Ik had anders te doen dat ding naar binnen te krijgenquote:Op maandag 30 november 2009 18:33 schreef Teun_ZHV het volgende:
[..]
![]()
300 gram is eigenlijk ook best matig
Dat kan beter!
[ afbeelding ]
Dit was gewoon schweinelachs hoor, waar die koe vandaan komt weet ik niet.quote:Op maandag 30 november 2009 18:34 schreef Marrije het volgende:
[..]
ik dacht dat schnitzels altijd van varkensvlees zijn, maar niet dus.
ah ok, maar op die van hem prijkte toch een lekker schijfje citroen? Ik weet niet wat die gele klodder op die van jou wasquote:Op maandag 30 november 2009 18:33 schreef Ian_Nick het volgende:
[..]
Nee, de deal was toch: vette schnitzel met niets erbij?
Ik heb die van Gert nagemaakt
quote:Op maandag 30 november 2009 18:35 schreef Marrije het volgende:
[..]
ah ok, maar op die van hem prijkte toch een lekker schijfje citroen? Ik weet niet wat die gele klodder op die van jou was
Thanxxxquote:Op maandag 30 november 2009 18:25 schreef Anniebab het volgende:
[..]
Jaaaah beetje drukke tijd voor Annie, maarre ik lees t altijd wel ff snel door hoor....Welcome Home trouwens......
jaja die 2 uit t weiland achter je wsquote:Op maandag 30 november 2009 18:35 schreef Ian_Nick het volgende:
[..]
Dit was gewoon schweinelachs hoor, waar die koe vandaan komt weet ik niet.
Maar ik heb wel vaker ineens iets met koeien.
dat dacht ik alquote:Op maandag 30 november 2009 18:35 schreef Ian_Nick het volgende:
[..]
Dit was gewoon schweinelachs hoor, waar die koe vandaan komt weet ik niet.
Maar ik heb wel vaker ineens iets met koeien.
Nee, de truc is dat je 'm zo plat mept dat de structuur enigzins intact blijft maar dat je 'm dus wél gewoon gaar krijgtquote:Op maandag 30 november 2009 18:37 schreef Teun_ZHV het volgende:
Zittie met een moker die hele structuur van dat vlees om zeep te helpen
Kutblackberry!quote:Op maandag 30 november 2009 18:38 schreef Marrije het volgende:
[..]
jouw kleurcompositie komt niet zo goed uit de verf, helaas
doen ze in kookprogramma's ookquote:Op maandag 30 november 2009 18:37 schreef Teun_ZHV het volgende:
Zittie met een moker die hele structuur van dat vlees om zeep te helpen
Kalfschnitzels nietquote:Op maandag 30 november 2009 18:34 schreef Marrije het volgende:
[..]
ik dacht dat schnitzels altijd van varkensvlees zijn, maar niet dus.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |