ik had het eigenlijk over de TS.quote:Op woensdag 16 december 2009 20:23 schreef RobinOok het volgende:
Heb je dat tegen mij?
Antwoord is: "nee, eigenlijk niet".
En als wel, dan komt daar geen frituur aan te pas.
Dit is een prettige friteuse.quote:Op vrijdag 11 december 2009 20:59 schreef Tegan het volgende:
http://www.kieskeurig.nl/friteuse/delonghi/f_350/109462/
Dat mag niet volgens de gebruiksaanwijzing van mijn friteuse. (zie boven)quote:Op woensdag 16 december 2009 13:09 schreef Pietverdriet het volgende:
Ossewit gebruiken, blijft lang goed.
En, hoe bevalt ie zo na een jaar gebruik?quote:Op dinsdag 15 december 2009 21:11 schreef ikweethetookniet het volgende:
Het is deze geworden
PRINCESS Fondue/friteuse Type: 182611 euri: 29.99
http://www.kijkshop.nl/pr(...)due-friteuse-182611/
Hij is zeker de helft kleiner dan mijn vorige en de inhoud is 1 liter![]()
quote:Op woensdag 5 januari 2011 19:28 schreef RobinOok het volgende:En, hoe bevalt ie zo na een jaar gebruik?
Ik denk erover om deze morgen te gaan kopen.
waneer mag ik komen keuren?quote:Op woensdag 5 januari 2011 20:18 schreef ikweethetookniet het volgende:
[..]
nog steeds een prima ding
en er komenpattatekes uit
Ik zeg doen
Thanks, dat geeft de doorslag. Morgen even de stad in.quote:Op woensdag 5 januari 2011 20:18 schreef ikweethetookniet het volgende:
[..]
nog steeds een prima ding
en er komenpattatekes uit
Ik zeg doen
Ja, als jij 'm voor feestjes gebruikt en er bevroren patat, snacks en bier (?) in wilt bakken moet je zeker niet zo'n kleintje nemen inderdaad.quote:Op woensdag 5 januari 2011 20:37 schreef jeloen het volgende:
groter is toch handiger?
voor bijv een feestje
en
dan koelt de pan minder af bij het toevoegen van de friet/patat/snacks/bier?
Bier kan gefrituurd worden hoorquote:Op woensdag 5 januari 2011 21:07 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, als jij 'm voor feestjes gebruikt en er bevroren patat, snacks en bier (?) in wilt bakken moet je zeker niet zo'n kleintje nemen inderdaad.
jij weet net zo goed als ik.. dat we daar nooit een uitnodiging voor krijgenquote:Op woensdag 5 januari 2011 20:56 schreef ikweethetookniet het volgende:
[..]
Als we naar de housewarming party gaan van 2cv
In pannen met een "nat" element (een pan waar het verwarmingselement rechtstreeks in de olie/vet gaat) mag volgens de gebruiksaanwijzing nooit vast vet gebruikt worden omdat bij het vullen van de pan het element roodgloeiend kan worden/doorbranden als het element niet in aanraking is met het blok verse vet wat je er in gooit, zo'n nat element moet altijd ondergedompeld zijn.quote:Op woensdag 16 december 2009 21:40 schreef Xenomaniac het volgende:
[..]
Dat mag niet volgens de gebruiksaanwijzing van mijn friteuse. (zie boven)
Daarom gebruik ik voor friet een gewone pan met ossewit en hou het een beetje in de gaten.
Wat denk jij, gewoon poep hebben aan meneer Delonghi en er ossewit in kwakken of toch maar niet doen? Wat kan er gebeuren?
of je smelt je blokken gewoon even voor in een pannetje op je kookplaatquote:Op vrijdag 7 januari 2011 00:46 schreef robber57 het volgende:
[..]
In pannen met een "nat" element (een pan waar het verwarmingselement rechtstreeks in de olie/vet gaat) mag volgens de gebruiksaanwijzing nooit vast vet gebruikt worden omdat bij het vullen van de pan het element roodgloeiend kan worden/doorbranden als het element niet in aanraking is met het blok verse vet wat je er in gooit, zo'n nat element moet altijd ondergedompeld zijn.
Das de theorie.
De praktijk: je haalt het mandje eruit en legt zoveel blokken erin als je nodig hebt op het element en schakelt met het thermostaat de pan aan, op het moment dat het element heet word schakel je hem weer uit, je weet dat het element heet word als je hem kunt ruiken en dat gaat vrij snel, na een 10 seconden al.
Je moet er dus even bij blijven staan en op tijd weer uit zetten zodat het element niet roodgloeiend kan worden.
Na 2 minuutjes is er genoeg vet gesmolten zodat het element geheel onder het gesmolten vet staat en kun je de pan vol aan zetten en weg lopen.
Voordeeltje van Ossewit: het gaat heeeeeeeel lang mee, veroudert bijna niet en oxideert ook heel langzaam,dat hele verversen om de 5 a10 beurten kun je met ossewit vergeten want het gaat veel langer mee.
Je denkt toch niet dat dat in mijn huis komt? Ik ben een carnivoorquote:Op vrijdag 7 januari 2011 01:57 schreef Tegan het volgende:
En dan zeker nog een voor vegetarische snacks. Wa
nt stel je voor dat dat zou mengen.
Alleen in een friettent is dat handig.
PRECIES!quote:Op vrijdag 7 januari 2011 01:56 schreef dasorakel het volgende:
pfff amateurs.. altijd 2 pannetjes. 1 voor je PATAT (geen friet) en ander voor de hapjes
Sja geld moet rollen. regelt mn schoonmaakster welquote:Op vrijdag 7 januari 2011 02:06 schreef Ou-Tannu het volgende:
[..]
PRECIES!
snackvet bederft wel sneller
Dat zei tochquote:Op zondag 9 januari 2011 17:06 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]...., dus hoe dat gaat als je er een bevroren kroket in doet? Ik zal volgende keer eens beter meten. Maar hoe dan ook ben ik er blij mee.
Diagonaal kan er denk ik net eentje in.quote:Op zondag 9 januari 2011 21:17 schreef Broertie het volgende:
In een kleine frituurpan past toch geen frikadel? Moet je hem eerst in 2-en breken...
een feest zonder snacks is geen feestquote:Op woensdag 5 januari 2011 21:07 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, als jij 'm voor feestjes gebruikt en er bevroren patat, snacks en bier (?) in wilt bakken moet je zeker niet zo'n kleintje nemen inderdaad.
Nederlanders. Met dat stukje aardkloot wat zich Holland noemt wil ik niet geassocieerd worden.quote:
+1quote:Op maandag 17 januari 2011 16:01 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Nederlanders. Met dat stukje aardkloot wat zich Holland noemt wil ik niet geassocieerd worden.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |