Misschien is het handiger je post te editten in plaats van steeds opnieuw te postenquote:Op zaterdag 13 maart 2010 22:10 schreef _Fanta het volgende:
maar ik vind t ook geen straf om verse pizza's te eten opzich
dankjewel voor de tipquote:Op zaterdag 13 maart 2010 22:10 schreef Karina het volgende:
[..]
Misschien is het handiger je post te editten in plaats van steeds opnieuw te posten
Op het plaatje zie ik een dikke bodemquote:Op zondag 14 maart 2010 09:32 schreef D. het volgende:
Volgens mij ligt ie gewoon (nog) niet in de winkels
http://www.granditalia.nl/index.php?page_id=353
En hoe zorg je dan dat hij niet aanbrandt?quote:Op zondag 14 maart 2010 16:10 schreef traveljunky het volgende:
Tip voor Fanta uit de tijd da'k ook geen oven had: DIepvriespizza in een koekenpan met daarop een andere koekenpan op z'n kop, zacht vuurtje en zorg voor een opening voor de stoom et voila.. je kan pizza eten!!
Die van AH Excellent zijn erg lekker, vooral met verschillende kazen, leg er zelf nog wel plakjes tomaat op
Jawel hoor, heb 'm vandaag nog op.quote:Op zondag 14 maart 2010 09:32 schreef D. het volgende:
Volgens mij ligt ie gewoon (nog) niet in de winkels
http://www.granditalia.nl/index.php?page_id=353
Ook erg lekkerquote:
Bestaan er überhaupt diepviriespizza's met echte kaas ?quote:Op zondag 14 maart 2010 14:12 schreef erikkll het volgende:
[..]
NIET te vreten. Belachelijk weinig kaas
Die van Grand d'Italia zit iig echte mozzerella op.quote:Op maandag 15 maart 2010 07:30 schreef Winner_Taco het volgende:
[..]
Bestaan er überhaupt diepviriespizza's met echte kaas ?
Volgens mij pleuren ze er allemaal van die analoge "kaas" op
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |