Er zit een pizzasteen in en de temperatuur gaat tot 450 graden, waardoor je pizza in een kleine 4 minuten knapperigen toch ook nog zacht is.quote:Op zondag 3 januari 2010 22:26 schreef -Mellow- het volgende:
wat is er zo geweldig aan die bestron oven? Hij kan hoger ofzo? Wat is eigenlijk de ideale pizzabaktemperatuur?
Ik krijg mijn pizzabodems nog steeds niet perfect namelijk... wel krokant, maar meestal net iets te krokant en niet luchtig genoeg
hmm.... ik heb geen ruimte meer in de keukenquote:Op maandag 4 januari 2010 15:55 schreef Quispi het volgende:
[..]
Er zit een pizzasteen in en de temperatuur gaat tot 450 graden, waardoor je pizza in een kleine 4 minuten knapperigen toch ook nog zacht is.
Ik ben verliefd op de bestron!
quote:Op woensdag 6 januari 2010 16:04 schreef Lief-visje het volgende:
Hoe lang moet een pizza gemiddeld in de oven ?
Ik heb alles voor het deeg gehaald zoals in de OP en verder salami, chorizo, mozzarella en losse strooikaas en natuurlijk pizzasaus.
http://www.italie.nl/Zelf+pizza+maken/3365/default.htmlquote:5) Nu nog beleggen en la pizza kan in 12 minuten op 275 graden worden afgebakken.
Super, bedankt !!quote:Op woensdag 6 januari 2010 16:09 schreef Dr.Hilfiger het volgende:
[..]
[..]
http://www.italie.nl/Zelf+pizza+maken/3365/default.html
Het is ook afhankelijk van de oven.
In ieder geval zo heet mogelijk, en dan daarop de tijd aanpassen. Een beetje pizzaoven wordt ook 300 - 400 graden.quote:Op woensdag 6 januari 2010 16:04 schreef Lief-visje het volgende:
Hoe lang moet een pizza gemiddeld in de oven ?
Ik heb alles voor het deeg gehaald zoals in de OP en verder salami, chorizo, mozzarella en losse strooikaas en natuurlijk pizzasaus.
Haha had ik maar een vriend had hij vast leuk gevonden.quote:Op donderdag 7 januari 2010 15:36 schreef Harriemiepje het volgende:
@ Lief Visje: wat een leuke vorm! Heb je pizza gebakken voor je vriend?
Ik heb gisteren de Bestron pizza oven besteld, hoop dat ie er snel is, want ik heb wel zin in eigengemaakte pizza! Pizza's uit onze heteluchtoven gaan wel, maar meestal is de korst te hard en de groente een beetje verbrand.
ja nu welquote:Op donderdag 7 januari 2010 19:47 schreef Asskicker14 het volgende:
Wat smerig zeg, nooit aan gedacht om een bakplaat eronder te zetten?
quote:Op donderdag 7 januari 2010 19:41 schreef 0013379 het volgende:
volgens mij is het een beetje misgegaan
[ afbeelding ]
Veel plezier met schoonmaken.quote:Op donderdag 7 januari 2010 19:41 schreef 0013379 het volgende:
volgens mij is het een beetje misgegaan
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |