Da's toch een soort pizza?quote:Op vrijdag 23 oktober 2009 13:55 schreef Ian.1.5 het volgende:
[..]
Maak tarte flambée, da's vrij simpel, snel en relatief goedkoop.
Ik stel voor; met zalmKan je dan een fijn creme fraiche dipje bij doen.
Beetje normale gouda kaas over dat ding heen doet trouwens ook wonderen.
En krauter der provance eroverheen tiefen.quote:Op vrijdag 23 oktober 2009 13:55 schreef Ian.1.5 het volgende:
[..]
Maak tarte flambée, da's vrij simpel, snel en relatief goedkoop.
Ik stel voor; met zalmKan je dan een fijn creme fraiche dipje bij doen.
Beetje normale gouda kaas over dat ding heen doet trouwens ook wonderen.
Rot op man! Da's meer werk dan die ruit schoonmaken!quote:
Het komt uit Frankrijk en was geloof ik oorspronkelijk de resten van brooddeeg.quote:Op vrijdag 23 oktober 2009 13:59 schreef Gert het volgende:
[..]
Da's toch een soort pizza?
Effe googele.. klinkt wel pimp, "tarte flambée".
Dat was de grap, eikel.quote:Op vrijdag 23 oktober 2009 13:59 schreef Gert het volgende:
[..]
Rot op man! Da's meer werk dan die ruit schoonmaken!
O dat valt me dan weer mee.quote:
Neen, want dan moet ik dat gaan zitten doen.quote:Op vrijdag 23 oktober 2009 14:03 schreef Gert het volgende:
[..]
O dat valt me dan weer mee.
Had een antwoord verwacht dat jij dat heus wel binnen 10 seconden kan shoppen.
Teeeheeheequote:Op vrijdag 23 oktober 2009 14:04 schreef Neemmijnietserieus het volgende:
[..]
Hij heeft z'n eigen ruiten ingegooid, zo schoon krijg je ze anders nooit
Dat sausje zat zojuist op dat glas van 'mquote:Op vrijdag 23 oktober 2009 14:05 schreef Ian.1.5 het volgende:
Oi Gertje, ik heb anders nog wel een eigen receptje voor een geyl sausje waar je mensen mee kan imponeren?
U bent op dreef vandaag, mijn bestequote:Op vrijdag 23 oktober 2009 14:07 schreef Neemmijnietserieus het volgende:
[..]
Dat sausje zat zojuist op dat glas van 'm
Wat mij ook opviel was de schut(ting)kleur "blauw". Dan valt 't allemaal niet zo opquote:Op vrijdag 23 oktober 2009 14:07 schreef Ian.1.5 het volgende:
[..]
U bent op dreef vandaag, mijn beste
Jouw receptjes zijn niet zo efficient hè. Met je tennisarm!quote:Op vrijdag 23 oktober 2009 14:05 schreef Ian.1.5 het volgende:
Oi Gertje, ik heb anders nog wel een eigen receptje voor een geyl sausje waar je mensen mee kan imponeren?
Ik was serieus, man. Maar goed, kook dan zelf maar wat bijstandmoederigsquote:Op vrijdag 23 oktober 2009 14:11 schreef Gert het volgende:
[..]
Jouw receptjes zijn niet zo efficient hè. Met je tennisarm!
Dat komt uit de erfenis van mijn stiefmama.quote:Op vrijdag 23 oktober 2009 14:11 schreef Ian.1.5 het volgende:
Wat voor pauperding heeft hij op zijn tuintafel staan eigenlijk?
Dat kan toch nooit door een vent gekocht zijn?
Dus niet door een kerel gekocht.quote:Op vrijdag 23 oktober 2009 14:13 schreef Gert het volgende:
[..]
Dat komt uit de erfenis van mijn stiefmama.
En dat flikker jij gewoon buiten op je paupertafel! Geen enkel respect meer, die jongeren van tegenwoordig.quote:Op vrijdag 23 oktober 2009 14:13 schreef Gert het volgende:
[..]
Dat komt uit de erfenis van mijn stiefmama.
Niet meteen zo boos kwaad en nijdig hè, gooi op die saus!quote:Op vrijdag 23 oktober 2009 14:12 schreef Ian.1.5 het volgende:
[..]
Ik was serieus, man. Maar goed, kook dan zelf maar wat bijstandmoederigs
Ik zag dan weer dat de passievruchten bijna rijp zijn.quote:Op vrijdag 23 oktober 2009 14:10 schreef Neemmijnietserieus het volgende:
[..]
Wat mij ook opviel was de schut(ting)kleur "blauw". Dan valt 't allemaal niet zo op![]()
Respect voor mijn kunnen, sletjequote:Op vrijdag 23 oktober 2009 14:15 schreef Gert het volgende:
[..]
Niet meteen zo boos kwaad en nijdig hè, gooi op die saus!
Ik ga 'm onthouden! Maar ik heb nét gisteren iets met jachtsaus geserveerd, serieusquote:Op vrijdag 23 oktober 2009 14:17 schreef Ian.1.5 het volgende:
[..]
Respect voor mijn kunnen, sletje![]()
Nee, even serieus. Té makkelijk: haal mix voor jägersaus en voor Sauce Café de Paris.
Maak je eerst een dun jägersausje, daar pleur je geraspte gouda kaas doorheen.
Roeren tot het gesmolten is, paar schepjes Café de Paris er bij, mixxen als een meester.
Dit pleur je het beste over een schnitzel ofzeaux, beetje geraspte kaas eroverheen sprenkelen
en het ziet er niet alleen pimp uit maar smaakt ook heul goed![]()
Serveren met een glimlach.
jij ziet veel leukere dingen dan Ian.quote:Op vrijdag 23 oktober 2009 14:16 schreef debuurvrouw het volgende:
[..]
Ik zag dan weer dat de passievruchten bijna rijp zijn.![]()
Ja, met paddestoelen en shit.quote:Op vrijdag 23 oktober 2009 14:20 schreef Gert het volgende:
[..]
Ik ga 'm onthouden! Maar ik heb nét gisteren iets met jachtsaus geserveerd.
Jongeuhquote:Op vrijdag 23 oktober 2009 14:21 schreef Gert het volgende:
[..]
jij ziet veel leukere dingen dan Ian.
Ik zeg: "Terug naar de basis"quote:Op vrijdag 23 oktober 2009 14:21 schreef Ian.1.5 het volgende:
[..]
Ja, met paddestoelen en shit.
De truc aan deze is dat het niet meer naar jägersauce smaakt ook al
is dat in principe wel je basis. En even opletten dat je niet te veel kaas
er in flikkert. Beetje balans houden.
Café de Paris sauce is a complex butter-based sauce served with grilled meats. When it is served with a beef rib or sirloin steak, the resulting dish is known as entrecôte Café de Paris.quote:Op vrijdag 23 oktober 2009 14:21 schreef Ian.1.5 het volgende:
[..]
Ja, met paddestoelen en shit.
De truc aan deze is dat het niet meer naar jägersauce smaakt ook al
is dat in principe wel je basis. En even opletten dat je niet te veel kaas
er in flikkert. Beetje balans houden.
daar ga je al de mist in hè.quote:Op vrijdag 23 oktober 2009 14:24 schreef Gert het volgende:
[..]
Café de Paris sauce is a complex butter-based sauce served with grilled meats. When it is served with a beef rib or sirloin steak, the resulting dish is known as entrecôte Café de Paris.
En dat dan gewoon vernaggelen door er jachtsaus en kaas doorheen te flikkeren. Klinkt helemaal top!
Lol, moest je dat opzoeken!?quote:Op vrijdag 23 oktober 2009 14:24 schreef Gert het volgende:
[..]
Café de Paris sauce is a complex butter-based sauce served with grilled meats. When it is served with a beef rib or sirloin steak, the resulting dish is known as entrecôte Café de Paris.
En dat dan gewoon vernaggelen door er jachtsaus en kaas doorheen te flikkeren. Klinkt helemaal top!
Het was de bedoeling dat Ian dat vol ergernis zou opmerken.quote:Op vrijdag 23 oktober 2009 14:25 schreef debuurvrouw het volgende:
[..]
daar ga je al de mist in hè.de jäger was de basis, en daarbij gooide je de café de Paris saus. Mannen
Die mongolen in SHO noemen mij een huubsoppert.quote:Op vrijdag 23 oktober 2009 14:52 schreef Gert het volgende:
[..]
Het was de bedoeling dat Ian dat vol ergernis zou opmerken.![]()
Maar ik denk dat ik iets roerbakkerigs ga doen.
oh, mag ik je dan ff subtiel wijzen op de nieuwe curryprut van Appie? In een foliezakje. De indiase curry is echt héérlijk!quote:Op vrijdag 23 oktober 2009 14:52 schreef Gert het volgende:
[..]
Het was de bedoeling dat Ian dat vol ergernis zou opmerken.![]()
Maar ik denk dat ik iets roerbakkerigs ga doen.
quote:Op vrijdag 23 oktober 2009 14:55 schreef Ian.1.5 het volgende:
[..]
Die mongolen in SHO noemen mij een huubsoppert.
Doe daar 's wat aan?
Wanneer is dat en mag ik komen eten?quote:Op vrijdag 23 oktober 2009 14:57 schreef debuurvrouw het volgende:
[..]
oh, mag ik je dan ff subtiel wijzen op de nieuwe curryprut van Appie? In een foliezakje. De indiase curry is echt héérlijk!lekker met zalmblokjes en wokgarnalen en veel groente en dan wat rijst.
Dat eten wij vaak op judo-dag.
Ik probeer daar EEN keer een serieuze post te doen en één of andere blauwe struikelt er meteen overheen. Ik wil Gert op élk forum hier, godverdomme.quote:
elke donderdag. En ja.quote:Op vrijdag 23 oktober 2009 14:58 schreef Ian.1.5 het volgende:
[..]
Wanneer is dat en mag ik komen eten?
Oe.. zakjes curryprut.. kweenie hoor!quote:Op vrijdag 23 oktober 2009 14:57 schreef debuurvrouw het volgende:
[..]
oh, mag ik je dan ff subtiel wijzen op de nieuwe curryprut van Appie? In een foliezakje. De indiase curry is echt héérlijk!lekker met zalmblokjes en wokgarnalen en veel groente en dan wat rijst.
Dat eten wij vaak op judo-dag.
je weet niet wat je mist!quote:Op vrijdag 23 oktober 2009 15:06 schreef Gert het volgende:
[..]
Oe.. zakjes curryprut.. kweenie hoor!![]()
Ik maak zelf meestal iets,op bouillon /maizena basis.
Óf helemaal niéts zelf en dan meteen ook zo'n Knorr-pak.
Jezus, Gert, wat heb jij gedaan?quote:Op vrijdag 23 oktober 2009 13:09 schreef Gert het volgende:
[..]
Nou, maar eens kijken of ik DIT daarmee schoon krijg dan.![]()
[ afbeelding ]
Iets met een hobby-deken (quote:
Woon je nog steeds in Moffrika?quote:
Ze gaan me uitzetten. Ik heb geen verblijfsvergunning gekregen en ik weiger Duitser te worden.quote:
Wann?quote:Op vrijdag 23 oktober 2009 15:31 schreef Ian.1.5 het volgende:
[..]
Ze gaan me uitzetten. Ik heb geen verblijfsvergunning gekregen en ik weiger Duitser te worden.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |