abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  vrijdag 30 oktober 2009 @ 17:20:58 #51
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_74229882
Pasta met tonijn en een salade.
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
pi_74230052
gebakken aardappels met boontjes en hamburgers
pi_74230324
Macaroni-ovenschotel

(macaroni, tartaar, ui, knoflook, champignons, verse tomaten en zelfgemaakte kaassaus)
  vrijdag 30 oktober 2009 @ 18:03:48 #54
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_74230979
quote:
Op vrijdag 30 oktober 2009 17:20 schreef Pietverdriet het volgende:
Ben een lasagna aan het maken geheel zonder prefab.
Heb een bechamelsaus gemaakt met daar chedder toegevoegd, gehakt gebraden en met tomaten, zout peper, laurierblad, , foelie, rozemarijn en oregano een saus gemaakt en ingekookt.
Pecorino geraspt, spinazie gewassen en geblancheerd.
Met ei en meel pasta gemaakt,
Bodem van lasagna blik bedekt met plakjes tomaat en bechamelkaassaus, vel er over, tomatengehaktsaus er over, bedekken met verse basilicum. Vel erover, spinazie erop met wat bechamel, vel erover, tomatengehakt, etc etc etc
afgedekt met vel en daar bechamel en Pecorino op, dit gaat in de oven tot lekker gaar.
Vrees dat ie wat te nat wordt, maar we zien wel.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 30 oktober 2009 @ 18:22:16 #55
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_74231347
klinkt goed piet. hoop wel dat je zeer fijngemalen griesmeel voor de lasagnebladen gebruikt hebt. en dat je ze 1 minuut voorgekookt hebt. maar dat vertrouw ik jou wel toe.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  vrijdag 30 oktober 2009 @ 18:23:46 #56
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_74231381
quote:
Op vrijdag 30 oktober 2009 18:22 schreef zoalshetis het volgende:
klinkt goed piet. hoop wel dat je zeer fijngemalen griesmeel voor de lasagnebladen gebruikt hebt. en dat je ze 1 minuut voorgekookt hebt. maar dat vertrouw ik jou wel toe.
Nope, gewoon bloem en ei, en niet voorgekookt.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 30 oktober 2009 @ 18:24:39 #57
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_74231395
quote:
Op vrijdag 30 oktober 2009 18:23 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Nope, gewoon bloem en ei, en niet voorgekookt.
oeps. dan weet ik wel zeker dat het nat en papperig gaat worden.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  vrijdag 30 oktober 2009 @ 18:26:05 #58
277976 Dubbyeus
Also sprach..
pi_74231428
Er gaat natuurlijk helemaal niets boven de hoogwaardige lasagne van de Aldi.
Het ergste moet nog komen..
  vrijdag 30 oktober 2009 @ 18:26:34 #59
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_74231442
quote:
Op vrijdag 30 oktober 2009 18:26 schreef Dubbyeus het volgende:
Er gaat natuurlijk helemaal niets boven de hoogwaardige lasagne van de Aldi.


wel als je student bent of gewoon aartslui.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  vrijdag 30 oktober 2009 @ 18:27:34 #60
277976 Dubbyeus
Also sprach..
pi_74231463
quote:
Op vrijdag 30 oktober 2009 18:26 schreef zoalshetis het volgende:

[..]



wel als je student bent of gewoon aartslui.


Oog het ook niet beeldig:

Het ergste moet nog komen..
  vrijdag 30 oktober 2009 @ 18:28:50 #61
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_74231495
quote:
Op vrijdag 30 oktober 2009 18:27 schreef Dubbyeus het volgende:

[..]



Oog het ook niet beeldig:

[ afbeelding ]
1 hele kilo voor 1 euro 90?
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  vrijdag 30 oktober 2009 @ 18:29:47 #62
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_74231523
quote:
Op vrijdag 30 oktober 2009 18:26 schreef Dubbyeus het volgende:
Er gaat natuurlijk helemaal niets boven de hoogwaardige lasagne van de Aldi.


Kwam laatst een oude kennis van mij tegen bij de aldi, die heeft een italiaans cateringbedrijfje, hele karretje vol met verse lasagna van de aldi.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 30 oktober 2009 @ 18:30:45 #63
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_74231554
quote:
Op vrijdag 30 oktober 2009 18:24 schreef zoalshetis het volgende:

[..]

oeps. dan weet ik wel zeker dat het nat en papperig gaat worden.
geen idee, in geen jaren lasagna gemaakt met verse pasta.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 30 oktober 2009 @ 18:32:08 #64
277976 Dubbyeus
Also sprach..
pi_74231589
quote:
Op vrijdag 30 oktober 2009 18:28 schreef zoalshetis het volgende:

[..]

1 hele kilo voor 1 euro 90?
Iets in die geest zal het wel zijn idd, maar zonder dollen: ik eet nooit lasagne en heb het dus ook nog nooit gehaald. Vroeger bij mijn ouders weleens vaker gegeten though.
Het ergste moet nog komen..
  vrijdag 30 oktober 2009 @ 18:34:51 #65
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_74231654
quote:
Op vrijdag 30 oktober 2009 18:30 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

geen idee, in geen jaren lasagna gemaakt met verse pasta.
het is eigenlijk stiekem mijn specialiteit met verse pasta. ook qua gehaktsaus, die van jou overigens erg lekker klonk. gekookte griesmeelpasta die je kookt en in koudwater afkoelt zwelt wat op en is stevig, zodat het niet als een vaatdoek over de vullig valt en in staat is om vocht op te nemen.

fijngemalen griesmeel kan je gewoon in turksewinkels voor 1,50 per kilo kopen. onder de naam semoline.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
pi_74231699
Een groot broodje kipkebab, met cocktailsaus!
  vrijdag 30 oktober 2009 @ 18:40:31 #67
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_74231806
quote:
Op vrijdag 30 oktober 2009 18:34 schreef zoalshetis het volgende:

[..]

het is eigenlijk stiekem mijn specialiteit met verse pasta. ook qua gehaktsaus, die van jou overigens erg lekker klonk. gekookte griesmeelpasta die je kookt en in koudwater afkoelt zwelt wat op en is stevig, zodat het niet als een vaatdoek over de vullig valt en in staat is om vocht op te nemen.

fijngemalen griesmeel kan je gewoon in turksewinkels voor 1,50 per kilo kopen. onder de naam semoline.
Aha,
Echter, als ik de rauwe pasta (alleen ei en bloem) in de lasagna doe, zuigt die zich toch ook vol met vocht tijdens het garen?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_74231879
Wij hebben chinees gehaald
  vrijdag 30 oktober 2009 @ 18:49:38 #69
48288 Mikkie
Mastermind.
pi_74232048
Lasagne, gewoon zo'n simpel pakketje met zelf groente, melk en vlees erbij tiefen
Zerg schreef:
1/1 is 1. 2/2 is 2. Basisschool breuken.
  vrijdag 30 oktober 2009 @ 19:05:54 #70
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_74232518


Gisteren van mijn vader gehad en ik kon het niet laten om er van te snoepen.
Echt super
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
pi_74233117
quote:
Op vrijdag 30 oktober 2009 18:29 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Kwam laatst een oude kennis van mij tegen bij de aldi, die heeft een italiaans cateringbedrijfje, hele karretje vol met verse lasagna van de aldi.

en dan verkopen voor ¤ 8,95 per halve bak Vuile hond
Chinees restaurant Hoi Tin werd het vanmiddag (direct naast de rode ramen );
- Pangsit met garnalen
- Krokant gebakken noodles met biefstuk
- Krabbetjes in zoetzure saus
- Geroosterde kip met sojasaus
- Tja Sieuw
- Babi Pangang Spek
Heerlijk, echt een goede Chinees! En netjes het overige verpakt in bakjes en mee naar huis genomen
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  vrijdag 30 oktober 2009 @ 19:31:44 #72
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_74233385
quote:
Op vrijdag 30 oktober 2009 18:40 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Aha,
Echter, als ik de rauwe pasta (alleen ei en bloem) in de lasagna doe, zuigt die zich toch ook vol met vocht tijdens het garen?
het antwoord staat op je te wachten toch in de oven? je moet pasta bijna altijd even koken als het lapjes zijn voor lasagne en canneloni. bij ravioli niet natuurlijk, dan vul je ze rauw en kook je de pasta later bijna 7 minuten afhankelijk van de vulling, die je er altijd koud in moet doen.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  vrijdag 30 oktober 2009 @ 20:03:45 #73
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_74234511
quote:
Op vrijdag 30 oktober 2009 19:31 schreef zoalshetis het volgende:

[..]

het antwoord staat op je te wachten toch in de oven? je moet pasta bijna altijd even koken als het lapjes zijn voor lasagne en canneloni. bij ravioli niet natuurlijk, dan vul je ze rauw en kook je de pasta later bijna 7 minuten afhankelijk van de vulling, die je er altijd koud in moet doen.
Antwoord is dat het een bijna perfecte lasagna geworden

Hij smaakt goddelijk, heerlijk de verse spinazie en tomatensaus,
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 30 oktober 2009 @ 20:24:48 #74
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_74235245
quote:
Op vrijdag 30 oktober 2009 20:03 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Antwoord is dat het een bijna perfecte lasagna geworden

Hij smaakt goddelijk, heerlijk de verse spinazie en tomatensaus,
goed gedaan dan. misschien kan je het deeg de volgende keer behandelen zoals het hoort en is je lasagne met die saus nog lekkerder. en salie doet het vooral erg goed met gehaktsaus. uitgebakken spekjes gesneden van een spekblok is natuurlijk ook heerlijk erbij.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
pi_74247140
Ontbijten met Oeufs en Cocotte en broodsoldaatjes.
Let me see you stripped down to the bone
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')