abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  dinsdag 3 november 2009 @ 17:21:23 #151
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_74355855
Boerenkool stamp. met roomkaas, mosterd, azijn, augurk, uitgebakken spekjes en een rundervink.
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_74356238
Gisteren risotto met bospaddestoelen en gevulde paprika gemaakt.

Vandaag Shoarma / Gyros met brood, tkan niet elke dat feest zijn natuurlijk
Fingerspitzgefühl
pi_74356263
couscoussalade, vanavond
Ja doei.
pi_74356344
Hollandse aardappelschotel met extra spekjes en champignons
pi_74356359
alvast voor morgen beginnen aan de roti, dan hoef ik morgen als de visite er is niet in de keuken te staan.
pi_74356396
roti heb je daar ergens een goed recept voor staan? Kant en klare meuk lijkt me niet te vreten.

Vork had laatst nog een lekkere vega variant voor ons gemaakt, waar ik ook het recept nog wel van wil overigens , maar met vlees is natuurlijk ook goed!
Ja doei.
pi_74356889
yoghurt met druivengelei
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  dinsdag 3 november 2009 @ 18:23:55 #158
52575 Schranseman
Heeft altijd honger
pi_74357873
Ik keek naar buiten en ben naar de slager gereden voor een pot erwtensoep. Uiteraard een extra rookworst erbij.
Schranseman heeft honger en vertelt erover op http://www.brambbq.nl
  dinsdag 3 november 2009 @ 18:29:07 #159
48288 Mikkie
Mastermind.
pi_74358011
Pasta met ham en champignons. Carbonara is dat geloof ik?
Zerg schreef:
1/1 is 1. 2/2 is 2. Basisschool breuken.
pi_74358651
Wij hadden aardappels, bloemkool en karbonade.
pi_74358950
Roodbaarsfilet van de grill met zelfgemaakte citroenboter, gestoofde boontjes en stokbrood met jonge kaas en groene kruiden.
Let me see you stripped down to the bone
pi_74359203
quote:
Op dinsdag 3 november 2009 17:36 schreef motorbloempje het volgende:
roti heb je daar ergens een goed recept voor staan? L
ik heb t nu zo vaak gemaakt,doe t n btje op gevoel. er is n roti topic en ik ben begonnen met n combi van shmoopy en volgens mij n hindoestaanse. doe internet via mobiel, kan ff niet voor je opzoeken. uiteindelijk is het gewoon een makkelijk recept waar je je gasten veel plezier mee doet. de roti-vellen haal ik btw bij de toko. die zijn prima imo.

[ Bericht 45% gewijzigd door #ANONIEM op 03-11-2009 19:16:36 ]
  dinsdag 3 november 2009 @ 20:28:32 #163
50936 The_Hives
Is nu tripple oom Hives O+ !!!
pi_74362360
spruitjes
AFC AJAX Kampioen 2012-2013
Fok! Federatie
1918,1919,1931,1932,1934,1937,1939,1947,1957,1960,1966,1967,1968,1970,1972,1973,1977,1979,1980 1982,1983,1985,1990,1994,1995,1996,1998,2002,2004,2011,2012,2013
pi_74369073
nu kop tijgerthee en 8 kaastucjes
pi_74374609
Gisteren naar de snackbar bij gebrek aan fut om nog te koken en zag een lange lummel op het menu dus zei 'doe dat maar', geen idee wat het was. Een 2x zo lange frikandel speciaal Was wel lekker
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  woensdag 4 november 2009 @ 11:04:36 #166
57571 -Mellow-
Hobo on the loose
pi_74378245
quote:
Op dinsdag 3 november 2009 17:36 schreef motorbloempje het volgende:
roti heb je daar ergens een goed recept voor staan? Kant en klare meuk lijkt me niet te vreten.

Vork had laatst nog een lekkere vega variant voor ons gemaakt, waar ik ook het recept nog wel van wil overigens , maar met vlees is natuurlijk ook goed!
Roti

- 3 kippenbouten
- 6 aardappels
- kouseband
- uien
- flink wat tenen knoflook
- 2 madame jeanettes (van zaadjes ontdaan)
- 4 eetlepels kerrie massala
- tomatenpuree
- 2 bouillonblokjes
- roti (van de toko, ik ben nog niet zo ver dat ik die ook zelf maak)

uien, knoflook en mme. jeanette heel fijn snijden.
Neem een flinke braadpan en fruit de boel aan. Doe er dan een stuk of drie eetlepels massala bij.
Wrijf de kippenbouten ook in met wat massala (onder het vel) en doe die in de pan zodra de geuren van de massala vrij komen. Kip aan beide kanten kort aanbraden.
Dan doe je er water bij tot de kip onder staat. Lepeltje tomatenpuree en de bouillonblokjes erdoor.
Uurtje laten pruttelen. Als het gaar is kun je de bende nog laten inkoken voor een wat sterkere smaak aan de saus. De kouseband kun je in dezelfde pan gaar koken.

Ondertussen de aardappels koken en erbij doen. En de roti even verwarmen in een koekepan.
'If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is, infinite.'
pi_74378274
nu hangop met bramen en honing.

vanavond gegrild biefstukje met ratatouille
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  woensdag 4 november 2009 @ 11:56:52 #168
137776 boem-dikkie
Jedi Mind Baby!
pi_74380174
Chili Con Carne.. En vanmiddag tosti's.
Ik weet niks van Hindoes. Wel van Samoerai en andere dingen.
pi_74380772
Wij eten aardappels, andijvie en een gehaktbal.
pi_74382710
Turks brood met kaas en franse mosterd!
pi_74382718
net een bak couscous op, vanavond pasta(salade) met tonijn en rode pesto
Ja doei.
pi_74383035
moblo t recept roti hierboven dekt zo ongeveer de lading. ik doe er ook nog een gekookt eitje bij en de madame jeanet laat ik achterwege ivm kind. serveer er sambal van erbij voor de liefhebbers van pittig.
pi_74383105
oh en als kip gaar is ff uit de saus halen en de staafmixer er ff doorheen jetsen voor n mooie saus
  woensdag 4 november 2009 @ 16:14:24 #174
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_74388937
Staat nu een pan snert op het fornuis en de cake heb ik net uit de oven gehaald.

Dus straks: Snert met saucijsjes, krabbetjes, speklapjes, rookworst en hamlap met roggebrood.
Als nagerecht: Plakjes cake, roomijs en verse slagroom.
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
  woensdag 4 november 2009 @ 16:16:09 #175
238694 Rbhp
sakwadicock
pi_74389003
Klinkt goed! Hoe was de boerenkool? Ik mis dat.
No bad soldiers under a good leader
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')