abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 5 november 2009 @ 07:47:15 #301
248562 Rallydame
We klussen nog even verder..
pi_74409205
quote:
Op dinsdag 3 november 2009 07:05 schreef Rallydame het volgende:
Planning voor vandaag
- vader van toilet weer dicht maken en vloer betegelen
- de kraan in de badkamer fixen. Ergens zit er iets niet goed dus dan moet even gemaakt worden
- Het deurkozijn van de kelderkast vraagt nog om een beetje plamuur. Het slotplaatje is daar iets anders uitgekomen dan de vorige dus dan moet even hersteld worden
- Vandaag hoop ik in het begin van de middag weer vanuit Hoofddorp naar het zuiden te vertrekken zodat ik ook op tijd weer mee kan helpen. Als dat lukt dan willen we het plafond en 2 muren in de voorkamer gaan latexen.
- Indien dat een beetje vlot verloopt of ik ben niet op tijd in Wernhout, dan ga ik de 2 deuren van boven in het verfhok aan de andere kant lakken en de 2 deuren van beneden ligt schuren zodat die gelakt kunnen worden.
Van de planning is dinsdag toch wel het een en ander gelukt
- Toilet is dicht en de vloer is betegeld
- De kraan in de badkamer is gemaakt zoals die hoort
- Ik was op tijd weer in Wernhout dus ik heb samen met het plafond en een muur één keer in de latex kunnen zetten.
Verder heb ik de randen van het "geheime vak" in de kastkamer af kunnen lakken. Is het kelderraam gelakt voor de tweede keer en dat is hopelijk ook de laatste keer (nog niet gezien hoe die is opgedroogd). Kon ik ook het toiletraam een eerste laklaag geven en staat er weer een deur van de achterpui in de lak.
Kortom er was nog wel wat gebeurd dinsdag.
Gisteren zijn we er niet geweest omdat we allebei overdag moesten werken en 's avonds wat administratieve zaken hebben gedaan. Vandaag moet vriendlief werken dus die kan morgen weer wat gaan doen en ik heb nog geen idee of ik vandaag na mijn werk nog wat kan gaan doen want ik heb nog laat een overleg staan. We zullen zien...

En misschien heb ik over een paar maanden wel alle tijd om alle dingen nog op te pakken die ik zou willen doen (bijv mijn bankje en stoetje opknappen, lockerkasten pimpen ). Lees net dat we morgen allemaal moeten komen ivm een mededeling van de directeur... Ben benieuwd..
Tot de volgende keer...
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')