quote:Op donderdag 7 januari 2010 19:41 schreef 0013379 het volgende:
volgens mij is het een beetje misgegaan
[ afbeelding ]
maar 1 vraag: HOE KAN IEMAND DAT OOIT ZO VERKEERD DOEN? echt WTFquote:Op donderdag 7 januari 2010 19:41 schreef 0013379 het volgende:
volgens mij is het een beetje misgegaan
[ afbeelding ]
Verder niks aan doen gewwon laten afbakken...........quote:Op donderdag 7 januari 2010 19:41 schreef 0013379 het volgende:
volgens mij is het een beetje misgegaan
[ afbeelding ]
Je gaat me toch niet vertellen dat JIJ de man bent achter het pizza fail-plaatje dat al een half jaar overal op internet rondzwerft, hè?quote:Op donderdag 7 januari 2010 19:41 schreef 0013379 het volgende:
volgens mij is het een beetje misgegaan
Blijkbaar zijn er meer sukkels die zoiets geprobeerd hebben:quote:Op vrijdag 8 januari 2010 11:18 schreef minilot het volgende:
[..]
Je gaat me toch niet vertellen dat JIJ de man bent achter het pizza fail-plaatje dat al een half jaar overal op internet rondzwerft, hè?
oow wat heb ik moeten lachen om deze foto..quote:Op donderdag 7 januari 2010 19:41 schreef 0013379 het volgende:
volgens mij is het een beetje misgegaan
[ afbeelding ]
Veel te veel smurrie op elkaar gestapeld, dat deed ik tot een jaar geleden ook altijd verkeerd. Geloof me, de lekkerste pizza bak je met zo min mogelijk toppings: kaas, tomatensaus, beetje vlees OF vis OF champignons en wat verse basilicum. Moet je deeg wel in orde zijn, anders heb je inderdaad camouflage nodig.quote:
Resultaat:quote:Op maandag 25 januari 2010 14:39 schreef AKnynke het volgende:
ik ga vanavond een pizza namaken die ik in Zimbabwe erg lekker vond. K ben benieuwd of het nu nog zo lekker is, of dat het daar zo lekker was omdat het zo'n luxe was..
Pizza met avocado, kip en feta-kaas. K denk dat ik het een beetje tweak, en de avocado pureer en als basis gebruik, en daarboven op kip in stukjes en feta brokjes. Misschien nog wat mozerella of andere kaas...eens even kijken.
Verder heb ik graag pizza met zelfgeroosterde paprika (roosteren aan het gasfornuis), gemarineerde artisjok (in olie, citroensap, kruiden en knoflook), zwart olijven, ham. helaas geen foto's. Ennuh, ik heb helaas geen oventje die heter kan dan 250....quote:Op dinsdag 28 juli 2009 09:35 schreef zavygo het volgende:
Ah, heel goed dat dit topic een mooi vervolg heeft! :-)
Ik ga vanavond én morgenavond wéér pizza maken. Vanavond wil ik experimenteren met Pizza Hawaii. Verder nog "extreme" tips qua ingredienten? Bijvoorbeeld: pizza met appel, banaan, kipfilet, etc.?
Wat is naast de vorm en het beleg juist het verschil tussen een gewone (italiaanse) en een turkse pizza?quote:Op woensdag 6 januari 2010 19:34 schreef ik_jij_en_jou het volgende:
omg!
Wat een topic
Maak zelf wel eens turkse pizza's, maar ga dit zeker proberen!
quote:Op zaterdag 13 februari 2010 20:51 schreef Erasmo het volgende:
Tomatensaus, uien, olijven kappertjes en kaas:
[ afbeelding ]
Heb je deze echt zelf gemaakt? Zo ja, dan word ik wel een beetje jaloers.quote:Op zaterdag 13 februari 2010 20:51 schreef Erasmo het volgende:
Tomatensaus, uien, olijven kappertjes en kaas:
[ afbeelding ]
Dank je, het is geen hogere wetenschap hoorquote:Op zondag 14 februari 2010 16:12 schreef Fastmatti het volgende:
[..]
Heb je deze echt zelf gemaakt? Zo ja, dan word ik wel een beetje jaloers.
Gezond?quote:Op dinsdag 16 februari 2010 15:08 schreef machutch het volgende:
Ik maak elke vrijdag verse pizza voor mijn zoon en mij zelf. Lekker en gezond. Gewoon op de bodemplaat van een springvorm. Ieder week weer andere ingredienten maar met spek salami ui kaas en tomaat is wel zijn favoriet. Ik hou meer van olijven kaas parika tomaat mais en ham (meestal pittig gemaakt met een vers pepertje)
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |