto's van het kleinkind. Was zo blij dat B. mij kwam ophalen.quote:Op woensdag 16 december 2009 22:34 schreef Bluezz het volgende:
Met moeders gaat het prima, het is een geboren moeder, zó relaxed
golfer net opgehaald van kerstdiner van zijn werk, kan ie eindelijk het mannetje zien
Vrijdag gaan we weer [ afbeelding ]
Wat fijn dat het met moeders ook zo goed gaat. Heerlijk! En hoe doet je zoon het als vader? Trotse papa?quote:Op woensdag 16 december 2009 22:34 schreef Bluezz het volgende:
Met moeders gaat het prima, het is een geboren moeder, zó relaxed
golfer net opgehaald van kerstdiner van zijn werk, kan ie eindelijk het mannetje zien
Vrijdag gaan we weer [ afbeelding ]
Heel trots, het is allemaal gewoon 'zo goed'quote:Op woensdag 16 december 2009 23:15 schreef Duderella het volgende:
Wat fijn dat het met moeders ook zo goed gaat. Heerlijk! En hoe doet je zoon het als vader? Trotse papa?
Ja! Wat een mooi zkh dat wkz trouwensquote:Op woensdag 16 december 2009 23:10 schreef Memento-Mori het volgende:
Ik kan bijna zwaaien naar bluezz kleinzoon
Prachtig hoor!quote:Op woensdag 16 december 2009 23:26 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Heel trots, het is allemaal gewoon 'zo goed'Oh en Frank heeft een bijzonder oor, en guess what?
![]()
Oh enneh ik kan het niet laten![]()
Laatste hoor, echt
Ik wil ook sneeuw!quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ikzelf vind de boeken van Bill Granger erg leuk? Misschien kan je die eens doorbladeren?quote:Op donderdag 17 december 2009 09:27 schreef SeaOfLove het volgende:
Lein, ben je de avond een beetje doorgekomen? Ik nu richting stad, DE heb je nog een aanrader wat betreft een tof kookboek?
tnx ga ik doen. wil eik heel graag het kookboek met de 1000 klassieke franse recepten maar die kost 50euro en ik heb zoiets van als ik 10euro erbij doe ik 2 mooie boeken kan scoren. dan heb ik nog 15 euro over aan bonnen en als ik dan zelf 10euro bij leg kan ik ook nog een frituurpan kopen. wat een luxe dat ik keuze kan maken. en wat een lieve mama dat ik die bonnen heb gekregen van haarquote:Op donderdag 17 december 2009 09:32 schreef DarkElf het volgende:
[..]
Ikzelf vind de boeken van Bill Granger erg leuk? Misschien kan je die eens doorbladeren?
Ik krijg dan altijd zin in lasagnequote:Op donderdag 17 december 2009 10:22 schreef DarkElf het volgende:
heb door dit koude weer echt behoefte aan cottage pie/stoofpot/chili con carne en meer hartverwarmende winterse kost
Hier is het recept..Ik heb het met brood geserveerd, ik hou het meest van stoofpotten met zelfgebakken brood. pearl onions heb ik geinterpreteerd als zilveruitjes, maar dat vond ik niet zo lekker. Ik denk dat sjalotten wel lekker zijn!quote:erves 4
2 tablespoons olive oil
2 tablespoons butter, softened
2 pounds portobello mushrooms, in 1/4-inch slices (save the stems for another use) (you can use cremini instead, as well)
1/2 carrot, finely diced
1 small yellow onion, finely diced
2 cloves garlic, minced
1 cup full-bodied red wine
2 cups beef or vegetable broth (beef broth is traditional but vegetable to make it vegetarian; it works with either)
2 tablespoons tomato paste
1 teaspoon fresh thyme leaves (1/2 teaspoon dried)
1 1/2 tablespoons all-purpose flour
1 cup pearl onions, peeled (thawed if frozen)
Egg noodles, for serving
Sour cream and chopped chives or parsley, for garnish (optional)
Heat the one tablespoon of the olive oil and one tablespoon of butter in a medium Dutch oven or heavy sauce pan over high heat. Sear the mushrooms until they begin to darken, but not yet release any liquid — about three or four minutes. Remove them from pan.
Lower the flame to medium and add the second tablespoon of olive oil. Toss the carrots, onions, thyme, a few good pinches of salt and a several grinds of black pepper into the pan and cook for 10, stirring occasionally, until the onions are lightly browned. Add the garlic and cook for just one more minute.
Add the wine to the pot, scraping any stuck bits off the bottom, then turn the heat all the way up and reduce it by half. Stir in the tomato paste and the broth. Add back the mushrooms with any juices that have collected and once the liquid has boiled, reduce the temperature so it simmers for 20 minutes, or until mushrooms are very tender. Add the pearl onions and simmer for five minutes more.
Combine remaining butter and the flour with a fork until combined; stir it into the stew. Lower the heat and simmer for 10 more minutes. If the sauce is too thin, boil it down to reduce to the right consistency. Season to taste.
To serve, spoon the stew over a bowl of egg noodles, dollop with sour cream (optional) and sprinkle with chives or parsley.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |