abonnement bol.com Unibet Coolblue
  zondag 8 juni 2008 @ 00:52:57 #251
189777 zagevent
what's in a name
pi_59208419
Derde deeltje is in de maak. Nog reacties?
pi_59230880
Het verhaal wat nu komt, is gewoon terplekke verzonnen hihi;

Ik sta met mijn vriend op mn kamer. Ik had zin om wat spannends te doen, maar hij niet, dus hij is met z'n rug naar me toe gaan staan. Na een tijdje zeg ik; "draai je is om'' hij doet het, en probeert te zeggen: "waarom?" maar wat hij wou zeggen word gesmoord door mijn mond. Ik geef hem een lange, zachte tongzoen, waarvan ik dacht dat ie wel zin zou krijgen in meer. We zoenden door, en lagen ondertussen op bed. Hij probeerde mijn shirt uit te trekken, en dat ging makkelijk want het zat dicht met knoopjes. Hij trok mn BH los, en ik kreeg waar ik zin in had: meer dan zoenen. Hij begon aan mn tepels te likken en zuigen, en daar kreeg ik op de 1 of andere manier al een natte kut van. Ik trok zijn broek naar beneden en zag dat hij al een stijve had. Ik begon eerst een beetje op z'n boxer kusjes te geven op z'n lul, en deed z'n boxer daarna uit. Ik masseerde zijn lul waardoor hij nog stijver werd. Ik begon hem te pijpen, en dat vond ie echt geil. Ik voelde dat hij bijna klaar kwam, dus ging hij verder bij mij. Hij begon aan mn klitje te likken en befte me. Ik werd helemaal nat, en hij begon me te vingeren. We waren alleen thuis, dus ik kon zo hard kreunen als ik wou. Dat deed ik dus ook, en door mijn kreunen werd m'n vriend geil. Ik vond het tijd dat ik ontmaagd werd, en dat vond hij helemaal niet erg. Hij stak z'n stijve in mn natte kut, en dat deed eerst wel even zeer, toen heb ik ook een gil geslaakt, maar het was zo lekker. Hij nam me hard, en ik kwam klaar..

Kort, maar maakt niet uit toch? Please, comment tips, ik ben beginner [a]
pi_59243627
Jij komt ook snel dan..
Ik hou van mezelf en dat gevoel is wederzijds..
pi_59252495
Eerste keer hea xD
  maandag 9 juni 2008 @ 19:15:04 #255
200017 QrisS
Chauvinist tot in de kist!
pi_59254517
beetje subtieler mag wel... niks met natte kut etc.
Schrijf het wat subtieler en maak het wat langer

@ zagevent: Ik vind dat jou verhalen bij een van de betere van dit topic bijgeschreven kunnen worden
pi_59259507
dankjewel, daar heb ik wat aan! =]
  maandag 9 juni 2008 @ 23:51:09 #257
181362 Paramnesia
f.k.a. Razzberry
pi_59265413
Dating.fok.extended. - Para

Vroeger was er dating.fok.nl. Nu is er fotoboek.fok.nl. Om eerlijk te zijn is er weinig verschil tussen de twee. Allebei lijken een samenvatting van puberale uitspattingen, idiote humor en onbeholpen flirts. Kortom, helemaal mijn domein.

Ik kwam haar tegen in december. Nou ja kwam tegen, ze postte in ONZ. Nu is ONZ mijn territorium, mijn gebied, mijn subfora. ONZ ben ik. En zij kwam bij mij op bezoek. Ze kwam binnen met een topic dat grappig was. Dat was voor mij al genoeg want vrouwen zijn niet vaak grappig en als ze dat wel zijn, hebben ze blijkbaar iets. Iets wat mij intrigeert.

We wekten het gebruikelijke traject af. Van forum naar fotoboek, van veel fotoboek naar PM, van PM naar msn, van msn naar SMS, van SMS naar afspraak. Van afspraak naar het moment der afspraak. Perfectie.

Toen Dante in divina commedia binnnentrad in de hel, stond er boven de poort: Allen die hier binnentreden, verlies alle hoop. Het had eigenlijk wel mooi gepast boven haar deur.

Ik veloor alle hoop toen ik binnenstapte, ze was namelijk mooi. Dat is klote voor mij, ik ben namelijk lelijk. Als ze nu mooi en dom was, waren er nog kansen. Helaas. Ze was ook slim. Filmpje doen dan maar. Ja, tuurlijk, filmpje kijken. Kijken. Kijken naar haar. Nee filmpje. Nee naar blonde haren, figuurtje als een zandloper. Ze had een rond gezicht, ik hield van haar mondhoeken die lachten in oprechtheid, haar jukbeenderen hoogstaand, haar heupen breed en mooi gevormd, haar haar sluik over haat hoofd. Verdomme, gewoon van haar.

Ze zag dat ik keek. Ik kreeg een rood hoofd. “Je vind het leuk wat je ziet he?”. Ik hield van haar brutaliteit. Meteen al. “Ja, tuurlijk, niet vaak lekkere wijven op fok ”. Zogenaamd grappig zijn, mislukt fataal, dacht ik. “Je bent nog erger dan op het forum Para”. Ze probeerde het verontwaardigd te laten klinken. Het lukte haar niet echt.

“Dat klopt”. Ik zoende haar. Gewoon een gok. Goede gok. Dat wel.

Mijn lippen raakte die van haar aan. Langzaam likte ze het puntje van m’n tong. Even gewoon relaxed aftasten. Ik sloot mijn lippen om die van haar. God wat kon ze zoenen. Ik kreeg er een behoorlijke stijve van. Ze voelde het, het moest wel. Ze vond het niet erg. Mijn vingers zochten zijn weg. Van haar nek naar haar middel naar haar broek. Langzaam drong ik naar binnen, ze vond het niet erg, helemaal niet zelfs. Ze spreidde haar benen even.

Techniek Para, techniek. Vinger bovenkant schaamlippen, langzaam rondjes draaien, heel langzaam. Netjes, gewoon goed. Laat haar langzaam haar toppunt bereiken, langzaam.

Ze kreunde. Ze fluisterde: “ga door, ga door”. Wanhopig, dat ik zou ophouden. Ik betaste haar van onder langzaam, langzame rondjes, en dan steeds sneller. Ik voelde het vocht lopen. Heerlijk gevoel van vocht tussen je handen. Ja. Dat wou ik. Daar binnen.

Mijn poging, morgen deel 2.
Op al deze posts is de no-homo clausule van toepassing.
The beaver is still fucked up, but fucked up with a yellow-black kind of feeling to it.
Omcircel koosnaam naar keuze: Razzy, Razz, Para, Kaizer Soze, Pablo.
  dinsdag 10 juni 2008 @ 01:19:17 #258
189777 zagevent
what's in a name
pi_59267559
Vervolgje op deel twee. Sommige dingen zijn onrealistisch en ongeloofwaardig, maar het is nooit mijn bedoeling geweest om een realistisch en geloofwaardig verhaal te maken. Hier primeert de fantasie. Genoeg van mijn gezeur, nu het verhaal. Veel plezier.

… “Maar eerst hebben we nog wat werk aan Kutje” sprak Madame. Kutje ging naar binnen wat spullen halen. Intussen bekeek ik Madame’s tuin terwijl ik nog steeds naakt op handen en voeten zat. Ik voelde me wat te kijk gezet, maar dat maakte me tegelijk wat geil. Madame had een iets grotere tuin dan Karen, maar Madame’s tuin was meer ‘gevuld’. Er was een rond zwembad. Het had geen olympische afmetingen, maar het was toch zo’n meter of 14 lang en 10 meter breed schatte ik. Het terras liep door tot aan het zwembad en aan de rand ervan lagen er ligstoelen en er was ook een duikplank. In het zwembad dreef een lichtroze luchtmatras. Verder zag ik vanachter in de tuin een klein hutje staan dat precies leek op een mini-Zwitserse chalet. Dat zal dan wel het tuinhuisje zijn dacht ik. Tegenover het tuinhuisje, in de schaduw van een kersenboom waarvan de vruchten heerlijk rijp en rood leken stond een groot hondenhok. De ruimte errond was afgebakend met tralies en erin lag een speelballetje. “Vreemd” dacht ik, “ik heb toch geen hond gehoord of gezien”, maar lang kon ik er niet meer over nadenken.

Ik hoorde dat Kutje inmiddels terug was en dat ze wat spullen op de tafel zette. Ze liep vervolgens naar de kersenboom en plukte er wat kersen die ze in een rieten mandje deed. “Hmm, kersen. Lang geleden dat ik er nog eens gegeten heb” dacht ik en ik realiseerde me plots wat voor honger ik had. Het was van bij het ontbijt geleden dat ik nog iets in m’n maag heb gehad buiten dat appelsiensap en het was inmiddels toch al zo’n uur of acht schatte ik.
Kutje kwam terug en gaf het mandje aan Karen. De helft van de kersen deed Karen in een glazen schaaltje en gaf dat schaaltje dan terug aan Kutje. Met het mandje in haar hand kwem ze naar mij toegelopen. Ze hield halt bij mij, deed haar met zwart bond versierde muiltjes uit en beval me om ťťn voor ťťn haar tenen te kussen.
”Zo schatje, je zult wel honger hebben zeker na vanmiddag?” vroeg ze op een zeemzoete toon. Ik beaamde dit door met mijn hoofd te knikken.
“Wat is er schat? Je tong soms verloren” vroeg ze vervolgens op dezelfde toon.
“Ja Liefste, ik heb honger” antwoordde ik dan maar.
”Wel, dan zal ik je eens wat te eten geven. Het is niet veel, maar hier moet je het voorlopig maar mee doen. De hoofdschotel volgt een andere keer” ging Karen verder.

“Mondje open en tong uitsteken” commandeerde Karen en ik deed mijn mond open en stak m’n tong uit. Vervolgens legde ze er heel zorgvuldig een kers op.
”Eet maar op” en ik at de kers op. Het was een sappige, malse kers die zoet smaakte, maar toch nog een tikkeltje zuur was. De pitten mocht ik gelukkig telkens uitspugen. Kutje zoog ze vervolgens op met haar mond en spuugde ze dan uit in de vuilnisbak Karen herlaalde dit spelletje een keer of drie en toen bedacht ze een leukere manier om kersen te eten. Ze ging op een tuinstoel zitten en beval mij om dichterbij te komen. Met een vingertje wenkte ze Kutje, wees vervolgens op de kersen en haar tenen en Kutje had door wat ze bedoelde. Kutje knielde voor Karen’s voeten en stak tussen haar twee grootste tenen een kers. Dit proces herhaalde ze ook bij Karen’s andere voet. Ze draaide haar voeten naar mij en commandeerde “Mondje opnieuw goed open” en stak haar voet met kers in mijn mond.
”Lik de kers eraf met je tong en durf je tanden niet te gebruiken” zei ze. Ik probeerde de kers eraf te halen, maar Kutje had de kers er stevig in gezet. Niet dat ik dat erg vond, zo kon ik Karen’s voeten lekker lang verwennen. Dit spelletje bleef Karen met me spelen tot de kersen op waren. Door dit spelletje waren Karen’s voeten rood en kleverig van het kersensap. “Schatje rechts schoonlikken en Kutje links schoonlikken” sprak ze en ik likte samen met Kutje Karen’s voeten schoon. Karen zakte languit in de tuinstoel sloot haar ogen en genoot van onze mondjes.

Nadat Karen’s voeten grondig schoongelikt waren moesten we haar al kruipend volgen. Ze liep naar de tafel alwaar Madame op haar stond te wachten. Zij had de instrumenten die op tafel lagen op een zilveren schotel gelegd. Verder zag ik nog een fles rode wijn, een rol of twee plastic folie, het schaaltje kersen, een rol plakband en een aardappelmesje op tafel liggen. Madame beval Kutje om recht te staan. Ik mocht voorlopig in dezelfde houding blijven. Ik begon een klein beetje kramp te krijgen van dat op m’n handen en voeten zitten, maar ik gaf geen krimp. Madame gaf Kutje een kort knikje. Blijkbaar wist Kutje wat Madame bedoelde. Ze pakte de zilveren schotel met de instrumenten op, en zette ze neer op mijn rug. Er ging een rilling door mijn lichaam. Het zilver voelde ijskoud aan en al mijn haren gingen ervan rechtop staan. Madame waardeerde dit onverwachte geluid niet, want ze gaf een harde tik op mijn billen. Kutje zette de resterende dingen die nog op de tafel stonden op een klein bijzettafeltje. Vervolgens ging ze op de tafel liggen, deed haar benen omhoog en spreidde ze zover ze kon. Ze lag bijna in splithouding. Madame schoof vervolgens Kutje’s rokje omhoog en ik kon zien dat ze geen slip oid. aanhad. Madame spreidde Kutje’s schaamlippen en ik kon zien dat er aan de binnenkant van haar schaamlippen de letters M en S getatoeŽerd waren. Op elke schaamlip een. Ik wist niet waarvoor ze stonden, maar ik bedacht dat het best wel eens voor Madame en Suzanne kon staan. Het kon ook voor Microsoft of Multiple Sclerose staan, maar dat leek me minder waarschijnlijk.

Madame ging vervolgens eerst met een paar vingers in Kutje’s poesje en onderwierp haar aan een kort maar grondig onderzoek van haar poesje. Daarna trok Madame haar vingers eruit, waarna ze prompt en probleemloos haar hele vuist in Kutje’s poesje stopte. Ze sopte een paar keer, en sprak vervolgens haar waardering uit.
”Likken!” zei Madame tegen mij en ik moest een voor een Madame’s vingers die behoorlijk nat waren van Kutje’s geil schoonlikken. Kutje’s geil smaakte iewat anders dan dat van Karen. Het smaakte niet echt zoet, maar het deed me toch onrechtstreeks aan fruit denken. Terwijl ik Madame’s vingers aan het schoonlikken was kon ik zien hoe Karen Kutje hielp met haar uit te kleden. Toen dit gedaan was, lag Kutje logischerwijze naakt op de tafel. Ze spreidde terug haar benen. Madame pakte opnieuw haar schaamlippen vast en spreidde ze. Karen had intussen de fles rode wijn ontkurkt en goot de wijn in Kutje’s poesje. Vervolgens pakte ze het schaaltje met kersen, sneed de kersen in twee en stopte ook wat kersenhelften in Kutje’s poesje. Daarna pakte ze de plasticfolie, wikkelde het stevig rond Kutje’s poesje en plakte de folie vervolgens met de plakband vast aan Kutje’s lichaam.
”Zo” zei Madame, “laat dit maar eens een uurtje of anderhalf intrekken. Ja speeltje, zo lusten wij graag onze wijn. Wijn is nog het lekkerst als het nog een dik uurtje kan rijpen in de grot van een jong sletje.”
”Maar voordat we van de wijn gaan genieten, gaan we nog eerst even van jou genieten” sprak Karen.
”Dat is zo” zei Madame. “Zet die instrumenten terug op tafel Kutje.” Kutje gehoorzaamde. “Nu wil ik dat je gewoon op je knieŽn gaat zitten Kutje. Je handen op je benen. Speeltje, jij gaat tegenover Kutje zitten in dezelfde houding, alleen doe jij je handen op je rug” beval Madame. We gingen alletwee in de gevraagde houding zitten. Achter mijn rug pakte Karen handboeien en deed ze om mijn armen. Ik zat in een tamelijk oncomfortabele positie. Naakt op m’n knieŽn met de armen op de rug gebonden.

Wie in een comfortabelere positie zat, was Madame. Zij zat op een tuinstoel aan mijn linkerkant. Ze kwam dicht bij ons zitten en even dacht ik dat ik en Kutje haar laarzen moesten aanbidden, maar ik had het mis. Karen stond nog achter mij. Ze pakte me bij de haren en duwde mijn hoofd naar de grond. Het had een onaangename aanvaring geweest tussen mijn hoofd en de grond, ware het niet dat mijn hoofd op een heel zachte en leuke plaats neerkwam; Kutje’s poesje. Onmiddellijk daarna legde Madame haar voeten op mijn hoofd zodat ik niet zou wegkunnen. Niet dat ik dat wou overigens.

