abonnement bol.com Unibet Coolblue
  zaterdag 23 juli 2011 @ 02:36:13 #226
305146 heloef
20, Een omgekeerde Saab
pi_99826834
Goed verhaal erg pakkend geschreven.
C'est la vie
Verliefdheid is voor de dommen
A lion does not lose sleep over the opinion of sheep
Hier sprak Tchock Heloefs lul is zo ondergewaardeerd.
pi_99827261
Mijn voorliefde voor Japanse meisjes.

Ik zag haar voor het eerst toen ik in een restaurantje van mijn sushi aan het genieten was. Mijn zakenreis naar Japan was nu halverwege en de jetlag was al aardig weggezakt. Ze werkte als serveerster in het restaurant waar ik zat en haar strakke lichaam viel me meteen al op. Ze had ogen waar je in kon verdrinken, een klein neusje en een paar borsten die mooi onopvallend overeind stonden, enkel bechermd door een BH en een smetteloos wit blousje.
Ze keek me met een vrolijke twinkeling in haar ogen aan terwijl ik haar bestelling opnam en het was aan haar blik te zien dat de interesse wederzijds was. De sushi smaakte trouwens uitstekend.

Aan het eind van de lunch kwam ze weer langs, nu om de rekening te geven. De rekening was dubbelgevouwen en toen ik het papiertje aannam voelde ik dat er een wat harder stukje karton in zat.
Haar adres en het einde van haar shift waren in gebrekkig Engels geschreven, maar de taxichauffeur wist het te ontcijferen; het bleek verrassend dicht bij mijn hotel te liggen.
Ik druk op de bel die naast haar appartementnummer zit en hoor een Japans zinnetje. Ik zeg in het Engels terug wie ik ben en ik hoor de deur al zoemen als ik nog bezig ben met mijn laatste zin.

Ze staat al in de deuropening op me te wachten, gehuld in een doorschijnend neglige en mijn erectie is plotseling en ontzettend hard, even duizelt het me voor de ogen door het bloedverlies van boven en de bloedtoename van onder.
Langzaam loop ik op haar af, mijn blik gaat naar haar fantastische lichaam met haar mooie, kleine borsten, een perfect zandloperfiguurtje en als toetje een nauwelijks zichtbaar streepje donker schaamhaar.
Ze is inmiddels binnen handbereik en mijn handen betasten haar als razenden, elk plekje van haar goddelijke lichaam in zich opnemend. Haar billen voelen stevig aan en via de kuiltjes in haar onderrug gaan zijn handen naar haar hals. De zoen is traag en vol overgave, ik hoor haar zacht binnensmonds kreunen. We schuifelen langzaam naar binnen en ik gooi de deur dicht met mijn heup. Ik weet nu al dat we de slaapkamer niet gaan halen...

Ik druk haar tegen de gangmuur aan en het betasten gaat verder. Mijn handen schuiven langzaam van haar billen naar haar dijen en ik duw ze uit elkaar. Mijn rechterhand volgt de vorming van haar billen totdat hij bij haar druipende kutje is. Ik raak zacht haar schaamlippen aan en onze zoen wordt heftiger en wilder. Ik laat mijn middelvinger in haar kutje glijden en weer terug, steeds sneller en steeds dieper. Ze kreunt weer en nu klinkt ze niet alleen opgewonden, ze klinkt bloed en bloedgeil. Haar kleine, strakke lichaam berijdt ritmisch mijn knalharde penis, nog steeds gevangen in mijn broek.

Net als ik denk dat ik het niet meer uithoud voel ik haar kleine handen over mijn buik naar mijn broek glijden. Met licht trillende handen maakt ze de riem en mijn gulp los. Ze betast mijn staalharde lul en even voel ik haar twijfelen. Misschien is mijn lul te groot, te westers? Maar er is maar 1 manier om daar achter te komen en ik besluit om tot de echte actie over te gaan.

Ik draai haar om zodat ze met haar gezicht tegen de muur staat, ruw duw ik haar dijen uit elkaar. Mijn kloppende lid staat al minstens 10 minuten te trappelen om binnen te dringen en het lijkt wel alsof hij haar kutvocht ruikt want hij heeft nog nooit harder gestaan. Met mijn linkerhand op haar heup en mijn rechter om mijn penis dring ik naar binnen, de weerstand is in het begin enorm. Haar kreun wordt een gil en 1 afgrijselijk moment denk ik dat ze te krap is. Maar dan glijdt hij verder in haar drijfnatte grot en haar gil wordt weer een kreun.
Ik neem haar hard en onbesuisd, mijn ene hand masseert haar borsten, de ander haar clit. Ik voel dat ze haar eerste hoogtepunt nadert en ik versnel mijn tempo. Zwaar hijgend neuk ik haar als een beest als ze luid gillend klaarkomt, maar ik ben nog niet klaar. Ik geef haar geen kans om te herstellen en ga ongenadig door. Een tintelend gevoel maakt zich meester van mijn tenen en ik weet dat mijn hoogtepunt ook niet lang meer op zich laat wachten en ik besluit het tempo nog meer op te voeren. De tinteling schiet mijn kuiten en bovenbenen door en ik kom schreeuwend klaar, net als zij.
Nog nabokkend van het intense genot blijven we een paar minuten staan, mijn penis nog steeds in haar..

Ik ben daarna nog eenmaal in mijn hotel geweest, om mijn spullen op te halen. De rest van mijn zakenreis heb ik bij haar doorgebracht. Ik heb haar naam nooit geweten maar ik zal haar nooit, nooit vergeten.
Op donderdag 8 november 2012 20:51 schreef Dj_Day-V het volgende:
Door PSV spelen jullie nu CL :') !
  zaterdag 23 juli 2011 @ 03:19:01 #228
341323 MsMessy
Fok jou, dikke doei
pi_99827272
Het is maar een simpel verhaaltje omdat het gedeeltelijk herschreven is vanuit een verhaal wat ik met een andere Fok!er heb geschreven en daarmee een voorzichtige eerste poging.


Een hete dag.

Ik lig op de luie stoel voor het open raam.Ik heb de moeite niet genomen om me echt aan te kleden. Het is gewoon te warm vandaag en dus heb ik alleen een slipje aan en ik speel wat met een nieuwe ketting die ik om heb gedaan.Het windje waait zachtjes maar het verkoelt niet genoeg. De zweetdruppeltjes vinden zachtjes parelend hun weg over mijn lichaam.

De kralenketting om mijn nek rolt bij iedere beweging over mijn borsten; sommige kralen raken m'n tepels waardoor die recht overeind zijn gaan staan.De hitte maakt me loom, ik adem met een zucht. Mijn handen beginnen over mijn lichaam te dwalen wanneer ik uit mijn ooghoek de buurman van de overkant zie zitten.

Hij kijkt naar me en dat wind me op. Ik zie hoe hij volgt wat ik doe en daarbij wrijft hij ongegeneerd met zijn hand over de duidelijk zichtbare bobbel in zijn broek.Daarna staat hij op. Ik hoop dat hij niet weg gaat want dit spelletje wil ik wel spelen.Maar met een glimlach op mijn gezicht zie ik hoe hij zijn broek uitdoet en weer rustig gaat zitten.

Hij rekt zich wat uit om te zien waar mijn handen blijven.Oh wat is hij toch lekker geil. Ik kijk hoe hij speelt met zijn pik terwijl hij naar me staart. Hmmm ik voel hoe mijn kutje reageert in een spasme en ik laat mijn vingers in mijn slipje glijden.

Ik zie hoe hij verlekkerd kijkt. hij probeert te zien waar mijn handen blijven. Daar kan ik wat aan doen en ik trek mijn nu toch al natte slipje uit. Zou hij het kunnen zien hoe nat ik ben? Oh wat is het warm en wat ben ik heet. Ik kijk naar de overkant terwijl ik weer in mijn stoel ga liggen. Zijn eikel ziet bijna paars van spanning en hij kijkt terug.

Hij knikt en wrijft over zijn lichaam. Mijn handen dwalen weer af naar mijn nu o zo natte spleetje. Ik speel met mijn klitje en duw een paar vingers in mijn grotje. Terwijl ik naar hem kijk lik ik even mijn natte vingers, om daarna snel weer verder te gaan. Ik zie de spanning in zijn lichaam stijgen en zelf voel ik hoe mijn lijf naar een orgasme snelt. Ik voel hoe de sidderingen door mijn lichaam golven en schokkend kom ik klaar. Ik kijk opzij en zie hoe hij klaarkomt. Terwijl hij nageniet laat ik hem zien hoe ik mijn kutje en mijn handen afveeg aan mijn slipje en deze in een envelop doe. Ik hoop dat hij het kan waarderen wanneer hij dit in de brievenbus vindt.

[ Bericht 1% gewijzigd door MsMessy op 23-07-2011 03:34:18 ]
  zaterdag 23 juli 2011 @ 03:19:05 #229
329736 Knetterkrankjorum
Ik ben knetter... Ik mag dat !
pi_99827275
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 juli 2011 03:17 schreef ValHallen het volgende:
Mijn voorliefde voor Japanse meisjes.

Een nieuwe schrijver :D en een heerlijk verhaal :9
komen er nog meer? O-)
-insert koosnaampje-
You cannot save a life, you simply delay death.
  zaterdag 23 juli 2011 @ 03:19:51 #230
329736 Knetterkrankjorum
Ik ben knetter... Ik mag dat !
pi_99827280
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2011 03:19 schreef MsMessy het volgende:
Een hete dag.

Ook al zo'n heerlijk verhaal :9~
ik hoop dat we er meer kunnen verwachten :)
wat een goeie nacht is dit *O*
-insert koosnaampje-
You cannot save a life, you simply delay death.
pi_99827286
quote:
10s.gif Op zaterdag 23 juli 2011 03:19 schreef Knetterkrankjorum het volgende:

[..]

Een nieuwe schrijver :D en een heerlijk verhaal :9
komen er nog meer? O-)
Wie weet :P
Op donderdag 8 november 2012 20:51 schreef Dj_Day-V het volgende:
Door PSV spelen jullie nu CL :') !
  zaterdag 23 juli 2011 @ 03:25:23 #232
341323 MsMessy
Fok jou, dikke doei
pi_99827317
quote:
10s.gif Op zaterdag 23 juli 2011 03:19 schreef Knetterkrankjorum het volgende:

[..]

Ook al zo'n heerlijk verhaal :9~
ik hoop dat we er meer kunnen verwachten :)
wat een goeie nacht is dit *O*
Als ik de tijd ervoor neem zal er best nog wel meer gepost gaan worden.
  zaterdag 23 juli 2011 @ 03:31:06 #233
329736 Knetterkrankjorum
Ik ben knetter... Ik mag dat !
pi_99827377
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2011 03:25 schreef MsMessy het volgende:

[..]

Als ik de tijd ervoor neem zal er best nog wel meer gepost gaan worden.
_O_ ^O^ dit topic moet weer wat gevulder worden :D
-insert koosnaampje-
You cannot save a life, you simply delay death.
  zaterdag 23 juli 2011 @ 03:47:18 #234
305146 heloef
20, Een omgekeerde Saab
pi_99827511
Met gepaste trots en enorm veel schaamte een verhaal geschreven door een onervaren tiener.

Behulpzaamheid loont

Ik loop hard, over straat. Plots zie ik een oudere vrouw met een gepijnigd gezicht op straat liggen. Ze heeft haar enkel verstuikt. Gelukkig voor haar woont ze 2 straten verderop en ik bent zo aardig om haar naar huis te helpen. Ze bied me geld aan maar ik weiger dit. Het was immers mijn burgerplicht. Plotseling glijd haar hand richting haar boezem, niet te snel, niet te langzaam. Het duurt even voor ik het doorheb maar ze staat zich uit te kleden. Ik voel mijn lul langzaam hard worden als ze een struikeltje naar je toe doet en in je oor fluistert: "Ik heb nog wat anders in de aanbieding..."

Ik kijk haar verschikt aan, ze ziet de angst in mijn ogen maar heeft prima door dat ondanks die angst wel geil geworden ben. Ze weet van mijn onervarenheid zonder dat we het er ooit over gesproken hebben. Ze fluistert in mijn oor “maak je niet druk en geniet ik weet dat het je eerst keer word” en ze gooit me op de bank. Ze knielt en wrijft over de harde bobbel die goed zichtbaar is door de trainingsbroek die ik aan heb. Ze wrijft er over en geeft kusjes op het textiel. Ondanks dat ik op ben van de zenuwen ben ik harder dan ooit te voren.

Dan staat ze op en loopt zo goed en kwaad als het kan naar achteren. Ze trekt langzaam haar jurkje uit, net langzaam genoeg om mij helemaal gek te maken. Dan laat ze het op de grond vallen. Haar prachtige lichaam doet mij slikken. Haar volle borsten en slanke postuur zijn hemels en ik kijk bijna kwijlend naar haar. Kon ik dit wel aan zo’n ervaren vrouw met zo’n goddelijk lichaam. Haar blik is vol van verlangen en ze loopt langzaam terug naar de bank. Ze gaat op me zitten mijn harde bobbel tegen haar kutje aan. Langzaam trekt ze haar BH uit meteen streel ik haar borsten en lik ik haar tepels. Zachtjes kreunt ze ik voel dat ze geniet “ga door, ga door alsjeblieft...” zegt ze op bijna smekende toon. Ik ga door met het likken van haar prachtige borsten. Ondertussen leid ze een van mijn handen naar haar kutje. Langzaam wrijf ik over het inmiddels nat geworden textiel. “Ga naar binnen” zegt ze en voorzichtig schuif ik haar slipje een beetje op zij.

Heel voorzichtig steek ik een vinger in haar, ik hoor een luide kreun en langzaam voer ik het tempo op terwijl ik ondertussen blijf likken aan haar grote borsten. Ik speel wat met haar clitje wat haar nog haar nog harden doet kreunen. Ik had nooit durven dromen dat ik aan zulke grote ooit zou zitten als simpele scholier. Ik voel haar langzaam een eerste hoogtepunt bereiken ik voer het tempo nog verder op en steek een tweede vinger in haar. Ze begint te schokken en haar kreunen worden luider en luider. Het vocht begint steeds meer uit haar kut te druipen en loopt over mijn handen heen, “ja...ja..ja...ik kom” hoor ik haar kreunen. Ik haal mijn vingers langzaam uit haar.

Ze duikt op haar knieën, nu is het mijn beurt. Nu laat ze er geen gras over groeien met een ruk trekt zij mijn broek naar beneden. Daarna volgt snel mijn onderbroek. Mijn lul staat recht overeind en ik zie haar genieten van het uitzicht. Ze likt langs haar lippen, zij wil mij en ik wil haar net zo. Ze geeft kusjes op mijn lul langzaam van beneden naar boven. Ze weet dat ik niks liever wil dan dat ze me pijpt met haar prachtige volle lippen. Daarom wacht ze af, stelt mij op de test en houdt zo de controle in eigen hand.

Ik wil haar bijna smekend zeggen pijp mij. Maar mijn ogen zeggen genoeg. In een keer laat ze mijn pik in haar mind glijden. De rillingen gaan over mijn rug zo’n heerlijk gevoel had ik immers nog nooit gevoeld. Lange diepe halen op en neer terwijl ze met haar tong rondjes draait rond mijn eikel. Deze vrouw weet wat ze doet, deze vrouw weet hoe ze een man moet verwennen. Terwijl ze me pijpt kijkt ze me aan met haar grote bruine ogen om te kijken hoe ik geniet. Telkens ziet ze een tevreden blik en gaat ze door. Haar volle lippen glijden heerlijk langs mijn eikel en de rest van mijn lul.

Dan staat ze op en loopt weer naar achter, zodat ik haar weer kan bewonderen. Ze heeft snel door gekregen hoe graag ik naar haar lichaam kijk. Ze speelt met haar slipje en laat deze net als haar jurkje langzaam naar beneden zakken. Ik moet me inhouden om niet aan pik te trekken die alleen maar harder wordt ondertussen. Ze loopt weer terug naar mij en gaat op mij zitten. Ze pakt mijn lul en drukt hem tegen haar schaamlippen en clitoris aan. Ze teast mij daar mee maar nog meer haarzelf.

Dan is het moment daar en glijdt mijn lul naar kletsnatte kut binnen. Ik kan mij niet meer inhouden en kreun luid net als zij. Ondertussen ontdoet ze mij van mijn jack en shirt. Heel voorzichtig gaat ze op een neer ik voel mijn stijve lul diep in haar kut verdwijnen. Langzaam begin ik mee te stoten waardoor het tempo omhoog gaat. Mijn gezicht druk ik tussen haar prachtige borsten en hoe sneller we gaan hoe lekkerder het wordt.

Ik voel het vocht langzaam uit haar stromen langs mijn lul. Ze kreunt luider en ik ook. Het zit er aan te komen voor ons beide. Ze kijkt me diep in mijn ogen aan die zeggen genoeg: zij gaat komen. Ik voel haar alleen maar natter worden en ze schreeuwt het uit van genot terwijl ze haar nagels in mijn schouder zet. Ze bereikt het hoogtepunt en ik weet dat de mijne ook niet lang op zich zal laten wachten. Op bijna smekende toon zegt ze “ik wil je zaad in me voelen, spuit me vol schatje alsjeblieft” meer had ik niet nodig. Ik begin lichtjes te schokken en doe mijn best om niet al te hard te kreunen. Met enorm kracht voel ik het zaad uit mijn lul spuiten. Ik zie dat ze het voelt, dat ik haar volspuit en dat ze met volle teugen van geniet.

Nadat ik mijn hoogtepunt heb bereikt loopt ze naar de douche terwijl er nog beetjes zaad en geil uit haar kletsnatte kutje komen. Ik bewonder haar kont die net als de rest van haar lichaam prachtig is. Ze draait zich nog een keer om en zegt: “Bedankt voor de goede zorgen, hoe heet je eigenlijk?”
C'est la vie
Verliefdheid is voor de dommen
A lion does not lose sleep over the opinion of sheep
Hier sprak Tchock Heloefs lul is zo ondergewaardeerd.
  zaterdag 23 juli 2011 @ 03:50:19 #235
329736 Knetterkrankjorum
Ik ben knetter... Ik mag dat !
pi_99827539
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2011 03:47 schreef heloef het volgende:
Met gepaste trots en enorm veel schaamte een verhaal geschreven door een onervaren tiener.

Behulpzaamheid loont

je heb talent ;)
blijf schrijven ^O^
-insert koosnaampje-
You cannot save a life, you simply delay death.
pi_99941299
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2011 03:47 schreef heloef het volgende:
Met gepaste trots en enorm veel schaamte een verhaal geschreven door een onervaren tiener.

Behulpzaamheid loont


Ik post dus nooit in SEX, maar even _O_
Anonimity is a bliss
  dinsdag 26 juli 2011 @ 16:29:34 #237
305146 heloef
20, Een omgekeerde Saab
pi_99965181
quote:
17s.gif Op maandag 25 juli 2011 23:01 schreef gewoonfaye het volgende:

[..]

Ik post dus nooit in SEX, maar even _O_
En je wordt bedankt. :')
C'est la vie
Verliefdheid is voor de dommen
A lion does not lose sleep over the opinion of sheep
Hier sprak Tchock Heloefs lul is zo ondergewaardeerd.
pi_100008676
Lekker verhaal heloef
pi_100010093
Tijd voor een beetje ontspanning
Bam! De deur valt in het slot. Eindelijk ben ik thuis. Ik gooi mijn jasje over de kapstok en trap mijn hakken in de hoek van de gang. Wat een zware dag zeg! De hele dag heb ik van afspraak naar afspraak moeten racen. De enige pauze van de dag was de file naar Amsterdam. Klagende klanten, een zeurende manager en volgens mij wel 100 telefoontjes. En ik had al zo slecht geslapen vannacht. Ik ben er helemaal kalar mee Maar thank God; het is weekend.

Als ik de kamer binnenloop blijf ik even staan en kijk naar de zachte bank recht voor mij. Als ik nu ga liggen dan val ik in vast en zeker in slaap en wordt ik pas morgen wakker, en dat zou zonde zijn natuurlijk. Wat zal ik vanavond eens gaan doen? Onrustig loop ik door de kamer van mijn appartement. Het moet wel iets actiefs zijn, anders is de avond snel voorbij gok ik. Ik zet de radio aan met het volume lekker hoog. “Who run the world? Girls!” klinkt het uit de speakers. Ik heb geen idee welke zender het is, maar dit nummer is wel lekker om de avond mee te beginnen. Eerst maar eens een frisse douche nemen, misschien komen er dan goede ideeën bij mij op. Terwijl ik voor mijn kledingkast in de slaapkamer sta bedenk ik mij wat ik vanavond aan zal trekken. “Vandaag is rood…” klinkt het vanuit de huiskamer. Ik begin te glimlachen; dit is de eerste keer dat Marco Borsato heeft bepaald welke kleur lingerie ik vanavond draag. Ik pak mijn rode kante BH en bijbehorende string uit de kast en loop richting de badkamer. Onderweg loop ik langs mijn grote spiegel en kijk er even in. Gelukkig zie ik er niet erg vermoeid uit. Even tuit ik mijn lippen, maak de bovenste 3 knoopjes van mijn blouse los en kijk zwoel in de spiegel. Mijn kante witte bh steekt mooi af tegen mijn, door de Griekse zon, gebruinde huid. Die vakantie is pas 4 weken geleden, maar het lijkt nu alweer vorig jaar.
Terwijl ik zo naar mezelf kijk bedenk ik mij dat ik eigenlijk nog best sexy kan zijn. Ik loop dan wel al tegen de 30, en ben nog steeds vrijgezel, maar aandacht van mannen zit ik niet om verlegen. Jammer dat daar alleen bijna geen tijd voor heb, of beter gezegd: geen tijd voor neem. Goede seks zou mij nu trouwens best goed doen denk ik zo. Lekkere passionele, actieve seks. Bij de gedachte gaat er een heerlijk gevoel door mijn buik. Ineens bedenk ik mij hoe lang dat wel niet geweest is. De laatste keer was met Peter. Nou ja, dat was eigenlijk niet eens goed, maar dat was wel mijn laatste keer dat ik met een man in 1 bed heb gelegen. En dat was alweer ruim voor mijn vakantie. Peter is pas 24 en eigenlijk veel te onzeker en ook te lief voor mij. Peter? Shit! Hij heeft mij 3 keer gebeld vandaag, maar ik had geen tijd om op te nemen. Snel pak ik mijn telefoon en kijk naar het scherm. Er staat een envelopje in beeld wat betekend dat ik een sms heb ontvangen. In de sms valt te lezen dat ik een voicemail bericht heb van Peter. Ik twijfel even, maar besluit toch af te luisteren.
“U heeft… 1… gemiste oproepen” klinkt het hakkelend vanaf de andere kant“ bericht ontvangen op… 13… juli 2011.. om…14 uur… 23”. Pfff ik heb niet de hele avond de tijd, gehaast druk ik op de 1-toets in de hoop dat ik daarmee zijn bericht te horen krijg.
“ Hey mop, eeuuh ik eeeuh spreek even een bericht in, want jij neemt je telefoon niet op” klinkt het een beetje onwennig. Het is duidelijk dat hij weinig ervaring heeft met voicemail-berichten. “Eeuh… Ik had even een vraagje over vanavond; heb jij liever een witte wijn of een rode?” Damn! Ik kijk even geschrokken voor mij uit. Helemaal vergeten, ik zou vanavond bij Peter komen eten. Een beklemmend schuldgevoel maakt zich van mij meester. Die jongen zal zich nu wel heel lullig voelen. Ik kijk op de klok; 10 over 9. Deze klok mag dan een beetje voor lopen, maar op tijd voor het etentje ga ik niet meer komen. Ik zoek mijn gemiste oproepen op en zie dat hij om 19.32 voor het laatst heeft gebeld. En nu? Denk ik bij mijzelf en gooi mijn Nokia op bed. Op het moment dat ik het op de dekens zie neerkomen klinkt het doodsaaie Nokia-sms-ontvangen-bericht: Piep, piep! Snel open ik het bericht, het is van Peter: “Denk maar niet aan mij hoor, 2 stukken zalm is voor mij geen straf:p”. Wat moet ik hier nu mee? Zal hij boos zijn? Als ik hem was zou ik erg boos zijn. Laat ik hem maar gewoon bellen en eerlijk vertellen hoe het zit. Dat doe ik dan ook.

Na het telefoongesprek, wat nog geen 5 minuten heeft geduurd, heb ik een erg vervelend gevoel. Ik snap niet helemaal waarom. Hij gaf aan dat hij het erg jammer vond, maar kon het wel begrijpen omdat ik het zo druk heb op mijn werk. Hij was totaal niet boos. Misschien vond ik dit laatste juist onbewust wel het meest vervelend. Had hij me maar de huid vol gescholden, gezegd dat hij me nooit meer wilde zien, of in iedere geval zijn stem verheven, maar niks van dat. Hij stelde zelfs voor om snel een nieuwe afspraak te maken. Ik weet niet eens meer wat ik daar op heb gezegd. “Vanavond gaat niet meer lukken” had ik nog wel gezegd, maar verder heb ik geen idee.

Mijn lust naar een leuke avond is totaal verdwenen en loop terug naar de keuken. Ik moet nog wel wat eten natuurlijk. Met een geïrriteerde ruk trek in de koelkast open en pak er een maaltijdsalade uit, trek het open en gooi het in een schaal. Terwijl ik terugloop naar de kamer begin ik de salade te mixen en te eten. Ik zet mijn laptop aan en ga er achter zitten. Ik mis iets; een lekker koud glas witte wijn. Even denk ik weer aan Peter, “doe toch die witte maar Peet” zeg ik in mezelf. Ik betrap mijzelf op een glimlacht. De arme jongen, ik hoop maar dat hij beseft dat het tussen ons niet gaat werken. Ik loop terug naar de keuken en schenk een glas Chardonnay in. Onderweg terug naar de laptop neem ik alvast een slok. “Hmmm, wat kan dat toch lekker zijn”

Aangekomen bij mij laptop zie ik dat Skype automatisch is ingelogd. Hier irriteer ik mij al sinds de aankoop van mij laptop aan, maar heb nooit de moeite genomen er verandering in te brengen. Ik wil het programma meteen afsluiten, maar zie dat iemand een teksbericht aan mij stuurt. Ik klik er op en zie dat het Erik is. Erik is een van de weinige jongens waar ik verliefd op ben geweest. We hebben ook een jaartje een relatie gehad, maar dat is helaas niks geworden. We chatten even over koetjes en kalfjes, we hebben elkaar ook al een hele tijd niet gesproken. Na zo’n 15 minuten vraagt hij of ik even mijn webcam aan kan zetten, want hij heeft mij al zo lang niet gezien. Ik heb niks te verbergen dus ik klik op het icoontje voor een beeldgesprek. Na een paar seconden zie ik hem zitten; zijn donkere korte haren vallen direct op, maar al snel valt mij zijn verbaasde blik op. Terwijl ik hem hoor zeggen “dit had ik niet verwacht”, kijk ik naar het beeldje waar ik zelf te zien ben. Daar zit ik dan met mijn blouse nog steeds open voor de webcam. Omdat de stoel vrij hoog is, of de tafel met laptop laag, zit ik een beetje naar voren gebogen en is mijn cup B goed te zien. Snel schuif ik uit beeld en fatsoeneer mijzelf. Hij begint te lachen “Waar ga je nu heen? Met zo’n lichaam hoef je je nergens voor te schamen hoor. Dit is niet de eerste keer dat ik je zo zie he”. Ik kan er wel om lachen “Trouwens, is dat niet die BH die we in Brussel hebben gekocht?” zegt hij. Ik denk terug aan het weekendje Brussel met Erik. Wat was dat genieten zeg. We waren toen een maand of 2 samen en hebben niet heel veel van Brussel gezien behalve elke hoek van onze hotelkamer. Ik krijg het warm als ik er aan terug denk. “Dat is hem he” zegt hij. Ik knik. “ Weet je ook nog dat de wasbak los kwam van de muur” zegt hij plagend. Ik herinner mij hoe ik mij schaamde toen we het hotelpersoneel moesten uitleggen dat de wastafel “zomaar” naar voren kwam. Elke keer als ik in een hotel een wastafel zie, en dat is heel vaak voor mij werk, denk ik terug aan dat incident. Terwijl ik op de rand van de wasbak zat, hadden wij hevige seks, totdat we een harde klap hoorden en ik naar voren viel in de sterke armen van Erik. Hij vond dat staande standje waarbij hij mij optilde wel opwindend en ging vrolijk verder, maar ik kon alleen nog maar lachen. Ik raak best opgewonden en vrolijk van de herinneringen aan Erik. De gedachten aan zijn lichaam maken mij warm van binnen. Snel neem ik een slok van mijn koude Chardonnay. Als ik mijn glas neerzeg voel ik een druppel op mijn onderlip en lik deze met mijn tong op. Ik verbaas mijzelf erover hoe langzaam en sensueel ik dat doe. Ik zie dat Erik ondertussen zijn blauwe blouse heeft uitgetrokken en met zijn prachtig gebruinde en redelijk gespierde torso achter de webcam zit. Ik krijg een enorm verlangen naar zijn sterke armen maar vind het ook wel een beetje raar. “Waarom doe je dat?” vraag ik. Heel ondeugend zegt hij “ik kreeg het een beetje warm van je Tes”. Ik kan mijn ogen niet van hem af krijgen en voel mij erg opgewonden. “Weet je nog dat we dit wel eens deden als jij in het buitenland zat?” zegt ie, nu nóg ondeugender. Natuurlijk weet ik dat nog, denk ik bij mijzelf. Als ik voor de zaak naar het buitenland was hielden wij ons seksleven een beetje bij via de digitale snelweg. Ik vond het dan ook erg leuk om hem om te winden door mijn lichaam te tonen voor de webcam. “Dat is alweer een tijd geleden” probeer ik heel droog te zeggen. “Ik denk er nog vaak aan terug hoor” zegt hij met een glimlach op zijn mond. Ik neem nog een slok van mijn Chardonnay en merk dat dit de laatste slok uit het glas is. Ik sta op om de fles te halen. Terwijl ik richting de keuken loop hoor ik “Hmmm dat kontje”. Als ik in de keuken sta moet ik even lachen. Wat is het toch een schatje he. Ik giet mijn glas veel te vol, neem nog een slok uit de fles, en loop terug naar de kamer. Hij zit nog steeds naar zijn scherm te staren en is zichtbaar blij dat ik weer in beeld ben. Tijdens het lopen is er wat wijn over mijn handen gestroomd. Ik doe mijn gezicht dicht bij de webcam en begin mijn vingers sensueel schoon te likken. Ik zie direct dat hij 1 van zijn handen naar beneden laat gaan. “handjes boven tafel he” zeg ik zwoel ik de webcam. Hij lacht en gehoorzaamd als een goed getrainde hond. Ondertussen steek in 2 vingers in mijn mond en laat ze ritmisch in en uit gaan. Ik zie dat hij er erg opgewonden van wordt. Hij zegt ineens ook niet zoveel meer. Het lijkt wel of hij er een beetje van schrikt. Al moet ik zeggen dat het voor mij ook een enorme verassing is dat wij ooit nog eens op deze manier contact met elkaar zouden krijgen. Ik doe mijn blouseje weer los waarop hij direct reageert: “Hé dit beeld komt mij bekend voor”. Deze keer schuif ik niet buiten beeld maar kneed ik zachtjes in mijn BH. Ik merk dat ik nu heel erg opgewonden raak en vraag mij af of het nu door hem komt of door mijzelf.
Plotseling staat Erik op en knoopt zijn broek los. Daar staat hij dan. Ik zie nog een randje van zijn bovenbenen boven zijn bureau uitkomen en aan de bovenkant van het beeld zie ik nog net zijn navel. Daartussen een witte strakke boxer met een zichtbaar opgezwollen vulling. Toch leuk om een beetje resultaat van je werk te zien en denk even terug aan de clinic resultaatgericht werken waar ik mij de afgelopen week mee bezig heb gehouden. Wat zullen ze op kijken als ik dit als voorbeeld gebruik tijdens de presentaties. Ik lach even, maar betrap mijzelf erop dat ik afgeleid wordt door exerne factoren, en dat is nou net wat je niet wilt met resultaatgericht werken. Ik focus mij weer op het beeldscherm waar ik Erik over de bobbel in zijn broek zie wrijven. Ik spring op van mijn stoel en sprint naar mijn slaapkamer. Snel trek ik al mijn kleren uit en houdt alleen mijn lingerie aan. Even kijk ik weer in de spiegel en haal mijn vingers heel even over de voorkant van mijn string. Een siddering gaat door mijn lichaam. Wow wat ben ik opgewonden! Ik doe mijn blauwe, satijnen badjas aan en loop terug naar de kamer waar ik de gordijnen dicht doe. Ik zie dat Erik weer is gaan zitten maar nu wel een hand onder zijn bureau zit. Ik wil een corrigerende “ Ah ah” uitbrengen en steek mijn wijsvinger al op, maar als hij mij ziet zit hij netjes met zijn handen boven het bureau. “Brave jongen” zeg ik. Hij begint weer ondeugend te lachen maar zegt niks. “Ken je deze nog” zeg ik, waarmee ik doel op de badjas. “Jazeker” zegt hij weer erg ondeugend, gevolgd door “zitten mijn pretvlekken er nog op”? Ik begin te lachen en maak mijn badjas rustig los. Voorzichting ontbloot ik mijn schouders en ik sta op. De badjas valt van mij af en mij witte lingerie straalt in het licht van mijn laptop. Het is voor de rest donker in de kamer en de laptop geeft zo weinig licht dat de rest van mijn lichaam nauwelijks zichtbaar is. “Kan er een lichtje aan?” vraagt Erik. “Natuurlijk schat” en ik doe een lamp naast mijn laptop aan. Zei ik nou schat? Ik betrap mijzelf er op dat ik mij weer in de tijd waan dat Erik en ik nog samen waren. Ach wat maakt het ook uit! Terwijl de radio het nummer Dirty van Christina Aguilera speelt begin ik, voor zover ik het ken, haar dansje na te doen. Ik zie dat Erik dit leuk vind het zelfs ook een poging waagt. Als hij zich omdraait zie ik zijn mooie volle billen in de strakke boxer. Ik krijg zin om er aan te zitten en zeg dit ook tegen hem. Als hij weer met zijn voorkant naar de webcam staat zie ik hoe hard zijn pik is. Dit windt mij nog meer op waarom ik met mijn borsten begin te spelen. Erik begint staand over de bobbel in zijn boxer te wrijven. Ik wil hem weer corrigeren, maar het lukt niet. Ik wil dat hij door gaat! Ik hoor hem zachtjes kreunen. Van mij borsten ga ik naar beneden en begin over mijn string te wrijven “hmmm mag je BH uit lekkerding” hoor ik uit mijn speakers. Ik gehoorzaam gewillig waarop ik de reactie “hmmmm schatje ik wou dat je hier was” krijg. Hé hij zei ook schatje…

“Zo geil ben ik volgens mij nog nooit geweest” zeg ik terwijl ik mijn string een beetje naar beneden doe. Erik heeft ondertussen zijn piemel uit zijn boxer gehaald en is zichzelf aan het verwennen met zijn handen. Hoewel het mij niet veel uitmaakt is Erik vrij groot geschapen, maar zo voor de webcam lijkt zijn 21 cm nog wel groter. Het ziet er zo opwindend uit!
Ik heb ondertussen mijn string uitgedaan en sta volkomen naakt in de kamer. Mijn vingers glijden over mijn clit en ik kreun van genot. Voorzichtig doe ik 1 vingen naar binnen, maar omdat dit erg makkelijk gaat komt al snel de tweede vinger er bij. Ik ben echt heel nat! Terwijl ik Erik hard aan zijn piemel zie trekken stoot ik mijn vingers hard en snel naar binnen. Ik kan mijn aandacht moeilijk op het scherm houden, maar als ik weer even kijk zie ik het sperma van Erik voor de webcam langs spuiten op zijn bureau. Ik hoor hem hevig kreunen. Hmmmm…. Een herkenbaar geluid. Nu hij klaar is begint hij heel geil tegen mij te praten en te bewegen voor de webcam. Hierbij laat hij zijn tong sensueel voor de webcam langs gaan. Niet veel later kom ik heerlijk klaar met 2 vingers in mij en 1 hand op mijn borst. Hijgend laat ik mij achterover vallen op de stoel. “Pff even bijkomen hoor” zeg ik en neem nog een slok van mijn Chardonnay die al wat minder koud is geworden, maar nog steeds verkoelend werkt. Ik hou het glas tegen mijn rode wangen en weet niet zo goed wat ik moet zeggen. Gelukkig breekt Erik de stilte “Dat was weer ouderwets lekker he” zegt hij met zijn bekende glimlach. Hij houdt een foto van mij voor de webcam “Zo was het net of je hier was” zegt hij terwijl ik zijn sperma over mijn gezicht op de foto zie druipen. Hij lacht hoorbaar. “Zo heb ik jou ook vaak mogen aanschouwen Dirty Tes!” Ik lach en denk terug aan het gevoel van zijn warme zaad over mijn gezicht.
Ik voel me heerlijk relaxt op dit moment. Het is ondertussen een uur of 1 en de fles chardonnay is bijna op. Erik is nog steeds online en we hebben erg veel lol gehad. Eigenlijk verlang ik er naar om in zijn armen heerlijk in slaap te vallen. Maar helaas, hij zit nu in New York en is daar niet alleen voor zijn werk, maar woont daar ook. “Ooh wat voel ik mij heerlijk ontspannen” zeg ik tegen hem waarop hij aangeeft hetzelfde te ervaren. Helaas heeft hij een afspraak de volgende dag en is het toch echt tijd om te gaan slapen. We nemen afscheid en ik sluit direct de laptop af om mij klaar te maken om naar bed te gaan. Als ik eindelijk, met een voldaan gevoel, in bed lig krijg ik nog een sms’je: Ik mis je! Kus Peter…
pi_100019995
Hoofdstuk 2

“Nog eentje dan maar Tes”? vraagt Peter met een fles rode wijn in zijn hand op een toontje of ik al stomdronken ben. Ik giechel een beetje en geef kort en resoluut antwoord: “Natuurlijk!” Ik zit bij Peter op de bank. We zouden een film gaan kijken, maar hadden het zo gezellig dat die film er niet van is gekomen.
Terwijl hij voor mij staat en mijn wijn inschenkt bekijk ik hem van top tot teen. Het is een mooie, slimme vrolijke jongen. Ik vraag mij alleen af of hij mij aan kan. Ik kan nogal dominant zijn en heb dan ook wel wat tegenkracht nodig. Maar het is echt een hele lieve jongen.“Wil je er nog iets lekkers bij”? vraagt hij, waarop ik uitdagend naar zijn kruis wijs en zeg “Jazeker!”
Langzaam komt hij naar mij toe lopen. Ik zie in zijn ogen dat hij wel weet wat ik wil, en volgens mij heeft hij daar totaal geen problemen mee. Als hij voor mij staat buig ik vanaf de bank naar voren toe en begin kusjes op zijn broek te geven ter hoogte van zijn kruis. Hierbij pak ik zijn kont stevig vast en knijp af en toe in zijn stevige billen. Zijn adem gaat sneller en als ik omhoog kijk zie ik zijn hart bonken door zijn strakke shirtje. Langzaam begin ik zijn riem los te maken. Daarna laat ik hem even met rust en trek mijn shirtje uit. Hij kijkt vol verlangen naar mijn borsten die nog verpakt zitten in mijn donderblauwe BH. Ik voel mijn tepels tegen mijn BH drukken. Hij steekt 1 van zijn handen in mijn Bh en begint mijn borst heel zachtjes te masseren. Mijn zijn wijsvinger streelt hij heel zachtjes mijn tepel. Met een onverwachte snelle beweging trek ik zijn broek naar beneden en begin wild zijn bobbel in zijn boxer te zoenen en te likken. De bobbel wordt al snel een harde staaf die ik met textiel en al in mijn mond neem. Hierbij gebruik ik erg veel speeksel en zijn boxer bevat dan ook al snel een grote natte plek. Hij kreunt van genot. Tergend langzaam trek in zijn boxer uit en lik de binnenkant van zijn bovenbenen. Steeds dichter bij zijn piemel. Als ik eindelijk bij zijn kale ballen aan kom neem ik deze met 1 hap in mijn mond en begin stevig te sabbelen. Peter geeft een kreet van opluchting en genot. Terwijl ik dit doe pak ik zijn harde piemel vast en begin deze langzaam te masseren. De gedachte om straks die harde piemel in mij te voelen maakt mij super heet en erg nat. Ik haal zijn ballen uit mijn mond en begin de stam van zijn piemel te likken. Steeds verder tot het topje. Aangekomen bij zijn eikel draai ik er met mijn tong rondjes om terwijl ik heb in mijn mond neem. Ik laat hem steeds dieper in mijn mond komen. Ondertussen ben ik zo geil geworden dat ik met mijn hand in mijn broek zit en zachtjes over mijn clit wrijf. Hmmm ik ben zo geil aan het worden. Tijdens het pijpen kijk ik omhoog, recht in zijn ogen. Ik zie dat hij geniet. Ik ga steeds sneller pijpen, nu met 2 handen om zijn piemel en zijn eikel in mijn mond. Er zit veel speeksel in mijn mond en je hoort het soppen als zijn piemel met hoog tempo in en uit gaat. Ik merk dat zijn ademhaling nu wel erg snel gaat en dat hij op het punt staat om klaar te komen. Ik stop met pijpen en kijk omhoog. “Peter, neuk mij” zeg ik hem. Dit herhaal ik nog 2 keer terwijl ik mijn broek en slipje onhandig maar snel uitrek. Ik ga met mijn handen tegen de muur aan staan en buig een beetje naar voren. “Peter neuk mij hard!”. Dit laat Peter geen 2 keer zeggen en voor ik het weet stoot hij zijn harde piemel achterlangs bij mij naar binnen. Ik kreun het uit van genot. Peter pakt mij hard bij mijn middel en bij mijn borsten vast. Af en toe knijpt hij hard in mijn tepels wat eigenlijk een beetje pijn doet, maar toch ook wel erg opwindend is. Zo ken ik die jongen helemaal niet. Normaal is hij meer van het tedere werk en houdt hij het sowieso niet zo lang vol. Maar nu blijft hij maar gaan. En wat is het lekker. Ik hoor zijn ademhaling sneller en sneller gaan en voel zijn zweet van alle inspanning. Even kijk ik achterom om zijn gezicht te zien, ik zie dat niet Peter mij aan het neuken is, maar dat Erik mij hard van achteren neemt. Even snap ik het niks van, maar ik denk er verder niet over na en geniet gewoon verder. We zijn nu ook niet meer bij Peter thuis, maar in mijn appartement. Ook dit neem ik voor kennisgeving aan en geniet verder. Dan hoor ik Erik hard kreunen en zijn tempo verlagen. Ik voel een klein beetje van zijn warme zaad uit mij stromen en via mijn bovenbeen een weg banen naar beneden. Langzaam trekt hij zijn piemel uit mij en neemt hierbij een klodder van zijn zaad mee welke heel langzaam valt en uiteindelijk met een harde klap uit elkaar spat op mijn vloer. Huh!?! Ik wordt geschrokken wakker. Ik voel me in de war, maar toch ook een beetje geil. Vooral de eerste paar seconden snap ik weinig van wat er aan de hand is. Daarna begrijp ik dat het een droom was. Een hele rare droom, maar ook een erg lekkere. Even moet ik lachen, wat kan het menselijk brain toch raar tekeer gaan. Dan kijk ik geschrokken naar de wekker: 08.28. Hmmm het is zaterdag. Ik draai ik mij om en val weer in slaap.
  donderdag 28 juli 2011 @ 03:40:21 #241
329736 Knetterkrankjorum
Ik ben knetter... Ik mag dat !
pi_100033693
Een begin
die op verzoek verder geschreven kan worden, maar iemand anders mag hem ook afmaken.

Kronkelend ligt ze onder hem, genietend van zijn aanraking.
Zijn vingertoppen die lichtjes over haar huid strelen, zijn tong die cirkelend rond haar tepel glijdt.
Een licht gehijg komt uit haar mond, ze wil hem, wil dat hij verder gaat, wil dat hij stopt.
Gek wordt ze van hem, zijn vingers plagen haar, strelen haar bovenbenen, steeds dichter bij haar natte kutje komen ze…
Ze wil hem voelen, maar hij gaat niet verder, gaat weer terug, ondertussen neemt hij 1 van haar harde tepeltjes in zijn mond, zachtjes knabbelt hij erop.
Genietend ziet hij haar reactie, de zachte kreuntjes die ze uitstoot, haar lichaam die kronkelt van genot, haar borsten die op en neer gaan door haar gehijg.

Er is een derde persoon in het spel, iets wat de eerste 2 niet doorhebben.
Genietend staat hij bij het raam, zijn hand streelt zachtjes over de bobbel in de zijn broek, terwijl hij ziet hoe het stel elkaar gek maakt.
De man die de vrouw naar een hoogtepunt werkt, zijn rug en schouders gespierd, zijn aandacht volledig op hem gefocust.

Hij heeft dit stel al vaker begluurt, stiekem hopend ooit betrapt te worden, hopend dat hij als een wonder een keer mee mag doen.
Een fantasie, hij weet het, 1 die hoogstwaarschijnlijk nooit uitkomt.

Het stel is al een stap verder, de vrouw, met haar stevige heerlijke tieten, zit nu bovenop de man.
Haar tieten gaan bij elke beweging heerlijk op en neer, hij ziet hoe ze met haar handen haar tepels streelt, knijpt.
Ze berijdt haar man alsof haar leven ervan af hangt, sneller gaat ze op en neer, hij hoort de man kreunen en ziet hoe ze elkaar geil aankijken.

Ondertussen is hij ook al bezig met zichzelf, ziet zijn eikel glimmen in het maanlicht, zachtjes begint hij met trekken, zijn ogen gefocust op het stel…
-insert koosnaampje-
You cannot save a life, you simply delay death.
  donderdag 28 juli 2011 @ 03:53:40 #242
329736 Knetterkrankjorum
Ik ben knetter... Ik mag dat !
pi_100033758
erg lekkere verhalen chicka :9
komt er nog een hoofdstuk 3?
-insert koosnaampje-
You cannot save a life, you simply delay death.
pi_100035435
quote:
14s.gif Op donderdag 28 juli 2011 03:53 schreef Knetterkrankjorum het volgende:
erg lekkere verhalen chicka :9
komt er nog een hoofdstuk 3?
Dank je:D

Als ik weer even tijd heb zal er een vervolg komen.
Jouw verhaal begint ook goed hoor Knetter :9
pi_100039247
Hoofdstuk 3

“Goede morgen mevrouw van Doorn” zegt de opgewekte bediende. “Pff hoe vaak moet ik het nog zeggen”? “Zeg maar gewoon Tessa hoor” Ik lach naar hem. Hij weet het dondersgoed, maar geniet elke keer weer van mijn reactie. En dat kleine beetje genot wil ik hem niet onthouden. “Doe maar een cappuccino mister Wiseguy” zeg ik hem en hij loopt lachend naar de stapel met kopjes.
Mister Wiseguy heet eigenlijk Carlo. Zoon van een Italiaanse vader en een Nederlandse moeder. Zijn vader woont in Italië en zijn moeder is opnieuw getrouwd met de eigenaar van de croissanterie “Aude” welke op loopafstand is van mijn appartement. Ik kom hier geregeld een broodje halen als ik weer eens niks in huis heb. Zo ook vandaag.

Ik ga zitten aan een tafeltje met een stapel kranten. Het is zaterdagmiddag, kwart over 2, en ik ben de enige klant. Nog een beetje suf van het uitslapen staat ik naar de krant terwijl ik Carlo van achter de bar hoor vragen “Wil je er niks bij eten Tessie Bessie?”. Tessie Bessie? Ik bedenk mij ineens dat mevrouw van Doorn nog zo slecht niet was. “Ja lekker” zeg ik een beetje afwezig terwijl ik de kopjes in de Telegraaf vluchtig screen. Carlo staat nu naast mij en zet de cappuccino voor mij neer. “Per favore” klinkt het prachtig Italiaans uit zijn mond. “ Dank je” is mijn nuchter Hollandse antwoord”. “Doe er maar een ontbijtje bij” zeg ik tegen hem terwijl ik mijn ogen van de krant haal en hem doordringend aankijk. “komt voor de franse bakker” zeg hij met een glimlach en spoed zich terug naar zijn plek achter de bar. Carlo heeft zijn eerste 12 levensjaren in Italië gewoond, en is daarna verhuisd naar Nederland. Hij spreekt de Nederlandse taal vloeiend en heeft ook geen problemen met lezen en schrijven. Ik kijk hem even na en zie hoe snel hij alles pakt en klaar maakt. Zelfs als er maar 1 klant is werkt hij alsof de hele zaak vol zit. Dit kan ik wel waarderen.
Carlo is een hele mooi echt Italiaanse jongen. Zwart, glimmend, gladgekamd haar met een stoere blik in zijn ogen. Ik schat hem een jaartje of 19, maar heb het idee dat hij hier jaren werkt. De eigenaar heb ik nog nooit gezien, eigenlijk runt Carlo de zaak alleen. Hij is gemaakt voor dit vak. Spontaan, vrolijk en erg klantgericht. Maar hij moet het niet alleen hebben van zijn vlotte babbel. Hij kan ook erg hard werken en toch kwaliteit leveren. Een hardwerkende charmeur is de mooiste omschrijving voor deze jongen. Waarschijnlijk moet hij de meiden van zich af slaan. Even beeld ik mij in hoe Carlo wilde seks heeft met een mooi, blond, oer-Hollands willekeurig meisje. Zij ligt op haar rug op tafel en Carlo stoot mijn zijn strakke lichaam stevig tegen haar lichaam aan. De stoere blik nog steeds in zijn ogen. Het meisje kreunt, maar Carlo geeft geen krimp en gaat stevig door. Door deze gedachte denk ik even terug aan gisterenavond. Wel gek dat ik Erik al lang niet gesproken heb en dat het toch zo vertrouwd was, al waren we niet eens bij elkaar. Waar zal hij nu aan denken? Wat zal hij nu aan het doen zijn? Ik schrik er een beetje van hoeveel ik aan hem denk. En dan ook die droom nog eens van vannacht. Zal er een betekenis achter zitten of verwerken mijn hersenen gewoon de gebeurtenissen van de afgelopen tijd. Ik ga maar uit van het laatste.

Na de droom van vanmorgen was ik weer heerlijk in slaap gevallen. Tegen 11 uur werd ik weer wakker. De zon staat in de ochtend vol op mijn slaapkamer en het was erg warm geworden. Mede daardoor, en waarschijnlijk ook door de droom die ik had, voelde ik mij erg zweterig en klam. Het was tijd om te douchen. Ik kleedde mij rustig uit en keek nog even via de spiegel naar mijn naakte lichaam en duw even mijn borst naar voren. Glimlachen geef ik mijn spiegelbeeld een kusje en zeg: “Daar zou ik wel een hete nacht mee willen beleven”. Eenmaal in de badkamer aangekomen merkte ik dat het hier nog erg koud was. Snel zet ik de kraan van de douche aan en draai de temperatuur wat warmer. Terwijl de douche aan het opwarmen is voel ik dat mijn tepels erg hard worden. Ik keek er naar en zag kippenvel rond mijn tepels. Mijn borsten stonden recht naar voren. Brr.. Het is echt koud hier! Snel stap ik onder de douche, die nu wel een beetje erg warm is. De hele badkamer staat onder de stoom. Als ik een beetje gewend ben geraakt aan de temperatuur begin ik mijn haar te wassen. Het is ondertussen erg warm in de badkamer en mijn lichaam heeft de warme temperatuur over genomen. Mijn lichaam gloeit. De shampoo voelt koud op mijn hoofdhuid. Een druppel koude shampoo valt van mijn hand vlak naast mijn tepel. Ik zie de lichtblauw gekleurde druppel shampoo over mijn borst druipen. Ik draai mij even met mijn borst richting de straal water en de shampoo spoelt langzaam weg. Na het wassen van mijn halflange, donderblonde haren, pak ik de douchegel en doe een beetje op een washand. De washand heb ik even nat gemaakt onder de straal water, maar nog niet helemaal doorweekt. De washand leg ik op mijn borst. Het verschil van de warme borst en de koude douchegel is erg opwindend. Mijn tepels staan dan ook weer recht overeind. Ik begin mijn borsten in de soppen. De zachte warme washand met de koude douchegel voelt heerlijk aan. Omdat de washand niet helemaal doorweekt is, zijn er nog hardere stukje die heerlijk voelen als ze over mijn tepels schuren. Ik voel dat ik een beetje geil wordt. Nadat ik de rest van mijn lichaam heb ingezeept, pak ik de douchekop en begin alles af te spoelen. Het schuim stroom over mijn lichaam naar beneden. Wat kan douchen toch lekker zijn. Nadat ik alles schoon heb gespoeld blijf ik nog even een tijdje onder de warme douche staan. Nu heb ik even de tijd om terug de denken aan de droom van vanmorgen. Waar was het begonnen? Ik kan mij er eigenlijk niet veel van herinneren. Ik weet nog dat ik Peter aan het verwennen was en dat ik enorme zin kreeg dat hij in mij kwam en ineens was Erik mij aan het neuken tegen de muur van mijn eigen appartement. Bij die gedachte voel ik mij nog meer opgewonden raken. Zachtjes wrijf ik over mijn borst terwijl ik terugdenk aan de hijgende, zwetende Erik die mij hard op mijn billen slaat terwijl hij stevig in mij stoot. Hmm, straks maar even kijken of hij online is. Ik heb zin, en ik ben niet te stoppen! Mijn hand gaat rustig naar beneden en ik begin mijn clitje te strelen terwijl ik met mijn andere hand zachtjes in mijn borst kneed. Het lijkt wel of de geilheid van gisterenavond nog steeds in mijn lichaam zit. Ik verbaas mij er over hoe snel ik tegen mijn hoogtepunt aan zit. Even doe ik rustig aan, maar ik bedenk me snel en ga met 1 vinger naar binnen. Ik weet natuurlijk precies de plekjes te vinden en laat mij heerlijk gaan. Mijn kontje duw ik tegen de koude muur aan wat een extra siddering door mijn lichaam laat gaan. Het duurt dan ook niet lang voor ik trillend en hijgend mijn hoogtepunt bereik. Ik sta te trillen op mijn benen en voel me licht in mijn hoofd worden. Pff even zitten hoor. Ik plof neer in de douchecel en voel de koude vloer tegen mijn warme lichaam. Het water stroomt over mijn hoofd en ik heb moeite adem te halen zonder een slok water binnen te krijgen. Maar het water voelt heerlijk ontspannend.

“Staat er nog wat interessant in?” Carlo staat naast mij met een dienblad vol lekkere kleine franse hapjes. Ik merk dat ik nog steeds naar hetzelfde artikel zit te staren. “Waar gaat het over?” vraagt hij. “Niks bijzonders” zeg ik, en hoop dat hij niet door gaat vragen, want ik heb eigenlijk geen idee. “Dat ziet er lekker uit” zeg ik om de aandacht van de krant af te houden. Met een trotse blik zet Carlo het ontbijt voor mij neer en geeft mij een knipoog. “Wel een beetje laat voor een ontbijt he” zegt hij lachend. “Een wilde nacht gehad?” vraagt hij er ondeugend achteraan. Ik trek mijn wenkbrauwen op en kijk hem doordringend, maar met een kleine ondeugende glimlach, aan en zeg: ”Zoiets vraag je niet aan een dame” zeg ik “dat zouden jullie Italianen toch moeten weten”. Hij begint te lachen “Ik heb ook een beetje ongemanierd Nederlands bloed he”. “Ja dat is te merken” zeg ik waarop ik Carlo vragend zie kijken hoe ik deze opmerking bedoel. Mijn knipoog in zijn richting stelt hem gerust en ik begin aan het ontbijt. Terwijl Carlo van alles aan het schoonmaken is heb ik toch wel zin om de conversatie te vervolgen. Ik ben wel benieuwd hoe Carlo met meisjes is “Hoe staat het in de Amore” vraag ik hem. “Ja wel goed hoor” is zijn antwoord waaruit blijkt dat hij hier niet zoveel over kwijt wil. “Oh” zeg ik, “vertel…”. Hij kijkt me een beetje verlegen aan en vraagt “wat wil je horen?”. “Nou.. is ze Nederlands? Vraag ik. “Soms wel” zegt hij waarop ik begin te lachen. “Ouwe loverboy” Deze opmerking kan Carlo niet waarderen. Hij kijk mij streng en geïrriteerd aan en zegt “Ik heb respect voor vrouwen en ben dus geen loverboy, begrepen?”. Weer moet ik lachen “zo letterlijk moet je het niet opvatten hoor mister Macho”. Hij zegt niks meer.
“Dus je bent lekker vrijgezel”? “Hm hm” knikt hij, nog steeds geïrriteerd over de loverboy-opmerking. Ik plaag hem nog wat verder “en wat wordt het vanavond, Nederlands of Italiaans”? “Of heb je liever wat anders?”. Dan kijkt hij mij weer lachend aan en zegt “Ik heb liever een Nederlandse vrouw van 29 die hier in de buurt woont en gek is op Frans ontbijt. “Blond”? vraag ik. “Donkerblond” is het antwoord. “Die zijn moeilijk te vinden” zeg ik plagend.
“Verder nog eisen”? vraag ik terwijl ik op sta. “Ze moet altijd geil zijn” zegt hij terwijl hij mijn briefje van 20 euro aanneemt. “Het is goed zo hoor” zeg in doelend op het wisselgeld. “Koop er maar een mooi kado van voor je minnares” zeg ik en loop lachend naar de uitgang. “Bedankt he mister Wiseguy”. “Jij ook bedankt Tes” “Tot snel” Als ik de zaak uitloop zie ik in de spiegeling van het raam Carlo naar mijn kont kijken. Lachen verlaat ik de zaak en zwaai nog even als ik langs het raam loop. Nu snel naar huis. Misschien is Erik wel weer online…
pi_100077146
Hoofdstuk 4
Het is een erg warme dag vandaag. In Aude was het lekker koel, maar weer buiten aangekomen voel ik meteen weer plakkerig van het zweet. Het is een stralende dag, zo tegen de 30 graden gok ik, maar de zon is al over zijn hoogtepunt heen. De klokken van een kerk in de buurt slaan drie keer. Het is ongeveer 5 minuten lopen naar huis, maar met dit weer is dat geen straf. Ik vraag me af waarom ik niet naar het strand ben gegaan. Nu is het een beetje laat om nog te vertrekken. Waarom loop ik eigenlijk zo snel? Ik kan eigenlijk geen antwoord geven op die vraag, maar denk dat het toch met Erik te maken heeft. Zal hij online zijn? Terwijl ik mij dit afvraag loop ik langs een groepje jongens van een jaar of 16. Ze bekijken mijn hele lichaam, ik voel me er eigenlijk wel een beetje door vereerd. Als ik een meter of 20 van ze verwijderd ben durft er 1 naar me te fluiten. Ik kijk even om, maar alle jongens kijken snel weg. Jammer, ik had wel op wat meer lef gehoopt. Sommige vrouwen vinden het vervelend als ze nagefloten worden, maar ik vind juist dat je je zorgen moet maken als dat niet meer gebeurt. En je kan die jongens ook niks kwalijk nemen. Op die leeftijd, met dit weer, gieren de hormonen door hun lijf, als ik de verhalen moet geloven. En als er dan een redelijk slanke vrouw van nog geen 30 jaar oud in zomerkleding rondloopt dan kan ik het wel begrijpen. Terwijl ik onderwerp met mijzelf bediscussieer ben ik aangekomen bij het appartementencomplex. Trap of lift? Elke keer neem ik mij voor lekker gezond de trap te nemen, maar ik moet zeggen dat het er niet vaak van komt. Elke keer heb ik wel een excuus. Nu hoor ik mezelf ook alweer zeggen: “vandaag is het zo warm, je kan wel met de lift hoor”. Laat ik nu eens sterk zijn en gewoon de trap nemen. Het zijn maar 6 verdiepingen. Als ik ren dan is het nog gezonder en ben ik ook sneller boven, wie weet wil Erik net uitloggen en mis ik hem doordat ik de lift neem. Het laatste argument is een voltreffer en ik begin de trap op te sprinten.

Boven aangekomen loop ik naar mijn voordeur. Nouja, lopen? Jezus wat ben ik kapot van dat kleine stukje traplopen! Steunend tegen de voordeur pak ik de sleutel van de voordeur. Ik open de deur, stap naar binnen en gooi hem met een smak dicht. Snel loop ik naar de laptop en druk deze aan. Het is veel te warm om binnen te zitten en daarom open ik de deur naar het balkon. Er waait een licht koel briesje op 6 hoog dus op het balkon is het goed uit te houden. De laptop is opgestart en ik kijk snel of Erik online is. Helaas, hij is er niet. Dan maar lekker op het balkon liggen, maar eerst Bikini-time!

Ik schuif de kast in mijn slaapkamer open. Welke zal ik aan doen? Mijn oog valt op de lichtblauwe bikini met een wit patroontje, of een witte bikini met een lichtblauw patroontje. Ik ben er nog niet helemaal over uit hoe ik het moet noemen, maar deze trek ik wel aan. Gehaast trek ik mijn witte shirtje uit. Nu pas merk ik hoe nat het shirtje is van mijn zweet. Ook mijn BH maak ik los, deze plakt helemaal vast aan mijn borsten. Mijn wit-gele rokje trek ik ook uit samen met mijn slipje. Ik zie dat er een nat randje in mijn slipje ligt. Zal dit ook zweet zijn? Ik lach even, volgens mij heb ik nog meer last van mijn hormonen dan die jongens van net. Snel trek in mijn slipje van de bikini aan en kijk even naar hoe die zit. De slip zit vrij strak en de contouren van mijn kutje zijn hierdoor goed zichtbaar. Op zich niet netjes, maar wie ziet mij hier? Ik besluit dan ook niet mijn bovenstukje aan te trekken. Niemand zal mij zien op mijn balkonnetje.

Mijn felgele badlaken leg ik op de grond van mijn balkon. Precies in de hoek kan ik nog net in de zon liggen. Vanuit de kamer pak ik een kussentje om mijn hoofd te ondersteunen en ga liggen op mijn rug. Mijn borsten zijn nog mooi gebruind van de vakantie in Griekenland. Normaal ben ik niet zo fan van topless zonnen, maar met een vriendin op vakantie kan het mij niet zoveel schelen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor mijn balkon. Ik kijk nog even naar mijn gebruinde ronde borsten. Ze liggen er ontspannen bij, net als de rest van mijn lichaam. Al snel val ik in slaap.

2 uurtjes later wordt ik wakker van een koud windje. De zon is nu te laag om de grond van mijn appartement nog te bereiken. Helaas! Misschien is het ook wel beter zo, want ik bedenk me net dat ik mij niet ingesmeerd. Ik sta op en geniet even van het uitzicht. De wereld lijkt wel stil te staan, zo rustig is het. De zon bereikt mij nu wel en ik blijf even zo staan om op te warmen. Er is gelukkig alleen maar laagbouw om mij heen en als ik niet te ver naar de railing loop kan niemand mij zien. Dan hoor ik plots het skype geluid vanuit de kamer. Iemand probeert contant met mij te maken. Ik ren naar binnen en hoop natuurlijk op Erik. Ik kijk naar het scherm en zie zijn naam in het venster. Ik krijg direct een opgelucht en warm gevoel in mijn buik. Snel druk ik op opnemen en binnen enkele seconden zie ik hem zitten. Netjes in pak met een brede lach op zijn mond. “Zoo, zegt hij, loop jij altijd zo rond in huis”? “Haha, niet alleen in huis” antwoord ik. “Pff geef mij zo’n buurvrouw” is zijn reactie weer. Helaas geeft Erik aan dat hij moet opschieten want hij moest alleen wat thuis ophalen en verder naar een andere afspraak en voor ik het weet is het gesprek alweer ten einde. Balen, ik had wel zin hem weer helemaal gek te maken. Ik heb gewoon zin in seks vanavond. Waarschijnlijk is het voor mij een soort van uitlaatklep voor de drukte op mijn werk. Eindelijk heb ik even 2 dagen vrij en ik ben zo geil als boter. Of zal dit door het weer komen. In Griekenland had ik er ook last van, maar toen was ik samen met Inge. Een van mijn beste vriendinnen waar ik heel veel plezier mee kan hebben, maar zij is praktisch getrouwd en het stoute leven ligt achter haar. Iets wat ik haar natuurlijk gun, maar daardoor is er op mannengebied niks speciaals gebeurd.
Vanavond zou ik wel met Peter kunnen afspreken, maar dan geef ik hem misschien weer hoop op een toekomst met mij. Waarom kunnen er zo weinig mannen alleen seks hebben voor de seks, zonder dat hier verplichtingen of consequenties aan zitten? Even denk ik aan Carlo… “Nee Tes die is echt te jong”! “Volgens mij is hij wel meerderjarig”. “Een jaartje of 10 verschil is wel erg veel”. “Volgens mij neukt hij wel als een jonge hond, heb jij dat lijf gezien”? “Maar ik wil daar nog wel over de vloer kunnen komen voor mijn cappuccino en mijn broodje”. Het lijkt mij beter het niet te doen. Verstandige Tessa wint van geile Tessa. Even moet ik lachen, ik lijk wel schizofreen.

Vandaag heb ik geen zin om te koken. Alweer niet? Nee alweer niet! Ik heb trek in pizza. Normaal eet ik eigenlijk heel gezond, maar vandaag heb ik zin in Pizza. Meteen moet ik aan de standaard porno scene denken waarbij de zeer aantrekkelijke pizzakoerier een pizza komt brengen bij een extreem blonde vrouw met grote borsten, en dan wat extra gratis saus achterlaat, om het maar even te nuanceren. Ik heb wel trek in pizza! Via internet bestel ik een pizza hawaii. Ter controle wordt ik gebeld door een vriendelijke meneer met een Italiaans accent. Ik geef aan dat de bestelling klopt en nestel mij neer op de bank. Om de koerier een beetje te pesten heb ik mijn blauwe satijnen badjas aangedaan met alleen mijn slipje er onder. Het satijn voelt heerlijk zacht tegen mijn lichaam, vooral bij mijn borsten voelt dit erg fijn. Af en toe probeer ik van houding te wisselen zodat het satijn langs mijn borsten streelt. Ik begin alvast een beetje te fantaseren over de koerier en onbewust zie ik Carlo steeds voor mij. Carlo met een petje van New York Pizza. Haha, dat zou wel een grap zijn. Ik spreek met mijzelf af dat als hij het toevallig echt is dat ik niks zeg en hem meteen begin te zoenen, zijn handen pak en deze op mijn borsten leg. Hij zal dan óf als bevroren blijven staan, óf hij pakt me als een beest aan. Stiekem hoop ik op het laatste. Dat hij mij alle hoeken van mijn appartement laat zien. Tegen de muren,op het aanrecht, op de tafel op de bank, we slaan het bed over, en als toetje pakt hij mij nog een keer onder de douche. Zulke passionele seks heb ik al lang niet gehad. Ik wil zijn gespierde bovenbenen zijn lichaam zien duwen tegen de mijne. Ik wil zijn haren stevig vastpakken terwijl hij op mij ligt en mij neukt. Ik wil hem horen hijgen. Ik wil hem zien zweten. Ik wil voor hem bukken zodat hij mij extra diep van achteren kan nemen. Overal! Tegen de tafel, op de bank. Op de grond. Misschien zelfs wel op het balkon. Ik wil mijn nagels in zijn rug zetten als ik schreeuwend klaarkom. Ik wil zijn harde pik voelen kloppen als hij klaarkomt in mij.
Ik merk dat ik weer erg opgewonden wordt van de gedachten en begin meteen weer mijn kutje te strelen. Mijn badjas is nu bijna helemaal uit en ik zit onderuit op de bank met mijn hand in mijn slipje. Zachtjes wrijf ik over mijn clitje. Oow wat is dat toch lekker. Ik kan echt niet wachten tot er een harde pik in mij komt. Bij gebrek hieraan breng ik direct 2 vingers bij mij naar binnen. Ik ben nu zo nat dat er een beetje op mijn badjas druipt. Ik heb echt een goede beurt nodig, om het even plat te zeggen.
Dan gaat de bel. De koerier staat beneden voor de centrale ingang. Ik fatsoeneer mijzelf snel en ik neem hijgend de telefoon op om hem aan te spreken. Mijn hart bonkt in mijn keel. “Hallo” zeg ik. “goedenavond, Ingrid hier namens New York Pizza, ik kom uw bestelling brengen”. Damn… Een vrouw. “Binnen” zeg ik alleen en gooi de telefoon op de haak en druk op de knop om de deur te openen. 2 minuten later staat de vrouw hijgend voor mij deur. Ik gok dat ze wel 150 kilo weegt en vraag mij af of ze zo niet dood neervalt. “Sorry hoor… de lift…. de lift… kwam niet dus ik ben gaan lopen”. Het laatste stukje zin kwam er zo snel uit dat ik even het idee had dat het haar laatste woorden waren. Maar ze probeert vriendelijk te lachen en noemt mij de prijs. Ik heb geen zin in een gesprek en geef haar het geld “Bedankt hoor”. “Eet smakelijk”. “Tot ziens” Bam, deur dicht.
pi_100390494
Als reactie op het verhaaltje van knetterkrankjorum over het treinreisje

De treinreis:

Het is dat de zon schijnt zodat deze dag toch nog mooi lijkt. Zojuist een sollicitatiegesprek gehad waar ik geen goed gevoel aan over heb gehouden. Nu sta ik hier op het station met een vervelend gevoel, wachten op de trein naar huis. Even dacht ik eraan om de trein naar het strand te pakken maar gezien mijn huidige kleding zou dat geen succes zijn. Hier sta ik dan, in mijn spijkerbroek en overhemd, terwijl het ruim 25 graden is. Ik knoop de bovenste knoopjes van mijn overhemd los en zie de trein naderen.

Ik stap in de trein en ga in een coupe zitten waar nog niemand zit. Lekker rustig, geen mensen om me heen dus ik kan lekker relaxen. Ik zet mijn mp3 speler aan en sluit mijn ogen. De klanken van Coldplay, Pearl Jam en Queen klinken in mijn oren. Ondertussen denk ik aan vanalles en nog wat: het sollicitatiegesprek van vanmorgen, het afgelopen weekend en de komende vrije dagen. Wat moet ik toch gaan doen….

Na een tijdje open ik mijn ogen en zie dat er iemand tegenover me is komen zitten. Ik zie een mooie vrouw, gekleed in een mooi zwart jurkje en paarse pumps eronder. Jij bent tegenover mij komen zitten.
Jij hebt je ogen dicht dus ik heb alle tijd om je helemaal te bekijken. Ik begin bij je mooie benen en ga langzaam naar boven. Bij je borsten blijf ik even hangen. Ze zien er prachtig uit in dat jurkje en het lijkt alsof je tepels mooi stijf zijn. Door de inkijk kan ik iets meer zien dan normaal en hetgeen ik zie bevalt me erg. Ook je gezicht met je ogen dicht is erg mooi en je lippen zien er uit om te kussen.

Na je een tijdje bekeken te hebben, sluit ik mijn ogen weer en ik kan aan niks anders denken als aan jou. Ik denk aan jou, en aan jouw lichaam. Hoe zou het eruit zien onder dat jurkje? In mijn gedachten ben ik je aan het uitkleden en mijn fantasie bevalt me goed. Ik merk dat ik opgewonden wordt. Hopelijk is dat niet al te goed zichtbaar in mijn broek. Om dat te checken open ik mijn ogen weer en kijk naar mijn broek; het valt nog mee.

Als ik weer naar jou kijk, heb jij nog steeds je ogen dicht. Wel zie ik dat jij je wat hebt gedraaid en zie dat een hand onder je jurkje is geglipt. Ik knijp mezelf even of ik nog steeds fantaseer of dat het echt zo is. Het is echt zo. Ik zie je hand zachtjes bewegen en ik zie een mooie glimlach bij je verschijnen. Nu merk ik wel dat mijn broek te strak gaat zitten. Ik kijk en inderdaad, de bobbel is duidelijk zichtbaar. Ik sluit mijn ogen weer en fantaseer over jou.

Dat ik nu op mijn knieën voor je ga zitten zonder dat jij dat in de gaten hebt. Dat ik vervolgens met mijn tong de binnenkant van je benen kus en lik. Steeds hoger dat ik onder je rokje ga met mijn hoofd. Hoe dichter ik bij je slipje kom, hoe zoeter het smaakt en de lekkere geur van je kutje ik heerlijk opsnuif. Met mijn tong ga ik over je slipje en merk dat het al lekker nat is. Ik voel af en toe een rilling door jou heen gaan en merk dat je het erg fijn vind. Je doet je benen iets verder uit elkaar zodat ik er beter bij kan. Ik schuif je slipje wat opzij en laat mijn tong door je natte kutje glijden. Hmmm, wat smaak jij lekker! Ik zoek met mijn tong naar je clitje en masseer je plekje zachtjes. Weer voel ik een rilling door je heen gaan en voel nu je hand over mijn hoofd glijden. Je streelt mij door mijn korte haren en duwt mijn hoofd diepen tussen je benen. Voor mij het signaal om je wat harder te gaan likken. Ik duw mijn tong in je kutje en proef je zo erg goed. Heerlijk! Ik lik je kutje overal en voel dat jij dichter bij je hoogtepunt aan komt. Ik lik je clitje en zuig er zachtjes op. Ik draai rondjes en druk er met mijn tong op. Ik voel dat je bijna klaar komt. Je drukt me diep tussen je benen en ik voel schokken door je lichaam gaan. Ik lik alle sappen van je kutje en na je orgasme ga ik onder je rokje vandaan en ga weer zitten op de bank.

Ik merk dat mijn fantasie de bobbel in mijn broek geen goed heeft gedaan, of misschien ook juist wel. Ik merk dat mijn lul nog steeds erg hard is. Ik open mijn ogen om je wederom te bezichtigen. Ik zie dat je het jezelf nog gemakkelijker hebt gemaakt. Je hand onder je rokje gaat al iets heviger op en neer nu. Ik maak me een voorstelling hoe dat eruit zou zien en denk even terug aan mijn fantasie van zojuist. Wat zou ik dat graag willen proeven! Ik zie dat je je benen iets verder uit elkaar doet. Ik zou graag eronder kijken maar dat durf ik niet.
ik merk dat hetgeen je doet, steeds lekkerder wordt. Je ademhaling gaat sneller en ik hoor af en toe een klein kreuntje ontsnappen. Ook hoor ik af en toe en een lekker nat, soppend geluidje. Dat wind mij ook enorm op. Het liefst zou ik nu mijn broek openen en mezelf lekker af trekken. Wat een heerlijk beeld is dat toch. Toch doe ik het niet, ik durf het niet.

Ik zie je andere hand naar je borsten gaan en je knijpt zachtjes in je tepels. Hmmm, dat zou ik ook graag willen doen. Je borsten masseren, je tepels verwennen met mijn handen, mond en tong. Weer hoor ik een zacht kreuntje ontsnappen. Een erg geil geluid. Je lichaam maakt wat kleine schokjes en ik zie dat je jezelf enorm moet inhouden om niet te laten merken dat je nu, op dit moment, heerlijk klaarkomt . Je geniet nog even na en opent dan je ogen. Je gaat wat verzitten en je kijkt me dan recht aan. Ik zie dat je lichtjes schrikt en je loopt een beetje rood aan. Een schattig gezicht. Even zou ik willen zeggen dat ik genoten heb van wat ik gezien heb en dat ik je vingers graag zou willen aflikken. Toch doe ik het niet. Dan denk ik aan mijn stijve lul in mijn broek. De bobbel is goed zichtbaar en ik zie dat jij hem ook opgemerkt hebt. Op de een of andere manier schaam ik me er ook niet voor. Eigenlijk is het ook een compliment voor jou. Ik heb genoten van wat ik gezien heb.

Dan sta je op, lacht een keer verlegen en loopt naar de wc. Ik blijf je volgen en werp een blik op de achterkant van je lichaam. Wat een heerlijk kontje. De fantasieën schieten weer door mijn gedachten maar ik probeer ze gelijk aan de kant te schuiven. Anders zit ik zo meteen met een boxershorts vol met sperma omdat ik spontaan klaargekomen ben. Ondertussen hoop ik wel dat je nog terugkomt en weer tegenover me gaat zitten.

Na een paar minuutjes zie ik je weer. Je loopt richting mij en gaat weer tegenover me zitten. Wederom zie ik een lief glimlachje en een ondeugende blik in je ogen…………………wat een geil ding ben je toch!
  donderdag 11 augustus 2011 @ 16:21:52 #247
329736 Knetterkrankjorum
Ik ben knetter... Ik mag dat !
pi_100605074
er is nog een heel vervolg op de treinreis... als er vraag naar is dan zal ik de delen stuk voor stuk posten.
-insert koosnaampje-
You cannot save a life, you simply delay death.
pi_100636109
Eindelijk is het zover. Na een eerste keer in het voorjaar zijn we toch eindelijk weer tot een moment gekomen waarop wij elkaar treffen. Na wat gedoe met agenda’s is het dan uiteindelijk zover. Deze week op vrijdag .
Je wilde graag mijn dominante kant ervaren en als dom weet je dan gewoon dat je niet tot de dag zelf moet wachten dus vandaag, maandag, is mijn eerste move. Ik stuur je een mailtje met de volgende tekst: ‘Als je thuis komt ga je na het eten naar je kamer, je pakt je dildo uit de kast en zet deze vast op je tafel. Je gaat je dildo misbruiken. Drie keer en van alle drie de sessies wil ik een foto van je gezicht en je kutje met de dildo erin vlak nadat je klaargekomen bent. Dit is geen verzoek, dit is een bevel.’ . Vol spanning wacht ik je reactie af. Eens kijken of je wel echt de dominante kan van mij wilt zien. Dit is nog soft, dus goed om te pijlen wat je wel en wat je niet aan kunt.
De volgende ochtend treft ik een mailtje met attachments aan. Met een heel blij verhaal. Je vertelt me dat je heerlijk opgewonden raakte al bij het lezen van de opdracht. Dat je niet kon wachten tot na het eten en dat je meteen voor het eten maar aan de slag gegaan bent. Een glimlach kwam er bij me los toen ik dit las. Ik mailde je meteen terug. ‘Strafpunten, 10, omdat je de opdracht niet correct hebt uitgevoerd. Wat dat voor jou betekent zul je vrijdag wel merken’. In niets liet ik blijken dat ik onwijs geil werd van je meegestuurde foto’s maar toen ik die zag, je ontspannen maar geile gezicht, de sappen die via de dildo uit je heerlijke kutjes stroomden, kon ik niet van mijn eigen lul afblijven en begon me maar eens heerlijk te verwennen.
De volgende opdracht ging meteen een stukje verder. ‘Lief geil sletje van me, Voor het eten mag je jezelf één keer klaar vingeren. Na het eten ga je door totdat je je bed nat gespoten hebt. Als bewijs daarvan krijg ik foto’s van tijdens het vingeren (kutje en gezicht) en na het klaarkomen een foto van de natte plek in je bed. Je mag je bed niet verschonen en je slaapt vannacht in je eigen geil. Morgen ochtend als je wakker wordt om 06.00 (foto van je wekker), mag je jezelf nog één keer vingeren voor je opstaat. Je gaat douchen en trekt je werkster uniform aan en verschoon je je bed. Ook daarvan krijg ik een foto. Daarna kleed je je om en ga je gewoon de dingen van de dag doen. Je mag NIET meer met jezelf spelen. Je meester’ . Dat was voor het eerst dat ik zo afsloot. Eens kijken wat er nu terug komt.
Woensdag ochtend zit ik op mijn werk en valt er een dikke mail in mijn mailbox. ‘Lieve meester, ik heb me aan je opdrachten gehouden. Zie de foto’s. Alleen kon ik me voor het eten niet inhouden, het werden er toch drie. Je lieve sletje’. Waarop ik alleen antwoorde :’Dat zijn dan 30 extra strafpunten’.
Bewust stuur ik niet meer. Na een uurtje of twee komt er ineens een mailtje van je. ‘Lieve meester, ik heb nog geen nieuwe opdracht. Je lieve geile sletje’. Bingo, hier zat ik op te wachten. Je begint te smeken om opdrachten. Het spel is echt begonnen. Ik laat je nog even wachten. Een uurtje of drie. ‘Stout geil sletje van me, je bent heel ondeugend geweest. Je meester zomaar vragen om opdrachten, dat is niet netjes. Hiermee komen de strafpunten op 100. Je meester’. Wat zou ik je gezicht graag willen zien op het moment dat je dit mailtje leest. Vol verbazing en verlangen en nog steeds geen nieuwe geile opdracht. Na een uurtje of 2 hou je het niet meer. ‘Alsjeblieft meester, laat me ajb weer met mezelf spelen. Ik hou het niet meer. Je geile soppende slet’. Voor een begin klinkt dit toch al heel goed. Je neemt je rol duidelijk serieus. Ik had niet anders gehoopt maar ik heb wel vaker meegemaakt dat iemand in een sub-rol probeerde te komen en daar toch niet helemaal in kwam. Jij duidelijk wel.
Na een uurtje schrijf ik ‘Lief geil sletje van me, je mag nu net zo vaak als je wilt met jezelf spelen. Vrijdag ochtend voor we elkaar zien stuur je me een mail met de volgens jou mooiste foto van het geilste speel moment vanaf nu, daarnaast staat in de mail hoe vaak je bent klaargekomen. Ik kan je geen nieuwe opdrachten geven de komende dagen omdat ik op dienstreis ben. Ik zie je vrijdag. Daarvoor krijg je nu alvast een paar opdrachten. Zorg ervoor dat je je speeltjes bij je hebt en minstens 2 spannende pakjes naar keuze. Je draagt een lange jas met niets eronder. Geen kleren, alleen pikant ondergoed en laarzen tot over je knieën. Tot vrijdag ik zie je op het station. Je meester’.
Ik baal wel. Ik moet donderdag naar Duitsland en heb daar geen kans om mijn mailbox te checken. Jammer maar hier moeten we het maar mee doen. De woensdag en de donderdag vlogen voorbij. Hoewel de nacht van donderdag op vrijdag erg lang duurde. In mijn auto lagen al een zweep en een cane voor je klaar. Ik trok mijn pak aan met stropdas, alsof ik een belangrijke zakelijke afspraak had.
De rit naar het station was zo gepiept. Daar stond je. Met je prachtige lange donkere haar, je mooie lieve meisjesachtige gezicht , gekleed in een lange donkere jas tot net boven je knieën en de laarzen zoals ik je opgedragen had ze te dragen. Wat een heerlijke verschijning. Op het moment dat je me uit de auto ziet stappen loop je met een brede glimlach op me af. Ik doe de kofferbak van mijn auto open en zet je koffer met speeltjes en pakje (vermoed ik) achter in mijn auto. Ik geef je de befaamde Hollandse drie kussen op je wangen. Meteen geef ik je een opdracht. ‘Zie je die jongen daar, die alleen bij de lantarenpaal staat? Die laat je nu even zien wat voor heerlijks je onder deze jas verstopt hebt zitten’. Je schrikt, maar net zo abrupt als de schrik zie ik meteen iets ondeugends in je ogen. ‘Ja meester’ en je loopt op de jongen af. Je spreekt hem aan, hij knikt even opgewonden en jij doet je jas open. Voor hij zich realiseert wat er gebeurt is, loopt je naar mij terug. Ik hou de deur voor je open en je stapt netjes in. Niemand anders dan die jongen en jij weten precies wat er onder die jas zit. Maar aan zijn reactie te zien zat dat wel goed.
Op weg naar ons adres praten we even over de allerdaagse dingen, je werk, school, mijn werk, etc. Halverwege laat ik je je jas open doen. Zo dat alleen ik en de vrachtwagen chauffeurs die we passeren zicht hebben op de heerlijke inhoud van de jas. Ik geef je de opdracht om mijn klem zittende jonge heer uit mijn broek te halen en hem eens lekker met je mond te verwennen. Als een gewillig subje volg je netjes de opdracht. Een kilometer voor ons doel laat ik je de boel weer netjes opbergen zodat ik ook weer toonbaar over straat kan. Ook je jas moest weer dicht.
We zijn allebei zo geil als boter…… Zelfs tijdens het inchecken kunnen we niet van elkaar afblijven en probeer ik in mijn rol te blijven maar je maakt het me wel moeilijk als klein geil subje.
Eenmaal op onze kamer krijg je de opdracht om je jas uit te doen en om handen en voeten op het bed te gaan zitten. ‘Je had 100 strafpunten, in je mailtje van vanochtend stond dat je nog 8 keer gekomen ben sinds woensdag, dus dat zijn additioneel nog eens 80 punten. Daarmee komt de score op 180’. Ik doe je een blinddoek om en controleer of je nog iets ziet. Ik zie een trilling door je hele lichaam heen trekken, dit had je niet verwacht. ‘Blijf zo zitten commandeer ik je’. Ik laat een hand constant op je lichaam zodat je contact met me blijft houden. Ik had mijn spullen al op reikwijdte van het bed staan dus ik kon alles pakken wat ik nodig had. Uit je koffertje pak ik de grootste dildo die je erin hebt zitten. Ik voel met een vinger even hoe nat je bent maar daar was niets extra’s voor nodig. Ik commandeer je je benen tegen elkaar aan te zetten. Hierdoor komen je schaamlipjes mooi naar buiten. Wat een heerlijk gezicht is het toch, jou mooie tieten die naar beneden hangen, je mooie billen in de lucht en je schaamlipjes getuit. Ik pak de dildo en stop hem rustig in je kutje. Ik beweeg hem rustig een paar keer op en neer. Op het moment dat ik je ademhaling in een verhoogde versnelling hoor gaan stop ik. Ik laat de dildo lekker op z’n plek en sla met vlakke hand op beide billen. Per knal komt er een korte kreet uit je mond en schiet je ademhaling nog even iets omhoog. Ik ga door tot je billen goed warm aanvoelen. Aan de cane zit een metalen handvat met een groter bol. Ik trek de dildo uit je kut en laat het koude metaal in de ruimte glijden die net vrij gemaakt is. De temperatuur van het handvat laat je wederom trillen. Nu pak ik mijn zweep. ‘180 punten, zet je schrap’ geef ik aan en laat de zweep in volle snelheid over je billen knallen. Per knal 1 punt. Je schrikt, je gilt even van de pijn maar na een knal of 5 veranderd het gillen in kreunen. Je wil door je armen zakken maar ik haal je aan je haren weer omhoog. ‘Heb ik gezegd dat je mocht gaan liggen???’. Meteen weer knal, ’15 en 16, 17, 18…..’ bij 25 hou ik op met tellen maar niet met slaan. Je billen gloeien rood op rond de 40 stop ik omdat ik aan je huid zie dat die even tijd nodig heeft om te herstellen. Vanaf 15 ging jou ademhaling alleen maar omhoog. Veranderde het ademen in kreunen en als je de kans had gekregen had je nu kronkelend iedere klap opgevangen. Je krijgt door dat ik stop met slaan. Je begint te smeken om meer. Mijn antwoord daarop was stellig en duidelijk ’Nee’.
Ik pakte het stuk van de cane die uit je kutje stak en begon een neukende beweging te maken. De grote ronde knop liet ik langzaam in en uit je kut glijden. Ik had tijdens het slaan al gezien dat je geilheid over begon te lopen en je er helemaal klaar voor was. Ik voor het tempo op en verhoog ook de kracht waarmee ik de cane in je kut stoot. Met mijn andere hand begin ik met je tepels te spelen. Ze stonden al prachtig op je borsten maar nu werden ze nog groter en harder. Van het zachte knijpen ging het spel verder. Ook de kracht op je tepels werd groter en groter. Ineens merk ik dat je begint te trillen je ‘staat’ nog steeds op handen en voeten op het bed. Ik vertraag het stoten en laat je borsten even rusten. Het is nog geen tijd voor een orgasme.
Ik kijk naar je billen en zie dat ze rustiger zijn, pak de zweep en sla met lange halen je billen weer helemaal rood. Je houdt jezelf niet meer en klapt door je armen waardoor je gezicht in mijn richting komt en je hoofd op het bed ligt. Je kreunt en vangt ieder klap met genot op. Je hele gezicht laat lust, geilheid en genot zien.
Na een paar flinke knallen begin je wederom te trillen. Nu is het tijd. Ik pak je dildo en ram hem je kutje in. Beweeg een paar keer en laat dan weer de zweep over je billen razen. Alle seinen staan bij je op groen. Ik zie en wat kleinere vibo in je koffertje zitten. Die pak ik en maak ik met mijn mond nat. Ik stop met slaan en beweeg de dildo weer een paar keer in je overheerlijke kutje. O het moment dat ik de dildo iets terug haal steek ik de vibo al trillend in je sterretje. Uiteraard eerst wat vocht op het sterretje aangebracht. Een geile gil galmt door de kamer. De vibo laat ik trillend in je sterretje zitten terwijl ik met de dildo je heerlijk soppende kutje bewerk. Op het moment dat jou orgasme voor de deur staat, je hele lichaam trilt, je maakt spastische bewegingen en schokken, pak ik de zweep en maak het voor je af met een paar ferme tikken op je billen. Het geil spuit uit je kutje, het samentrekken van je bekkenbodemspieren drukken de dildo en de vibo naar buiten en als aangeschoten wild val je om op het bed. Ik streel je billen, je mooie naakte rug, je prachtige borsten, je haar en je lieve meisjesachtige gezicht dat nu helemaal gloeit van opwinding die langzaam wegebt.
Zachtjes zoen ik je mooie lippen. Onderwijl ontdoe ik me van mijn kleding en kom naast je op bed liggen. De blinddoek blijft netjes op. Ik leg je hoofd op mijn borst en streel je prachtige lichaam. Dat zelfde lichaam dat nog naschokkend bij ligt te komen van een alles behalve ‘lieve’ ervaring. Je vraagt om wat te drinken en ik geef je een glas met een rietje. Ik maan je niet te snel te drinken en de tijd te nemen.
Na het verfrissende glaasje kom je langzaam uit de roes die een sub ervaart als ze zich inlaat met een goede zweepsessie. Een diepe soort natural high. Niks geen pillen of wat dan ook, gewoon helemaal vanuit jezelf. Ik gebied je op het bed te gaan zitten, wetend dat je dan je billen zult voelen, met je benen van het bed. Ik ga voor je staan en kus je. Onze tongen lijken oneindig om elkaar heen te kunnen draaien, zacht, warm en geil. Mijn stijve lul wil ook graag wat aandacht. Ik vraag je je lippen te tuiten, trek het voorhuidje naar achter en laat de naakte eikel lekker tegen je getuite lippen aan liggen. Langzaam duw ik mijn lul in je warme mondje. Je zuigt hem letterlijk naar binnen op het moment dat je de druk voelt. Zien kun je nog steeds niets vanwege de blinddoek. Je neemt met één hand mijn zak in je handen en met de ander de schacht. Je begint me heerlijk te pijpen en te trekken. Je mond afgewisseld met je handen bewerken mijn schacht en mijn ballen. Op het moment dat ik voel dat mijn zaad in mijn ballen begint te razen plaats ik je handen op mijn billen en steek mijn lul achter in je keel. Na dit drie keer te hebben herhaald spuit ik mijn zaad achter in je keel. Ik verbied je meteen het zaad door te slikken. ‘Laat het zaad uit je mond op je tieten lopen sletjes’. Je gehoorzaamd netjes. Ik gebied je het zaad lekker over je borsten te masseren. En mij lul helemaal schoon te likken. Dit was wat ik na die geile daden nodig had, even een ontlading.
Vervolgens leg ik je op je rug en spreid je mooie benen. Ik lik voorzichtig aan je klitje. De opwinding was bij jou ook maar heel oppervlakkig minder. Binnen een paar seconden pak je m’n hoofd vast en maakt een neukende beweging, je wil mijn tong het liefst tegen je baarmoedermond. Helaas, zo lang is ie niet. Maar ik verwen je klitje en je grotje verder met mij tong en lippen. Likken, spugen, zuigen, bijten, alles word er met je schaamlipjes, klitje en grotje gedaan. Op het moment dat je weer begint te trillen steek ik een vinger in je sterretje en vinger je kontje terwijl ik je kutje oraal verwen. Het is een kwestie van een paar seconden dat je weer kronkelend klaar ligt te komen.
Mijn pik was ook al bekomen van zijn eerste orgasme. Op het moment dat ik zie dat je orgasme af neemt steek ik hem diep ik je kutje en neuk je diep in het befaamde missionarisstandje. Je slaat je benen om me heen en trekt me boven op je. Mijn bekken gaat als een gek op en neer en ik penetreer je diep. Onze monden vinden elkaar en al neukend zoenen we de sterren van de hemel. In no time lag je weer te kronkelen en was de volgende spetterende orgasme een feit.
Ik trek mijn lul uit je zuigende kutje en draai je om. Ik leg een kussen onder je bekken zodat je kontje omhoog komt. Ik pak je dildo, stop die in je kutje. Mijn van geil druipende lul druk ik zachtjes tegen je sterretje. Maar jij bent ongeduldig en ram ineens je kont naar achteren. Met een diepe zucht penetreer ik je sterretje. Ik begin je langzaam te neuken. Door deze beweging tik ik de dildo ook steeds tegen je baarmoeder aan. Binnen 3 minuten lig je weer te kronkelen maar na je orgasme ga ik gewoon ik hetzelfde tempo door en voor ik het weet begint mijn lul nog dikker aan te zwellen. Hierdoor begin jij ook weer veel dieper te zuchten en te trillen. Op het moment dat ik de eerste lading zaad in je kont spuit voel en hoor ik jou ook klaarkomen. Met een oer gil uit beide lichamen klappen we op elkaar en liggen verdoofd elkaar aan te kijken, nadat ik de blinddoek van je ogen had gehaald.

Een leuk begin van deze dag……..
pi_101306313
Waarschuwing! Saaie uitleg op komst.

[saaie uitleg]
Het is lang en tegelijkertijd ook helemaal niet lang dat ik dit topic heb gelezen. Ik was in dit topic al eerder actief, maar onder een andere naam. Laatste keer dat ik postte zal ongeveer 3 jaar geleden geweest zijn. Denk ongeveer augustus/september 2008. Ik ben in juni/juli 2008 begonnen met een verhaal. Totaal zelfverzonnen en onrealistisch, maar het viel blijkbaar in de smaak dus heb ik er een vervolg op geschreven. Dat viel tot mijn stomme verbazing ook in de smaak, dus kwamen er nog twee delen. (die steeds langer werden. :') ). Na het vierde deel begon ik aan het vijfde, maar plots verloor ik zin. Door omstandigheden had ik ook minder tijd om verder te schrijven.

Kort daarop, in september 2008 of 2009 ofzo, was er hier op het forum een rel rond paswoorden of PM's die konden gelezen worden. Weet niet meer wat het is, maar soit. Ik wou mijn paswoord veranderen, maar op mijn account had ik nog een oud e-mail adres staan dat niet meer actief was. Gevolg was dat ik niet meer op mijn account kon inloggen. Ik maakte een nieuw account aan en dat gebruik ik nog steeds.

Na verloop van tijd begon het terug te kriebelen om te gaan schrijven. Ik wist dat ik het vijfde deel van mijn verhaal nog ergens had rondslingeren en ik heb het teruggevonden. Ik heb het doorgelezen en het was zo goed als af. Ik moest alleen nog een kleine alinea schrijven. Ik vraag me af waarom ik het zo lang heb laten slingeren. :')

Maargoed. In die drie jaar is er wat veranderd, mijn schrijfstijl is veranderd en ik heb ook inspiratie opgedaan voor een paar andere verhalen. Van een verhaal heb ik al een deel geschreven en dat zal ik hier binnenkort hopelijk ook plaatsen. :)

Dit is een verhaal waarin BDSM een belangrijke rol speelt. Het is dan ook zowat een samenraapsel van wat fantasieën van me dus ik kan me goed inbeelden dat sommige mensen dit maar vies en/of schokkend vinden. Weet goed dat dit allerminst mijn bedoeling is. Ik wil zien of het me lukt om een (lang) verhaal te schrijven en ook gewoon de mensen die dit lezen een paar aangename en/of opwindende minuten bieden. Dan is mijn "missie" al meer dan geslaagd. :)

De nickname waaronder ik de verhalen toen postte was zagevent. Ik denk niet dat die naam mensen bekend in de oren klinkt, maar je weet maar nooit. Ik weet dat het ongeloofwaardig klinkt en dat ik evengoed een totaal ander persoon kan zijn dan zagevent. Het enige waarmee ik jullie kan overtuigen is het verhaal dat ik zal posten. Rest mij alleen even de links te geven naar mijn eerdere delen:

Eerste deel
Tweede deel
Derde deel
Eerste deel van het vierde (was wat lang)
Tweede deel van het vierde
[/saaie uitleg]

tl;dr: een of andere vent die hier drie jaar geleden wat verhaaltjes heeft gepost, post daar nu een vervolg op, maar dan onder een andere naam. Boe-F*cking Hoe :')

Maar soit, vijfde deel:

Het zal moeilijk zijn voor mij persoonlijk om het vorige deeltje te overtreffen. Aan jullie om te beslissen of het inderdaad zo is of niet. Weederom Helaas is het allemaal fantasie.

En sorry dat de mensen die het vervolg op het vorige deel wilden lezen zo lang moesten wachten. Mijn verhaal loopt nu bijna een volledig jaar drie jaar achter. Let wel op dat ik alles in 2008 geschreven heb. :@

=========================================

… ‘Driehonderd.’ Eindelijk kwam ik bij driehonderd. Alhoewel het slechts vijf minuten waren -en wat zijn nu vijf minuten in een mensenleven- leek het uren te duren. Zeker als je naakt en alleen bent in een wc waar elke seconde een vreemde kan binnenvallen en je in die positie ziet. Ik stond zachtjesaan recht en moest even een paar stappen doen opdat het bloed in mijn pijnlijke knieën terug normaal zou circuleren. Met flanellen benen die nog heviger trilden dan een Parkinsonpatiënt die een tarzanvibrator vastheeft (n/o) kleedde ik mezelf terug aan. Ik stapte het toilet uit, keek in het deurgat of er geen ander volk in de buurt was, liep naar de spiegel, en legde even m’n haar goed. Door de gebeurtenissen was het namelijk danig in de war geraakt, en met een haardos die een overjaarse hippie jaloers zou maken in een klasserestaurant gaan zitten, leek me nu niet eenmaal een verstandige keuze.Ik liep terug naar ons tafeltje en liet in niets merken dat ik zo’n vijf minuten geleden nog door twee dames ben gebruikt in de toiletten. Ik nam plaats. Het eten was al geserveerd, en Karen was alvast begonnen met de maaltijd te eten. De geur van het konijn dat overgoten was met heerlijke romige pruimensaus deed me watertanden en ik besefte opeens dat het hongergevoel dat ik had gemakkelijk kon wedijveren met dat van een Ethiopiër die de laatste weken had doorgebracht op vijf grassprietjes en één slok water per dag.
Tijdens het eten werd er niet veel gezegd. Ten eerste omdat het gezicht van iemand die een hoop konijnenvlees en frieten in zijn mond zit te malen op zijn zachtst gezegd onappetijtelijk is, en ten tweede omdat Karen mij geen toestemming had gegeven. Niet dat ik het erg vond. Zo genoot ik dubbel van de maaltijd. De eerste manier van de smaak van de maaltijd en dit werd nog versterkt door Karen’s aanwezigheid. Ze was een lust om naar te kijken en ik wist dat voor mij de personificatie van schoonheid zat. Ik kon m’n ogen niet van haar afhouden. Elke keer dat ik met mijn ogen moest knipperen was één moment te veel. De gebroeders Van Eyck, Da Vinci, Michelangelo, Rubens, Rembrandt, Turner, Caspar David Friedrich –en nog een paar busladingen schilders waarvan het opnoemen veel te lang zou duren, zij allen tesamen zouden nog niet in staat zijn om maar één honderdste van haar schoonheid vast te leggen. Al de Nobelprijswinnaars voor literatuur zou het miljoenen jaren duren om haar perfectie te omschrijven.

Nu goed, dat is naar alle waarschijnlijkheid té stroperig en ik bedacht dat de meligheidspolitie hier ongetwijfeld zou ingrijpen mochten ze bestaan, maar ik kon het toch maar niet laten.

We hadden bijna gelijktijdig gedaan met eten alhoewel Karen veel minder op haar bord had. Dat werd gecompenseerd doordat mijn eettempo serieus veel weg had van een varken.

‘Je mag spreken, maar voordat je dat doet, doe de mensheid en mezelf een plezier door je mond en kin af te vegen. Het zit helemaal onder de saus en als ik niet beter wist, zou ik zeggen dat ik hier tegenover een kleuter van drie jaar zit’ zei ze op een bestraffende en tegelijkertijd iewat beschaamde toon.

Terwijl ik met mijn serviet mijn gezicht schoonmaakte vroeg ze of het gesmaakt had. Ik zei dat het me erg goed bevallen was en vroeg haar hetzelfde.

‘Goed’ antwoordde ze. ‘Maar nu ter zake. Wat is je antwoord op mijn voorstel?’

‘Daar moet ik niet over nadenken. Natuurlijk wil ik bij je zijn. Ik wil je volgen naarwaar je ook gaat.’

‘Ik had niets anders verwacht’ glimlachte ze. ‘Goed dan zijn we weg. Straks begint de film zonder ons, en dat zou zonde zijn.’

De rekening werd betaald en Sofie kreeg nog een flinke fooi. We stapten de auto in, en gingen op weg naar de cinéma die gelukkig niet zo ver was. Hij was vlak naast de autosnelweg gelegen en druk was het ook niet echt, mede dankzij de voetbalwedstrijd die op dat moment in volle gang was en waar zowat heel het land naar aan het zien was.Ik had geen keuze in de filmpap te brokken maar toch koesterde ik de hoop dat Indiana Jones 4 twee bezoekers meer kon tellen.

‘Hmmm, Indiana Jones 4. Dat ziet er precies wel een leuke film uit’ probeerde ik nog, maar het was een al op voorhand verloren gevecht.

Karen trok me mee naar de kassa alwaar ze de vier woorden uitsprak die dezelfde impact hebben op een man als een doodsvonnis voor een onschuldige crimineel en die ik ten aller prijze wou voorkomen.

‘Sex and the City’ vroeg ze opgewekt. Gevolgd door ‘Twee plaatsjes a.u.b en graag helemaal vanachter.’ De kassierster deed het gevraagde terwijl Karen samenzweerderig ‘Met dat nieuwe zetelreserveringssysteem weet je maar nooit’ fluisterde. De kassierster gaf de twee ticketjes en Karen betaalde alles. Hiermee leek het doodsvonnis bevestigd. Het doodsvonnis voor ontelbare hersencellen van me die ongetwijfeld zouden afsterven bij het zien van deze veel te lang durende romantische ‘komedie’ die eigenlijk één lange verkapte reclamespot is voor kledij en schoeisel. Misschien zou het ook mijn eigenlijke doodsvonnis betekenen want ik achtte de kans groot dat ik zou sterven van verveling tijdens de film.We liepen naar de snackafdeling en ik had zin in een grote zak snoep die een suikerpatiënt ongetwijfeld in een coma, zoniet de dood zou brengen –nooit fan geweest van popcorn- en een driekwart liter cola.

Enthousiast scherude ik een snoepzak af en begon ze te vullen.

‘Niets daarvan’ klonk het. ‘Je hebt een buikje en ik wil niet dat je nog dikker wordt. Trouwens het is slecht voor je tanden.’

Als ik Karen’s stem niet zou herkend hebben, zou ik durven zweren dat het niet voor mij, maar voor een jong kind bedoeld was. Aangezien er geen kinderen met een buikje in de buurt waren, was het wel voor mij bedoeld. Helaas.

‘Hier. Hou deze zak met zoute crackers vast, dan pak ik twee flesjes water’ zei ze, en alhoewel ik het niet kon laten trok ik een is dit nu écht alles? gezicht..

‘Allez vooruit, pak voor deze ene keer maar een klein zakje M&M’s ofzo.’

Zo gezegd, zo gedaan en natuurlijk pakte ik de grootste zak die verkrijgbaar was.

‘Die zak is veel te groot.’ zei Karen toen ik ze liet zien.

‘Ja, maar ze hadden niets kleiners’ loog ik niettegenstaande ik vlak naast het rekje met M&M zakjes stond en het overduidelijk was dat ik het de grootste had gepakt.

‘Goed’ zuchtte ze. ‘Maar zie wel dat je aan het eind van de film nog minstens de helft hebt overgehouden.’

We rekenden de snacks af en de totale prijs kwam overeen met het BNP van de gemiddelde Afrikaanse bananenrepubliek.Ik speelde natuurlijk voor de muilezel van dienst, en zo liepen we hand in hand naar de filmzaal –of de executieruimte, het hangt er maar vanaf vanuit welk standpunt je het bekijkt.

In de filmzaal zat er nog niet veel volk, maar het duurde nog twintig minuten voordat de film begon. We gingen naar de bovenste rij, en namen plaats in het midden. Gaandeweg kwamen er meer mensen de zaal binnen en stuk voor stuk waren het koppeltjes waarvan de dolenthousiaste vrouw de man meetrok. Zonder uitzondering trok elke man een Wat zit ik hier in Godsnaam te doen? }:| gezicht.

Begrijpelijk natuurlijk. Het was de belangrijkste voetbalmatch van de laatste tien jaar. Later zou blijken dat we absoluut niets gemist hadden, maar toch.De film begon en Karen legde haar hoofd op mijn schouder. Ik sloeg mijn arm om haar heen en kustte haar. Mijn hersenen besloten toch over enige vorm van verdedigingsmechanisme want al snel zat ik in een soort van half vegetatieve toestand waarin ik nog wel kon zien en horen, maar bitter weinig ervan tot me doordrong. Die toestand werd onderbroken tijdens de pauze die toch wel echt nodig was want anders kon men het gros van de mannen in de zaal stuk voor stuk in coma afvoeren naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis.

‘Wat vind je van de film tot nu toe?’ vroeg Karen.

‘Mja, het is mijn gènre totaal niet liefste. Ik hou liever van actie en/of komedie. Ik snap ook niet waarom die film Sex and the City noemt, terwijl er meer kledij in voorkomt dan op alle modeshow’s in Milaan, Parijs, New York enz. en waarom die Mr. Big of hoe heet hij ook alweer met zo’n afschuwelijk paard wil trouwen. Het is toch trouwens illegaal en nog walgelijk ook.’

‘Dat is heel geen paard. Dat is de hoofdrolspeelster’ zei ze bijzonder koeltjes. ‘Je hebt er geen snars van begrepen. Tijdens het tweede deel ga je opletten. Morgen zal ik je er streng over ondervragen’ zei ze met twinkelende pretoogjes die mij echter niet zo prettig leken.Daar zat ik dan. Gedwongen om op te letten in een film die voor mijn part elke Razzie mag winnen. Even dacht ik eraan om weg te lopen, maar dan zou me wat te wachten staan. Ik probeerde er dan maar het beste van te maken, met die –hopelijk zéér- strenge ondervraging en de ongetwijfeld daarbijhorende straffen in het vooruitzicht. Het werd me al snel zeer moeilijk gemaakt. De hoofdrolspeelster hadden ze volgens mij toch écht weggeplukt van een of andere manège en die vent had nog minder charisma dan een oude, natte en vuile dweil. Nee wacht, dat is een belediging voor elke zichzelfrespecterende oude, natte en vuile dweil.

Hoe de film eindigde zou ik begot niet meer weten, laat staan dat ik iets van de details wist. Op het laatste begon Karen te huilen van ontroering. Ik nam haar dicht bij me en kuste haar. Om eerlijk te zijn; ik moest ook huilen. Niet van ontroering, maar om de slappe kwaliteit en het lachwekkende karakter van de film. Als het al de titel film waardig was. Verspilling van tijd en geld lijkt me eerder op z’n plaats.Op weg naar huis werd er niet veel gesproken. Karen was nog te veel onder de indruk van de film –hoe ze dat presteerde is me een raadsel, en mijn hersenen probeerden van de schok te bekomen en hun verloren cellen aan te vullen. Vergeefse moeite.

‘Doe dit eens even om je pols schat?’ vroeg Karen nadat we thuiskwamen. ‘Het is je wekker. Ik heb hem ingesteld om 8.30. Op dat uur zal het zachte schokjes afgeven zodat je wakker wordt zonder dat je mij wakker maakt. Je kan het afzetten door op dat rode knopje te drukken dat naast de lichtschakelaar staat. Zo moet je wel opstaan, en kan je dus de wekker niet gewoon uitzetten en verderslapen. Geen truuken van Luie Charel bij mij. Daarna ga je douchen, maar je kleed je niet aan. Dat vergat ik nog te vertellen. Zolang je thuis bent en ik het zeg, ben je naakt. Als je de deur wilt opendoen, doe je natuurlijk snelsnel iets aan, tenzij ik anders beveel. Na je douche ga je mijn ontbijt klaarmaken. Gewoon brood, maak maar wat beleg –wel liefst zoet-, versgeperst appelsiensap en thee. Vergeet natuurlijk de krant niet. De postbode stopt die automatisch in de bus van de voordeur, dus je moet daarvoor niet naar buiten. Als je daarmee klaarbent zal het 9.30 zijn. Je zwiert de hoop op een dienblad, en je neemt het mee naar boven. Je kust me wakker, en dan zien we wel verder. Gesnopen? Slaapwel schatje.’

En met dat kon ik het doen. Ik kroop het bed in –naakt of wat dacht u?- had het eerst wat koud, maar kroop dicht tegen Karen in waardoor het wat draaglijker was. De slaap kwam ondanks de vermoeiende dag amper. De film van de afgelopen dag speelde zich nog een paar keer af, en ik vroeg me af, of ik dit niet alles aan het dromen was, en zodra écht wakker zou worden.

Uiteindelijk kon ik de slaap toch vatten en na een deugddoende maar te korte nachtrust mocht ik aan de slag. Eerst dacht ik nog een paar minuutjes te blijven liggen maar toen dacht ik aan wat Karen gezegd had, en was ik wel gedwongen om op te staan.Met een slakkengang en om de twee meter een langgerekte geeuw sleepte ik me naar de douche. Sommige mensen kunnen ’s ochtends alleen maar wakker worden als ze een snelle en ijskoude douche nemen.

Ik behoor niet tot die categorie. Korter douchen dan een kwartier kan ik niet, en kouder dan 38° is voor mij niet doenbaar. In het verleden leverde dat thuis wel eens het nodige gebonk op de badkamerdeur op. Nu kon ik me echter geen tijdsverlies permitteren, dus als compromis nam ik een lauwe douche van om en bij de 10 minuten. Ik droogde me snelsnel af, en ging dan het ontbijt voorbereiden.
Het ontbijt was op een twintigtal minuten ineengeflanst en ik had nog een klein kwartiertje alvorens ik Karen moest wakker kussen. Dat kwam handig van pas, want ik voelde dat het konijn van gisteren vond dat het de binnenkant van mijn maag wel had gezien. Nadat het konijn onderweg was naar de dichtsbijzijnde waterzuiveringsinstallatie was het tijd om Karen te wekken. Nog snel plukte ik een roos van de bos die in de living stond –auw- en stopte die in een klein vaasje als een kleine attentie.In de kamer zette ik het dienblad voorzichtig op het bijzettafeltje dat daar anders maar toch nutteloos stond te wezen.. Ik knielde voor Karen neer, en kuste haar zachtjes op de mond. Ze reageerde niet, en ik probeerde het opnieuw, maar ditmaal bleef ik kussen en probeerde haar mond binnen te dringen. Na een halve minuut scheen ze toch te reageren. Ze opende langzaam haar ogen en toen ze me zag glimlachte ze. Ze streelde m’n haar en kuste terug.

‘Schenk me maar wat appelsiensap in schatje’

Ik was er van uitgegaan dat we samen gingen ontbijten, en had dus een ontbijt voor twee klaargemaakt. Ik kwam echter van een Siberisch koude kermis terug thuis.

‘Je dacht toch niet dat je mee mag ontbijten?’spotte ze. ‘Dat is veel te slecht voor je. Vanaf vandaag zet ik je op een speciaal dieet. Je moet dringend wat aan je conditie doen. Ik heb nog plannen met je.’ Wat die plannen waren, daar had ik nog het raden naar, maar haar kennende zou het weer wat moois –en pijnlijks- zijn.

‘Begin maar direct.’ commandeerde ze. ’Tien keer pompen, tien sit ups. En dat vijf keer! Hier vlak naast me. Vooruit! Je moest al bezig zijn!’Aarzelend begon ik er dan maar aan. Ik vroeg of ik eerst vijf keer tien maal mocht pompen, en dan aan de sit-ups beginnen. Gelukkig mocht dat.

De eerste push-ups gingen nog, maar na een stuk of twaalf begonnen mijn armen serieus te trillen als ik boven kwam. Karen gaf het tempo aan door met haar pantoffel op mijn billen te slaan. Nodeloos te zeggen dat dit het allemaal nog wat moeilijker –en pijnlijker- maakte. Na de vijftig push-ups zagen mijn billen nog roder dan de Formule 1 wagen van Ferrari.

Ik kreeg geen seconde respijt, en moest direct aan mijn sit ups beginnen. Hiervoor moest ik aan het voeteinde van het bed gaan zitten, met mijn voeten onder het bed.

‘Telkens als je rechtkomt, kus je m’n voeten even’ luidde het bevel.

Gelukkig waren de sit ups een stuk makkelijk verteerbaarder, maar m’n achterwerk zinderde nog na van het pak slaag. Het feit dat m’n billen lichtjes over de vloer schuurden als ik m’n sit ups deed droeg in een niet geringe hoeveelheid bij tot de hoge activiteit van m’n hersenen die de pijnsignalen in voelbare pijn moeten omzetten.‘Hou er maar mee op’ zei ze verveeld toen ik m’n oefeningen gedaan had. ‘Je conditie is lachwekkend, maar geen nood. Als ik met je klaar bent, zou je lina recta naar de Spelen kunnen. Waarom is je conditie zo slecht?’

‘Heu, ja, ik ben zo’n beetje slecht in sport’ antwoordde ik naar waarheid.

‘Een beetje veel zeg maar. Maar soit. Genoeg geoefend voor nu. Ik ga eten. Breng dat dienblad naar hier en ga naast me op handen en voeten zitten.’

Toen ik haar het dienblad aan haar had gegeven, en in de gewenste houding zat, zette ze het dienblad op mijn rug –brrrrr-

‘Sta nu toch eens stil wiebelkont. Straks mors je alles en dan mag je het zelf oplikken.’

Ik slikte even, en probeerde zo goed mogelijk onbeweeglijk te blijven, wat toch wel makkelijker gezegd dan gedaan was. Tussen twee happen of slokken door streelde ze m’n billen. Het kan ook goed zijn dat ze haar handen eraan afveegde, maar ik stelde geen vragen.Ze zette het dienblad op de grond langs de andere kant van het bed, en zei dat ik haar al kruipend naar het terras beneden moest volgen. Intussen was het al kwart voor twaalf geworden, en had de zon met zijn stralen de aarde al grondig verwarmd.

Karen ging naar buiten, maar ik moest binnen haar hoed, zonnebril, zonnecrème, een of ander stom liefdesromannetje waarvan er elfendertig in een dozijn zijn, een halsband, een lang stuk touw en een tennisbal. Waarom ze al die spullen nodig had kon ik wel raden, alleen vond ik die tennisbal raar. Dat heb je bij mijn weten toch helemaal niet nodig om te bruinen, maar wie ben ik om daarover te oordelen.Ik zou er echter spoedig achter komen waar die tennisbal voor diende. Karen lag al in haar stoel. Ik zette haar hoed en zonnebril op, en smeerde haar in met de zonnecrème. Ik besteedde uiteraard de nodige aandacht aan haar vrouwelijkheden wat ze leuk vond want ze begon zachtjes te kreunen. Toen al haar plekjes waren ingesmeerd, deed de combinatie van de zon en de zonnecrème haar zijdezachte huid heerlijk glinsteren

Ik moest daarna naast haar knielen, maar op een zodanige wijze dat mijn billen tussen mijn voeten zaten en de grond raakten alsook mijn pik en ballen. Mijn handen lagen op mijn benen, met de handpalm naar boven.

In die houding moest ik blijven zitten, en ik mocht alleen maar spreken als er iets aan me gevraagd werd.Lang duurde het niet, of ik begon te zweten. De zon stond op haar hoogste punt, de hemel was azuurblauw, en in de verste verte was er geen wolk te bekennen. Op de koop toe stond er geen zuchtje wind. Van dit alles scheen Karen allerminst last te hebben. Ze ging helemaal op in haar liefdesromannetje op te gaan want af en toe liet ze een verlangende zucht horen. Het scheen alsof ze me helemaal vergeten was.

Minuten en minuten verstreken, en het zweet vloeide rijkelijk over mijn naakte, warme lichaam.

‘Oooooh. Heeft ons hondje het warm?’ vroeg Karen op een gemaakt droevig spottende toon terwijl ze een pruillip opzette.

Ik keek haar vragend aan, want ik had eerst niet door dat ze tegen mij bezig was.

‘Ja, ik heb het tegen jou. Je zit daar precies als een hondje. Een zielig klein hondje dat zit te stikken van de warmte. Maar daar gaan we iets aan doen. Ik kan er niet tegen dat dieren zo zitten te lijden. Kruip maar al naar het gras en ga in het midden zitten met je rug richting het terras. Ik weet wel iets waarvan je dadelijk zal afkoelen.’Ik zat op het gras in dezelfde houding als op het terras. Plots voelde ik een koude, harde waterstraal op mijn rug. Karen had de tuinslang gepakt, en het gevolg liet zich raden.

‘Niet bewegen hondje, anders koel je niet af’

Ze liep rond mij, en spoot me helemaal nat. Ik hoestte en proestte, maar kan niet ontkennen dat het ijskoude water me afkoelde. En het ging wel een paar minuten door zodat ik ietsje teveel afkoelde. Ik kreeg het stilletjesaan kouder en kouder wat opzich wel een rare situatie is aangezien de mussen van de daken vallen van de hitte. Het ijskoud hebben in het putje van de zomer. Je moet het maar doen.Door de steeds maar intenser wordende koude van het water kon ik natuurlijk een rilling niet onderdrukken. Mijn rilling ontging Karen niet.

‘Wat is het nu?’ vroeg ze boos. ‘Eerst heb je het zo warm als een kip aan het spit, maar dan zonder spit, al kan ik wel iets in je lang in je reet stoppen als je dat wil’ voegde ze dat laatste subtiel toe. ‘En dan zorg ik ervoor dat je het een beetje frisser hebt, en dan lig je te verkleumen, al was je in Siberië in een ijsrivier beland. Het is ook nooit goed voor jou he. Maargoed. Als je het warm wilt krijgen, dan zal ik daarvoor zorgen. Ik ben nog de slechtste niet.’Karen ging in de stoel zitten, en gebaarde dat ik naar haar moest kruipen. Ze pakte het tennisballetje en gooide het ver weg in de tuin.

‘Vang!’

Ik stond op en wou het balletje gaan halen, maar dat was niet echt de bedoeling. Het is te zeggen. Het was wel de bedoeling, maar de manier waarop was nog fouter dan de jaren ’80 zo bleek.

‘Nee, nee. Zo niet dom hondje. Hondjes kunnen niet op twee poten lopen.’

Om dat te illustreren gaf ze me een paar harde klappen met het dienblad.

‘En voor ik het vergeet. Hondjes dragen altijd een halsband van hun eigenaar’ zei ze terwijl ze me de halsband omdeed.

‘Ziezo, ga nu de bal maar halen op de manier waarop elk hondje dat doet’

Ik liep dan maar op handen en voeten naar het balletje, en probeerde het in m’n mond te nemen. Dat was makkelijker gezegd dan gedaan. Het balletje rolde steeds weg. Pas na een keer of drie lukte het.Het was een tennisbal die pas uit de verpakking kent en u kent misschien wel die walgelijke stank die je hebt als je sommige kokers met tennisballen opendoet. Wel die stank was er ook, en wat erger was, de tennisbal smaakte ook zo. Als spreekwoordelijke kers op de taart bleven er ook nog haren in m’n mond achter.

Ik spuugde het balletje in haar handen uit. Ze veegde het balletje eerst een paar keer af op mijn rug alvorens ze het opnieuw weggooide.Ik mocht er opnieuw achter gaan. Ditmaal lukte het me om het balletje van de eerste keer te pakken, maar de smaak en de haren bleven in m’n mond zitten, en nu zat er ook nog eens wat gras in m’n mond. Smakelijk is anders.

Het spelletje ging een tijdje door en ik kreeg het steeds warmer en warmer. Ik wou m’n voorhoofd afvegen met mijn pols, maar dat werd direct opgemerkt en afgestraft.

‘Foei! Dat doen hondjes niet. Ze raken hun lichaamswarmte kwijt door alleen maar te hijgen!’ en om dat te illustreren trok ze m’n mond open, pakte mijn tong en trok ze ruw in en uit mijn mond.

‘Dát is wat hondjes doen!’ snauwde ze en om dat nog eens extra in de verf te zetten gaf ze bij elk woord een harde klap op mijn reet met het boek.Ze bleef maar balletjes gooien die ik moest terugbrengen en na een tijdje ging ik om de één of andere reden helemaal op in mijn rol.
"Braaf beest" riep ze vol bijtende spot terwijl ik een aai over mijn kop kreeg. "Nu gaan we zien of je ook geschikt bent voor ingewikkelder dingen dan een stom balletje te halen. Ik betwijfel het en tegen beter weten in ga ik het proberen. Maarja. Hoop doet leven.
Zit" snauwde ze en ik ging op dezelfde manier zitten als daarstraks.
"Lig! Zit! Rollen! Apport!" Al deze commando"s kon ik naar behoren uitvoeren.

"Genoeg getraind voor vandaag Blackie" -dat werd mijn puppynaam, zei ze opgewekt.
"Kom, we gaan iets anders doen. Of beter gezegd, jij gaat iets anders doen, ik niet. Ik heb honger, dus ik wil dat je iets voor me gaat klaarmaken. Ik heb zin in een zomersalade. Het dessert mag je zelf kiezen. De ingrediënten vind je in de voorraadkast. Maak er wat moois van."

In nog geen minuut werd ik van pup tot kok gebombardeerd. Niet dat ik daar veel ervaring mee heb. Een ei bakken lukt nog wel, en ik heb een aardig recept voor spaghetti, maar daar houdt het dan toch ook wel op.
In de voorraadkast alleen vond ik mijn gading niet, maar samen met wat er in de koelkast zat, kon ik toch een poging tot salade ineenflansen.

Het resultaat was een kom met blaadjes sla, dungeraspte wortelen, krokante, zoete mais, kleine blokjes rode ui, erwtjes, en drie soorten paprika. Verder werd er een hardgekookt ei of twee, een boel peper en zout en wat blokjes ham aan toegevoegd. Als dessert koos ik twee ijsjes die nog ergens in de diepvries verdwaald waren. Ik dekte de tafel, zette de kom sla erop, ging nog een fles cola halen. Dat was de macht der gewoonte. Ik ben allesbehalve een wijnliefhebber. Ik lust het zelfs niet. Ik bedoel; wat is er nu in hemelsnaam lekker aan een fles met gegist druivensap dat vaak zelfs nog door blote voeten -Franse dan nog!- is uitgeperst.
Dat nog tot daartoe, maar dat sommige mensen tientallen, tot enkele honderden euros betalen voor zulk bocht, dat gaat mijn verstand te boven.

Ik blijk echter een zeldzaam persoon te zijn, want Karen deelde mijn mening allesbehalve.
"Wat is dat voor achterlijkheid! Beschaafde mensen drinken toch geen cola bij hun salade, hup, ga in de kelder een fles witte wijn halen! Nu!" Ze kneep hard in mijn klokkenspel omdat ik niet onmiddellijk omdraaide om naar de kelder te gaan.

Toen ik terugkwam, zag ik dat ze een berichtje met haar GSM stuurde. Ik zette de wijn op tafel, en liet haar voorproeven als een sommelier van tweede categorie.
"Kan ermee door, je zal echter nog veel moeten leren, want je bediening is ondermaats. Maargoed. Ik heb honger. Schep maar op."
Ik schepte op en nam daarna zelf plaats. Ik wou net gaan zitten, maar toen ging de bel. Ik aarzelde even, en wou me dan gaan aankleden om de deur open te gaan doen.

"Wat sta je daar nu te treuzelen vent! Ga opendoen, je moet je niet aankleden."
Met een bang hart ging ik naar de deur. Je kon nooit weten wie er zou aanbellen. Misschien was het de postbode, of een agent die om Joost weet welke reden hier zou moeten zijn. Erger zou een jong schoolmeisje geweest zijn die koekjes zou kunnen verkopen voor haar school. Als ze me naakt zou zien, dan waren de rapen gaar.

Ik haalde diep in en deed open. Het was geen postbode, geen agent -oef- en zeker geen jong schoolmeisje -dubbele oef.
Voor me stond een prachtige vrouw. Zonder dat ze aandacht aan me schonk liep ze al gillend naar binnen, richting Karen die haar eveneens gillend tegemoet kwam. Ze begroetten elkaar, al ware het jonge pubermeisjes die elkaar al twee dagen niet meer gezien hadden, en hun weerzien op een extreem overenthousiaste manier vierden zoals alleen vrouwen dat kunnen.

Ik stond er maar een beetje te staan. Het was ook op zijn minst gezegd een raar gezicht. Twee dolblije vrouwen die totaal niet leken te beseffen dat ik er in mijn geboortekostuum stond. Ik voelde me op zijn zachtst gezegd ook wat gegeneerd. Hoe zou je zelf zijn als je naakt voor een volstrekt vreemde vrouw staat. Gegeneerd natuurlijk, maar vreemd genoeg wond die schaamte me ook waanzinnig op.

De vrouw scheen allerminst mijn aanwezigheid op te merken. Zonder acht op mij te slaan stapte ze binnen. Inmiddels was Karen ook de hal binnengekomen en ze scheen niet erg blij te zijn:
"Wel. Waar wacht je op? Moet je mevrouw niet begroeten en ontvangen zoals je geleerd is Blacky!" beet ze me toe....

Nog een vervolgje? :p
  woensdag 7 september 2011 @ 19:57:27 #250
84152 fietsie
Don't Panic.
pi_101685272
<< Voor sommigen misschien iets -te- expliciet >>

Ik zat te kijken naar jouw foto; jij, naakt, voorovergebogen, je billen licht open, je geschoren lipjes te zien. Het touwtje van de ben-wa-balletjes hangt tussen je lipjes vandaan…

Damn daar zou een tong nu goed werk kunnen doen voor je.... lekker je lipjes opsoppen en sabbelen, en je kontje verwennen..... om dan die balletjes terug te duwen in hun warme natte holletje.....

De balletjes terugduwend met mijn tong zoek ik je geleufje, tussen je lipjes door.... ik sop erop, zuig langzaam steeds harder en lik het vocht uit je gaatje, smeer het met mijn tong over je lipjes. Af en toe moet ik de balletjes weer terugduwen als jij aan het touwtje trekt, mijn tong zakt dan omlaag en duwt en proeft het verse geil...

Druppels zakken uit je kutje en kriebelen over je sterretje, ik lik ze op voor ze in het onderlaken kunnen verdwijnen. Ik duw tegen je sterretje en maak plagend wat ruimte voor mijn tong.

Dan zie ik de balletjes weer uit je kutje komen en duik omhoog, duw ze terug en neem in dezelfde beweging je klitje tussen mijn lippen.
Langzaam begin ik te zuigen, steeds een beetje harder en harder, ik laat de druk niet terugvallen, adem door mijn neus en zuig zachtjes maar gestadig steeds harder door... Ik voel je klitje zwellen.....

Dan ga ik snel met mijn tong over het gevoeligste punt, het kleine topje onder het zachte beschermende velletje.... snel en fel tik ik met mijn tong, speeksel toevoegend om je geen pijn te doen....

Mijn vingers zoeken je kontje op, glijden door het nat en speeksel tussen je billen door, mijn middelvinger vindt je sterretje. Voorzichtig, met mijn vingertopje, masseer ik het gaatje en zoek naar het punt waarop de weerstand verminderd...

Mijn lippen zuigen om je klitje en proberen steeds meer van het weefsel op te zuigen, mijn tanden drukken tegen je schaambeen.....Mijn tong geselt het meest gevoelige plekje, mijn hoofd maakt een beweging alsof ik een klein penisje pijp.
Je dijen klemmen om mijn hoofd, mijn vinger dringt in je kontje.....

Mijn broek heb ik allang uitgedaan, mijn pik staat vooruit en een druppel vocht hangt aan het topje, met mijn vrije hand masseer ik mijn ballen....

Met mijn wijs- en ringvinger dring ik je kutje binnen, mijn middelvinger helemaal in je kontje duwend; de balletjes gaan steeds dieper je grotje binnen en de sappen stromen om mijn hand.

Ik neuk je met mijn vingers, gekromd zoekend naar het sponsje van je g-spot.
Met lange diepe halen gaan mijn vingers in en uit, bij beide gaatjes.
Mijn tong geselt nog steeds je klit, mijn tanden zoeken steeds frequenter het contact met de basis van je klit; ik bijt ritmisch in het zachte weefstel en voel de hardheid van het zwellichaampje, nog steeds groeiend.

Mijn speeksel mengt zit met de ladingen vocht uit je kutje, de kracht van mijn armen en handen drukken je achterover.
Ik heb mijn pik losgelaten en mijn vrije hand heeft je borsten gevonden; 1 tepel rol ik tussen duim en wijsvinger, eigenlijk een beetje te hard...
Mijn ringvinger haal ik terug uit je kutje, en duw ik, onsubtiel, bij mijn middelvinger in je kontje. Het vele geil laat het makkelijk glijden maar aan je gekreun hoor ik dat je het goed voelt, ik buig mijn vingers nog wat meeer en verhoog het neuktempo.

Ik neem je keihard, snoeihard en doelgericht met 1 hand.

Ik bijt nu ritmisch in je klitje en zuig, om en om.
Bijt zuig, bijt zuig, bijt zuig, bijt bijt, zuiggggggg dit ritme voer ik op in tempo, het geil sopt en je kreunt en steunt.
Mijn andere hand zoekt je andere borst, nagels krassen over je tepelhof en nog harder dan daarnet rol ik je tepel.....

Ik laat je klitje los, trek mijn hand met een soppend geluid uit je kut en mijn vingers uit je kontje, ik pak je bij je enkels en rol je achterover, je benen omhoog.
Mijn lul dringt in je kut, in een keer diep diep in je natte zachte hete grot.
Ik neem je met harde klappen, mijn lul wordt steeds weer in je kut gezogen, mijn tanden vinden je tepels en ik sop en lik.

Ik wil dat je komt, dat je het uitgilt en voer het tempo dus op.
De pijn voel ik niet, ik voel alleen het warme soppige moeras om mijn lul, de balletjes die ik bij iedere stoot opzij ram zodat ze je extra genot bezorgen en het vloeien van een sloot nat tussen je benen vandaan.
Mijn tandafdrukken staan in je borst, ik heb je knieen over mijn schouders geslagen en druk je nu met mijn handen in je haar in het matras.

Met harde soppende klappen sla ik mijn lul in je kut....
Probably the last sound heard before the Universe folded up like a paper hat would be someone saying What happens if I do this?
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')