abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  vrijdag 30 oktober 2009 @ 17:20:58 #51
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_74229882
Pasta met tonijn en een salade.
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
pi_74230052
gebakken aardappels met boontjes en hamburgers
pi_74230324
Macaroni-ovenschotel

(macaroni, tartaar, ui, knoflook, champignons, verse tomaten en zelfgemaakte kaassaus)
  vrijdag 30 oktober 2009 @ 18:03:48 #54
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_74230979
quote:
Op vrijdag 30 oktober 2009 17:20 schreef Pietverdriet het volgende:
Ben een lasagna aan het maken geheel zonder prefab.
Heb een bechamelsaus gemaakt met daar chedder toegevoegd, gehakt gebraden en met tomaten, zout peper, laurierblad, , foelie, rozemarijn en oregano een saus gemaakt en ingekookt.
Pecorino geraspt, spinazie gewassen en geblancheerd.
Met ei en meel pasta gemaakt,
Bodem van lasagna blik bedekt met plakjes tomaat en bechamelkaassaus, vel er over, tomatengehaktsaus er over, bedekken met verse basilicum. Vel erover, spinazie erop met wat bechamel, vel erover, tomatengehakt, etc etc etc
afgedekt met vel en daar bechamel en Pecorino op, dit gaat in de oven tot lekker gaar.
Vrees dat ie wat te nat wordt, maar we zien wel.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 30 oktober 2009 @ 18:22:16 #55
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_74231347
klinkt goed piet. hoop wel dat je zeer fijngemalen griesmeel voor de lasagnebladen gebruikt hebt. en dat je ze 1 minuut voorgekookt hebt. maar dat vertrouw ik jou wel toe.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  vrijdag 30 oktober 2009 @ 18:23:46 #56
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_74231381
quote:
Op vrijdag 30 oktober 2009 18:22 schreef zoalshetis het volgende:
klinkt goed piet. hoop wel dat je zeer fijngemalen griesmeel voor de lasagnebladen gebruikt hebt. en dat je ze 1 minuut voorgekookt hebt. maar dat vertrouw ik jou wel toe.
Nope, gewoon bloem en ei, en niet voorgekookt.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 30 oktober 2009 @ 18:24:39 #57
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_74231395
quote:
Op vrijdag 30 oktober 2009 18:23 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Nope, gewoon bloem en ei, en niet voorgekookt.
oeps. dan weet ik wel zeker dat het nat en papperig gaat worden.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  vrijdag 30 oktober 2009 @ 18:26:05 #58
277976 Dubbyeus
Also sprach..
pi_74231428
Er gaat natuurlijk helemaal niets boven de hoogwaardige lasagne van de Aldi.
Het ergste moet nog komen..
  vrijdag 30 oktober 2009 @ 18:26:34 #59
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_74231442
quote:
Op vrijdag 30 oktober 2009 18:26 schreef Dubbyeus het volgende:
Er gaat natuurlijk helemaal niets boven de hoogwaardige lasagne van de Aldi.


wel als je student bent of gewoon aartslui.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  vrijdag 30 oktober 2009 @ 18:27:34 #60
277976 Dubbyeus
Also sprach..
pi_74231463
quote:
Op vrijdag 30 oktober 2009 18:26 schreef zoalshetis het volgende:

[..]



wel als je student bent of gewoon aartslui.


Oog het ook niet beeldig:

Het ergste moet nog komen..
  vrijdag 30 oktober 2009 @ 18:28:50 #61
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_74231495
quote:
Op vrijdag 30 oktober 2009 18:27 schreef Dubbyeus het volgende:

[..]



Oog het ook niet beeldig:

[ afbeelding ]
1 hele kilo voor 1 euro 90?
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  vrijdag 30 oktober 2009 @ 18:29:47 #62
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_74231523
quote:
Op vrijdag 30 oktober 2009 18:26 schreef Dubbyeus het volgende:
Er gaat natuurlijk helemaal niets boven de hoogwaardige lasagne van de Aldi.


Kwam laatst een oude kennis van mij tegen bij de aldi, die heeft een italiaans cateringbedrijfje, hele karretje vol met verse lasagna van de aldi.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 30 oktober 2009 @ 18:30:45 #63
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_74231554
quote:
Op vrijdag 30 oktober 2009 18:24 schreef zoalshetis het volgende:

[..]

oeps. dan weet ik wel zeker dat het nat en papperig gaat worden.
geen idee, in geen jaren lasagna gemaakt met verse pasta.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 30 oktober 2009 @ 18:32:08 #64
277976 Dubbyeus
Also sprach..
pi_74231589
quote:
Op vrijdag 30 oktober 2009 18:28 schreef zoalshetis het volgende:

[..]

1 hele kilo voor 1 euro 90?
Iets in die geest zal het wel zijn idd, maar zonder dollen: ik eet nooit lasagne en heb het dus ook nog nooit gehaald. Vroeger bij mijn ouders weleens vaker gegeten though.
Het ergste moet nog komen..
  vrijdag 30 oktober 2009 @ 18:34:51 #65
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_74231654
quote:
Op vrijdag 30 oktober 2009 18:30 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

geen idee, in geen jaren lasagna gemaakt met verse pasta.
het is eigenlijk stiekem mijn specialiteit met verse pasta. ook qua gehaktsaus, die van jou overigens erg lekker klonk. gekookte griesmeelpasta die je kookt en in koudwater afkoelt zwelt wat op en is stevig, zodat het niet als een vaatdoek over de vullig valt en in staat is om vocht op te nemen.

fijngemalen griesmeel kan je gewoon in turksewinkels voor 1,50 per kilo kopen. onder de naam semoline.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
pi_74231699
Een groot broodje kipkebab, met cocktailsaus!
  vrijdag 30 oktober 2009 @ 18:40:31 #67
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_74231806
quote:
Op vrijdag 30 oktober 2009 18:34 schreef zoalshetis het volgende:

[..]

het is eigenlijk stiekem mijn specialiteit met verse pasta. ook qua gehaktsaus, die van jou overigens erg lekker klonk. gekookte griesmeelpasta die je kookt en in koudwater afkoelt zwelt wat op en is stevig, zodat het niet als een vaatdoek over de vullig valt en in staat is om vocht op te nemen.

fijngemalen griesmeel kan je gewoon in turksewinkels voor 1,50 per kilo kopen. onder de naam semoline.
Aha,
Echter, als ik de rauwe pasta (alleen ei en bloem) in de lasagna doe, zuigt die zich toch ook vol met vocht tijdens het garen?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_74231879
Wij hebben chinees gehaald
  vrijdag 30 oktober 2009 @ 18:49:38 #69
48288 Mikkie
Mastermind.
pi_74232048
Lasagne, gewoon zo'n simpel pakketje met zelf groente, melk en vlees erbij tiefen
Zerg schreef:
1/1 is 1. 2/2 is 2. Basisschool breuken.
  vrijdag 30 oktober 2009 @ 19:05:54 #70
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_74232518


Gisteren van mijn vader gehad en ik kon het niet laten om er van te snoepen.
Echt super
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
pi_74233117
quote:
Op vrijdag 30 oktober 2009 18:29 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Kwam laatst een oude kennis van mij tegen bij de aldi, die heeft een italiaans cateringbedrijfje, hele karretje vol met verse lasagna van de aldi.

en dan verkopen voor ¤ 8,95 per halve bak Vuile hond
Chinees restaurant Hoi Tin werd het vanmiddag (direct naast de rode ramen );
- Pangsit met garnalen
- Krokant gebakken noodles met biefstuk
- Krabbetjes in zoetzure saus
- Geroosterde kip met sojasaus
- Tja Sieuw
- Babi Pangang Spek
Heerlijk, echt een goede Chinees! En netjes het overige verpakt in bakjes en mee naar huis genomen
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  vrijdag 30 oktober 2009 @ 19:31:44 #72
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_74233385
quote:
Op vrijdag 30 oktober 2009 18:40 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Aha,
Echter, als ik de rauwe pasta (alleen ei en bloem) in de lasagna doe, zuigt die zich toch ook vol met vocht tijdens het garen?
het antwoord staat op je te wachten toch in de oven? je moet pasta bijna altijd even koken als het lapjes zijn voor lasagne en canneloni. bij ravioli niet natuurlijk, dan vul je ze rauw en kook je de pasta later bijna 7 minuten afhankelijk van de vulling, die je er altijd koud in moet doen.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  vrijdag 30 oktober 2009 @ 20:03:45 #73
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_74234511
quote:
Op vrijdag 30 oktober 2009 19:31 schreef zoalshetis het volgende:

[..]

het antwoord staat op je te wachten toch in de oven? je moet pasta bijna altijd even koken als het lapjes zijn voor lasagne en canneloni. bij ravioli niet natuurlijk, dan vul je ze rauw en kook je de pasta later bijna 7 minuten afhankelijk van de vulling, die je er altijd koud in moet doen.
Antwoord is dat het een bijna perfecte lasagna geworden

Hij smaakt goddelijk, heerlijk de verse spinazie en tomatensaus,
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 30 oktober 2009 @ 20:24:48 #74
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_74235245
quote:
Op vrijdag 30 oktober 2009 20:03 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Antwoord is dat het een bijna perfecte lasagna geworden

Hij smaakt goddelijk, heerlijk de verse spinazie en tomatensaus,
goed gedaan dan. misschien kan je het deeg de volgende keer behandelen zoals het hoort en is je lasagne met die saus nog lekkerder. en salie doet het vooral erg goed met gehaktsaus. uitgebakken spekjes gesneden van een spekblok is natuurlijk ook heerlijk erbij.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
pi_74247140
Ontbijten met Oeufs en Cocotte en broodsoldaatjes.
Let me see you stripped down to the bone
  zaterdag 31 oktober 2009 @ 11:00:41 #76
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_74247480
quote:
Op zaterdag 31 oktober 2009 10:40 schreef minilot het volgende:
Ontbijten met Oeufs en Cocotte en broodsoldaatjes.
maak maar.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  zaterdag 31 oktober 2009 @ 11:02:33 #77
238694 Rbhp
sakwadicock
pi_74247519
Udon salad noodles met sesame saus.
No bad soldiers under a good leader
pi_74247566
quote:
Op zaterdag 31 oktober 2009 11:00 schreef zoalshetis het volgende:

[..]

maak maar.
Hela, niks tegen klassieke Franse frutseligheidjes, hè?
Let me see you stripped down to the bone
pi_74247799
we gaan maar weer eens aan de fondu, varkenshaasje aan stukken, stokbrood, kruidenboter, sausjes en een bak gemengde sla. even nog en goeie fles rode wijn uitzoeken.
  zaterdag 31 oktober 2009 @ 11:32:23 #80
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_74248032
quote:
Op zaterdag 31 oktober 2009 11:05 schreef minilot het volgende:

[..]

Hela, niks tegen klassieke Franse frutseligheidjes, hè?
maak het maar zeg ik toch? klassiek frans is erg moeilijk na te maken met hedendaagse ingerediënten.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
pi_74248245
straks een gebakken ei met dubbele dooier, vnv uit eten in Breda. Waar moeten we nog zien
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_74248399
quote:
Op zaterdag 31 oktober 2009 11:32 schreef zoalshetis het volgende:

[..]

maak het maar zeg ik toch? klassiek frans is erg moeilijk na te maken met hedendaagse ingerediënten.
O, ik dacht dat je pestte
Overigens valt het hierbij wel mee: room, roomboter en verse eieren zijn natuurlijk prima verkrijgbaar!

[ Bericht 17% gewijzigd door minilot op 31-10-2009 12:03:30 ]
Let me see you stripped down to the bone
pi_74249370
Een plak brood met pindakaas
  zaterdag 31 oktober 2009 @ 13:36:57 #84
57571 -Mellow-
Hobo on the loose
pi_74250576
Nu een geroosterd bruin bolletje met een spiegelei, spek en een likje hot ketchup. En cappuccino.

Vanavond imam bayildi, oftewel: aubergines gevuld met een tomaten-ui prutje. Turks brood erbij
'If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is, infinite.'
pi_74250670
Vanavond een zelf gemaakt broodje hamburger
  zaterdag 31 oktober 2009 @ 13:42:49 #86
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_74250708
Vanavond
Eendenborst op de huid gebraden, met een klassiek franse sinaasappelsaus
Pommes gratiné
Rode kool
En als toetje flan caramel
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_74251069
Strakjes een beetje wortelcurrysoep met kleine naanbroodjes, waarvan het deeg nu staat te rijzen.
Vanavond hachee met knolselderijpuree.

Piet, ik hou niet van eend, maar heb je het recept van die sinaasappelsaus voor mij?
Let me see you stripped down to the bone
  zaterdag 31 oktober 2009 @ 13:59:12 #88
137776 boem-dikkie
Jedi Mind Baby!
pi_74251142
Uhm. Stokbroodje ham/kaas uit het tosti apparaat. Vanavond weet ik nog niet eigenlijk. Waarschijnlijk iets wat makkelijk is en goed vult. Bodem enzo.
Ik weet niks van Hindoes. Wel van Samoerai en andere dingen.
pi_74251169
Ik eet twee witte bolletjes met gerookte makreel .
  zaterdag 31 oktober 2009 @ 14:13:53 #90
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_74251441
Hutspot met klapstuk

Nu een kommetje zelfgemaakte champignonsoep met een vers meergranen bolletje met fricandue
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_74251490
marabou chocolade met stukjes daim van de ikea
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  zaterdag 31 oktober 2009 @ 14:47:33 #92
201464 Tokkelboer
Culinair genieten vind ik fijn
pi_74252207
Show cooking in Twente
Heb er nu al zin in. echt super lekker eten.
  zaterdag 31 oktober 2009 @ 14:49:58 #93
277976 Dubbyeus
Also sprach..
pi_74252272
Patat + mexicano + bamischijf. + Bier.
Het ergste moet nog komen..
pi_74254014
Sucadelappen (staan sinds 9 uur op) met hutspot.
pi_74254146
Biefstuk boter/kaas/eieren (geen idee of het lekker is maar het ziet er wel comfort-food-achtig uit en dat heb ik nodig vandaag).

Daarbij een groene salade met veldsla als basis, tomatensaus en wat rozeval.
Alleen met zelfspot kun je overleven...
  zaterdag 31 oktober 2009 @ 16:11:45 #96
277976 Dubbyeus
Also sprach..
pi_74254182
quote:
Wat een walgelijke vent is die kok in dat filmpje.
Het ergste moet nog komen..
pi_74254264
quote:
Op zaterdag 31 oktober 2009 16:11 schreef Dubbyeus het volgende:

[..]

Wat een walgelijke vent is die kok in dat filmpje.
Ik mag hem wel! Hij maakt lekkere dingen, die je zo in het huis-tuin-keuken-huishouden toe kunt passen. Zonder al te veel frutsels of moeilijke ingredienten/handelingen. Ik ben wel een beetje fan van zijn website en heb al vele gerechten geprobeerd.
Alleen met zelfspot kun je overleven...
pi_74254537
denk dat ik vanavond voor afhaal/bezorg ga heb de hele dag al geen zin om naar buiten te gaan, ongezellig herfst gedoe
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_74256796
Shoarma, brood, knoflooksaus en wokgroenten .
  zaterdag 31 oktober 2009 @ 18:24:04 #100
195169 Enfermera
I'm k-kinda busy.
pi_74257398
Zelfgemaakte patat uit de oven, sperzieboontjes en een hamburger
I never look back, darling. It distracts from the now.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')