“En nu zuigen speeltje” zei Madame kordaat. Ik wist niet wat Madame bedoelde, er was toch niets om op te zuigen. Of Kutje moest ineens veranderd zijn in een man, maar dat leek me onwaarschijnlijk. Pets! En ik voelde dat een zweep onaangenaam hard in aanraking kwam met mijn kont.
”Vooruit, zuig op Kutje’s kut” zei Madame boos. “Karen zal je nu 100 zweepslagen toedienen en daarna krijg je van mij hetzelfde, dat is je straf omdat je niet luistert. En zorg dat Kutje klaarkomt. Als ze niet klaarkomt voordat wij gedaan hebben met je straf, zal je de straf nog eens ondergaan, maar dan dubbel zo hard. Telkens opnieuw tot ze klaarkomt. Begrepen?”
”Mmmmhmm” deed ik en ik begon op Kutje’s met plastic bedekte poesje te zuigen alsof ik een kind van zeven jaar oud was dat juist een enorme lolly had gekregen. Het voelde en smaakte raar om op een poesje te zuigen, maar het was eens iets anders. Pets! Pats! Doordat ik geconcentreerd zat te zuigen was ik de slagen een beetje vergeten. Ik voelde ze nog wel, maar pijn deden ze niet echt. Pets! Maar daar kwam nu verandering in. Pats! Karen verhoogde Pats! langzaam Pets! maar Pats! zeker Pets! het Pats! tempo Pets! van Pats! de Pets! zweepslagen. Pats! Net toen ik dacht dat ik ging begeven stopte Karen ermee.
”Hehe, honderd slagen, even respijt voor je schatje” zei ze vermoeid. Ik stopte met zuigen, maar dat was niet de bedoeling.
”Dat wil niet zeggen dat je moet stoppen met zuigen speeltje” snauwde Madame. Zij was opgestaan uit haar zetel en Karen nam haar positie over.
”Vooruit, zuigen speeltje” zei ze en ik voelde dat er met een soort harde tak op elk van mijn voetzolen kort maar krachtig getikt werd. Nu was het de beurt aan Madame. Ik kreeg een beetje het koud zweet, want ik had blijkbaar nog niet veel bereikt bij Kutje en ik had geen zin in nog eens 400 slagen. Ik schakelde dan maar een versnelling hoger en zoog alsof mijn leven ervan af hing. Ik zoog nog harder als de grappen van Wilco Terwijn en een industriele stofzuiger tesamen.
”50. We zijn in de helft” zei Madame. Ik zag dat Kutje al goed op weg was nu, maar ik was er nog lang niet. Ik ging voort met de moed der wanhoop.
”80. Het begint te dringen” zei Madame, en net toen ik dacht dat het me niet meer zou lukken kwam Kutje klaar. Ze zei niets, maar ik voelde haar vocht tegen de plastic folie stromen. Ik vroeg me af of de folie van al dat vocht niet zou scheuren, maar het gebeurde niet.

“Ziezo, je hebt geluk speeltje” zei Madame. “Nou, ik heb er honger gekregen van al dat slaan, wat jij Karen?”
”Zeker, ik heb nu ook wel trek gekregen.” antwoordde Karen.
”Goed, dan zullen we maar eens gaan eten” zei Madame. “Kutje, warm de schotels op, en bedien ons dan. Speeltje, blijf jij maar even in die houding zitten. Oja, zitten zal je de eerste uren wel niet meer kunnen.”zei Madame met een sadistische grijns.
De dames gingen aan de tafel zitten en kletsten wat over vanalles. Als Kutje het eten had opgediend beval Madame haar om onder tafel te gaan zitten en haar voeten te masseren. Ik kreeg van Karen dezelfde opdracht. Er was maar weinig ruimte voor twee volwassen personen onder tafel. Onze twee lichamen raakten elkaar geregeld en meer dan ťťn keer raakten haar borsten mijn lichaam ook. Ze had niet zo’n grote borsten, maar ze waren wel mooi rond. Net pompelmoezen, en haar tepels waren heerlijk stijf. Af en toe stopte een hand ons wat eten toe. Ik liet Kutje eerst eten. Ik had tenslotte al wat kersen in m’n mond en Kutje had van ons tweeŽn het meeste honger.

Na een tijdje mochten we onder te tafel komen. Ik moest nog steeds op handen en voeten blijven zitten.
“Oooh, dat was lekker” pufte Madame. “Ik heb heerlijk gegeten en nu zou ik nog wel een glaasje wijn lusten. Kutje, je weet wat je te doen staat” zei Madame.
“Jawel Madame” antwoordde Kutje gehoorzaam. Ze liep naar binnen en even later kwam ze terug met een grote, kristallen kom.
“Eerst even schudden voor gebruik” lachtte Madame waarbij ze Kutje bij haar heupen vastpakte en ze stevig dooreen rammelde. Dat zo wel dienen om de wijn, de kersen en Kutje’s geil goed dooreen te mengen dacht ik.
Vervolgens hurkte Kutje neer boven de kom en deed haar handen in haar nek. Karen ging achter haar staan, pakte de schaar en knipte ter hoogte van Kutje’s kont de folie door. Dat wou nog niet zeggen dat de folie van Kutje’s lichaam af was. Aan haar vagina was de folie nog steeds vasteplakt met plakband.
Karen rukte met ťťn snok de folie van Kutje’s lichaam en bijna onmiddelijjk stroomde het lichtrode mengsel uit Kutje in de kom. De plotselinge snok deed Kutje enorm veel pijn, maar ze verbeet haar tranen en beet op haar lippen.
Madame scheen dit alles zeer opwindend te vinden en gaf Kutje dan ook een welverdiende lange, natte tongzoen.
Karen had intussen een pollepel gepakt en zei tegen Kutje dat ze zo gespreid mogelijk op haar rug op de grond moest gaan liggen. Vervolgens roerde Karen even met de pollepel door het mengsel en schepte dan twee glazen in.
De twee dames genoten duidelijk van het rare maar zo te zien o-zo lekkere mengsel en ik vroeg me af hoe dat zou smaken.
Als de dames verzadigd waren kwam Madame naar de kom gelopen. Ze vulde een beker. Karen spreidde intussen Kutje’s schaamlippen waarop Madame de beker in Kutje’s poesje leeggoot.
“Zo speeltje, jij mag ook eens proeven. Lik het allemaal maar uit die kut” zei Madame met hese stem. “Maar denk eraan, je mag nog niets doorslikken. Je zult wel zien waarom.” Ik kroop naar Kutje toe en begon te likken. Ineens herinnerde ik me waar ik de smaak van haar poesje van kende. Het mengsel smaakte net zoals Kutje. Blijkbaar deed Madame dit spelletje wel meer
Nadat ik alles had opgelikt en bewaard ik mijn mond moest ik van Madame het mengsel met Kutje delen. Ik kustte haar op de mond, goot wat in haar mond over, en samen tongzoenden we tot alles in onze magen was verdwenen. Het mengsel –dat ik vanaf nu Kutwijn zal noemen- smaakte heel lekker. De wijn deed het wat zurig smaken, het geil wat zoet en zout en de kersen gaven er een fruitig tintje aan.

”Ik zit vol. Kom schat we gaan slapen. Ik ben moe” zei Karen. “Zeg eerst goedenacht tegen Madame en Kutje.”
Ik wist niet hoe ik het moest doen, maar ik gokte maar door Madame haar laarzen even te kussen en “Goedenacht Madame, welterusten Madame” te zeggen. Tegen Kutje deed ik hetzelfde, maar dan zonder haar aan te raken. Blijkbaar gokte ik juist, want ik kreeg geen opmerking.
”Pfoe, ik ben zo moe dat ik nog amper kan stappen schatje. Kan jij me even naar huis dragen net zoals je me naar je huis droeg de eerste keer?” vroeg ze. Natuurlijk kon ik dat. Ik stond recht, pakte haar op, en liep richting haar huis. De eerste stappen gingen wat moeizaam want mijn knieŽn hadden een paar uurtjes in dezelfde pijnlijke houding gezeten, en erg goed was dat niet echt.

“Hier naar binnen, dan de trap op en de tweede deur rechts” commandeerde Karen. “Daar mag je me neerzetten.” We kwamen uit in haar badkamer. Het was een redelijk grote badkamer, voorzien van douche, bad, lavabo en een paar kasten. Op de grond lagen witte tegeltjes –koud- en de muur was tot de helft betegeld met blauw-witte mozaÔek en daarboven was de muur gewoon lichtblauw geschilderd. Karen ging op de rand van het bad zitten.
”Je zal nu wel vuil zijn schat, je krijgt vijf minuten om je te douchen.” zei ze.
Dat was niet veel. Normaal doe ik er een minuut of tien over om te douchen, maar rap zou ook wel gaan dacht ik. Ik douchete me zo snel ik kon. Karen wierp me een ruwe handdoek toe waarmee ik me kon afdrogen. Niet dat ik dat erg vond. Integendeel. Ik heb liever ruwe handdoeken dan zachte. Ruwe handdoeken nemen meer vocht op.
Toen ik me had afgedroogd, zei Karen “Houding” Ik wist niet wat ze daarmee bedoelde en keek haar vragend aan. Karen keek boos en zei op een zuchtende en verveelde toon “Op je knieŽn en je armen strekken in de nek”

Ik ging in de gevraagde houding zitten en ze kwam me inspecteren. Waarvoor dat nodig was, wist ik niet, maar ik besloot wijselijk om maar niets te vragen. Ze liep rond me heen, en stopte achter mij. Ze trok mijn billen opzij, ik hoorde dat ze iets handschoenachtig aantrok en het volgende wat ik voelde was een vinger die mijn aars binnenging. Dat ging niet vlot en ik verkrampte.
”Hmm, hier gaan we nog werk aan hebben schatje.” mompelde ze. Ik kreeg al doembeelden van rijen mannen die stonden te wachten om mij anaal te vernederen.
”Wees gerust hoor” glimlachte Karen “In dat opzicht bedoeldde ik het niet hoor. Je zal nog wel zien, maar geen enkele man zal jou anaal vernederen of wat dan ook.
Dat stelde me gerust en Karen ging voort met mijn keuring. Ze trok een paar keer aan m’n penis die dan ook snel stijf werd. “Goed schoongemaakt schatje. Zo te zien staat ‘ie wel op scherp.” zei Karen.
Ik knikte en Karen zei “Zo, dan zullen we daar dan maar eens iets aan doen nietwaar. Blijf jij maar in die houding zitten, je hoeft verder niets te doen.”
Karen ging op een stoel naast me zitten. Ze deed haar schoenen uit en nam mijn penis tussen haar voeten. Zo begon ze me met haar voeten af te rukken. Zoiets had ik nog nooit meegemaakt en het was super geil. Voeg daar dan nog eens bij dat ik op springen sta en je begrijpt dat ik dan na een paar tellen spuitend klaarkwam. Een van de beste orgasmes die ik ooit al had meegemaakt.
”Pak maar wat wc-papier en ruim je kliederboel op. Ik heb hier pas voor het laatst schoongemaakt, dus ik wil geen rommel hier. Vooruit!” sneerde Karen met luide stem en ik voog het sperma op, en spoelde het vervolgens door de wc.

“Goed, dan ga ik nu een lekker warm bad nemen. Schatje, maak het bad voor me klaar. Lekker warm, maar O WEE als het te warm is. Doe er ook maar wat badschuim bij. Ik vandaag zin in de lavendel-limoen combinatie met extra dennegeur. Terwijl je het bad laat vollopen, doe je m’n kleren uit, je vouwt ze mooi op. Gesnopen?” zei Karen. Ik knikte en begon met het bad te laten vollopen. Ik deed wat badschuim bij het water, roerde zodat het goed mengde, zette de stop in het bad, en begon Karen’s kleding uit te trekken. Echt veel werk was het niet, en al snel stonden we beide naakt in de badkamer. Karen’s prachtige lichaam glimde van het zweet. Waar ik heel wat meer moeite mee had was het opvouwen van haar kleren. Normaal gooi ik ze thuis over een hoopje, leg ze gewoon onopgevouwen in de kast, of zwier ze over de stoel. Nu mocht dat helaas niet, en mijn geklungel leverde wat boze blikken en een tik op m’n billen op.
Na een minuut of zeven was het bad volgelopen. Karen ging in bad, zakte lekker onderuit en genoot zichtbaar van het warme water. Blijkbaar was het net goed van tempratuur, want ze zei er niets over.
”Kom schatje, was me maar” zei Karen op een sensuele toon. In die kast daar vind je een spons, zeep, shampoo en conditioner en een washandje. Dat kan je allemaal gebruiken.”
Ik pakte de spullen, knielde naast het bad, deed wat zeep op de spons en begon zachtjes maar zorgvuldig haar armen te wassen. Daarna waste ik haar bovenlichaam van haar lichaam. Ik besteedde extra veel aandacht aan haar borsten. Haar tepels werden stijf en ik kustte er eventjes op. Ook de rest van haar lichaam werd niet overgeslagen. Nadat ik haar had ingezeept spoelde ik haar met de douchekop af. Toen ik haar poesje kwam, moest ik de kop daar extra lang op richten.
”Geef hier die kop, ik wil klaarkomen” beval Karen. Ik gaf haar de kraan. Ze pakte ze aan, en drukte de douchekop op haar poesje. Zodus werd haar poesje gemasseerd door de waterstralen.
”Lik mijn borsten maar schatje, dat heb je wel verdiend na vandaag” kreunde Karen tegen mij. Dat moest ze me geen twee keer zeggen. Ik nam haar tepel in mijn mond en draaide ze rond in mijn mond. Ook de rest van haar borsten werd niet vergeten. Ik wisselde af tussen likken, kussen en zuigen. Karen hield het niet lang meer. Ze duwde haar poesje naar boven zodat het net boven water kwam.
”Lik me klaar” snauwde ze. Zowel ongeduldig als botergeil was ze. Ik begon te likken. Haar poesje rook zalig naar limoenen. Lang moest ik niet werken. Na een paar keer op de clitoris te hebben gezogen kwam ze schreeuwend klaar. Ik likte braaf al haar geil op.
“Was nu mijn haar maar” zei Karen een paar minuten later nadat ze bekomen was van haar orgasme. Ik maakte haar haren nat met de douchekop, deed er wat shampoo op en begon haar haar te wassen. Ik maakte speciale kleine cirkeltjes met mijn vingertoppen op de plaats waar haar haar begon. Dat had ik namelijk geleerd van mijn kapper. Hij doet dat ook altijd als ik daar naartoe gaat en het geeft een heel speciaal gevoel. Het lijkt alsof alle stress van je afvalt en je even aan helemaal niets moet denken. Ik spoelde de shampoo af, en gaf haar haar nog een tweede wasbeurt. Weer deed ik die speciale hoofdmassage en Karen genoot zichtbaar. Ze glimlachtte, sloot haar ogen en zakte onderuit in bad. Natuurlijk stopte ik niet met masseren na een minuut, maar ik ging voor een tiental minuten door. Ik had nog langer kunnen doorgaan. Ik genoot ervan om haar te laten genieten maar ze zei “Zo is het wel genoeg schatje, we gaan wel een andere keer voort. Spoel die shampoo maar uit, begeleid me uit bad, laat het water lopen, en droog me af met die handdoeken die daar op de kast liggen.”

Ik deed wat ze vroeg en pakte de handdoeken. Het waren grote, zachte handdoeken die qua grootte met het gemiddelde tafellaken konden wedijveren. Ik begon met haar voeten af te drongen, en ging zo stilletjesaan naar boven. Ik liet ook niet na om steeds kleine kusjes te geven om haar heerlijk geurende warme lichaam. Haar poesje smaakte nog wat na naar haar geil, dus dat gaf ik graag een extra beurt. Ik ging ook een paar keer met mijn tong naar binnen. Ze vond het wel lekker. Waar ik ook extra aandacht aan besteede waren haar billen. Ze waren mooi rond en tegelijk strak.
”Goedzo schatje, help me nu even in mijn nachtkleed. Het dat lichtpaarse kleed dat zich in de kast rechts van de wc bevindt.” beval Karen.
Ik liep naar de kast, pakte het kleed eruit en hielp Karen met het aan te doen. Natuurlijk kon ze het zelf aandoen, maar ze genoot natuurlijk zichtbaar van die jongen die alles deed wat ze wilde. Ik genoot er ook van om alles te doen wat zij wilde dat ik deed.
Ik bekeek haar even toen ze haar kleed aanhad. Het was een lichtpaars kleed, gemaakt van satijn. Het kleed was overigens doorzichtig want ik kon haar naakte lichaam duidelijk onder het kleed zien. Haar figuur kwam ook prachtig uit in dat kleed. Karen had een heel mooie wespetaille.

“Kom schat, we gaan slapen, ik ben moe.” sprak Karen. Naar mijn mening werd niet gevraagd, maar aangezien haar wil wet voor me was geworden deed ik wat ze vroeg. Ik volgde ze naar haar slaapkamer. Ik zag dat het bed gelukkig groot genoeg was voor twee personen. Het was een mooi bed, het hoofd- en voeteinde waren prachtig afgewerkt met ijzeren smeedwerk. Er waren verder wat kasten, een televisie en nog een tweede deur.
”Achter die deur kom je niet. Hij is altijd op slot, en alleen ik heb de sleutel. Als je er komt, gebeurt dat alleen met mij erbij. Als je er alleen naartoe gaat zal het je berouwen. Gesnopen?” snauwde ze. Ik zei dat ik het begrepen had.
”Goedzo schatje, nu kom maar hier naast me op bed liggen. Er is maar ťťn hoofdkussen, maar dat is voor mij. Jij hebt er toch geen probleem mee om met je hoofd op de matras te slapen?” vroeg ze. Ik had er geen problemen mee. Ik had vandaag zwaardere dingen meegemaakt, en een hoofdkussen was dan het minste van mijn problemen. Ik zou er heus niet van doodgaan. Ik was al lang blij dat ik bij mijn Koningin in hetzelfde bed lag. Hetzij dan naakt en in een iets minder comfortabele positie. Ik lag immers een paar centimeter lager dan zij. Ik kon het niet nalaten om nog even naar haar te kijken.
Ik gaf haar nog een nachtzoen op de mond die ze onmiddellijk beantwoordde. Haar tong kwam mijn mond binnen en ze kustte me heerlijk. Ik liet haar het initiatief nemen. Blijkbaar was ze moe, want buiten die kus kwam er niet veel meer van. Ik kon het haar ook niet kwalijk nemen. Ze nam mij in haar armen, duwde mijn hoofd richting haar boezen, gaf me nog een kus in mijn nek en toen viel ze in slaap.Ik bleef nog even wakker. Ik voelde het zachte satijn van haar kleed tegen mijn naakte lichaam. Het voelde wel lekker, vooral tegen m’n billen. Ik draaide mijn hoofd een beetje, zodat ik met mijn mond haar borsten raakte. Voor de rest kon ik niet echt weg, ze was in slaap gevallen, en hield me nog steeds vast. Ik wou ook niet weggaan. Ik wou bij haar zijn. Van haar zijn. Voor altijd.

“OPSTAAN!” bulderde een stem.
“Mssprflgkq”
”OPSTAAN! Ik zeg het niet nog een keer! De ochtendstond heeft goud in de mond! Vooruit!” bulderde diezelfde stem en ik voelde hoe de lakens ruwweg van het bed werden getrokken.
“Ik tel tot tien en dan ben je opgestaan, of het zal je berouwen!” bulderde diezelfde stem nog steeds.
”EEN, TWEE, TIEN! Te laat, dat was het, nu zal je het berouwen” de persoon van wie de stem was voegde de daad bij het woord, pakte me stevig vast, trok me van het bed af en sleepte me over de vloer. Terwijl ik werd weggesleept kwam mijn geheugen terug. Karen had me wakker gemaakt en was boos dat ik niet onmiddellijk deed wat ze vroeg. Benieuwd hoe ze me daarvoor ging straffen.
Het antwoord daarop kwam enkele seconden later. Karen sleepte me over de grond naar de badkamer. Ze duwde me in de douche en liet dan ijskoud water op me neerdalen. Ik hoestte en proestte, maar was wel direct klaarwakker.
”Dat was de eerste en laatste keer dat jij later wakker bent dan mij. Voortaan sta jij eerst op, je zet de douche klaar en je brengt me dan ontbijt op bed. Je maakt me wakker door mijn voeten te kussen, of me gewoon wakker te kussen. Je mag kiezen. Begrepen? Droog je dan nu af, en ga in de houding staan. Ik deed het gevraagde. Net zoals gisterenavond ging ze even met haar vinger in m’n aars. Er was geen verbetering merkbaar.
”Dat ziet er goed uit, je kan je aankleden. Ik heb je kleren van gisteren even in de droogkast gestopt, je kan ze daar uithalen.” Ik kleede me snel aan en Karen vervolgde “Ziezo, nu dat duidelijk is. Goedemorgen schatje. Heb je goed geslapen? “vroeg Karen, nu ineens een heel stuk liefdevoller.
”Heel goed, kan niet beter, want ik lag in jou armen” zei ik. Ik vond het iewat melig uitgedrukt, maar het was de waarheid.
Karen glimlachtte haar tanden bloot en gaf me vervolgens een flinke ochtendzoen op mijn mond. Ik wou haar mond binnengaan, maar ze beet op m’n tong en zei “Kom schatje, we hebben hier al genoeg tijd verloren, we gaan ontbijten” Zo gezegd, zo gedaan. Ze pakte m’n hand en trok me mee naar de eetkamer.

Ik at niet veel. Ik heb ’s ochtends nooit veel honger. Ik nam dan maar een glaasje appelsiensap en twee witte boterhammen met kersenconfituur. Karen ontbijtte iets uitgebreider. Zij vond een goed ontbijt de beste start van de dag. Ik niet. Als ik ’s ochtends tť veel eet, ligt dat op m’n maag en ben ik gegarandeerd de helft van de dag misselijker als een vrouw die zwanger is van een vierling.
Terwijl Karen uitgebreid aan het ontbijten was, nam ik de krant even door. En dan vooral de sportbladzijden. Het was immers het EK voetbal. Ik las dat het vanavond de halve finale is. Nederland speelde voor een finaleticket tegen Rusland. Dat wou ik dus voor geen geld missen. Ik besloot om over een klein uurtje aan Karen te vragen of ze het goed vond dat ik vanavond naar de voetbal op tv keek. Ik hoopte uit de grond van m’n hart dat Karen niet zo’n vrouw was die niets van voetbal kent en veel liever naar ťťn of ander modeprogramma kijkt.
M’n gedachten waren nog niet koud of Karen trok de krant uit m’n handen en zei. “Zo schatje, vandaag hebben we een hoop te doen. Het is de eerst dag van de zomersolden, dus ik wil gaan shoppen in de stad, daarna gezellig een restaurantje doen en tot slot een film gaan zien in de cinťma.Vind je dat goed?” Ze vroeg het dan wel poeslief, maar iets in haar stem en blik wees erop dat ze wist dat ik naar het EK wou zien en ze me dat met een haast sadistisch genoegen ontzei.
“Voor we naar de stad gaan, moeten we nog even naar jou thuis gaan. Wat kledij en spullen van jou halen zodat je hier wat langer kan blijven. Ik wil dat je hier permanent komt wonen, maar dat zullen we vanavond wel in het restaurant bespreken.” ging Karen onverstoorbaar verder, en ik kon alleen maar ja knikken. Het zou dus een ‘leuke’ dag worden.

En dat werd het inderdaad, maar op een heel andere manier dan ik gedacht had…

Nog een vervolgje?

[ Bericht 99% gewijzigd door zagevent op 10-06-2008 01:44:46 ]
  † In Memoriam † dinsdag 10 juni 2008 @ 09:57:40 #259
187254 Giertje
lets all make believe
pi_59270541
netjes geschreven
Life is what happens when youre busy making other plans
Det Som En Gang Var
I dont give a fuck about any fucker its me who comes first
  dinsdag 10 juni 2008 @ 20:49:26 #260
189777 zagevent
what's in a name
pi_59300755
Heel leuk
Vervolgje zou ook leuk zijn
pi_59337201
We gtaan op vakantie en me nichtje gat mee. Er zit een half jaar verschil qua leeftijd.we slapen samen in een coupeltentje. Als we naar bed gaan gaan we praten. Het onderwerp seks komt naar voren. Mijn nichtje is heel mooi. Dat seks onderwerp stelde niks voor en we gingen slapen. De volgende dag gingen we zwemmen. We zaten in de saune en zweetten. Ze had doorkijk aan en ik kreeg een stijve. Dit zag ze. Ze ging naar me toe en vroeg of ht door haar kwam. Ik zei ja en ze keek me diep aan.ze raakte me lul aanen vroeg of ik mee het water in ging. Daar zaten we een tijd lang te zoenen .Mijn handen gingen naar haar kutje. Toen zei ze dat dat voor vanavond was. We gingen naar de kleedhokjes om verder te zoenen.

Toen we terug naar de plaats gingen hebben we het ergens meer over gehad. Toen we ’s avonds in de tent lagen vroeg ik of we verder gingen met wat in de kleedhokjes stopte. Ze zei ja en ontblootte haar bovenlichaam. Ik kreeg eens stijve. We kleedden elkaar verder uit. Ze begon aan me lul te zuigen. Ze stpte en draaide zich om. Ik pakte mijn lul en stopte om in haar kontje. Ik duwde door en het was erg lekker. Toen ik bijna kwam begon ik me af te trekken en spoot over haar borstjes heen. Ik begon haar te beffen en pakte haar borstjes. Ik deed dit tot ze klaar kwam. Dit deden we die 2 weken een paar keer. Ook in het bubbelbad maar dat afterkken en vingeren. De beste vakantie tot nu toe.

Comments?
  donderdag 12 juni 2008 @ 15:30:47 #263
176420 Dibble
Neqschot...?
pi_59337303
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 15:26 schreef so-long het volgende:
We gtaan op vakantie en me nichtje gat mee. Er zit een half jaar verschil qua leeftijd.we slapen samen in een coupeltentje. Als we naar bed gaan gaan we praten. Het onderwerp seks komt naar voren. Mijn nichtje is heel mooi. Dat seks onderwerp stelde niks voor en we gingen slapen. De volgende dag gingen we zwemmen. We zaten in de saune en zweetten. Ze had doorkijk aan en ik kreeg een stijve. Dit zag ze. Ze ging naar me toe en vroeg of ht door haar kwam. Ik zei ja en ze keek me diep aan.ze raakte me lul aanen vroeg of ik mee het water in ging. Daar zaten we een tijd lang te zoenen .Mijn handen gingen naar haar kutje. Toen zei ze dat dat voor vanavond was. We gingen naar de kleedhokjes om verder te zoenen.

Toen we terug naar de plaats gingen hebben we het ergens meer over gehad. Toen we ’s avonds in de tent lagen vroeg ik of we verder gingen met wat in de kleedhokjes stopte. Ze zei ja en ontblootte haar bovenlichaam. Ik kreeg eens stijve. We kleedden elkaar verder uit. Ze begon aan me lul te zuigen. Ze stpte en draaide zich om. Ik pakte mijn lul en stopte om in haar kontje. Ik duwde door en het was erg lekker. Toen ik bijna kwam begon ik me af te trekken en spoot over haar borstjes heen. Ik begon haar te beffen en pakte haar borstjes. Ik deed dit tot ze klaar kwam. Dit deden we die 2 weken een paar keer. Ook in het bubbelbad maar dat afterkken en vingeren. De beste vakantie tot nu toe.

Comments?

*Hosselcopter*
  donderdag 12 juni 2008 @ 16:16:20 #264
189777 zagevent
what's in a name
pi_59338612
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 15:26 schreef so-long het volgende:
We gtaan op vakantie en me nichtje gat mee. Er zit een half jaar verschil qua leeftijd.we slapen samen in een coupeltentje. Als we naar bed gaan gaan we praten. Het onderwerp seks komt naar voren. Mijn nichtje is heel mooi. Dat seks onderwerp stelde niks voor en we gingen slapen. De volgende dag gingen we zwemmen. We zaten in de saune en zweetten. Ze had doorkijk aan en ik kreeg een stijve. Dit zag ze. Ze ging naar me toe en vroeg of ht door haar kwam. Ik zei ja en ze keek me diep aan.ze raakte me lul aanen vroeg of ik mee het water in ging. Daar zaten we een tijd lang te zoenen .Mijn handen gingen naar haar kutje. Toen zei ze dat dat voor vanavond was. We gingen naar de kleedhokjes om verder te zoenen.

Toen we terug naar de plaats gingen hebben we het ergens meer over gehad. Toen we ’s avonds in de tent lagen vroeg ik of we verder gingen met wat in de kleedhokjes stopte. Ze zei ja en ontblootte haar bovenlichaam. Ik kreeg eens stijve. We kleedden elkaar verder uit. Ze begon aan me lul te zuigen. Ze stpte en draaide zich om. Ik pakte mijn lul en stopte om in haar kontje. Ik duwde door en het was erg lekker. Toen ik bijna kwam begon ik me af te trekken en spoot over haar borstjes heen. Ik begon haar te beffen en pakte haar borstjes. Ik deed dit tot ze klaar kwam. Dit deden we die 2 weken een paar keer. Ook in het bubbelbad maar dat afterkken en vingeren. De beste vakantie tot nu toe.

Comments?
Bijvoegelijke naamwoorden kunnen wonderen doen.
pi_59342467
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 16:16 schreef zagevent het volgende:

[..]

Bijvoegelijke naamwoorden kunnen wonderen doen.
pi_59387763
Ik en 3 vriendinen die ik hier maar Katja, lisa en Anouk noem, gingen een weekendje weg naar een huisje. Er was echter maar een slaapplaats met 2 2-persoonsbedden, ik zat hier niet egt mee. De eerste dag was erg leuk en we hebben gezwommen en nog veel meer. Toen we ’s avonds gingen slapen besloten we dat Katja en lisa bij elkaar sliepen en Anouk en ik. Zij was van de drie toch wel de mooiste. Ze had donkerblond haar tot iets onder haar schouders en mooie ronde borsten. In bed sliepen we met de gezichten naar elkaar, maar ik kon niet slapen en staarde naar haar. Ze werd wakker maar deed nog alsof ze sliep en had door dat ik naar haar staarde. Ze begon me te plagen door tegen me aante rollen. Ik kreeg een harde stijve lul en dit voelde ze. Ze deed haar ogen open en lachte tegen me. Ze voreg of ik die stijve door haar kreeg en ik antwoordde zachtjes ja. Ze begon er over te wrijven en ontkleedde zichzelf. Ze zag er egt prachtig uit en ik ontkleedde mezelf ook. Toen ik begon te praten dat ze door moest gaan werden Katja en lisa wakker. Katja had blonde haren ong. net zo lang als Anouk en had mooie borsten. Lisa had bruin en iets langer har. Zij had de grootste borsten. Ze keken ons en wisten niet wat ze moesten zeggen, maar Anouk en ik ook niet. Ze zeiden dat we door moesten gaan terwijl zij keken, dat vonden ze lekker. Ik vroeg of ze mee wilden doen en dat wilden ze wel. Toen Anouk me lange lul pijpte begon ik lisa’s natte kutje te likken. Katja was anoouk aan het beffen.lisa kwam als eerste klaar en iks topte met haar beffen dus ging zij Katja beffen. Later gingen Anouk en lisa met elkaar ‘spelen’ en ging ik Katja neuken. Eerst van achter en zij wreef over haar al natte kutje. Ik kon het niet meer houden en stopte met neuken en sppot haar borsten vol. Lisa en Anouk gingen aan haar borsten likken. Daarna ging ik lisa in haar kutje neuken. Ze waas lekker nat en ik gleed goed naar. Ik kwam klaar in haar kutje. En als laats ging ik Anouk nog beffen. We gingen slapen.
De volgende ochtend toen Anouk en ik wakker waren waren we lang aan het tongen en zoenen. Toen deed ze me op de Jack Hammer style. Voor de geintresseerden http://www.sexinfo101.com/jackhammer.shtml. het was echt heerlijk. Die avond deden we ongeveer hetzelfde als de nacht ervoor. Het was een erg lwuk luitje gewroden. Anouk woonde best dichbij mij, dus hebben wij het nog vaker gedaan.

tips/ comments?wel waargebeurd
pi_59627859
Ik ging naar een vriend van me toe en daar was ik toen blijven logeren. ’s Avonds ging hij eerst douchen en daarna ik. Toen hij douchte was zijn zusje op haar kamer en ik ging even daarnaar toe om te praten want ik had niks te doen.ik had een zwembroek aan want het was lekker weer en we hadden al gezwommen. Toen ik binnekwam was ze aan het omkleden enze hoorde me niet dus ik keek even want ze stond met haar rug naar me toe.toen haar bovenlichaam ontbloot was hoorde ze me, ik deed alsof i net binnenkwam maar mijn lul deed alsof ie al meer had gezien:p. ze zag mijn harde lul door de zwembroek en bedekte haar bovenlichaam. Ze liep naar me toe en zei dat ze me al een tijd leuk vond en bloosde. Ik wist niet wat ik moest zeggen met mijn stijve toen ze me plotseling kuste. Ze trok mijn zwembroek uit en liet haar borsten wwer zien. Ik raakte helemaal opgewondeneven later waren we beide naakt. Haar ronde borsten waren prachtig, ze knielde en begon me lekker te pijen. Ik zei dat ze moest omdraaien en bukken. Ik schoof mijn heerlijk harde lul in harde lekkere kontje. Ze kreunde en dat maakte mij nog opgewonder. Ik begon haar al natte kale kutje te likken en even later kwam ze klaar. Ze nam mijn lul weer oinder handen tot ik bijna ging spuiten. Ze wilde het in haar natte kutje, k vond dat niet erg. Ik neukte haar en spoot in haar kutje.toen mijn vriend klaar was met douchen zat ik al in zijn kamer. Ik ging douchen, maar ik wist iet dat zijn zusje mij daar op0wachtte, hij wist dat natuurlijk ook niet. Onder de douche gingen we zoenen en kreeg ik weer eenstijve. O ze zag er zo lekker uit. Toen ze pijpte zei ik dat wanner ik zou klaarkomen ik in haar gezicht wilde spuiten, dit vond ze goed. Ze pijpte me zů lekker dat ik al snel in haar gezicht spoot.

Comments, tips?
  maandag 23 juni 2008 @ 20:34:27 #268
108913 Godshand
guide4you
pi_59634861
quote:
Op maandag 23 juni 2008 15:52 schreef so-long het volgende:
Ik ging naar een vriend van me toe en daar was ik toen blijven logeren. ’s Avonds ging hij eerst douchen en daarna ik. Toen hij douchte was zijn zusje op haar kamer en ik ging even daarnaar toe om te praten want ik had niks te doen.ik had een zwembroek aan want het was lekker weer en we hadden al gezwommen. Toen ik binnekwam was ze aan het omkleden enze hoorde me niet dus ik keek even want ze stond met haar rug naar me toe.toen haar bovenlichaam ontbloot was hoorde ze me, ik deed alsof i net binnenkwam maar mijn lul deed alsof ie al meer had gezien:p. ze zag mijn harde lul door de zwembroek en bedekte haar bovenlichaam. Ze liep naar me toe en zei dat ze me al een tijd leuk vond en bloosde. Ik wist niet wat ik moest zeggen met mijn stijve toen ze me plotseling kuste. Ze trok mijn zwembroek uit en liet haar borsten wwer zien. Ik raakte helemaal opgewondeneven later waren we beide naakt. Haar ronde borsten waren prachtig, ze knielde en begon me lekker te pijen. Ik zei dat ze moest omdraaien en bukken. Ik schoof mijn heerlijk harde lul in harde lekkere kontje. Ze kreunde en dat maakte mij nog opgewonder. Ik begon haar al natte kale kutje te likken en even later kwam ze klaar. Ze nam mijn lul weer oinder handen tot ik bijna ging spuiten. Ze wilde het in haar natte kutje, k vond dat niet erg. Ik neukte haar en spoot in haar kutje.toen mijn vriend klaar was met douchen zat ik al in zijn kamer. Ik ging douchen, maar ik wist iet dat zijn zusje mij daar op0wachtte, hij wist dat natuurlijk ook niet. Onder de douche gingen we zoenen en kreeg ik weer eenstijve. O ze zag er zo lekker uit. Toen ze pijpte zei ik dat wanner ik zou klaarkomen ik in haar gezicht wilde spuiten, dit vond ze goed. Ze pijpte me zů lekker dat ik al snel in haar gezicht spoot.

Comments, tips?
spelling/typefouten!!
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
  dinsdag 24 juni 2008 @ 10:31:40 #269
219200 xyz147
I got shot
pi_59645754
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 15:26 schreef so-long het volgende:
We gtaan op vakantie en me nichtje gat mee. Er zit een half jaar verschil qua leeftijd.we slapen samen in een coupeltentje. Als we naar bed gaan gaan we praten. Het onderwerp seks komt naar voren. Mijn nichtje is heel mooi. Dat seks onderwerp stelde niks voor en we gingen slapen. De volgende dag gingen we zwemmen. We zaten in de saune en zweetten. Ze had doorkijk aan en ik kreeg een stijve. Dit zag ze. Ze ging naar me toe en vroeg of ht door haar kwam. Ik zei ja en ze keek me diep aan.ze raakte me lul aanen vroeg of ik mee het water in ging. Daar zaten we een tijd lang te zoenen .Mijn handen gingen naar haar kutje. Toen zei ze dat dat voor vanavond was. We gingen naar de kleedhokjes om verder te zoenen.

Toen we terug naar de plaats gingen hebben we het ergens meer over gehad. Toen we ’s avonds in de tent lagen vroeg ik of we verder gingen met wat in de kleedhokjes stopte. Ze zei ja en ontblootte haar bovenlichaam. Ik kreeg eens stijve. We kleedden elkaar verder uit. Ze begon aan me lul te zuigen. Ze stpte en draaide zich om. Ik pakte mijn lul en stopte om in haar kontje. Ik duwde door en het was erg lekker. Toen ik bijna kwam begon ik me af te trekken en spoot over haar borstjes heen. Ik begon haar te beffen en pakte haar borstjes. Ik deed dit tot ze klaar kwam. Dit deden we die 2 weken een paar keer. Ook in het bubbelbad maar dat afterkken en vingeren. De beste vakantie tot nu toe.

Comments?
Oh gast, jij maakt mijn dag weer helemaal goed
  dinsdag 24 juni 2008 @ 22:34:48 #270
189777 zagevent
what's in a name
pi_59663277
quote:
Op maandag 23 juni 2008 15:52 schreef so-long het volgende:
Ik ging naar een vriend van me toe en daar was ik toen blijven logeren. ’s Avonds ging hij eerst douchen en daarna ik. Toen hij douchte was zijn zusje op haar kamer en ik ging even daarnaar toe om te praten want ik had niks te doen.ik had een zwembroek aan want het was lekker weer en we hadden al gezwommen. Toen ik binnekwam was ze aan het omkleden enze hoorde me niet dus ik keek even want ze stond met haar rug naar me toe.toen haar bovenlichaam ontbloot was hoorde ze me, ik deed alsof i net binnenkwam maar mijn lul deed alsof ie al meer had gezien:p. ze zag mijn harde lul door de zwembroek en bedekte haar bovenlichaam. Ze liep naar me toe en zei dat ze me al een tijd leuk vond en bloosde. Ik wist niet wat ik moest zeggen met mijn stijve toen ze me plotseling kuste. Ze trok mijn zwembroek uit en liet haar borsten wwer zien. Ik raakte helemaal opgewondeneven later waren we beide naakt. Haar ronde borsten waren prachtig, ze knielde en begon me lekker te pijen. Ik zei dat ze moest omdraaien en bukken. Ik schoof mijn heerlijk harde lul in harde lekkere kontje. Ze kreunde en dat maakte mij nog opgewonder. Ik begon haar al natte kale kutje te likken en even later kwam ze klaar. Ze nam mijn lul weer oinder handen tot ik bijna ging spuiten. Ze wilde het in haar natte kutje, k vond dat niet erg. Ik neukte haar en spoot in haar kutje.toen mijn vriend klaar was met douchen zat ik al in zijn kamer. Ik ging douchen, maar ik wist iet dat zijn zusje mij daar op0wachtte, hij wist dat natuurlijk ook niet. Onder de douche gingen we zoenen en kreeg ik weer eenstijve. O ze zag er zo lekker uit. Toen ze pijpte zei ik dat wanner ik zou klaarkomen ik in haar gezicht wilde spuiten, dit vond ze goed. Ze pijpte me zů lekker dat ik al snel in haar gezicht spoot.

Comments, tips?
Nog geen verbetering. Gebruik alineas. Het is zo rommelig om te lezen.
Gebruik bijvoegelijke naamwoorden. Je gaat er heus niet dood van hoor. Gebruik deze om de situatie wat uitgebreider te beschrijven. In sexverhalen moet je niet constant bezig zijn met sex. Dat gaat vervelen. Je zegt in je begin dat je gaat logeren en op regel twee zit je al op haar kamer. Dat is toch immers veel te snel. Ik zou je verhaal zo beschrijven:
quote:
Ik had afgesproken om bij een vriend van me te gaan logeren. Zijn ouders waren weg, en hij was dus samen met zijn zusje alleen thuis. Omdat niemand van ons drieŽn echt een held in de keuken is besloten we maar om tesamen iets snel en makkelijk te maken. Meerbepaald een simpele wokschotel. Ik maakte de groente klaar, Jan (vriend) sneed het vlees, en Anke (zusje) deed dan de finishing touch terwijl wij twee de tafel ondertussen gingen dekken. Ik pakte het servies uit de kast terwijl Jan het dan mooi op tafel zette.

Bij het uitladen van het servies had ik het moeilijk om mijn ogen van Anke af te houden. Ze was net achttien jaar geworden. Omdat het warm was, was ze luchtig gekleed. Ze droeg een witte hotpant en een beige topje. Haar blonde krullen lagen op haar schouders te rusten. Af en toe boog ze haar wat dieper over de wok zodat haar heerlijke ronde billen goed zichtbaar waren, en ik zou zelfs durven zweren dat ik iets van haar slipje zag.
"Kijk het mooie er niet af hť" lachtte Jan, en ik voelde me betrapt en begon te blozen.
"Ach laat hem nou. Wat heb jij daar nu last van" antwoordde Anke.
Beschrijf dus gewoon de situatie, niet dat rechtoe, rechtaan gedoe, geil elkaar al een beetje op.

(...)
  woensdag 25 juni 2008 @ 15:13:25 #271
219682 JETAIME
Oui oui, je t'aime.
pi_59677617
@ zagevent

komt er nog een vervolg of een nieuw verhaal ?
  woensdag 25 juni 2008 @ 15:23:28 #272
189777 zagevent
what's in a name
pi_59677901
quote:
Op woensdag 25 juni 2008 15:13 schreef JETAIME het volgende:
@ zagevent

komt er nog een vervolg of een nieuw verhaal ?
Een vervolg komt er zeker. Ik ben er gisteren laat mee begonnen. Ik weet wat ik er in ga zetten. Hoop het om het ten laatste zaterdag af te hebben.
  woensdag 25 juni 2008 @ 15:45:02 #273
219682 JETAIME
Oui oui, je t'aime.
pi_59678450
Okeee! ik ben benieuwd
pi_59710877
Het is soms moeilijk om je hoofd bij de les te houden, zeker met Tiffany in de klas. Het hele schooljaar fantaseerde ik al over haar. Zij is het enige meisje waardoor ik nog geregeld met een erectie in de klas heb gezeten, iets wat me eigenlijk nooit meer is gebeurt sinds de middelbareschool (na de fase van de pubertijd krijg je dat thank god weer onder controle). Maar al die puber reacties in mijn lichaam riep ze zonder het te beseffen weer op. Het is niet een foto model achtige meid, maar begrijp me niet verkeerd ze heeft iets speciaals over zich en brengt het beest in mij naar boven.

Als ze weer zo'n prachtig rokje met panty's droeg sloeg mijn hoofd weer op hol, had ze er een slipje onder of helemaal niets? Zo vaak waren haar kleren zo betoverend dat ik niets liever deed dan haar achterover op een tafel te duwen en haar benen om mijn nek te gooien en haar te nemen zoals ik nog nooit een meisje genomen had. Stoot na stoot na stoot al mijn geilheid van het hele schooljaar eruit stampend om vervolgens haar vuurrode hoofd van verbaasdheid en genot te kunnen zien
- maargoed any way, dat was de omschrijving van tiffany en hoe ik naar haar kijk -

Het was eindelijk zomervakantie en ging zwemmen met een groep klasgenoten. Deze groep trok vaker met elkaar op, uitgaan films kijken etc. Vier meiden en 5 jongens. Uiteraard was Tiffany ťťn van die meiden. Na al een tijdje doorgebracht hebbende in het zwembad was de groep al een beetje opgesplitst, sommige bij de glijbaan andere in het buitenbad en ik en tiffany zaten op die heerlijke ligstoelen een beetje te praten. Ik keek zo vaak mogelijk als ze even een andere kant op keek stiekem naar haar lichaam die er heerlijk uitzag in bikini. Ze had zelfs een navelpiercing, na al die tijd dat ik haar kende nooooit geweten, en ow mijn god wat wond het mij op.

Oeps ik had iets te lang naar haar borsten zitten kijken, ze betrapte me en lachte naar mij terwijl ze me doordringend aan keek. "Kon je het een beetje zien? of wil je mijn achterwerk ook nog bekijken?", zonder pardon keerde ze zich om en bukte heel eventjes om vervolgens weer lachend mij aan te kijken. Uiteraard bedoeld als grapje, maar als doodzonde voor mij, want midden in het zwembad waar allemaal mensen waren kreeg ik een keiharde stijve paal (zonder het te weten was ze was al zo lang mijn sex fantasie). Die kloppend en overduidelijk zichtbaar was, verschrikt keek ik om me heen, om er iets op te kunnen leggen (want weglopen met zo'n paal recht naar voren was niet een optie). Ook Tiffany keek met een verschrikt hoofd naar mijn erectie, ze zag ook mijn schrikreactie en wanhoop om m'n erectie te bedekken en bedacht zich niet en ging bij mij op schoot zitten. Ze lachte naar mij en zei: 'is dat je telefoon? of ben je gewoon blij om me te zien? ', normaal lag ik altijd dubbel om haar geintjes maar op dit moment wist ik niet hoe ik moest reageren en zat er met een vuurrood hoofd. Ik durfde haar niet aan te kijken, ze merkte het en zei 'het is mijn schuld he.. maar ik red je er wel uit hoor , niemand ziet het en ik blijf net zolang zitten tot ie weer normaal is'. Ik keek haar aan, en bedankte haar daarvoor. Wat een afgang was het geweest als al die mensen in het zwembad een volwassen gast nog met een erectie rond zagen lopen.

De spanning was weg, we keken elkaar in de ogen aan en wisten genoeg. We begonnen te zoenen, eindelijk na al die tijd over haar gefantasseerd te hebben zat ik eindelijk met haar te zoenen. Uiteraard hielden we het verder 'vrij' discreet want we waren midden in het zwembad.

De rest is clichť maar oke, we gingen (toen de erectie na lange lange tijd weer gezakt was) naar de turksestoombadhokjes (allemaal kleine hokjes waar nawat geld in te gooien je met 2 mensen in kunt zitten) We begonnen gelijk als dollen te tongen, ik kreeg niet eens meer de kans om normaal te ademen. Ik ademde haar adem in en zij de mijne. De tintelingen die ik mijn stijve voelde waren met geen pen te beschrijven, ze mocht hem nu niet aanraken want ik zou gelijk spuiten dat wist ik zeker. Ik duwde haar voorzichtig van mijn schoot af en wreef met mijn hand over haar zwemslipje terwijl ik met mijn andere hand door haar haren wreef. Maar Tiffany liet zich niet zomaar wegdrukken en kwam direct weer boven op mijn schoot zitten en begon mij droog te neuken.
(droogneuken = neuken met kleren aan, in dit geval badkleding dus)

Ze stootte en wreef en hopte op mijn dikke paal heen en weer terwijl we nog steeds eindeloos door tongde met elkaar. Ze stond op en trok mijn zwembroek omlaag, ze keek naar mijn stijve paal en lachte lief naar mij met een vuurrood hoofd. Toen ging zij nog steeds met haar slipje aan weer op mijn piemel zitten en ging verder met droog neuken. Terwijl ze met haar linkerhand mijn eikel beet pakte en die ging masseren. Ik wreef al de hele tijd over haar benen en borsten en ging met mijn handen opzoek naar haar kontje, eenmaal gevonden te hebben kneep ik er zachtjes in. Hmm wat heerlijk zacht is een vrouwen lichaam toch ook, toen verdwenen mijn handen onder haar slipje en ik ging met mijn middelvinger opzoek naar haar gaatje.

Eerst stuitte ik perongeluk bij haar anusgaatje, ze stopte even met het droogneuken en keek me lachend aan en zij 'bijna', en begon weer met me te tongen. Na nog iets verder met mijn vingers te zijn gezakt zat ik met mijn vingers bij haar vulva, als een goede jongen die ook aan het genot van een meisje wilde denken wilde ik uiteraard haar clitje opzoeken, maar die wreef al in ritmisch tempo over mijn bloot gelegde stijve lul. Dus ik gleed met mijn middelvinger in haar gaatje, deze was heerlijk warm en ongelofelijk nat. Echt waar ze was botergeil dat was duidelijk. Ze stopte met zoenen en keek me recht in mijn ogen aan en zei 'ik wil je voelen', ze schoof haar slip opzij en ging een beetje omhoog. Ik haalde mijn vinger eruit en zij begeleide mijn eikel naar haar gaatje toe. Voordat ik hem diep naar binnen kon duwen ging zij al meteen zitten waardoor die diep naar binnen schoof. Zo neukte we heerlijk in een zwembad waar een ieder zo het deurtje van de cabine op zou kunnen doen. Ze voelde echt lekker krap aan wat een sensatie, ze draaide zo met haar heupen zodat mijn pik optimaal ver in haar gaatje verdween. Ze ging sneller en harder neuken totdat ik riep dat ik ging komen, ze sprong omhoog en stopte mijn paal in haar mond, waar ik haast wel doorheen kon schieten zo lang had ik dit orgasme uitgesteld. Ik spoot knoeterhard golf naar golf naar golf lagen sperma achter elkaar haar mondje in. Ik lag half stuip te trekken terwijl het gebeurde ik kreunde en zuchtte tot het voorbij was. Ze likte daarna nog een tijdje aan mijn pik terwijl ze met haar hand over mijn buik en borst wreef. Daarna kwam ze weer naast me zitten. Nog steeds met mijn pik in haar handen, ze wilde mij tongen maar ik gaf gauw een kusje op de mond (moet er niet aan denken om een meisje die net geslikt heeft te tongen). We deden toen onze zwemspullen weer aan, en gingen daarna naar mijn kamer om daar nog een keer te keer te gaan.

Mijn school fantasie was uitgekomen
okee, ietsje anders dan, ik had gedahct dat ik de leiding zou hebben en haar suf zou neuken, het ging andersom, maar was niet minder lekker. Vandaag de dag is ze nog steeds mijn vaste vriendin.
Religion is excellent stuff for keeping common people quiet
Religion is what keeps the poor from killing the rich
  donderdag 26 juni 2008 @ 18:25:17 #275
189777 zagevent
what's in a name
pi_59711221
Mooi geschreven verhaal.

Waarom overkomt mij dat nooit?
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')