Omdat je het zoveel mensen wel ziet waarderen. Dan vraag ik me af: wat vinden ze er zo lekker aan?quote:Op maandag 2 november 2009 08:33 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Nee. Waarom zoveel moeite doen om iets lekker te vinden wat je absoluut niet lekker vindt.
Ik ben mij bewust dat smaken verschillen.quote:Op maandag 2 november 2009 08:34 schreef iggyinthehouse het volgende:
[..]
Omdat je het zoveel mensen wel ziet waarderen. Dan vraag ik me af: wat vinden ze er zo lekker aan?
En dan proef je het een keer en dat vind je het niet lekker.quote:Op maandag 2 november 2009 08:34 schreef iggyinthehouse het volgende:
[..]
Omdat je het zoveel mensen wel ziet waarderen. Dan vraag ik me af: wat vinden ze er zo lekker aan?
Nou, dan ben je bij deze uitgenodigd om eens spruitjes te etenquote:Op maandag 2 november 2009 08:34 schreef Kekaa het volgende:
Perenstroop.... ik had een keer een kaasplankje met perenmosterd, mmmmmmmm
Aantal jaar terug ben ik veel meer dingen gaan eten die ik eigenlijk niet lustte. Thanx to mijn stage waar ik ging koken met kinderen.
Wat ik echt nog niet lekker vind is spruitjes. Als iemand ze op een heel andere manier klaarmaakt voor me, dan wil ik het best proberen. Maar ik geef het weinig kans.
Dat heb ik nou ook, ik snap al die mensen niet die minstens 2 bakkies per uur wegwerken Datzelfde heb ik trouwens met bier (en eigenlijk bijna alle alcoholhoudende dranken)quote:Op maandag 2 november 2009 08:43 schreef SillyWalks het volgende:
Koffie probeer ik eens in de zoveel jaren weer een keertje, omdat zoveel mensen het drinken. Maar ik vind het nog steeds helemaal niks.
Hoe ga je het maken dan?quote:Op maandag 2 november 2009 08:39 schreef Snuitebolletje het volgende:
[..]
Nou, dan ben je bij deze uitgenodigd om eens spruitjes te eten
Dat blijft het geheim van de smid natuurlijk Maar hoe kleiner hoe lekkerder, niet koken maar wokken, juiste kruiden erbij, en die pot appelmoes natuurlijkquote:Op maandag 2 november 2009 08:58 schreef Kekaa het volgende:
[..]
Hoe ga je het maken dan?
Toch niet met spekjes erbij ofzo? Die variatie ken ik al... en dan eet ik alleen de spekjes
Dat dus, heel soms probeer ik weer een bakje... ik krijg het wel op maar tijdens het drinken denk ik echt... is dit het nou? zuipen mensen hier nou liters van weg? Geef mij maar theequote:Op maandag 2 november 2009 08:43 schreef SillyWalks het volgende:
Koffie probeer ik eens in de zoveel jaren weer een keertje, omdat zoveel mensen het drinken. Maar ik vind het nog steeds helemaal niks.
Hmm wokken. Dat is misschien wel een goed idee inderdaad.quote:Op maandag 2 november 2009 09:02 schreef Snuitebolletje het volgende:
[..]
Dat blijft het geheim van de smid natuurlijk Maar hoe kleiner hoe lekkerder, niet koken maar wokken, juiste kruiden erbij, en die pot appelmoes natuurlijk
Oesters moet je niet stomen. Barbaar.quote:Op maandag 2 november 2009 09:54 schreef FutureFairytale het volgende:
Oesters durfde ik nooit te eten, hou sowieso niet van rauwe vis.
Afgelopen vrijdag geprobeerd; gestoomd met een tausisaus en was na even wennen verslavend lekker
echt trots op mezelf haha
Dat bedoel ik, dat je soms dingen niet lekker vindt maar dat als je het "leert" te eten en drinken dat het dan best wel meevalt. Zie mijn blauwaderkaasquote:Op maandag 2 november 2009 10:22 schreef Razztwizzle het volgende:
Ik biljf het wel steeds proberen met dingen ja, ik geloof echt dat je dingen die je niet lekker vindt kunt 'leren' te eten en drinken. Het is me gelukt met koffie, wijn, maar ook met zuurkool en spruitjes en gekookte witlof .
Alleen verse koriander, dat blijf ik verschrikkelijk smerig vinden . Maar.. ik biljf stug volhouden, steeds weer een klein beetje, wie weet vind ik het ooit wel ineens enorm lekker!
Natuurlijk kan dat, niet lekker zit tussen je oren.quote:Op maandag 2 november 2009 10:30 schreef iggyinthehouse het volgende:
[..]
Dat bedoel ik, dat je soms dingen niet lekker vindt maar dat als je het "leert" te eten en drinken dat het dan best wel meevalt. Zie mijn blauwaderkaas
Ik had bijvoorbeeld vroeger ook een hekel aan olijven maar vindt dat nu geweldig lekker. Ik vraag me dan af: kan iedereen dat, dat leren?
ik werk in een fabriek waar op dit moment 1000 kg koriander wordt geroosterd. De GEUR! aaaaaahquote:Op maandag 2 november 2009 10:22 schreef Razztwizzle het volgende:
Ik biljf het wel steeds proberen met dingen ja, ik geloof echt dat je dingen die je niet lekker vindt kunt 'leren' te eten en drinken. Het is me gelukt met koffie, wijn, maar ook met zuurkool en spruitjes en gekookte witlof .
Alleen verse koriander, dat blijf ik verschrikkelijk smerig vinden . Maar.. ik biljf stug volhouden, steeds weer een klein beetje, wie weet vind ik het ooit wel ineens enorm lekker!
hoezo mag dat niet dat was een veilige manier om te proevenquote:Op maandag 2 november 2009 09:58 schreef HugoBaas het volgende:
[..]
Oesters moet je niet stomen. Barbaar.
Zonde van de smaak.quote:Op maandag 2 november 2009 10:44 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
hoezo mag dat niet dat was een veilige manier om te proeven
Hoe kon je in godsnaam zoveel dingen niet lusten?quote:Op maandag 2 november 2009 11:34 schreef MissHobje het volgende:
Gewoon na lange tijd weer eens iets proberen doet je vaak verrassen, althans mij wel.
Heb het al gehad met rode wijn, olijven, bier file american en bepaalde groenten, luste geen van dit alles.. en nu ben ik er gek op ! bizar toch!
Maar dat zijn korianderzaadjes, die zijn juist lekker . Ik had het over dit verderfelijke, naar zeep smakende spul:quote:Op maandag 2 november 2009 10:44 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
ik werk in een fabriek waar op dit moment 1000 kg koriander wordt geroosterd. De GEUR! aaaaaah
Wellicht om je smaak verder te ontwilkkelen, anders vreet je alleen maar kip patat en appelmoesquote:Op maandag 2 november 2009 08:33 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Nee. Waarom zoveel moeite doen om iets lekker te vinden wat je absoluut niet lekker vindt.
Eensquote:Op maandag 2 november 2009 12:27 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Wellicht om je smaak verder te ontwilkkelen, anders vreet je alleen maar kip patat en appelmoes
Pizza Ik heb het weleens vol goede moed geprobeerd, maar tis niet mijn ding.quote:Op maandag 2 november 2009 08:47 schreef SillyWalks het volgende:
En de drang van mensen om overal maar ananas op te smijten... gadver... ananas op een pizza... pizza hoort hartig te zijn, heiligschenniseurs!
Verschrikkelijk irritante mensen Ook niet willen toegeven dat het dan gewoon in je hoofd zitquote:Op maandag 2 november 2009 12:53 schreef Pietverdriet het volgende:
Vriend van me vroeg na zich hebben vol gevreten aan een lamsbout en te hebben gezegt wat lekker dat toch was, wat voor een vlees dat nu was, want zoiets had ie bij moesje nooit gekregen.
Lamsbout zei ik, van de turkse slager
Lamsvlees? Maar dat lust ik helemaal niet, en van de turk, gadver, wat vies.
Ben toen ff kwaad geworden.
Kaas op een pizza (tenzei van een echte pizzaria of zelf gemaakt) is ook niet echt kaas.quote:Op maandag 2 november 2009 08:39 schreef SwiffMeister het volgende:
Kaas vind ik echt om te kotsen. Ik ben serieus wel eens over mn nek gegaan, puur door de geur. Maakt niet uit hoe of wat voor kaas, behalve als het gesmolten is bijvoorbeeld op pizza of iets dat daar op lijkt, dan is het wel te eten. Maar zelfs dan niet altijd, over lasagna is dan weer extreem goor.
Nee, dat zal ik nooit eten, ik denk ook niet dat ik het zou kunnen. Het idee alleen al maakt me bijna misselijk.
gatver!quote:Op maandag 2 november 2009 10:08 schreef boskameel het volgende:
"Blauwaderkaas". Het woord alleen al . Ik moet meteen denken aan dikke oude wijven met verrimpelde benen icm dikke spataderen .
Of je vindt het wellicht echt niet lekker.quote:Op maandag 2 november 2009 13:29 schreef iggyinthehouse het volgende:
Is toch raar om te zien dat de "spruit" best wel veel genoemd wordt, terwijl het toch echt lekkere groente is (kan het rauw opeten als ik wil).
Komt misschien ook door hoe het vroeger klaargemaakt werd? Koken dat het bijna prut was en de geur die er dan vanaf kwam?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |