Jawel hoor, ik vind het gehakt van de Lidl wel een beetje te vettig. Het is in ieder geval beter dan al het andere gehakt wat ik heb geproefd. Met als dieptepunt die van de Dirk.quote:Op dinsdag 29 september 2009 16:22 schreef Airlocker het volgende:
[..]Dus je eigen smaak doet er verder niet toe?
quote:Op dinsdag 29 september 2009 16:24 schreef Semisane het volgende:
[..]
Oh ja tuurlijk...we moeten uiteraard gewoon helemaal blij zijn met de "kwaliteit" die we voorgeschoteld krijgen van de Neerlandse supermarkt ketens....oh wee als je eisen stelt wat betreft voedsel hoor. Ga ik al de "Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg" onzin zien voorbij komen?![]()
Nou, inderdaad. En ze hebben natuurlijk recentelijk in alle Nederlandse supermarktketens nog eens ervaring opgedaan.quote:Op dinsdag 29 september 2009 16:19 schreef Hephaistos. het volgende:
Oh jee, wordt dit weer zo'n topic waar mensen zichzelf massaal op de borst slaan, omdat ze zo'n uitstekende smaak voor kwaliteit hebben?
Zoals al eerder aangegeven: Nederlanders willen gewoon zo goedkoop mogelijk eten, ze gaan van dat geld liever naar de camping in Frankrijk. Sowieso heeft Nederland geen echte eetcultuur. Liever 's avonds even snel wat in de magnetron gooien en het dan op de bank voor de TV opeten.quote:Op dinsdag 29 september 2009 16:33 schreef kiekert het volgende:
Ik snap echt niet dat jullie ah gehaktbakkers serieus tegen de geur van die bagger kunnen... Dan is er toch wel iets ernstig mis met je reukorgaan.
Wat kunnen Nederlanders toch altijd weer schaamteloos generaliseren.quote:Op dinsdag 29 september 2009 16:35 schreef Airlocker het volgende:
[..]
Zoals al eerder aangegeven: Nederlanders willen gewoon zo goedkoop mogelijk eten, ze gaan van dat geld liever naar de camping in Frankrijk. Sowieso heeft Nederland geen echte eetcultuur. Liever 's avonds even snel wat in de magnetron gooien en het dan op de bank voor de TV opeten.
Van die hele aflevering is me alleen bijgebleven dat de Filet Amèricain eigenlijk Filet Africain had moeten heten. Kan me gewoonweg niet herinneren dat het ook over gehakt ging.quote:Op dinsdag 29 september 2009 16:14 schreef Mylene het volgende:
Ik heb de bewuste aflevering gezien. De diepvries meneer uit Londen waar het vlees een paar jaar ligt opgeslagen had het over gehakt.
AH heeft achteraf wel hun straatje proberen schoon te vegen door dit persbericht er tegen aan te gooien.
bron
Dat dus. Over de hele wereld kom je Nederlanders tegen, maar kennelijk zitten we allemaal op een Franse camping. Met de piepers en potjes Hak van thuis voor het avondeten, net als de hagelslag voor op het stokbrood. Die we overigens wel lokaal kopen, want die kennen we.quote:Op dinsdag 29 september 2009 16:38 schreef Lienekien het volgende:
Wat kunnen Nederlanders toch altijd weer schaamteloos generaliseren.
Ik ben blij dat dat 'gemeenschappelijke Nederlandse totaalgebeuren' aan mij voorbij gegaan is..quote:Op dinsdag 29 september 2009 16:55 schreef UIO_AMS het volgende:
[..]
Dat dus. Over de hele wereld kom je Nederlanders tegen, maar kennelijk zitten we allemaal op een Franse camping. Met de piepers en potjes Hak van thuis voor het avondeten, net als de hagelslag voor op het stokbrood. Die we overigens wel lokaal kopen, want die kennen we.
ben je je bewust van de ironie in die zin?quote:Op dinsdag 29 september 2009 16:38 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Wat kunnen Nederlanders toch altijd weer schaamteloos generaliseren.
Dat doet de mijne altijdquote:Op dinsdag 29 september 2009 19:04 schreef Pietverdriet het volgende:
Als je goed gehakt wil, wijs een riblap aan bij de slager en vraag hem die door de gehaktmolen te draaien
Helemaal eens.quote:Op dinsdag 29 september 2009 16:45 schreef Swetsenegger het volgende:
Ik roep al jaren dat het vlees van Appie niet te vreten is. Vlees van de C1000 is veel lekkerder. Maar dat zal ook langzaam wel naar de klote geholpen worden nu schuitema alweer een poosje van AH is.
Ik heb de bewuste aflevering net teruggekeken via Usenet. Het gaat om gehakt.quote:Op dinsdag 29 september 2009 16:48 schreef UIO_AMS het volgende:
[..]
Van die hele aflevering is me alleen bijgebleven dat de Filet Amèricain eigenlijk Filet Africain had moeten heten. Kan me gewoonweg niet herinneren dat het ook over gehakt ging.
Zoietsquote:Op dinsdag 29 september 2009 21:25 schreef MissMSX het volgende:
Was de redenatie niet dat het vers wordt ingevroren en dat het dus nog vers is als het wordt ontdooid?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |